Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

550939_488825164474040_1977996507_n.jpg

olsada yesek!!! bu ay içerisinde aşure ayı denen zaman dilimi yer alıyorki mahalle marketinde gördüm hazır etmişler bir reyonu :D yahu bir grup üşengeç kadın bu aşureyi yılda bir kezle sınırlandırıp akıllık etmiş bence.. her istenildeğinde yapılmanı konu komşuya dağıtılmalı... bence öyle yani :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

399255_444660348933963_492571738_n.jpg

bunu varyaaaaaaa bastıra bastıra içime koklaya koklayaa ısıra ısıra aöpe öpee mıncıklaya mıncıklaya yerimmmmmmmmm bennn olsada yesem yaaa :( bukadar mı güzel bir yavruu.... :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Uff ACİLEN istiklale gidip en iyi yapan yer orada ya hani heh işte oradan alıp yenmeliii...OLSADA YESEK! w00t.gif

Oooo Dexter aklıma geldi.... O da her sabah ofise donut getiriyor. Böyle lezzetli donutlar...

Gönderi tarihi:

Ben yarın alacağım buradan benim hakkıma kimse dokunmasın lütfen :D

Bu sabah artık nasıl yemişsem :huh: öyle tokum ki akşama kadar yemeden dolanabilirim

Gönderi tarihi:

Ben yarın alacağım buradan benim hakkıma kimse dokunmasın lütfen biggrin.png

Bu sabah artık nasıl yemişsem huh.png öyle tokum ki akşama kadar yemeden dolanabilirim

tamam hala sana yetecek kadar var ;)
Gönderi tarihi:

@@simin çok teşekkür ederim, ben yeşil severim o yüzden yeşillerden bir tane alıyorum..wub.png

Gönderi tarihi:

@@simin ay ay ay müthiş wub.png

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.