Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

acelya221

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

acelya221 - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. Site adı : caginburo.com Web Site Başlığı : Çağın Ofis Mobilyaları - Büro Mobilyaları Web Site Açılış Tarihi : Şubat 2002 Firma Kuruluş Yılı : 1970 Bazı Önemli Firma Referansları : TRT, Türk Hava Yolları, Türk Telekom, TCK, Yapıkredi, İşbankası, Ziraat bankası, Acun Medya, Arçelik, Abdiİbrahim, Roche, Çalık Holding, Derimod, Gold Computer, MNG Kargo, İŞHAD, İSİAD ve İGED Dernekleri Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0212 675 03 03 Firma Showroom Yerleri : İstanbul - Masko Mobilyacılar Sitesi & İstanbul - Çağlayan & İstanbul - Maltepe & Ukrayna - Odessa Çağın Büro Mobilyaları Hakkında : + Çağın Büro Mobilyaları, tasarım, üretim ve uygulama olarak hizmet vermektedir. + Çağın Büro, 42 yılı aşkın süredir yurt içi ve yurt dışında, sektörünün en önemli firmalarından biri olmuştur. + Çağın Büro, Türkiye'de ilk online ofis mobilyaları satışı yapan firma idir. + Çağın Büro, çok sayıda ülkeye birden ihracat yapmaktadır. + Çağın Büro, pek çok önemli projeye imza atmıştır. + Çağın Büro, müşterilerine en kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlara sunmaktadır. Satışı Yapılan Ürünler : OFİS MOBİLYALARI + Makam Takımları + Çalışma Masaları + Banko Mobilya + Tasarım Proje Uygulama + Ofis Masaları + Toplantı Masaları DOLAPLAR + Ahşap Dolaplar + Çelik Dolaplar + Kitaplık ve Raflar + Kesonlar + Ofis Masa Etajerleri OFİS KOLTUKLARI + Makam Koltukları + Çalışma Koltukları + Misafir Koltukları + Bekleme Koltukları + Ofis Kanepeleri + Sinema ve Konferans Koltuğu BAHÇE MOBİLYALARI + Rattan Oturma Grupları + Rattan Masa + Rattan Sandalye + Salıncak + Şezlong KAFETERYA MOBİLYALARI + Sandalyeler + Bar Tabureleri + Masalar + Masa Ayakları + Puflar + Sedirler OKUL MOBİLYALARI + Okul Sıraları + Çizim Masaları + Panolar + Yazı Tahtaları + Bilgisayar Masaları OFİS AKSESUARLARI + Sehpalar + Aksesuarlar + Dekoratif Aynalar + Çöp Kovaları + Askılıklar + Ortopedik Yataklar http://www.caginburo.com/
  2. "5 kişinin zar zor taşıyabildiği dev boyutlardaki dana but..üzerindeki damgada ise 1988 yazardı..o büyüklükte bir dana ne görülmüştür ne duyulmuştur." Hiç bir vitamini olmayan, sadece tokluk hissi veren et.
  3. Tarihin gördüğü şuana kadar çekilmiş en iyi türk filmi. Bluray arşivimde en güzel yeri ona ayırdım.
  4. Evet böyle bir ilginç alışkanlık var, her sabah inerken mutlaka asansörde birileri oluyor. Her nedense piskolojik olarak biner binmez biyerlere odaklanıyor herkes. Tabi ki bunu bende yapıyorum tavsiye var mı bu konuda?
  5. 1 ay önce hediye aldım, doğum gününde hediyeyi verecektim fakat nereye koyduğumu unuttum
  6. Canım çok fena karpuz çekti!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.