Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2012 12 yıl Yazar Canım çok fena karpuz çekti! hala var bence tükenmeden doya doya yeyiniz!
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2012 12 yıl tirşik çukur ovada az zehirli bir bitkidir çorbası da çok zehirlidir içilmez
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2012 12 yıl Yazar olsada yesek!!! bu ay içerisinde aşure ayı denen zaman dilimi yer alıyorki mahalle marketinde gördüm hazır etmişler bir reyonu yahu bir grup üşengeç kadın bu aşureyi yılda bir kezle sınırlandırıp akıllık etmiş bence.. her istenildeğinde yapılmanı konu komşuya dağıtılmalı... bence öyle yani
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 12 yıl Yazar bunu varyaaaaaaa bastıra bastıra içime koklaya koklayaa ısıra ısıra aöpe öpee mıncıklaya mıncıklaya yerimmmmmmmmm bennn olsada yesem yaaa bukadar mı güzel bir yavruu....
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Uff ACİLEN istiklale gidip en iyi yapan yer orada ya hani heh işte oradan alıp yenmeliii...OLSADA YESEK!
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 12 yıl Uff ACİLEN istiklale gidip en iyi yapan yer orada ya hani heh işte oradan alıp yenmeliii...OLSADA YESEK! Oooo Dexter aklıma geldi.... O da her sabah ofise donut getiriyor. Böyle lezzetli donutlar...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2012 12 yıl Yazar @@Radya vee @@gloria veee @@öylesi veee @@Admin hadiii afiyetle buyrun..ve almak isteyen herkeze...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2012 12 yıl Ben yarın alacağım buradan benim hakkıma kimse dokunmasın lütfen Bu sabah artık nasıl yemişsem öyle tokum ki akşama kadar yemeden dolanabilirim
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Ben yarın alacağım buradan benim hakkıma kimse dokunmasın lütfen Bu sabah artık nasıl yemişsem öyle tokum ki akşama kadar yemeden dolanabilirim tamam hala sana yetecek kadar var
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 12 yıl Yazar @@Radya ve @@gloria @@öylesi kızlaarr size yine kurabiye getirdimmmm ımm ımm gıda boyası var ama yemeyip bakmalıkta olur bunlara bayıldımmmm ben mor manyağıyımm kabuuuulll
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 12 yıl @@simin çok teşekkür ederim, ben yeşil severim o yüzden yeşillerden bir tane alıyorum..
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2012 12 yıl Yazar @@simin ay ay ay müthiş keşke yakın olabilsek buluşabilsek yesek yesek bunlardan sonrada eritmek için zumbalar yapsak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.