Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 doğumgüsüsüne daha var ama olsun yaz armağanı verelim malum yaz gelince eserleniyor yazın banyo hediye edilmez kii? Yakar o kendini, haşlarrr günah kısss havuz alalım istersen, yazın daha iyi olur hem onun için... banyo yapmak isterse de benim kini kullanır olmaz mııı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Doğum günün kutlu olsun Gloriamutluluğun hayat boyu bu günkü kadar güzel ve neşeli olması dileğimle offfffff cok guzelllerrrrr, teşekkür ederimmm Murticimmm... dileklerin de cok guzelllll...onlar için de cok teşekkür ederimm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 ee pes vallahi...bula bula benjamin mi bulundu hemde çalışma arkadaşı olarak ha ben yakışıklı bir zat isterim..şöyle kaslı her beladan kurtulabilecek kadar güçlü kuvvetli olsun ahhh ahhh ne şahane... evet gloria benim dondurabilmek..anında kırıp ısıtarak çözebilmek..uçabilmek..derinlere dalabilmek gibi..ve daha bir çok... ki gelişmelere göre gelişebilecek becerilerim fazlasıyle mevcut.. mevcutta misyondaşlarım ..paradan konuşalım ha azcıkın ... o işide hallettikmi tımamdır.. kleocum benjamine teşekkür edip uzay aracını aldıktan sonra...ona veda edip dediğim özelliklerde bir yakışıklı için ilanımızı verelim canem...bu arada gloria nında işi bitmiş olur...görevlere başlarız..nenemi rahatsız etmeyelim bu süre içinde ki kendisi maldivlerde tatildedir ben şahsen ve bizzat gönderdim canem nenemi hade baş baş.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gloria Sedelina banyona ortak oldu, ben ona sayfasında havuz armağan ettim arık o izin verirse sende onun havuzuna gidersin... nası fikir? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.