Φ simin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Çok güzel görünüyor @@simin bayıldım bu servise, hemen bi bardak çay alıyorum... afiyet bal olsun Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 yeni yıl gelirken benide böyle sevinç sarıyor neden bilmiyorum buyrun afiyet olsun içim açıldı sabah sabah ohh mis Canım bu ne ..insanın içi açılmaz mı böyle bir sunuma...Hemen alıyorum...afiyetleeeeeeeee Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 bugün de kahveye takılacağım.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Canım bu ne ..insanın içi açılmaz mı böyle bir sunuma...Hemen alıyorum...afiyetleeeeeeeee Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 yaptık ya içeydiniz bılaşık yıkıyom elim sabınlı iççeksen kalk kendin koy Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Bugün çaylarda benden olsun.. Bu hafta markette baharatlı yeşil çay buldum kendime ve o kadar sevdim ki artık her gün içmeye başladım..içinde baharat olarak; karanfil, kekik, karabiber ve kakule var.Yalnız akşamları içmeyin çünkü enerjiye tavan yaptırıyor, bu yüzden de uyku ile arası açılıyor insanın.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Bugün çaylarda benden olsun.. Bu hafta markette baharatlı yeşil çay buldum kendime ve o kadar sevdim ki artık her gün içmeye başladım..içinde baharat olarak; karanfil, kekik, karabiber ve kakule var.Yalnız akşamları içmeyin çünkü enerjiye tavan yaptırıyor, bu yüzden de uyku ile arası açılıyor insanın.. Bunuda içmek lazım.. ama biraz sonra alayım hala kahvenin etkisi devam ediyor 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 gençliğimden love peace music S O S ÇAY KALSIN Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 ben bunu biliyom kuş burnuuu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 ımm ımmm mis gibii Hayı simin bu neli çay böyle... Kekli çay mı? YSG! Ellerine sağlık çok güzeldi... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Hayı simin bu neli çay böyle... Kekli çay mı? YSG! Ellerine sağlık çok güzeldi... chesse kek sevilirki.. çayda mor meyveler çayı... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 ysg ne demek Yüksek Sesle Gülüyorum! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 Kendi çayımı paylaşayım sizinle : Afiyet Olsun... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 Kendi çayımı paylaşayım sizinle : Afiyet Olsun... hımmm teşekkürler neyli ki bu ! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 hımmm teşekkürler neyli ki bu ! Bu şeftalili... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 herkeze yetecek kadar var Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 admin demekki büyük bir insan çay içtiği şeye baksanıza vay be bende ileri geri konuşuyodum allah korumuş beni valla Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Bu sabah çaylar benden olsun, afiyetle Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 hep siz yapıyonuz ama zahmet oluyo lütfen yarın bize bekliyoruz Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Oh oh semaverli... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 ehh hadi çayda hazır seven buyursun alsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.