Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

533975_491124220928546_585255218_n.jpg

yeni yıl gelirken benide böyle sevinç sarıyor neden bilmiyorum buyrun afiyet olsun içim açıldı sabah sabah ohh mis smile.png

Canım bu ne ..insanın içi açılmaz mı böyle bir sunuma...Hemen alıyorum...afiyetleeeeeeeee

Gönderi tarihi:

Bugün çaylarda benden olsun..:)

Bu hafta markette baharatlı yeşil çay buldum kendime ve o kadar sevdim ki artık her gün içmeye başladım..içinde baharat olarak; karanfil, kekik, karabiber ve kakule var.Yalnız akşamları içmeyin çünkü enerjiye tavan yaptırıyor, bu yüzden de uyku ile arası açılıyor insanın..:D

karyaka2012120800953.jpg

• Admin
Gönderi tarihi:

Bugün çaylarda benden olsun..smile.png

Bu hafta markette baharatlı yeşil çay buldum kendime ve o kadar sevdim ki artık her gün içmeye başladım..içinde baharat olarak; karanfil, kekik, karabiber ve kakule var.Yalnız akşamları içmeyin çünkü enerjiye tavan yaptırıyor, bu yüzden de uyku ile arası açılıyor insanın..biggrin.png

Bunuda içmek lazım.. ama biraz sonra alayım hala kahvenin etkisi devam ediyor :)

• Admin
Gönderi tarihi:

ımm ımmm mis gibii smile.png

Hayı simin bu neli çay böyle... Kekli çay mı? YSG! Ellerine sağlık çok güzeldi... :)

Gönderi tarihi:

admin demekki büyük bir insan

çay içtiği şeye baksanıza vay be

bende ileri geri konuşuyodum

allah korumuş beni valla

Gönderi tarihi:

Bu sabah çaylar benden olsun, afiyetle

:)

48730351210614880075912.png

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.