Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Co-Admin Patates istiyorum abla patestes!!! seninkisi kolaymış..
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2012 12 yıl her olup-biteni.. daha sakince kabullenmek istiyorum.. istemek kelimesini sevmedim pek.. "diliyorum" desem?
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2012 12 yıl her olup-biteni.. daha sakince kabullenmek istiyorum.. istemek kelimesini sevmedim pek.. "diliyorum" desem? Cok güzel ifade etmişsin İNTERLOCK usta.... ama herzaman olanı biteni kabul etmek te sizi ...
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 12 yıl 'Huzur istiyorum' , yanında mutluluk da olsun. Siparişiniz alınmıştır Sevmek ve sevilmeyi alırsanız saygıyıda hediye olarak(3 aylık) veriyoruz..
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 12 yıl Artik gelecekse su uzaylilar gelsin. Insanlar uzaylari bekleye bekleye birbirini yiyorlar
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 12 yıl Siparişiniz alınmıştır Sevmek ve sevilmeyi alırsanız saygıyıda hediye olarak(3 aylık) veriyoruz.. Sevmek ve sevilmek oley.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 12 yıl Selam valla ben insanin herseyi yapabilme özgürlügü olmasini isterdim. Kendim icinde bunu isterim. Para ile falan alakali hazircilik degil. Mesela ispanya da egitime mi devam etmek istiyorum vize falan gerek olmasa direk gitsem, basaramazsam da dönsem. Kimsede niye gittin niye döndün demese. Özgür olsam ya. Görüsürüz.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 12 yıl Selam valla ben insanin herseyi yapabilme özgürlügü olmasini isterdim. Kendim icinde bunu isterim. Para ile falan alakali hazircilik degil. Mesela ispanya da egitime mi devam etmek istiyorum vize falan gerek olmasa direk gitsem, basaramazsam da dönsem. Kimsede niye gittin niye döndün demese. Özgür olsam ya. Görüsürüz. Bir zamanlar bende senin gibi düşünürdüm..Ama inanki başarı için baskının gerekli olduğunu anladım..Baskı olunca tempo daha çok artar,en azından bana göre artmıştı..Özgür olduğun zaman bunu fark edeceğine eminim
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 12 yıl Artik gelecekse su uzaylilar gelsin. Insanlar uzaylari bekleye bekleye birbirini yiyorlar Uzaylı görmek..Bak evrimciler ne diyor ? Canlı ile cansız arasında bilimsel bir ayrım yoktur..O halde uzaylıyı görmüş oluyoruz..Güneş ay ve gördüğümüz yıldızlar vb gibi hepsi birer uzaylı Ne diyelim haklılar..
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2012 12 yıl ben istemeye isterim de... Kim verebilecek istekleri mi.. isteklerimi karşılayacak kişi merak ettim. Allahtan tek isteğim Sağlık.. Gerisi nasıl olsa olur yaşarsam, hımmm aynısı olamaz ama muadili olur be!..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2012 12 yıl verdim gitti, hayrını gör ama yokki! baktım yokki ... kıyafetlerinede sigara paketinede dokunmamış... banyodaki diş fırçasınıda kullanmamış...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.