∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 evet yahu çoçukluğumuz çok başka idi... şimdi koşarmıyız bilemedim Benim 100 metre rekorum var. 11.4 sn. Senesini yazmayayim. Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Benim 100 metre rekorum var. 11.4 sn. Senesini yazmayayim. wuwwww aman nefesinize ,ayağınıza sağlık Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 wuwwww aman nefesinize ,ayağınıza sağlık Simdi ancak nal topluyorum. Yalniz saglamlik ve her turlu dayasniklilikta yeni nesile "tas cikartirim." Uykusuzluk, aclik, yorgunluk v.s. gibi. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Helva yeriz inşallahhh Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 @@simin ama ya, ama yaaaa.... "un helvasının adı anıldığnda mutlaka yapmak gerekir" derdi annecim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 ufff ellerine sağlıkkk ımm ımmm sana da yaparım bir gün, ya da çok canın çektiyse yapıp yollayayım.. Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 alıç Lat. Crataegus Gülgiller (Rosaceae) familyasından, yaprakları basit ya da loplu, meyvesi sarı, kırmızı, mor ya da siyah renkli, doğal dağılış gösteren, yapraklarını döken, çoğunlukla dikenli, ülkemizde 17 tür ile temsil edilen, ağaç ya da çalımsı bitkilere verilen genel ad. Alış, kuş yemişi, yemişen. eveet , dedem küçükken bize yapardı. kolye derdik boynumuza asar tek tek yerdik kırmızı, sarı, turuncumsu renkleri vardı, güzeldi be Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 tabii yaşlı amca ve teyzeler de yapıp satardı. dedem yapmazsa onlardan alıp yerdik Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 @@simin ama ya, ama yaaaa.... "un helvasının adı anıldığnda mutlaka yapmak gerekir" derdi annecim.. tez vakitte inşallah Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 sana da yaparım bir gün, ya da çok canın çektiyse yapıp yollayayım.. canımm sağol bilirimki yollarsın ama şu sıralar yememeliyim.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 ımm ımm çok özledimm istiyorummm bananeee ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 ben de sabahları bir adet acıbademli kurabiye ve kahve olmadan gune başlayamıyorum. Benim için dünyanın en güzel ikilisi... Bu sabah az kalmıştı çok yiyemedim, tadı da damağımda kaldı, biraz daha olsa da yesemmmm 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 ben de sabahları bir adet acıbademli kurabiye ve kahve olmadan gune başlayamıyorum. Benim için dünyanın en güzel ikilisi... Bu sabah az kalmıştı çok yiyemedim, tadı da damağımda kaldı, biraz daha olsa da yesemmmm böle benlii bir markanın benlii bir acıbadem kurabeeeyesii var hani tek tek paketli satılıyor ben diyetten önce stokluyordum sanada alayımmı onalrdan ama sen daha çabuk ulaşırsın m.köy meydanda hani var büyükçe bir tükkanları afiyet olsun canım benim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 ben de İstanbullu bir fırından alıyorum. Onlarınkinin tadı tuzu tüm kıvamı yerinde... Ama senin dediğini de dinleyeceğim Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 ben de İstanbullu bir fırından alıyorum. Onlarınkinin tadı tuzu tüm kıvamı yerinde... Ama senin dediğini de dinleyeceğim Peki canım mutlu bir gün kurabiye tadında hafta olsun .. kolaylıklar diliyorum ben 5 dk. tanık oldum ya içim şişti iş yerineeeee ) 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 http://www.turkish-media.com/forum/blog/635/entry-6392-limonlu-pelte/ olsa da yesem, yapmaya halim yok.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 http://www.turkish-m...-limonlu-pelte/ olsa da yesem, yapmaya halim yok.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 http://www.turkish-m...-limonlu-pelte/ olsa da yesem, yapmaya halim yok.. Gülümse lütfen ben bu hale gelicem diye çok korkuyorum... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 @@simin Tamam.. cidden vahim durumdayım içmediğim ot yok! 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 offf anacığımla babannemin ellerinden allahım o nasıl bir lezzettir akıtma... genelde av ördeği etinden olur ama artık ben ava gitmiyorum .. silahım ve ruhsatım köyde yenilemedim bile bu yıl ruhsatımı ... bende tavuktan yaptırdım bu kez ama harika bir lezzet bu acilen köye gitmeliyim 1 Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 kokorec, midye dolma, tantuni.... olsalardi simdi su anda onumde dukan'i hemen unuturdum Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 kokorec, midye dolma, tantuni.... olsalardi simdi su anda onumde dukan'i hemen unuturdum dimi yaaa ... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 ımm nerden aklıma düştüyse sabah sabah akşamı bekliyeceğim sabırsızlıkla Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 olsa da yesek dedik ve yaptım yedik kocaman waffle, super olmustu elime sağlık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.