Φ radikal07 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Sayın radikal: Bir dönem N.Erbakan başbakan oldu. 8 yıllık eğitimi onaylayıp,kuran kurslarına sınırlama getirildi. Neden onayladı? Çünki gerekliydi. Şimdi ise onun kurmayı.R.T.E.başbakan.Geçen dönemlerde türban yasağı kaldırılsın diye sokağa dökülen sahte müslümanlardan ses seda yok.Amaç nedir öyleyse:Ortalığı karıştırmak.Şimdi ipler elinizde. Anayasayı değiştirecek kadar sandelyeye sahipsiniz.Sıkıysa değiştirsinler ya yasaları.Türban yasağını kaldırsınlar ya. Yapamazlar;Çünki kılık kıyafet kuralları olmalıdır ve böylede kalacaktır. İki oda arkadaşının ateist olduğunu söylüyorsun.Sanmıyorum.Ateist bir şahsı sizin gibi düşünenlerin taşıyabileceği hayal gibi birşey. Şiire gelince:O sitede benimde üyeliğim var.Ençok okunan şiir olduğunu nereden çıkardın. Bu sorulara en güzel yanıtı Neyzen usta vermiş...! Atatürkçü düşünce __________________ anlamakta zorlukmu cekiyorsun arkadasım iyi okusana şiir sitesini belirttim şiir cok okunuyor demedim site için o tabiri kullandım. ve tekrar ediyorum hiç bir partiye oy vermedimki sizin partiniz diyorsun onu nerden cıkardın bugun chp iyi sey düşünce onun görüşlerini yazardım begendim diye akp, dsp, mhp yazarsa onunkilere yer verirdim yazılarımda ahmet hakan ın yazısı hoşuma gitti ve ekledim... burada benim Atatürk, cumhuriyet ve laiklik sevgimin olmadığını nerden cıkarıyorsunuz anlamıyorum buradakilerden daha Atatürkçüyüm onu biliyorum... inanıyorsa şeriatci inanmıyorsa atesit ne kadar sacma ayrım yapıyorsunuz kutuplaşma oluşturuyorsunuz anlamıyorum.. o yüzden forumun bu kısımında yazı yazmak gibi bir düşüncem yok artık... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 katılıyorum bu resimdekiler cepheye giderken Allah Allah edalarıyla gidiyordu... Rûhumun senden ilahî, şudur ancak emeli: Değmesin ma' bedimin göğsüne na-mahrem eli! Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli- Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. Üniversite okumuşsun,ne güzel ,ne mutlu ama İstiklâl marşını yazan kişinin zihniyeti ve din hakkında ne gibi düşüncelere sahip olduğunu biliyor musun? Şunu da eklemek isterim ki "ALLAH ALLAH NİDALARI" insanlara pisikolojik anlamda güç vermek içindir,yoksa sırf kahramanca çarpışmaya Allah Allah nidalarıyla gittikleri için bu büyük zaferi kazandığımızı düşünüyorsan [(haşa) Allah her zaman vardır ve inanırım da] o zaman şimdi de Allah Allah nidalarıyla gidip Abd'yi de elegeçirelim derim... SAYGILAR Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 ben burada yazmak istemiyorum artık cünkü kendiniz benim nasıl düşündüğümü uydurup ona birde utanmadan cevap veriyorsunuz ben sadece bu vatanın kurtulmasında inancında büyük oldugunu belirttim ve İstiklal Marşınında "Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli". bu kısmını sevdigim için ekledim. 60-70 yaşındaki nenelerden teyzelerden sırf başörtülü diye asker torununun yemin törenine gidememesi, torununun diploma gününe alınmaması gibi olaylara tepkimdi. diyecek başka bişeyim yok ben başkalarının adına şöyle düşünüyor sonucuda bu olur demiyorum burada seriatcide yaptınız tarikatcıda partilide ne kadar özelliğim varmışta bilmiyormuşum... bunların hiç birinin önünden bile gecmedim desem yeridir.. helal olsun size başkaları adına cok güzel konuşuyoır cevaplıyorsunuz beni bile kendime farklı tanıttınız... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Biz utanılacak bir şey yapmıyor,sadece görüşlerimizi internet üzerinden belirtiyoruz... SAYGILAR Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 ama benim görüşümmüş gibi şeriatciliği savunuyormusum gibi göstermiş by_x_men in benim adıma yazdığına bi bakarmısın "Bunlar artık bayatladı sevgili şeriatçı arkadaşım yeni şeyler bulmak zorundasın..." şeriat ile beni yanyana getirebiliyor diyecek bişeyim yok... kelime cümle ve yazılarımda şeriati öven özendiren bi tabir kullanmadım bende istemiyorum bi iran bi arabistan olalım... ama bu forumda kendi yargı ve değer sistemini kurmuş arkadaslar sag olsunlar onların görüşünde değilsen şeriatcisin damgası vuruyorlar ne kadar kolay ve basit değilmi... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Hele gelin de bakın bunlar ne demekteler Suya değdimi düşer yüzlerdeki maskeler Bilmezlermi burası Türk yurdu islam yurdu Yedi düvelin hıncı göğüslerde durmuştu Sahiplik ediyorlar kurulan bu devlete Lakin bu feryat figan elbet sahtedir sahte Biz biliriz kim kimdir tehlike neden gelir Asıl bağnaz yobazlar na şu sahtecilerdir Şimdi toplanmışlarda üstümüze gelmekteler Devrin ------------ sahte cumhuriyetçiler.... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 . Humeyni’nin İran’a geldiği gibi gelmeyecekler. Çünkü istedikleri şey geldiklerinde hazır olacak. Birileri “Üst kimlik İslamdır” diyecek. Kürtlerle İslamı aynı çatı altında buluşturmaya çalışacaklar. . Ben merak ediyorum, geçenlerde mahkemede beraat etmesine karşın Fetullah Gülen hoca efendi Amerika’dan neden dönmüyor? Türkiye’de, karanlık bir dönemin MİT sorumlusu Mehmet Eymür Amerika’da neler yapıyor? Belki de günün birinde birlikte uçağa binecekler, Humeyni’nin İran’a geldiği gibi gelmeyecekler. Çünkü istedikleri şey geldiklerinde hazır olacak. Birileri “Üst kimlik İslamdır” diyecek. Kürtlerle İslamı aynı çatı altında buluşturmaya çalışacaklar. Kuzey Irak’ta olan da bu değil mi? Büyük Orta Doğu Projesi(BOP)dedikleri işte bu. Formatları ABD tarafından hazırlanmış Ilımlı İslam böyle gelecek. Darbe yapmaya gerek kalmadan, Kan akıtmadan, Siz hala paranoya sanın. Size hala şaka gibi gelsin. Kalelerden bir çoğu elinizden gitti,gidiyor. Siz hala işin farkına varmayın, “Biz Türk’üz, Bize bir şey olmaz” deyin... Bizler , zaten yaşadığımız ülkelere kök salmış durumdayız. Ben, en fazla buralarda kalırım, bir daha geriye dönmem. Nazım gibi, Anadolu’da bir köy mezarlığını düşleyerek ölüp giderim. Siz düşünün, Başınıza gelecekleri... Çarşaflı bir Fatma, Türbanlı bir Ayşe görmek istemiyorsanız, Zaman varken, Bir şeyler yapın!... _____________________________________ A. HAYDAR NERGİS'e teşekkürler... Hele gelin de bakın bunlar ne demekteler Suya değdimi düşer yüzlerdeki maskeler Bilmezlermi burası Türk yurdu islam yurdu Yedi düvelin hıncı göğüslerde durmuştu Sahiplik ediyorlar kurulan bu devlete Lakin bu feryat figan elbet sahtedir sahte Biz biliriz kim kimdir tehlike neden gelir Asıl bağnaz yobazlar na şu sahtecilerdir Şimdi toplanmışlarda üstümüze gelmekteler Devrin ------------ sahte cumhuriyetçiler.... . YORUMSUZ... . Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Bozuk plak gibi dönüp duruyor bu şarkı türban yada başörtüsü herneyse sıkılmadınızmı?sürekli aynı konuyu başlık yapmaya nedir derdin benim başörtümle yada türbanımla alıp veremediğin nedir bu kadar çokmu korkuyorsun türbanlı kadınlardan?korkma emin ol ben senden daha hoşgörülüyüm emin ol ben senden daha medeniyim,emin ol ben senden daha çok sevgi doluyum... Yorulmadınmı?pek sayın Dipnot; Bütün açtığın başlıklar türbanla yada başörtüsüyle ilgili nedir anlatmaya çalıştığın biliyormusun yapılan bir istatistikte Türk kadının %64 türbanlı yada baş örtülü bu yıllardır böyle bu kadar büyük bir çoğunluğu olan kesim bugüne kadar tüm bu kışkırtmalarınıza rağmen bişey yapmamışsa bugünden sonrada yapmaz merak etme hem ne yapabilirki şimdi ben örneğin ne yapabilirim ki soruyorum sana? Birde biri kalkıp insanları kılık kıyafetiyle yargılamaya utanmıyormusun diye sorduğu zaman neden hemen takiyeci ve şeriatçı oluyor onuda anlamadım nasılda hemen insanları böyle kolay etiketleyebiliyorsunuz... Biliyormusun?......neyse boşver nasılsa anlamak istemiyceksin yazdıklarımı neden kendimi yorayım ki. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 korkma emin ol ben senden daha hoşgörülüyüm emin ol ben senden daha medeniyim,emin ol ben senden daha çok sevgi doluyum... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Sahiplik ediyorlar kurulan bu devlete Lakin bu feryat figan elbet sahtedir sahte Biz biliriz kim kimdir tehlike neden gelir Asıl bağnaz yobazlar na şu sahtecilerdir Şimdi toplanmışlarda üstümüze gelmekteler Devrin ------------ sahte cumhuriyetçiler.... . YORUMSUZ... . Ben yorum yapayım sevgili dipnot, Varımız yoğumuz Türk halkı, Türkiye halkı diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Herşeyimiz demokrasi özgürlük için diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... İnsanlara baskı yapmayın düşüncelerini özgür bırakın diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Atatürkçüyüz, ilkelerine sımsıkı bağlıyız diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Çagdaş, aydın uygar bir halk/ulus olmalıyız diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Binbir güçlüklerle kurulan cumhuriyetimizin içerdiği laikliği koruyalım diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Bırakın herkes serbestçe inanç ve milliyet kimliğini yaşasın diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Uydar, evrensel, bilimsel ilkelerle yönetilelim diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Üretici bir toplum olup, emperyalist güçlere yem olmayalım diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Sahte, hortumcu, düzenbaz yöneticiler istemiyoruz diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Herkes inancını baskı ve siyasi araç yapmadan yaşamalı diyoruz, Yine sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Söylesinler bakalım şimdi gerçek cumhuriyetçi nasıl olunur?... Daha hangi sıfatlarımızın olması gerekir?... "İnanmıyoruz sizlere" yalancılığıyla, düzmecelerle gerçek cumhuriyetçimi olunur? Tüm gerçek cumhuriyetçilere iyi dileklerimle... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Anlamadığım konu bizler burda ne için mücadele ediyoruz din içinmi vatan içinmi.. biz burda sadece kendimizle mücadele ediyoruz bir birimizi yemekten başka somut bişey yapmıyoruz neden ortak noktayı bulup uzlaşmıyoruz... saygılarımla. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Anlamadığım konu bizler burda ne için mücadele ediyoruz din içinmi vatan içinmi.. biz burda sadece kendimizle mücadele ediyoruz bir birimizi yemekten başka somut bişey yapmıyoruz neden ortak noktayı bulup uzlaşmıyoruz... saygılarımla. +1 Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Sevgili DEEPNOTE.... Çok duygulusun, belli ki dolmuşsun, ya da doldurulmuşsun. Ya gerçekten bu forum da herkesin kabul ettiği gibi provake edici birisin ya da çok safsın. Böyle bir yorum yapamaya insanı itecek bir başka neden göremiyorum, zira insanlar ikiye ayrılır çarşafla uğraşanlar, teknoloji üretenler. Çarşafla uğraşanlar ülkelerinde bu uğraş hiçbir zaman bitmez, zira çarşaf tabiatı icabı dolanıcıdır, siz onunla uğraştıkça o size dolanmaya devam eder. Teknolojiyle uğraşanlar ülkelerinde ise artık çarşafçılıkla uğraşma anlayışı çoktan bitmiştir. Amaç ayaklarına çarşaf dolaşanlara teknolojiyi itelemektir. Hamakati ( gençler anlamaz ahmaklık oluyor ) ben iktisattaki vicious circle'ye benzetirim. Çünkü hamakat öyle bir beladır ki fakirlik gibi bir yere girdi mi artık çıkmak bilmez. Yani düşünün ki ahmak bir adam var tam bir gerzo. Kendisine herkesi ama herkesi düşman kabul eden, en ufak bir farklı hareketi kendi evini ateşe verecek bir kıvılcım zanneden, geçmişine küsmüş, geleceği bulanık gören bir ahmak. Şimdi böyle biri ahmak olduğu için meseleleri kavrayamayacaktır, zira her olaya aynı hamakatle yaklaşacak ve bir türlü bu fasit daireden çıkamayacaktır, debelendikçe daha da aptallaşacaktır. Tıpkı fakirlikle hastalık arasındaki fakirlik çemberi gibi. Yani adam hastadır ve de fakir. gittikçe hastalanacaktır, zira tedavi olcak parası yoktur, gittikçe fakirleşecektir zira gittikçe hastalanacaktır, bunun gibi. SEvgili DEEPNOTE sana bu hususta yukarıdaki hayali adamın içine düştüğü duruma düşmemek için bir kaç öğüt6 vereyim. 1. Hömeyni rejimi gibi bir rejim iktidara gelmeye çalışan faşist bürokratların dinci köylüleri vurmaya çalıştıkları bir boşluktan ibarettir. Bu ülkede hiçbir zaman böyle bir rejim gelmez , gelebilemez. Biraz tarih biraz sosyoloji biraz dil bilen herkes bu gerçeği kavrar, yeter ki at gözlüklerini gömelim. 2. Bu ülkenin polisi, jandarması, askeri vardır ve hatta GNH'ı vardır ( GNH nedir deyu sormayın kuvay-i milliye gibi birşeydir). Şimdi bu ülkede kanunda vardır sevgili deepnote yani sokağa çıkıp sopa sallyarak olmadık kanunsuz işler yaparak bir yere varamayız. Yok benim elimde ciddi deliller var diyorsan Sevgili DEEPNOTE o zaman gidersin onu devletin savcısına , polkisine sunarsın onlara hem yardımcı olursun hem de admların milyarllar harcayarak, istihbarat timleri kurararak yaptıkları harcamaları kısarsın biraz. Yok elinde bir delilin mevcut değil de ruyalarını ifade ediyorsan o takdirde artık uyanırsın. Sevgili arkadaşlar bu ülkede hömeyniydi, markstı, lenindi hiçbirşey kazanmaz, Çoban sülü gider, karaoğlan gelir, ali gider veli gelir ammaa kazanan hep Koç sahipleri Saban sahipleri kazanır. bunu anlamak bile herşeye yeter. Sevgili DEEPNOTE yukarıdaki misallerin de seninle bir ilgisi yok yanlış anlama, zira ahmaklık kişili değil toplumlu bir hadisedir. bozan Alıntı
Φ EFTELYA_21 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ama benim görüşümmüş gibi şeriatciliği savunuyormusum gibi göstermiş by_x_men in benim adıma yazdığına bi bakarmısın "Bunlar artık bayatladı sevgili şeriatçı arkadaşım yeni şeyler bulmak zorundasın..." şeriat ile beni yanyana getirebiliyor diyecek bişeyim yok... kelime cümle ve yazılarımda şeriati öven özendiren bi tabir kullanmadım bende istemiyorum bi iran bi arabistan olalım... ama bu forumda kendi yargı ve değer sistemini kurmuş arkadaslar sag olsunlar onların görüşünde değilsen şeriatcisin damgası vuruyorlar ne kadar kolay ve basit değilmi... daha siteye yeni adımımı attım direk bu başlık dikatimi çekti yaf kendi kendime deddimki bu radikal arkadaşımz ne kadar da sabırlı bir insanmış.insan bu kadar net düşüncelerini dile getirmesine rağmen hala başka arkdaşlar tarafından yallnış anlaşılıyorsa pess diyorumm dip not arkdaşımızda yaa olayları anlamamakta yada anlamamak istememkte.arkadaşım bu ülke kuruldugundan beri başörtülü insanlar var ki bunun öncesinide sayarsak ve şuana kadar başörtülü bizlerin ben herhangi bir sorun cıkarmalarına şahit olmadım.neden konuları başka yere cekiyorsunuz? dinini benımsemenın ve uygulamanın neresi gericiliktir?yaa üç beş ne üdi belirsiz siyasetçi tabir edilen insanları buraya örnek getirmeye hakkın yok ve her inançlı insanıda aynı kefeye koymaya hakkın yok!!!! bıraz mantıklı ol deep not ve onun gibi düşünenler.yok bölücülük yok şu yok bu daha ne sarf edeceksiniz? islamyeti anlasaydınız ve onu uygulasaydınız bu durumda olmazdınız...hoşgörü sevgi ve saygılı olun biraz.. bencede arkdasımız radikal demiş zaten asıl insana bu konuda saygı göstermeyen zihniyetten korkup kacacaksın.asıl onlardır bizi geriye götüren.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Ben yorum yapayım sevgili dipnot, Varımız yoğumuz Türk halkı, Türkiye halkı diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Herşeyimiz demokrasi özgürlük için diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... İnsanlara baskı yapmayın düşüncelerini özgür bırakın diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Atatürkçüyüz, ilkelerine sımsıkı bağlıyız diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Çagdaş, aydın uygar bir halk/ulus olmalıyız diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Binbir güçlüklerle kurulan cumhuriyetimizin içerdiği laikliği koruyalım diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Bırakın herkes serbestçe inanç ve milliyet kimliğini yaşasın diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Uydar, evrensel, bilimsel ilkelerle yönetilelim diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Üretici bir toplum olup, emperyalist güçlere yem olmayalım diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Sahte, hortumcu, düzenbaz yöneticiler istemiyoruz diyoruz, Sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Herkes inancını baskı ve siyasi araç yapmadan yaşamalı diyoruz, Yine sahte cumhuriyetçi oluyoruz... Söylesinler bakalım şimdi gerçek cumhuriyetçi nasıl olunur?... Daha hangi sıfatlarımızın olması gerekir?... "İnanmıyoruz sizlere" yalancılığıyla, düzmecelerle gerçek cumhuriyetçimi olunur? Tüm gerçek cumhuriyetçilere iyi dileklerimle... doğru söze ne denir? İşte buluşma noktamız bu olmalı, Cumhuriyet ve Atatürk... Çünkü bizim hamurumuzda Cumhuriyetle yaşamak var, biz başka bir yönetim şekliyle yaşayamayacak kadar "özgür" beyinlere sahibiz. Kendimizi ifade edebildiğimiz ve büyük önderin söylediği gibi "bağımsızlık benim karakterimdir, benim olduğu gibi milletiminde karakteridir" de ifade edildiği gibi... Bugün gelinen noktadan her özgür beyin rahatsızlık duymaktadır. rahatsızlık duymayanlar teslimiyetçi zihniyetlerdir. selamlar Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 daha siteye yeni adımımı attım direk bu başlık dikatimi çekti yaf kendi kendime deddimki bu radikal arkadaşımz ne kadar da sabırlı bir insanmış.insan bu kadar net düşüncelerini dile getirmesine rağmen hala başka arkdaşlar tarafından yallnış anlaşılıyorsa pess diyorumm dip not arkdaşımızda yaa olayları anlamamakta yada anlamamak istememkte.arkadaşım bu ülke kuruldugundan beri başörtülü insanlar var ki bunun öncesinide sayarsak ve şuana kadar başörtülü bizlerin ben herhangi bir sorun cıkarmalarına şahit olmadım.neden konuları başka yere cekiyorsunuz? dinini benımsemenın ve uygulamanın neresi gericiliktir?yaa üç beş ne üdi belirsiz siyasetçi tabir edilen insanları buraya örnek getirmeye hakkın yok ve her inançlı insanıda aynı kefeye koymaya hakkın yok!!!! bıraz mantıklı ol deep not ve onun gibi düşünenler.yok bölücülük yok şu yok bu daha ne sarf edeceksiniz? islamyeti anlasaydınız ve onu uygulasaydınız bu durumda olmazdınız...hoşgörü sevgi ve saygılı olun biraz.. bencede arkdasımız radikal demiş zaten asıl insana bu konuda saygı göstermeyen zihniyetten korkup kacacaksın.asıl onlardır bizi geriye götüren.. Seni tebrik ediyorum sayın Radikal (Antalya)... Müthiş uyanıksın...? takiye yapmak yerine ne istediğini açıkca söylersen daha inandırıcı olursun... Medyada çalıştım diyorsun ya oradan öğrendiğin bu kulandığın (21) numaralar bayatladı... Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Seni tebrik ediyorum sayın Radikal (Antalya)... Müthiş uyanıksın...? takiye yapmak yerine ne istediğini açıkca söylersen daha inandırıcı olursun... Medyada çalıştım diyorsun ya oradan öğrendiğin bu kulandığın (21) numaralar bayatladı... offffff ya ben kimseye bişey anlatmak zorunda değilim kimseyide tanımam bu forumda ben görüşlerimi acıkladım ve sizin devam x gazete ve yazarlarından verdiginiz örneklere karşın medyada calıştıgımı ve yazılanlara inanmadıgımı söyledim. komik bölümlerde yazıyordum genelde buralara karışmak istemiyordum herkesin görüşü kendinedir birgün uğradım ve görüşlerimi yazdım. ve şunu belirteyim inancınız yok yemin etsem buradan kimseyi tanımadıgıma kimseyide buraya davet etmemde cünkü burada görüşlere saygı yok. ateist 2 ev arkadasım oldu onlar bile görüşlere saygılıydı... bişey yapmak istesem söylerim kimsedende destek istemem gerekte duymam tanımadıgım biri yorumlarımı okuyup kendiside yorum yaptıysa ne yapabilirim aynı şeyi sizin yazılarınız içinde yapabilirdi ama benim gibi düşünmüyor diye hemen suclamam kimseyi. admin varsa ip sinede bakar sadece burada görüşlerimi belirttim. diğer 9-10 foruma da üyeyim ama siyasi güncel konularda yazmadım komik ve eğlence bölümlerinde yazdım.. görüşlerinizden dolayı eğer ben size şusunuz busunuz diye yargılamıyorsam saygı gösteriyorsam sizlerde benim görüşlerime saygı gösteririrseniz sevinirim. medyadan öğrendigim hangi gruba ait gazetelerin nasıl olayları carpıttıgı, haklıyı nasıl haksız, sucsuzu nasıl suclu gibi gösterildigini öğrendim.(yazar değilim onuda belirteyim ayrıca calıştıgım yerde hiç bir tarikata ve partiye bağlı değildi) şuan turizmde calışıyorum sadece örnek verdiğiniz gazetelerin calışma sistemini bildigimi belirtmek için medyada calıştıgımı söyledim.. burada ne bir tarikatın, ne bir siyasi partinin nede bir yayın organın reklamını yapmadım ve yapmamda.. sadece kendi görüşlerimi belirttim. ve yineliyorum burada ne kadar büyük Atatürkcüyüm diyen varsa ve ne kadar Cumhuriyetciyim diyen varsa ondan daha Atatürkcü ve Cumhuriyetciyim... Atatürk'ü ve Cumhuriyeti kalkan olarak kullanan sahte insanlarıda LANETLİYORUM... cok merak eden varsa gelir görür yaşam biçimimi. burada görüşlere saygı olmadıgı sürece forumun bu kısmında yazmıyacagımı belirtiyorum saygılarımla... Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 takıldın kaldın bozuk plak gibi o şiirde burasınıda gör "Atamız dan adaleti öğrendik, şimdi yapılanlar densizlik, Yahudi nin, ermeninin, hıristiyanların mı bu ülke." o şiirde yazılanları şeriatcılar kullanır demişsin eğer öyle bişey olsa "türban, çarşaf" türü kelimeler secerdi bende onu secerdim orada o şiirde başörtüsü demiş. türban ile başörtüsü aynı şey değil.. ayrıca şimdi tekrar gittim antoloji.com a şairin hayatına baktım... Zeki Yıldız HAYATI 1981 Malatya Arapgir dogumluyum 1985 Yilinda Denizli ye göç etmis gurbetcilerdenim ilköğretimimi Denizli Ressam ibrahim calli ilköğretim okulunda Lise yi Denizli Cumhuriyet Lisesinde okudum Pamukkale üniversitesi müzik bölümü mezunuyum Hayata dair ne varsa siirlerle ifade eden siiri vazgeçilmez bir hayat felsefesi olarak gören müzik ögretmeniyim ögretmenlik yerine ticaretle ugrasmaktayim Okudugum yillarda Denizli Belediyesi il konservatuari nda Pirsultan Abdal salonu Türk Halk Müzigi korosun da Denizli Belediyesi oda tiyatrosunda çesitli oyunlarda ve etkinliklerde rol aldim 1997 yilinda ünv. kapsaminda Akademik müzik egitimime basladim IZMIR Radyosu Saz Sanatcilarindan Ersin Parim dan solfej, san ve nazariyat egitimi aldim müzik adina yillarca süren egitiminde çesitli esturumanlarin egitimini aldigim Hakan AKMAZ, Salih CESUROGLU, Okan ÖZKAN, ismail ÇAKIR, Ersin PARIM in talebeligini yaptim 16 bestem var MESAM ONAYLI ve MESAM ÜYESIYIM diğer şiirlerinede baktım şeriat ile yakından alakası yok. benim adıma cevap hakkı doğacak cümlelerden kacınırsan sevinirim cünkü bu bölümde yazmak istemiyorum. yargısız infazın oldugu yerde durmanın anlamı yok. Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 binlerce kez tekrar etsemde usanmadan benim ailem ve 1 nci derece akrabalarımdan hiç birinin tarikatla ve parti ile ilişiği yoktur.. (kendimde oruç ibadetim dışında, bayram namazı ve cuma namazlarına giderim) sen beni kafandaki cizdigin portreye oturtamazsın. MEDYADAN... -DPT, tarikatçı yuvası: Hürriyet’in bu haberi DGM savcısınca yalanlanıyor:DPT’de tarikatın izi yok. -Oruç tutmuyor diye öldürdüler: Emniyet Müdürü olayın çeteler arası bir mesele yüzünden çıktığını vurgularken vali basının olaya bakışını yadırgar. -Namazı kaçırınca öğrenci komaya: Yeni Asır’ın bu haberini dayak yediği ileri sürülen öğrenci Kâmil yalanlamaktadır: Namaz yüzünden dayak yemedim. -Azgın Şeyh: Ekip gazetesi Mısırlı bir bayan artistin fotoğrafını alarak Fatih’te yaşayan sapık bir şeyh olduğunu yutturmaya çalışır. -Uhud Kur’an Kursu: Kanal D’de söz Fato’da programında “söylediklerimin tamamı yalan herkesten özür diliyorum” diyerek olayın düzmece olduğunu itiraf eden Kadir’in önceki açıklamaları doğruymuş gibi yayınlanır. -Öğrenci bunalım kurbanı, ölesiye dövdüler: Dayak yediği iddia edilen İmam-Hatipli Hüseyin: Derslerimi düzeltirsem yine aynı yurdu tercih edeceğim diyerek haberin yalan olduğunu söylüyor. -Muhasebeciye şeriatçı saldırı: Cumhuriyet gazetesinin muhasebecisi Sevim hanım tesettürlü bayanlara yolda sataşır, hıncını alamaz, bir de bu yalan haberi gazeteye yazdırır. -Şeriatçılar Kutlar’ımıza kıydılar: Yazarları Onat Kutlar’ı şeriatçıların öldürdüğünü manşetten iddia eden gazete bir yıl sonra katilin PKK’lı olduğunu öğrenecektir. -Şeriat kurbanı gelin: Gözcü gazetesi düğün esnasında böbrek yetmezliğinden ölen kızı babası ile evleniyormuş gibi yazıp suçu da İslâm’a atarlar. Halbuki damat adayı ölen kayın pederimin fotoğrafını yayınlamışlar diyerek isyan etmektedir. -Kur’an Kursu’nda falaka: Yeni Asır gazetesi kemik erimesi hastalığı olan Nurullah’ın hastane yolculuğunu kursta yediği falaka (!) ile halka duyurmuştur. -Kuran Süper Market: Cumhuriyet, sahibinin soyadı olan Kuran adını alan markete Kur’an’ı kullanıyorlar suçlamasında bulunurlar. -Şûra Süresi 39. Ayetin Mealini “ İllegal bir dinci örgütün Şûra toplantılarında alınan bir karar olarak yazan Cumhuriyet yazarı Çetinkaya.... -Göz Nuru Vakfı’nı adındaki Nur kelimesinden dolayı dinci vakıflar listesine koyan, Lionslar tarafından kurulduğundan habersiz yazı yazan Nail Güreli ... -İstanbul'da pikniğe giden ve ellerindeki oyuncak tüfeklerle balonlara ateş eden insanları "irtica kampında eğitim " manşeti ile duyuran ve sadece iki günde yalan haberi ortaya çıkan Hürriyet, -Zaten Hristiyan olan 2 kadın Türkçe olan isimlerini değiştirmek isteyince "2 kadın Hristiyan oldu "diye yazan Milliyet gazetesi.... diğer dini yayın yapan (zaman, akit, mesaj tv vs...) gazete, dergi ve tv leri izlemiyorum tarikata ve partilere bağlı oldukları için... biliyorum malesef sizin aradığınız veya bende hayal ettiğiniz özellikler yok ama gercekler bu... normal Atatürk ü ve cumhuriyeti sizden daha fazla seven inanclı müslüman Türk evladıyım.. artık cevap hakkı doğacak cümleler sarf edip sataşmazsan bende burada yazmak istemiyorum... Alıntı
Φ gugukcuk Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Benim anlamadığım burda bir birimizle neyi niçin tartıştığımız ülke ve vatan elimizden kayıp giderken birlik ve beraberlik olmamız gerekirken bir bez parçası için neden bir birimizi yiyoruz böyle devam edersek nasıl bir yumruk oluruz öncelikle vatan için bir araya gelmeliyiz gelemediğimiz süre içerisinde böyle boş işler yüzünden tartışacağız aslında bizden istedikleride budur. kafalarımızı karıştırıp bir birimize düşürmek ve ondan sonra at koşturmak bende dindar bir insanım ama dinimi başkalarından öğrendiğim gibi değil Kuranı Kerimden öğrendiğim gibi yaşıyorum. ve yaşıyacağım ama bu olaylar dinle ilgili değil vatanla ilgili bunun için ne yapmalıyız onu konuşmak ve çözüm üretmek lazımdır. saygılarımla, Sevgili arkadaşım alınabilecek her karara kuran-ı kerim felsefesi ile bakacağından dolayı ne ölçüde sağlıklı olur çözümler kuşkuluyum. Önemli olan tinsel değil, matematiksel bakabilmektir. Buradan üretilebilecek bilimsel sonuçlar herkesi memnun etmeyebilir.Neticede Bakış acılarının ortak noktaları pek olmaz. Alıntı
Φ EFTELYA_21 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Seni tebrik ediyorum sayın Radikal (Antalya)... Müthiş uyanıksın...? takiye yapmak yerine ne istediğini açıkca söylersen daha inandırıcı olursun... Medyada çalıştım diyorsun ya oradan öğrendiğin bu kulandığın (21) numaralar bayatladı... bak arakadaşım ben daha yenıyım.bilip bilmeden bence sacmalama.ben dha yenı üye oldum tanımam etmem kimseyi.üzerıme de ithamlarda bulunma gece kuşumunsn neysen.bahsettıgın arkdası yenı okudum ve içlerınden en mantıklı konusan oo.en azından havaya konusmuyoo.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 binlerce kez tekrar etsemde usanmadan benim ailem ve 1 nci derece akrabalarımdan hiç birinin tarikatla ve parti ile ilişiği yoktur.. (kendimde oruç ibadetim dışında, bayram namazı ve cuma namazlarına giderim) sen beni kafandaki cizdigin portreye oturtamazsın. MEDYADAN... -DPT, tarikatçı yuvası: Hürriyet’in bu haberi DGM savcısınca yalanlanıyor:DPT’de tarikatın izi yok. -Oruç tutmuyor diye öldürdüler: Emniyet Müdürü olayın çeteler arası bir mesele yüzünden çıktığını vurgularken vali basının olaya bakışını yadırgar. -Namazı kaçırınca öğrenci komaya: Yeni Asır’ın bu haberini dayak yediği ileri sürülen öğrenci Kâmil yalanlamaktadır: Namaz yüzünden dayak yemedim. -Azgın Şeyh: Ekip gazetesi Mısırlı bir bayan artistin fotoğrafını alarak Fatih’te yaşayan sapık bir şeyh olduğunu yutturmaya çalışır. -Uhud Kur’an Kursu: Kanal D’de söz Fato’da programında “söylediklerimin tamamı yalan herkesten özür diliyorum” diyerek olayın düzmece olduğunu itiraf eden Kadir’in önceki açıklamaları doğruymuş gibi yayınlanır. -Öğrenci bunalım kurbanı, ölesiye dövdüler: Dayak yediği iddia edilen İmam-Hatipli Hüseyin: Derslerimi düzeltirsem yine aynı yurdu tercih edeceğim diyerek haberin yalan olduğunu söylüyor. -Muhasebeciye şeriatçı saldırı: Cumhuriyet gazetesinin muhasebecisi Sevim hanım tesettürlü bayanlara yolda sataşır, hıncını alamaz, bir de bu yalan haberi gazeteye yazdırır. -Şeriatçılar Kutlar’ımıza kıydılar: Yazarları Onat Kutlar’ı şeriatçıların öldürdüğünü manşetten iddia eden gazete bir yıl sonra katilin PKK’lı olduğunu öğrenecektir. -Şeriat kurbanı gelin: Gözcü gazetesi düğün esnasında böbrek yetmezliğinden ölen kızı babası ile evleniyormuş gibi yazıp suçu da İslâm’a atarlar. Halbuki damat adayı ölen kayın pederimin fotoğrafını yayınlamışlar diyerek isyan etmektedir. -Kur’an Kursu’nda falaka: Yeni Asır gazetesi kemik erimesi hastalığı olan Nurullah’ın hastane yolculuğunu kursta yediği falaka (!) ile halka duyurmuştur. -Kuran Süper Market: Cumhuriyet, sahibinin soyadı olan Kuran adını alan markete Kur’an’ı kullanıyorlar suçlamasında bulunurlar. -Şûra Süresi 39. Ayetin Mealini “ İllegal bir dinci örgütün Şûra toplantılarında alınan bir karar olarak yazan Cumhuriyet yazarı Çetinkaya.... -Göz Nuru Vakfı’nı adındaki Nur kelimesinden dolayı dinci vakıflar listesine koyan, Lionslar tarafından kurulduğundan habersiz yazı yazan Nail Güreli ... -İstanbul'da pikniğe giden ve ellerindeki oyuncak tüfeklerle balonlara ateş eden insanları "irtica kampında eğitim " manşeti ile duyuran ve sadece iki günde yalan haberi ortaya çıkan Hürriyet, -Zaten Hristiyan olan 2 kadın Türkçe olan isimlerini değiştirmek isteyince "2 kadın Hristiyan oldu "diye yazan Milliyet gazetesi.... diğer dini yayın yapan (zaman, akit, mesaj tv vs...) gazete, dergi ve tv leri izlemiyorum tarikata ve partilere bağlı oldukları için... biliyorum malesef sizin aradığınız veya bende hayal ettiğiniz özellikler yok ama gercekler bu... normal Atatürk ü ve cumhuriyeti sizden daha fazla seven inanclı müslüman Türk evladıyım.. artık cevap hakkı doğacak cümleler sarf edip sataşmazsan bende burada yazmak istemiyorum... Sevgili radikal07; Ülke gerçeklerini bir kez daha gözler önüne serdiğiniz için teşekkür ederim yukardaki yazınız gerçekten bir ibret tablosu insanın pes yani diyesi geliyor,bir kesimin üzerine ancak bu kadar gidilir müslümanım dediğiniz anda tüm dikkatler size odaklanır hemen yorumlar yapılmaya başlanır ve hemen arkasından takiyeci şeriatçı etiketini yersiniz bununlada kalmazlar yukardaki gibi türlü iftiralarla ve yalanlarla bakın bunlar böyledir demeye çalışılır. Ayrıca dikkatimi çeken by-x men size buna benzer ithamlarda bulunmuş sizde savunma moduna geçmişsiniz "değilim ben böyleyim aslında"diye açıklamalar yapmışsınız neden?o arkadaşımız hakim sizde sanıkmısınız kimdir ki size hesap soruyor ve sizde açıklamalar yapma gereği duyuyorsunuz çok tuhaf doğrusu? İnsanların kılık kıyafetleriyle uğraşmayın demek suçmu bu ülkede eğer öyleyse söyleyinde bilelim zira biz bu suçu hergün işliyoruz o zaman. Kendi doğrularını savunurken ve bunu zorla dikta etmeye çalışırken neden sürekli karşılarında ki insanları suçlamayla işe başlıyorlar bunu anlayamıyorum bir çeşit nabız yoklamasımı yapıyorlar herhalde şimdi insan sormazmı? Dini forumlar başlığı altında şu yazıya neden yorum yapılmadı acaba bu arkadaşların hiç biri tarafından???? ALINTI(haksöz @ May 26 2006, 06:31 AM) Şunu demek istiyorum Demokrat,laik,aydın,ilerici,kemalist söylemlerle mangalda kül bırakmayıp,gelenekçi,yobaz dincileri yerden yere vuran kesimin aslında pek bir farkı olmadığını, iki kesiminde ölülere tapındığını İsterseniz ben yanıtlayayım o arkadaşımız bu hakareti yaparken müslümanım deyip din düşmanlığı yapıyor bu onların ortak paydaları çünkü...... Alıntı
Φ Su DaMLaSı Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 " Hem onlara: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın." denildiğinde: "Biz ancak ıslah edicileriz." derler.İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar. " bakara 2/11,12 türban baş örtüsü ya da başka hangi ismi veriyorlarsa sayfalarca yazıldı çizildi. artık bu iş gölge oyununa döndü. ne kadar yazarsanız yazın birileri hep mağdurdur bu ülkede. okula alınmazlar, onlara iş verilmez, eğitim ve çalışma hakları gasp edilir ve birileri bunu alkışlar. büyük bir kitle eğitimden mahrum kalır etiketine "gericiliğe karşı modernizm" yazarlar. bir sürü kadın aşağılanır küçümsenir ve evine hapsedilir etiketine "çağdaş halk imajı için" yazılır. ne yabancı tehditler ne silahlanma yarışı ne terör örgütleri bir örtü kadar tehlikeli değildir, zira halktır örtüyü benimseyen... halkına rahat verirse devlet, nasıl ÖRTÜLÜR onca konu...? baksanıza "güncel konular" içinde başka bu kadar kitle toplayan konu var mı? ne gereği var ki... örtüler açılmadıkça ülkemiz çağın saadetine erişemeyecek, uzay teknolojisinden mahrum kalınmayacak kim bilir belki karayolları trafiği bile düzelir. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 " Hem onlara: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın." denildiğinde: "Biz ancak ıslah edicileriz." derler.İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar. " bakara 2/11,12 türban baş örtüsü ya da başka hangi ismi veriyorlarsa sayfalarca yazıldı çizildi. artık bu iş gölge oyununa döndü. ne kadar yazarsanız yazın birileri hep mağdurdur bu ülkede. okula alınmazlar, onlara iş verilmez, eğitim ve çalışma hakları gasp edilir ve birileri bunu alkışlar. büyük bir kitle eğitimden mahrum kalır etiketine "gericiliğe karşı modernizm" yazarlar. bir sürü kadın aşağılanır küçümsenir ve evine hapsedilir etiketine "çağdaş halk imajı için" yazılır. ne yabancı tehditler ne silahlanma yarışı ne terör örgütleri bir örtü kadar tehlikeli değildir, zira halktır örtüyü benimseyen... halkına rahat verirse devlet, nasıl ÖRTÜLÜR onca konu...? baksanıza "güncel konular" içinde başka bu kadar kitle toplayan konu var mı? ne gereği var ki... örtüler açılmadıkça ülkemiz çağın saadetine erişemeyecek, uzay teknolojisinden mahrum kalınmayacak kim bilir belki karayolları trafiği bile düzelir. Başka söze ne hacet...... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 . Humeyni’nin İran’a geldiği gibi gelmeyecekler. Çünkü istedikleri şey geldiklerinde hazır olacak. Birileri “Üst kimlik İslamdır” diyecek. Kürtlerle İslamı aynı çatı altında buluşturmaya çalışacaklar. Ben merak ediyorum, geçenlerde mahkemede beraat etmesine karşın Fetullah Gülen hoca efendi Amerika’dan neden dönmüyor? Türkiye’de, karanlık bir dönemin MİT sorumlusu Mehmet Eymür Amerika’da neler yapıyor? Belki de günün birinde birlikte uçağa binecekler, Humeyni’nin İran’a geldiği gibi gelmeyecekler. Çünkü istedikleri şey geldiklerinde hazır olacak. Birileri “Üst kimlik İslamdır” diyecek. Kürtlerle İslamı aynı çatı altında buluşturmaya çalışacaklar. Kuzey Irak’ta olan da bu değil mi? Büyük Orta Doğu Projesi(BOP)dedikleri işte bu. Formatları ABD tarafından hazırlanmış Ilımlı İslam böyle gelecek. Darbe yapmaya gerek kalmadan, Kan akıtmadan, Siz hala paranoya sanın. Size hala şaka gibi gelsin. Kalelerden bir çoğu elinizden gitti,gidiyor. Siz hala işin farkına varmayın, “Biz Türk’üz, Bize bir şey olmaz” deyin... Bizler , zaten yaşadığımız ülkelere kök salmış durumdayız. Ben, en fazla buralarda kalırım, bir daha geriye dönmem. Nazım gibi, Anadolu’da bir köy mezarlığını düşleyerek ölüp giderim. Siz düşünün, Başınıza gelecekleri... Çarşaflı bir Fatma, Türbanlı bir Ayşe görmek istemiyorsanız, Zaman varken, Bir şeyler yapın!... . _____________________________________ A. HAYDAR NERGİS'e teşekkürler... " Hem onlara: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın." denildiğinde: "Biz ancak ıslah edicileriz." derler.İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar. " bakara 2/11,12 türban baş örtüsü ya da başka hangi ismi veriyorlarsa sayfalarca yazıldı çizildi. artık bu iş gölge oyununa döndü. ne kadar yazarsanız yazın birileri hep mağdurdur bu ülkede. okula alınmazlar, onlara iş verilmez, eğitim ve çalışma hakları gasp edilir ve birileri bunu alkışlar. büyük bir kitle eğitimden mahrum kalır etiketine "gericiliğe karşı modernizm" yazarlar. bir sürü kadın aşağılanır küçümsenir ve evine hapsedilir etiketine "çağdaş halk imajı için" yazılır. ne yabancı tehditler ne silahlanma yarışı ne terör örgütleri bir örtü kadar tehlikeli değildir, zira halktır örtüyü benimseyen... halkına rahat verirse devlet, nasıl ÖRTÜLÜR onca konu...? baksanıza "güncel konular" içinde başka bu kadar kitle toplayan konu var mı? ne gereği var ki... örtüler açılmadıkça ülkemiz çağın saadetine erişemeyecek, uzay teknolojisinden mahrum kalınmayacak kim bilir belki karayolları trafiği bile düzelir. Gelen tehlike artık devletin resmi kurum ve kuruluşlarıyla da onaylanırken birileri almış eline dini alıntıları okuyor, okuyor, okuyor... Oysa hafızalarını biraz çalıştırsalar yukarıdaki yazımdaki gelen tehlikenin farkına varacaklar ama olmuyor. Yine bunları tek tek anlatmak bize kalıyor ve artık biz bu zahmete alıştık ve severek yaptığımız bir iş haline geldi... Sevgili Su DaMLaSı arkadaşım... Türkiye’de bir şeyler içten içe, kendiliğinden, Hocaefendisiz de değişiyor. Bir ara Hani, Erbakan Hoca kalkıp, “Şeriat gelecek, ama kanlı mı gelecek, kansız mı, bilemem” demişti ya. Sayenizde galiba kansız gelecek. Silah kullanmadan, kimsenin burnu kanatılmadan. Zaten türban konusu da üniversitelerde masum bir öğrenci isteği olmaktan çoktan çıktı.Artık “kamusal alan” diyorlar.”Türbanı, Çankaya’nın burçlarına dikmekten ” söz ediyorlar. Kendinizi, yavaş yavaş erkek hastaya bakmayan türbanlı doktor, türbanlı bayan subay görmeye de alıştırın. Düşünebiliyor musunuz, “Çocuğu gibi gördüğü için” mini etekli kıza meydan dayağı atan o polisi türbanlı bir bayan hakim yargılayacak.. Ne ala adalet! değilmi... Galiba doğru... Alıştıra alıştıra. Alışmaz mısınız? Hani Turgut Özal da söyleemişti ya, “Alışırsınız, alışırsınız.. ” Demokrasiyi bir vagon olarak kullanarak gelecekler.Seçimle iktidarlarını pekiştirerek, kaleleri bir bir ele geçirerek.Egemenlik, duvardan millete böyle geçecek, “ O gün” böyle gelecek.... Gelsin bakalım... Biz hazırız ve bekliyoruz... Ya siz gelen tehlikenen farkındamısınız... Şimdi... ___Gelen tehlike karşısında çocuklarımız mutlu olabilecekmi? ___Herkese hiş ve haş getirecekmi? ___Huzur bulabilcekmiyiz... ___İnsanlarımızın açlık, yoksulluğu ortadan kalkabilecekmi? ___Sağlık hizmetlerimiz toplumumuza en iyi hizmeti vermeyi ve sağlıklı bireyler olma hayalini gerçekleştirebileceklermi? ___Ulus ve bireysel güvenliğimiz herşey ile sağlanabilinecekmi? ___Ekonomik kalkınma ve istikrarı yakalayabilecekmiyiz... Çevremizdeki düşmanlarımız tamam istediğimiz oldu mu diyecekler? ___Ve yine çevremizdeki komşularımızla, ülkelerle huzur içinde olup emperyalizm karşısında durabilecekmiyiz... Efendiiiim... Sizi duyamıyorum... Ama şeriat bunları çözer dediğinizi duyar gibiyim... Şeriat neyi çözmüşki bizim gibi konjoktürel yapısı ve zemini tehlikelerle dolu olan bir coğrafyaya sahip olan ülkemizi çözsün... Lütfen en azından birbirimizi anlayabileceğimiz ufak bir ışık.. Bizin din sade ve şekilsiz yaşayan güzel, insani ve aşk dolu inananlar ile bir problemimiz yok... Kökten, aşırı ve ülke bütünlüğünü tehlikeye sokabilecek ve sürükleyebilecek şerihatçi kişilerle bir problemimiz var ve bu da dünyü döndükçe devam edecektir... Tek Yol Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun ilkeleri bunu unutmayın... Dost sevgilerimle... DİPNOT Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.