Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Eveeet, şu an ne güzel olurdu...

Of ya bu çay çok güzel görünüyor.... :)

• Cevaplar 823
  • Görüntü 204,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• gece gece canı çay-kahve çekenlere gelsin  çay benim kahve de isteyenin olsun : )  

• başınıza güneş geçmiş.. buz gibi ayran.. ve.. ayvalık tostu.. daha yakışır.. afiyet olsuun..   ..

• yeni yıl gelirken benide böyle sevinç sarıyor neden bilmiyorum buyrun afiyet olsun içim açıldı sabah sabah ohh mis

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:

Eveeet, şu an ne güzel olurdu...

Ohhhh Tülvent tam istediğim gibi işte bu çay... Herşeyi istediğim gibi.. Teşekkürler ellerine sağlık smile.png

Gönderi tarihi:

ben bu gün çok hastayım yine lütfen birileri bana ayvalı ıhlamur ve ekinezya ve ada çayı yapabilirmi sick.gifcrying.gifwacko.pngwacko.gif46.gif

Gönderi tarihi:
  • Admin--

ben bu gün çok hastayım yine lütfen birileri bana ayvalı ıhlamur ve ekinezya ve ada çayı yapabilirmi sick.gifcrying.gifwacko.pngwacko.gif46.gif

içine ıhlamur ve zencefil de attım senin için :) geçmiş olsun

xlfashion_203707665.jpg

Gönderi tarihi:

içine ıhlamur ve zencefil de attım senin için smile.png geçmiş olsun

çok teşekkür ederim Frejya... bende sana güzel bir pasta gönderiyorum afiyetle ye lütfen smile.png

406289_450814278286836_1396277053_n.jpg

Gönderi tarihi:
green-tea1.jpg
Gönderi tarihi:

Simit arıyorum kıyıda köşede kalmış mıdır diye baktım ama yeşil çay çıktı bahtıma :) içeyim madem teşekkürler simincim

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Hasta hasta hala bize çay kahve yapıyorsun... ya simin... hadi bir tanede kendine al... :)

Gönderi tarihi:

Komşu da pişerrrr, size de düşerrrr..Bu sabah hamaratlığım üzerimde..tongue.png

Aslında hamaratlıktan çok annemin ekmek suflesine özlemimin fişeklemesi demek daha doğru..:)

dsc08296i.jpg

(Fesleğenli ekmek suflesi)

caytehlike.jpg

Gönderi tarihi:

Aman aman ...tam kahve ve acıbademi yerken birde bu sayfaya geldim ki ne göreyim w00t.gif

Dayanamıyacağım bundan da alayım biraz... Ellerine sağlık Radya ...Fesleğenli ekmek suflen ve çay mis missss.....forgiveme.gif

Gönderi tarihi:

:D

@@öylesi Afiyet olsun..:)

Gönderi tarihi:

2 gündür hiç bişi yememiştim çok güzel görünüyor ... kalkıp kendime bu ekmekçikleri yapmaya güç toplamalıyım... ellerine sağlık @radya...flowers.gif boğazım çok acıyor ben yine sizede kendimede bir bitki çayı alayım...

cay.jpg

Gönderi tarihi:

420438_483353571696324_1291622591_n.jpg

KUŞBURNU çayı iyi gelirki bence gribe felan :) bence içiniz hepiniz .. tongue.png

Gönderi tarihi:

Simin şimdilerde doktorluğa başlamış... kahkaha.gif

içmediğim ilaç içmediğim ot kalmadı ne yapayım! rolleyes.gif

Gönderi tarihi:

Şu güzelliğe bakın, ooooooooohhhhh hadi kahvaltıyaaa :) yarın kendime aynen böyle kahvaltı hazırlıycam, yarın tatilin keyfini çıkarcam, ahhh yarın bir gelsinnnnn :)

f6gb8.jpg

Gönderi tarihi:

Şu güzelliğe bakın, ooooooooohhhhh hadi kahvaltıyaaa smile.png yarın kendime aynen böyle kahvaltı hazırlıycam, yarın tatilin keyfini çıkarcam, ahhh yarın bir gelsinnnnn smile.png

Afiyet bal olsun smile.png ohh peynir,yumurta ve domates yiyebilirim sadece gerisi seninnnn smile.png

Gönderi tarihi:

Bugün Yeşil Çaylarınız Benden smile.png

ohhh miss teşekkürler 3 fincan aldım hepsi benimmm tongue.png

Gönderi tarihi:

tumblrltoq51ywyx1qe0h0y.jpg

Afiyet olsun..:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.