Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

evet yahu çoçukluğumuz çok başka idi... şimdi koşarmıyız bilemedim smile.png

Benim 100 metre rekorum var. 11.4 sn. Senesini yazmayayim.sleep.png

Gönderi tarihi:

wuwwww smile.png aman nefesinize ,ayağınıza sağlık smile.png

Simdi ancak nal topluyorum. :) Yalniz saglamlik ve her turlu dayasniklilikta yeni nesile "tas cikartirim." :) Uykusuzluk, aclik, yorgunluk v.s. gibi.

Gönderi tarihi:

@@simin ama ya, ama yaaaa....:D

"un helvasının adı anıldığnda mutlaka yapmak gerekir" derdi annecim..:)

Gönderi tarihi:

ufff ellerine sağlıkkk ımm ımmm sad.png

sana da yaparım bir gün, ya da çok canın çektiyse yapıp yollayayım..:hug:

Gönderi tarihi:

alıç Lat. Crataegus

Gülgiller (Rosaceae) familyasından, yaprakları basit ya da loplu, meyvesi sarı, kırmızı, mor ya da siyah renkli, doğal dağılış gösteren, yapraklarını döken, çoğunlukla dikenli, ülkemizde 17 tür ile temsil edilen, ağaç ya da çalımsı bitkilere verilen genel ad. Alış, kuş yemişi, yemişen.

eveet , dedem küçükken bize yapardı. kolye derdik boynumuza asar tek tek yerdik :)

kırmızı, sarı, turuncumsu renkleri vardı, güzeldi be :)

Gönderi tarihi:

sana da yaparım bir gün, ya da çok canın çektiyse yapıp yollayayım..hug.gif

canımm sağol bilirimki yollarsın hug.gif ama şu sıralar yememeliyim.. ;)
Gönderi tarihi:

ben de sabahları bir adet acıbademli kurabiye ve kahve olmadan gune başlayamıyorum. Benim için dünyanın en güzel ikilisi... Bu sabah az kalmıştı çok yiyemedim, tadı da damağımda kaldı, biraz daha olsa da yesemmmm

acibadem_kurabiyesi.JPG

Gönderi tarihi:

ben de sabahları bir adet acıbademli kurabiye ve kahve olmadan gune başlayamıyorum. Benim için dünyanın en güzel ikilisi... Bu sabah az kalmıştı çok yiyemedim, tadı da damağımda kaldı, biraz daha olsa da yesemmmm

böle benlii bir markanın benlii bir acıbadem kurabeeeyesii var hani tek tek paketli satılıyor ben diyetten önce stokluyordum sanada alayımmı onalrdan ama sen daha çabuk ulaşırsın m.köy meydanda hani var büyükçe bir tükkanları smile.png afiyet olsun canım benim...
Gönderi tarihi:

ben de İstanbullu bir fırından alıyorum. Onlarınkinin tadı tuzu tüm kıvamı yerinde... Ama senin dediğini de dinleyeceğim

Gönderi tarihi:

ben de İstanbullu bir fırından alıyorum. Onlarınkinin tadı tuzu tüm kıvamı yerinde... Ama senin dediğini de dinleyeceğim

Peki canım mutlu bir gün kurabiye tadında hafta olsun .. kolaylıklar diliyorum ben 5 dk. tanık oldum ya içim şişti iş yerineeeee :))
Gönderi tarihi:

http://www.turkish-media.com/forum/blog/635/entry-6392-limonlu-pelte/

olsa da yesem, yapmaya halim yok..sad.png

Gönderi tarihi:

@@simin :D Tamam..:D

Gönderi tarihi:

802_192291400909733_1899793584_n.jpg

offf anacığımla babannemin ellerinden allahım o nasıl bir lezzettir :) akıtma... genelde av ördeği etinden olur ama artık ben ava gitmiyorum .. silahım ve ruhsatım köyde yenilemedim bile bu yıl ruhsatımı ... bende tavuktan yaptırdım bu kez ama harika bir lezzet bu :) acilen köye gitmeliyim :)

Gönderi tarihi:

kokorec, midye dolma, tantuni.... olsalardi simdi su anda onumde dukan'i hemen unuturdum ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.