Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 12 yıl Bunları aldım ben İnce bellim güler yüzlüm ey ceylan gözlümmmmm...
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 12 yıl Bunları aldım ben İnce bellim güler yüzlüm ey ceylan gözlümmmmm... afiyet olsun canımcım
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2012 12 yıl Bugün çayın yanında pazar geç kahvaltısı hazırladım, afiyet olsun..
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin O be karın ortasında semaver hemde odun ateşiyle...
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin ha tam da çay diye hafif hafif düşünmeye başlamıştım
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin ah ah o kahvaltı bir de gerçek olsaydı olmazmıydı yani
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2013 12 yıl Ah ah böğürtlenli çayı çok severim hemen aldım... afiyet olsun ..
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2013 12 yıl Yazar Admin bir söz vardı biryerlerde yemede yanında yat gibi ... böyle bir kahvaltı olmuş bu
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2013 12 yıl bir söz vardı biryerlerde yemede yanında yat gibi ... böyle bir kahvaltı olmuş bu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.