Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2013 Gazoz kapaklarından rüzgar çanı 1 Alıntı
Φ washa Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2013 Mükemmel pratik zeka örnekleri bunlar. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2013 Eski kapılar şimdi yatak başı Bir de böyle bir alternatif var, yapımı basit, kendisi şık, maliyeti de ucuz Bu arada fotoğrafları nasıl sergilediğini de fark ettiniz sanırım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2013 Diyelim ki çok özel bir akşam ve siz konuğunuza muhteşem yemekler hazırladınız. Güzel bir müzik eşliğinde güzel bir sohbet ve iyi bir yemekle sanırım etki altına alınamayacak insan yoktur. Amaaaaaa illa herşey tam olacak ya bir de baktınız ki şamdan yok... O zaman işte size güzel bir alternatif: 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 PET ŞİŞE VE KUMAŞ BİR ARADA… Pet şişe ve artık kumaşlarla çiçek yapmak isterseniz içeri buyrun… Pet şişeden yaprakları kesilip kumaşa yapıştırılıyor,çiçeğin orta kısmı için strafor topun yarısı kullanılmış,siz başka bir dolguda yapabilirsiniz orta kısma, sıcak slikon ile bir araya getiriliyor yapraklar, yapışkanlı sim ve kabartmalı boya ile de son detaylar yapılıyor. Link Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Çok güzel bir pet şişe dönüşümü olmuş, kuş yuvası yapmışlar. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Yine pet şişe ve kumaş ikilisi... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Kitaplık, pazar kasasından Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Kitaplık, pazar kasasından ben buna bayıldım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Aynı şeyi bende gördüm ve eklemeyi düşündüm .Ama konu neredeydi bulamadım İsabet oldu konunun yerini de bulmuş oldum sayenizde Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Teneke kutulardan baharatlık 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2013 Diyelim ki çok özel bir akşam ve siz konuğunuza muhteşem yemekler hazırladınız. Amaaaaaa illa herşey tam olacak ya bir de baktınız ki şamdan yok... O zaman işte size güzel bir alternatif: harikasınız. hepsi birbirinden güzel. ama ben bi tek bunu yapabilirim sanırsam 1 Alıntı
Φ aksamsefası Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 çok hoş ve faydalı geri dönmüşler hepside, paylaşımınız için teşekkür ederim. Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2013 Hurdaya atılmış eski panjurlardan ya da tahtalardan yapılan hoş bir tepsi .Öncesi ve sonrası 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2013 Kot pantalonun dönüşümü Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 Somundan, civatadan satranç takımı yapan insana şapka çıkartırım arkadaş! 2 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Kot pantalonun dönüşümü Az biraz kafamda canlanıyor ama elimde bir pantolon olmadan tam hayal edemiyorum... Fakat çok iyi bir fikir... Eski bir pantalon üzerinde deneyeceğim bunu sonra resmini eklerim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Bunlar ne kadar şık, ne kadar hoş ya... 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.