Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Çok güzel görünüyor @@simin bayıldım bu servise, hemen bi bardak çay alıyorum...

afiyet bal olsun hug.gif
  • Cevaplar 823
  • Görüntü 205b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• gece gece canı çay-kahve çekenlere gelsin  çay benim kahve de isteyenin olsun : )  

• başınıza güneş geçmiş.. buz gibi ayran.. ve.. ayvalık tostu.. daha yakışır.. afiyet olsuun..   ..

• yeni yıl gelirken benide böyle sevinç sarıyor neden bilmiyorum buyrun afiyet olsun içim açıldı sabah sabah ohh mis

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:

kocaman bi yalan

Gönderi tarihi:

533975_491124220928546_585255218_n.jpg

yeni yıl gelirken benide böyle sevinç sarıyor neden bilmiyorum buyrun afiyet olsun içim açıldı sabah sabah ohh mis smile.png

Canım bu ne ..insanın içi açılmaz mı böyle bir sunuma...Hemen alıyorum...afiyetleeeeeeeee

Gönderi tarihi:
Gönderi tarihi:

Canım bu ne ..insanın içi açılmaz mı böyle bir sunuma...Hemen alıyorum...afiyetleeeeeeeee

flowers.gif
Gönderi tarihi:

yaptık ya içeydiniz bılaşık yıkıyom

elim sabınlı iççeksen kalk kendin koy

Gönderi tarihi:

Bugün çaylarda benden olsun..:)

Bu hafta markette baharatlı yeşil çay buldum kendime ve o kadar sevdim ki artık her gün içmeye başladım..içinde baharat olarak; karanfil, kekik, karabiber ve kakule var.Yalnız akşamları içmeyin çünkü enerjiye tavan yaptırıyor, bu yüzden de uyku ile arası açılıyor insanın..:D

karyaka2012120800953.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Bugün çaylarda benden olsun..smile.png

Bu hafta markette baharatlı yeşil çay buldum kendime ve o kadar sevdim ki artık her gün içmeye başladım..içinde baharat olarak; karanfil, kekik, karabiber ve kakule var.Yalnız akşamları içmeyin çünkü enerjiye tavan yaptırıyor, bu yüzden de uyku ile arası açılıyor insanın..biggrin.png

Bunuda içmek lazım.. ama biraz sonra alayım hala kahvenin etkisi devam ediyor :)

Gönderi tarihi:

gençliğimden

love peace music

S O S

ÇAY KALSIN

Gönderi tarihi:

561106_493961980644770_612124011_n.jpg

ımm ımmm mis gibii :)

Gönderi tarihi:

ben bunu biliyom kuş burnuuu

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

ımm ımmm mis gibii smile.png

Hayı simin bu neli çay böyle... Kekli çay mı? YSG! Ellerine sağlık çok güzeldi... :)

Gönderi tarihi:

Hayı simin bu neli çay böyle... Kekli çay mı? YSG! Ellerine sağlık çok güzeldi... smile.png

chesse kek sevilirki.. :) çayda mor meyveler çayı...
Gönderi tarihi:

ysg ne demek

Gönderi tarihi:

Kendi çayımı paylaşayım sizinle : Afiyet Olsun... smile.png

hımmm teşekkürler neyli ki bu ! smile.png
Gönderi tarihi:

13379346524fbf433c2e566.jpg

herkeze yetecek kadar var flowers.gif

Gönderi tarihi:

admin demekki büyük bir insan

çay içtiği şeye baksanıza vay be

bende ileri geri konuşuyodum

allah korumuş beni valla

Gönderi tarihi:

Bu sabah çaylar benden olsun, afiyetle

:)

48730351210614880075912.png

Gönderi tarihi:

hep siz yapıyonuz ama

zahmet oluyo

lütfen yarın bize bekliyoruz

Gönderi tarihi:

382096_496291820411786_363601528_n.jpg

ehh hadi çayda hazır seven buyursun alsın :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.