Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun..... Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 türk malı adını almışsın ama bence türkler tıpkı araplar gibi kadınları ikinci sınıf gören bir toplumdur dolayısıyla ismi değiştir bence. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2010 türk malı adını almışsın ama bence türkler tıpkı araplar gibi kadınları ikinci sınıf gören bir toplumdur dolayısıyla ismi değiştir bence. karşı cinsi ikinci sınıf olarak gören *** beni alakadar etmiyor........ben made in türkey'im....bununlada gurur duyuyorum.... Alıntı
Φ lc1d18 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 arkadaşlar bende geldim kısaca reklamımı yapayım 27 yaşında istanbulda oturuyorum. az buçukta mql4 kodu biliyorum yane kendi stratejilerimi yapabiliyorum yukardaki yazıya atfen madem kadın islamda ikinci planda bazıları hiç değersiz olduğunu söyler -söylemeyenleri tenzih ederim- neden kızların diri diri gömülmesi yasaklandı? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2010 sefa geldim hoş geldim...inşallah hoşta görürüm.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 Keşke zaman dursa Sen hep orda dursan Ve bana baksan öylece Keşke böyle kalsak biz Hiç bitmese... .........Bunu sana söyleyebilmeyı ne çok isterdim Sana söyleyemediğim ne cok şey var zaten. Neyse, Hoşçakal.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2010 herkesin geçmiş bayramı mübarek ola........ Alıntı
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2010 türk malı adını almışsın ama bence türkler tıpkı araplar gibi kadınları ikinci sınıf gören bir toplumdur dolayısıyla ismi değiştir bence. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2010 türk malı adını almışsın ama bence türkler tıpkı araplar gibi kadınları ikinci sınıf gören bir toplumdur dolayısıyla ismi değiştir bence. Siz Türk değil misiniz, kadınları ikinci sınıf mı görüyorsunuz? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2010 gidiyordu, ben geliyor sanıyordum. tozlar uçuşuyordu. kıyamet oluyordu.cennet sanıyordum ben...... geliy...ordu,aslında gidiyordu. kıyamet olsun diye,gitmek için geliyordu! içimde çiçekler açıyordu. zakkum kokuyordu tenim! gül elimde salıveriyordu düşlerini. uzanıyordum,tüm gücümle... geliyordu,aslında gidiyordu... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 ... "bir çift turnaya benzerdi gözleri göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım" ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2011 2011 hepinize sağlık we huzur getirsin..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2011 uzun zaman oldu gelmeyeli....... hoş geldim hoş gördüm.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Mart , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2011 dipteyim sondayım...depresyondayım...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2011 aaaaaaaa.........ama olmaz ki.....resmen dibe vurmuşum...... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2011 Admin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2011 aaaaaaaa.........ama olmaz ki.....resmen dibe vurmuşum...... Vurmazsin vurmazsin! sen kedi gibisin gene dort ayaginin ustune pardon balik gibi uste cikarsin.... Sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 Vurmazsin vurmazsin! sen kedi gibisin gene dort ayaginin ustune pardon balik gibi uste cikarsin.... Sevgiler çok mersi sewgili adminiM...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Yürüdüm çok yollardan geçtim inan çok büyüdüm.. Düşündüm sebebini bulamadım neden neden çok üzüldüm?.. Aç kapını lütfen,çünkü ben geldim Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim Bana bana biraz gülümser misin? Kimseye sormadım,yolu kendim buldum geldim Simsiyahların içinden sana karbeyaz geldim Beni biraz sever misin? Ben geldim!.. Üstüm biraz tozlu, yolda çok düştüm geldim Ellerim çizik üzgünüm, dikenliklerden geldim Kalbim paramparça ama sana topladım geldim Bir bilsen neler yazdım, hepsini yaktım geldim Annemi bıraktım ,sana kimsesiz geldim Çocukluğumun söküklerini dikebilir misin? İzin ver de oturayım lütfen, bacaklarımı çok yordum geldim Kusura bakma üstüm ıslak, büyük yağmurlardan geldim Anlatsam herşeyi, dinler misin? Yanıma para almadım, beş kuruşsuz geldim Yolda biraz acıktım ama ,sana dayandım geldim Kendime.. devdim!devdim!devrildim geldim Kardım,buzdum eridim,erittim geldim Aşkı sırtıma aldım,taşıdım,evladım dedim Açtım,soldum,sarardım geldim Yandım, söndüm, kül oldum geldim Ellerinle ellerime su dökebilir misin? Yüzüme vurdu rüzgar yağmuru,daha çok dedim Yağmur çarptı kendini bana, "bu yetmez" dedim Kırılmış kanatlarıma birkez dokunabilir misin? Taştım,dağdım,kum oldum geldim Camdım,kayaydım, tuz buz oldum geldim. Beni tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Bin kere öldüysem, bin kere dirildim geldim Canımdan can,kan verdim ama adını yaşattım geldim Yedi kat yerin dibinden beni duyabilir misin? Kimse inanmadı sana,bir ben taptım geldim Dönecek yerim kalmadı, herşeyi mahvettim geldim Şimdi beni biraz sever misin? Ben geldim! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Galiba bu sefer rekor kırdın.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Galiba bu sefer rekor kırdın.... sanırım öyle oldu..... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 owww...Ojjgeldin canem Daha gitme olur mu? .. 1 Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Hoş geldin . nerelerdeydin . Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 yaş ilerleyince çok sık zaman bulamıyorum sewgili İnterlock Abeyciğim......elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum.... kaan_bebiş buralardayım ben sen nerelerdesin...)) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2013 Wuuuhuuuu unutuldum mu .....? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.