Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2013 Ben bir boza olsaydı içerdim şimdi 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2013 Bir kaç gündür canım Alman pastası istiyor, yani resmen gözümün önünde Alman pastaları uçuşuyor desem abartmış olmam. İşin tuhafı öyle çok yemişliğin yok, hele kendim hiç yapmadım.Neyse güzel bir tarif buldum bakalım.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2013 Bir kaç gündür canım Alman pastası istiyor, yani resmen gözümün önünde Alman pastaları uçuşuyor desem abartmış olmam. İşin tuhafı öyle çok yemişliğin yok, hele kendim hiç yapmadım.Neyse güzel bir tarif buldum bakalım.. bende çok severim bayağı bir ağır kremaya sahip türkiyedekiler burda gerçek lezzeti hiç bulamadım ama o almanyadakiler harbi yenilesiiii keşke orjinal tatlara burdada sahip olsak .... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2013 Misss gbi ekşi ekşi vişne reçeli sürceksin yada limonnnnreçeli.. yani bana ekşi olsun sorun yok ne güzel olur pazar günü kendime yapayım bunlardan ... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Bu sayfaya girmeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.. Alman pastası hala gözümün önünde uçuşuyor, hatta hamile olsam bebek düşerdi kesin... Alman pastası yazarken bile ağzım sulanıyor, ama tarifi bulduğum site artık açılmıyor..gerçi bi yerde iyi oldu, yapmamam ve o pastayı yememem lazım çünkü.. Bi de bugün canım Donut çekiyor, hatta annemin defterinde tarifi de var.. offfffff...şöyle üç-beş misafir gelse ne güzel olurdu Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Bu sayfaya girmeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.. Alman pastası hala gözümün önünde uçuşuyor, hatta hamile olsam bebek düşerdi kesin... Alman pastası yazarken bile ağzım sulanıyor, ama tarifi bulduğum site artık açılmıyor..gerçi bi yerde iyi oldu, yapmamam ve o pastayı yememem lazım çünkü.. Bi de bugün canım Donut çekiyor, hatta annemin defterinde tarifi de var.. offfffff...şöyle üç-beş misafir gelse ne güzel olurdu ufff bence yap ye.. şimdi şuan yiyebiliyorken ye! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 ufff bence yap ye.. şimdi şuan yiyebiliyorken ye! Yarın yapıp, kendim biraz tadıp gerisini konu komşuya dağıtmaya karar verdim.. Çok fazla tatlı beni hasta ediyor canım.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Yarın yapıp, kendim biraz tadıp gerisini konu komşuya dağıtmaya karar verdim.. Çok fazla tatlı beni hasta ediyor canım.. hımm ozaman azcık ye pekii ama ye keyfini çıkar ..hep iyi ol canım canımm... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Ahanda benim alaman pastaları.. 2 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Alici bilen var mi? Sopaya takilarak satilir, alan da boynuna asar ve bir bir ipten kopararak yer. 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 alıç Lat. Crataegus Gülgiller (Rosaceae) familyasından, yaprakları basit ya da loplu, meyvesi sarı, kırmızı, mor ya da siyah renkli, doğal dağılış gösteren, yapraklarını döken, çoğunlukla dikenli, ülkemizde 17 tür ile temsil edilen, ağaç ya da çalımsı bitkilere verilen genel ad. Alış, kuş yemişi, yemişen. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 5 kilo yerim en sevdigim tatli of of ama pudingli olcak ; ole tipik agir cikolata sosuna hic gerek yok : ) 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Alici bilen var mi? Sopaya takilarak satilir, alan da boynuna asar ve bir bir ipten kopararak yer. Hiç duymadım, belki ege bölgesinde ismi farklıdır.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Hiç duymadım, belki ege bölgesinde ismi farklıdır.. Demek nufus kagidin o kadar eski degil. Macunu/elma sekerini bilir misin? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 @@evrensel-insan evet onları biliyorum Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 @@evrensel-insan evet onları biliyorum Ilk olarak ekmegi kac "eski" kurus olarak hatirliyorsun? Mesela tirtilli bir lira, ya da onpara/kirk para? delikli kurus? Eyvah, kronik yasin ortaya cikabilir, O yuzden cevaplamayabilirsin. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 @evrensel-insan hiç öyle yaş takıntım yoktur.. 43 yaşındayım ben, aslında emin değilim 43 bitti 44 e girdim galiba.. İlkokula giderken 2,5 liraya tost alıyorduk, o aklımda kalmış nedense.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 @evrensel-insan hiç öyle yaş takıntım yoktur.. 43 yaşındayım ben, aslında emin değilim 43 bitti 44 e girdim galiba.. İlkokula giderken 2,5 liraya tost alıyorduk, o aklımda kalmış nedense.. Aman ne guzel. Uc turlu yas vardir. Kronik Biyolojik Zihinsel. Ben zihinsel yas olarak ara ara yeniden dogarim. Biyolojik yasim da kronik yasimi 10 yas genc gosterir. Yani 80 dunyasinin cocugusun. Bayagi "yeni" 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Ahanda benim alaman pastaları.. ufff ellerine sağlıkkk ımm ımmm Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Olsada yesemm.. çok özledim ben incirii Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 alıç Lat. Crataegus Gülgiller (Rosaceae) familyasından, yaprakları basit ya da loplu, meyvesi sarı, kırmızı, mor ya da siyah renkli, doğal dağılış gösteren, yapraklarını döken, çoğunlukla dikenli, ülkemizde 17 tür ile temsil edilen, ağaç ya da çalımsı bitkilere verilen genel ad. Alış, kuş yemişi, yemişen. Ben Sinop'ta ve Kütahya'da yedim bu meyveden... kuruyuncada kuruyemişgillere dahil oluyormu bilemedim. iğde gibi muşmula gibi bişi.. ama güzel bir tat... 1 Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Şurda yanımda irmik tatlısı duruyor, onu yiyeyim ben, hayal kurmayayım öyle. Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Şurda yanımda irmik tatlısı duruyor, onu yiyeyim ben, hayal kurmayayım öyle. Afiyet oldumu bari Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Ben Sinop'ta ve Kütahya'da yedim bu meyveden... kuruyuncada kuruyemişgillere dahil oluyormu bilemedim. iğde gibi muşmula gibi bişi.. ama güzel bir tat... Oh be gozum gonlum acildi. Cocuklugumu ve kapis "kavgalarimizi" hatirladim. Ben kaptigimda kimse beni yakalayamazdi. O yuzden kimse bana kaptirmak istemezdi. 1 Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Oh be gozum gonlum acildi. Cocuklugumu ve kapis "kavgalarimizi" hatirladim. Ben kaptigimda kimse beni yakalayamazdi. O yuzden kimse bana kaptirmak istemezdi. evet yahu çoçukluğumuz çok başka idi... şimdi koşarmıyız bilemedim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.