Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Evettt benim küçüklüğümde de içilmezdi.akşamları yemekten sonra kahve yaparken kızım; ben de içicem" diyor.Babamın tuhafına gidiyor gülüyor kızıma. Keyif için içilen, keyif veren bir içecek olduğu için bana kalırsa.. Bende önce tatlımı yer üstüne içerim kahvemi..kahve mi içsek napsak, canım kahve istedi benim.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Turk kahvesi mi/nescafe cinsi kahve mi? Kahve icilecek ise, diger basliga. Caya "haksizlik" olmasin! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Türk kahvesi tercihim ama hiçbirine hayır demem.. hazır mısın geliyorrrrr...... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Bu baslikta mi geliyor? Caya "ayip ve saygisizlik" olmasin? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Hayır kahve başlığına bıraktım hadi soğutma.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Hayır kahve başlığına bıraktım hadi soğutma.. Tamam, sagol, simdiden ve gormeden ellerine ve becerine saglik. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 @@evrensel-insan Un helvası yapmıştım bugün olur mu.. Un helvasını ilkokul 4. ya da 5. sınıftan beri yaparım.Sınıfta öğretmenimiz bir deney için yapmıştı.Bir gün annem evde beni yalnız bırakıp çarşıya gitti.O kapıdan sokağa, ben bacadan mutfağa.. Yani mutfağa un helvası ile adım attım, sonra gerisi geldi.O yüzden bu tatlının yeri bende ayrıdır.. Geçen dediydim ben ımm ellerine sağlık ben hiç beceremiyorum birtek bunu yapamıyorum nedendir bilmem... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 Bırakıyorum çayıda buraya isteyen alsın Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 Teşekkürler 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Geçen dediydim ben ımm ellerine sağlık ben hiç beceremiyorum birtek bunu yapamıyorum nedendir bilmem... Neden beceremeyesin, sadece sabırsız davranıyorsundur belki..Un helvasını ağır ateşte ve iyice kavrulana kadar karıştırmak gerekiyor, yağı unu da doğru ölçülerdeyse tamamdır. Bak benim ölçülerim aynı buradaki gibi: http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=2046&ord=title&asc=ASC&entries=30 Ben sadece farklı olarak ceviz yerine çam fıstığı koyuyorum, yağı da yarı ölçü margarin yarı ölçü tereyağ kullanıyorum.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Neden beceremeyesin, sadece sabırsız davranıyorsundur belki..Un helvasını ağır ateşte ve iyice kavrulana kadar karıştırmak gerekiyor, yağı unu da doğru ölçülerdeyse tamamdır. Bak benim ölçülerim aynı buradaki gibi: http://www.turkish-m...=ASC&entries=30 Ben sadece farklı olarak ceviz yerine çam fıstığı koyuyorum, yağı da yarı ölçü margarin yarı ölçü tereyağ kullanıyorum.. denerim yakın zamanda sağol canım benim senin damak tadına güveniyorum eminim çok güzel olucak 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Teşekkürler Simin.. Bugün çay günü olsun... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Teşekkürler Simin.. Bugün çay günü olsun... olsuuunn . Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Hadi çayın yanına yaptığım browni'den ikram edeyim bende.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Hadi çayın yanına yaptığım browni'den ikram edeyim bende.. Ufff ellerine sağlık 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Sıcak sıcak yeni pişti buyrunuz... 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Nasıl da güzel görünüyor.... Ben payımı aldım!... Hepsini yemeden siz de alın Teşekkürler Simin 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Aldım ve kaçtımmmm.. 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Neli o borekler? Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Neli o borekler? ezine peynirli ve maydanozlu... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 biraz bergamotlu yeşil çay Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.