Φ Pasifik Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 ne bekliyordum ne çıktı 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 ne bekliyordum ne çıktı biliyorum beklentileri karşılamıyor ama en azından güldürüyor Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 ayyhjhh ! bazen susarsin tamam da e bazen de acikirsin 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 ve bazen.. hani şu simge olmuş palyaço gibi.. gözyaşların içine akar.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 acaba bende bıyık mı bıraksam.. 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 ve bazen.. hani şu simge olmuş palyaço gibi.. gözyaşların içine akar.. Kanımca sen şu en üste eklediğim fotoğrafı kaçırdın Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 şimdi beni sn. admin'im gibi konuşturacaksınız azizem.. "ben hiç bi şeyi kaçırmam.." ancak çağrışım olarak anlayabiliyor idiysem de.. o fotoğraftaki zat'ın.. kisve açısından geçmişi ve geleceği belli olduğu için.. sizin verdiğiniz bi örnek olarak.. hiç bi geçerliliği yoktur.. "o belki slaver akıtıyordur.." kim bilebilir? 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 acaba bende bıyık mı bıraksam.. size her şey yakışır örtmenim.. n'olursa ben razıyım.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 size her şey yakışır örtmenim.. n'olursa ben razıyım.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 şimdi beni sn. admin'im gibi konuşturacaksınız azizem.."ben hiç bi şeyi kaçırmam.." sn adminin herseyden haberi var demek mi oluyo mu korkar gibi olsam da ; gerci toplantilar sakin geciyor olmali 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 sn adminin herseyden haberi var demek mi oluyo mu korkar gibi olsam da ; gerci toplantilar sakin geciyor olmali walla dennise'ciğim.. ben da ara sıra korkmuyo deelim hani.. her bi şeyden haberi var gibi geliyo bana da.. ..da o yüsten o kelâmı etmiş bulunmaktayım.. ama bi birleştirici'nin de.. her bi şeyi bilmesi.. görmesi gerekmez mi? 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 IIyyyyhhh... Ne umdum ne buldum Harikasın gloria Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.