Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 12 yıl Çok güzel görünüyor @@simin bayıldım bu servise, hemen bi bardak çay alıyorum... afiyet bal olsun
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 12 yıl yeni yıl gelirken benide böyle sevinç sarıyor neden bilmiyorum buyrun afiyet olsun içim açıldı sabah sabah ohh mis Canım bu ne ..insanın içi açılmaz mı böyle bir sunuma...Hemen alıyorum...afiyetleeeeeeeee
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 12 yıl Canım bu ne ..insanın içi açılmaz mı böyle bir sunuma...Hemen alıyorum...afiyetleeeeeeeee
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 12 yıl yaptık ya içeydiniz bılaşık yıkıyom elim sabınlı iççeksen kalk kendin koy
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 12 yıl Bugün çaylarda benden olsun.. Bu hafta markette baharatlı yeşil çay buldum kendime ve o kadar sevdim ki artık her gün içmeye başladım..içinde baharat olarak; karanfil, kekik, karabiber ve kakule var.Yalnız akşamları içmeyin çünkü enerjiye tavan yaptırıyor, bu yüzden de uyku ile arası açılıyor insanın..
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin Bugün çaylarda benden olsun.. Bu hafta markette baharatlı yeşil çay buldum kendime ve o kadar sevdim ki artık her gün içmeye başladım..içinde baharat olarak; karanfil, kekik, karabiber ve kakule var.Yalnız akşamları içmeyin çünkü enerjiye tavan yaptırıyor, bu yüzden de uyku ile arası açılıyor insanın.. Bunuda içmek lazım.. ama biraz sonra alayım hala kahvenin etkisi devam ediyor
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin ımm ımmm mis gibii Hayı simin bu neli çay böyle... Kekli çay mı? YSG! Ellerine sağlık çok güzeldi...
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 12 yıl Hayı simin bu neli çay böyle... Kekli çay mı? YSG! Ellerine sağlık çok güzeldi... chesse kek sevilirki.. çayda mor meyveler çayı...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin Kendi çayımı paylaşayım sizinle : Afiyet Olsun...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 12 yıl Kendi çayımı paylaşayım sizinle : Afiyet Olsun... hımmm teşekkürler neyli ki bu !
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 12 yıl admin demekki büyük bir insan çay içtiği şeye baksanıza vay be bende ileri geri konuşuyodum allah korumuş beni valla
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 12 yıl hep siz yapıyonuz ama zahmet oluyo lütfen yarın bize bekliyoruz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.