Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 12 yıl Yazar Admin Radya Sen bize bunlari gostermekle hic iyi etmiyorsun ya... Bir yerimiz sisecek diye bir deyim vardi yani... YSG!
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 12 yıl Çaylar geldi.... ben hiç çay içemem ama doldurulmuş artık birtane şekersiz alıverdim...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl Çaylar geldi.... Bu caylar sayi olarak semaver usulu olsaydi daha bir guzel olurdu. Neyse hazir bulmusken bir tane alayim. Sunanlara tesekkurler.
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2013 12 yıl Yazar Admin Bu görüntü, çay, simit.... teşekkürler... hüüüüppppppppppppppppppppppppp
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2013 12 yıl Bu görüntü, çay, simit.... teşekkürler... hüüüüppppppppppppppppppppppppp afiyet olsun
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2013 12 yıl Radyaaa, Boğaz manzaralı bi çay ne hoş olurdu yaaa... Düşün bak, birlikte..
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2013 12 yıl Radyaaa, Boğaz manzaralı bi çay ne hoş olurdu yaaa... Düşün bak, birlikte.. ah ahhh..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2013 12 yıl Ben linkte bir cay goremedim. Ama madem niyet onemli, biz de alir iceriz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.