Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2012 12 yıl Yazar OLSADA;koklasam... bu kokuyu duymadan ömrüm eksik kalır... heryıl koklamalıyım ... ama heryıl....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Kaç gündür turp diye bağırıyorum ben burdaaaaa olsada yesemmmmm
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 12 yıl Karışık kızartma ama üzeri sarmısaklı yoğurtlu ve de domates soslu ..... Offfffff olsada yesem....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 12 yıl Karışık kızartma ama üzeri sarmısaklı yoğurtlu ve de domates soslu ..... Offfffff olsada yesem.... İştahım açıldı..Bütün kızartmalar içeri girebilir,ücretsizdir
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Cheesecake oldum olası hastayım... Dear; Admin... bu sevilmezmikiiiiiiii uff uff ımmm ımm ımmm olsada yesek!
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 12 yıl Yazar az once kuru baklava resmi gordum olsa ne yerdim ama ev baklavası dimi
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 12 yıl Admin İsteyen ??? Bunu yedikten sonra 5 saat BUNU yapmamız gerek heralde
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Bunu yedikten sonra 5 saat BUNU yapmamız gerek heralde mesaçççç alındı tamam evet bukadar tepinmemek için yememek lazım ama formül belli sayın @@Admin yersekte oynayalım yeter
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2012 12 yıl Yazar tirşik çorbası tarif alalım lütfen yabancıladık bu çorbayı
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2012 12 yıl Yazar ahiretlik dostlarımla biri avukat,biri muhasebeci ben deseniz boş gezenin boş kalfası böyle nacizane bir bayram sofrası kurduk kendimize eğitim şart aga! herkezle içilmez bu meret
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2012 12 yıl Admin ahiretlik dostlarımla biri avukat,biri muhasebeci ben deseniz boş gezenin boş kalfası böyle nacizane bir bayram sofrası kurduk kendimize eğitim şart aga! herkezle içilmez bu meret YSG!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.