Φ crazy mom Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Sevgili gunlugum, Senin bu sahibin gercekten sinir biri...Onundeki hafta ve bu hafta sadece sinavlari olmasina ragmen hala internetten cikamayacak kadar zayif biri.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 sevgili günlük bu gün çok sinirliyimm ....ne yaptımsa geçmedi Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Sevgili günlük.... 1 Aydır yine eğitimdeydim... Yuh anasını satayım ? Ne eğitimmiş be... hoş ; Eğitimde eğitim olsa:D Günde 1 saat toplantıya giriyorsun...23 saat boşsun..... Otelin şişlide...takildigin yer taksimde.... Ohhh gel keyfim gel usülü olması lasım... ama şans işte... 1 ay gunde 5 saat istiklalde takıldım,ya gelirse diye:) Ama işte..kısmet olmadı günlük... günlük bu arada , müdür oldum sonunda... Güneydoğu bölgesi satış müdürü..... Pfff... Ama bir sürü sıkıntısı var be günlük.... günde 10 saat ayakta durmak zor olsa gerek... Ha günlük müdür dediysek yan gel yat değil... Koca müdür oluyos bi odamıs bile yok paso gezinces sehir sehir... :)Günlükcüm naapmali ne etmeLi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 sevgili günlük... Zaman bir kuşun kanatlarında ucup gidiyor misali ... Her saniyede bir ayrı bir parçamızı alıp götürüyor bizden .Bazen en mutlu oldugumuz anı , bazen bir ateş misali kızgınlıgımızı , bazen engelleyemedigimiz durduramazdıgımız gözyaşlarımızı ve bazen sevdiklerimizi .Her gün bir parca koparıp götürüyor bizden .En acı olan tarafı , belki de her gecen an sahip oldugumuz mutlulugu alıp gitmesi bizden .Her gecen gün azalıyor bir parca ... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 sevgili günlük, yukarıdaki saat ne öyle yaa...kocaman... neler icadetti şu insanoğlu sevgili günlük Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 mrb günlük... bugün doğum günüm ,bir yıl daha gitti ömrümden.. biraz hüzünlüyüm yaşlandım sanırım Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 ne anlatiim sana be günlük..olan olmuş..ocak yanmış..süt taşmış.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 bu şarkı herseyi öyle güzel anlatıyorki şuan bende dinliyorum ... nehrim ol gel ak yine ... kelebek ol uc yine ...çiçegim ol gel ac yine ...rüzgar olllllllllllllllllllllllll.... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 sevgili günlük kar sanki foruma yağmış ileti yolları kapanmış gibi... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 sevgili günlük bugün özlemek ve özlenmenın çok güsel duygular olduğunu anladım....hayatımdaki insanları çok seviyorum...iyki varlar Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 ya günlük seni kimler kullanıyor böle :kahkaha: moralim bozuluyoda Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Herkes aynı hayatta kendini bişey sanma.....ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 günlüğüm.. bugünü unutma.. içimde bir filiz yeşerdi sanki bugün.. içten gülmeyi özlemişim.. ben ilkbahar çocuğuyum.. yeşil ağaçlar, papatyalar, güneş, hafif rüzgar, dondurma, iki tatlı söz, candan dostlar. . . günlüğüm.. bugün benim günüm olmalı... böyle bir gün unutulmamalı... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 sevgili günlük... bugünlerde bogulmak üzereyim. sanki ne kadar cırpınsam boşuna gittikce dibe batıyor gibiyim. insanların arasında kalmaktan sanırım gücüm kalmadı .belkide kalabalıklar icinde yalnızım kim bilir ? ve bugünlerde annemin hayatımdaki yerini sanki biraz daha iyi anlıyor gibiyim .başımı ona yaslayabilmeyi özledim sanki. yada o bana bebegim derken aglamayı özledim sanki .bugünler bazı şeyler yolunda gitmiyor sevgili günlük. ve bazen sevdiklerimi de kırıyyorum istemeden bu beni daha da üzüyor. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Kendimi hic ii hissetmiyorum gözlerimde karabulutlar göremiyorum dusunemiyorum ne yaptıgımı bilmiyorum tanıyamıyorum kendimi amelyattan sonra sanki kalbimi umutlarımı yasantımı da aldılar icimden belkide sakat kalmaktan korktugumdan mı bilmiyorum hayır hayır o diil sevdigimle olamadıgımdan eminim bu butun olanlar... toparlanmalıyım.. hic olmaktan kurtulmak icin... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 sevgili günlük yarın sabah 6,30da uancam 8de otobüsüm var...yaşasın evıme gidiyorummmm Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Yeni bir yaşa merbaha dedi bugun umarım bana acılar vermez kimse hatırlamadı bu saate kadar çok üzgünüm ama... Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 evet günlük 1 gün daha gitti sayılır kaldı 16 iş günü Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 sevgili günlük, bu siteye ilk kez giriyorum maksadım kafamı dağıtmak üzdüler beni ordaki günlüğümü bırakıp buraya yazmak da ayrı bir üzüntü onu senle aldatıyorum bir daha ona asla yazmayacağım. hepsi ihanet etti üzdü bende sizi affetmeyeceğim :S Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2009 sevgili gunluk 2 hafta gecsede tatile ciksam ..... ve su obur odaki bi uyusada molami bozmasa olmuyor boyle ben cikiyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 Sevgili Günlük;ne habersin Bugün babalar günü;dünyanın en güzel babasının yanında olup ellerinden öpemesem de;onun sesini duymak bile çok büyük bir şans.Teşekkürler Allah'ım. Babacığım,iyi ki seninle yaşadım bu dünyayı. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 sevgili gunluk 2 hafta......!!!! zaman cok cabuk ve cok guzel geciyor umarim herkesin gunleri iyi geciyordur.... uyku nedir unuttum ama zamana karsi yarismiyorum yukardaki guzel gibi bende her babanin babalar gununu kutluyorum ve kaciyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.