Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin Eveeet, şu an ne güzel olurdu... Of ya bu çay çok güzel görünüyor....
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 12 yıl Eveeet, şu an ne güzel olurdu... Ohhhh Tülvent tam istediğim gibi işte bu çay... Herşeyi istediğim gibi.. Teşekkürler ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 12 yıl ben bu gün çok hastayım yine lütfen birileri bana ayvalı ıhlamur ve ekinezya ve ada çayı yapabilirmi
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 12 yıl Admin-- ben bu gün çok hastayım yine lütfen birileri bana ayvalı ıhlamur ve ekinezya ve ada çayı yapabilirmi içine ıhlamur ve zencefil de attım senin için geçmiş olsun
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 12 yıl içine ıhlamur ve zencefil de attım senin için geçmiş olsun çok teşekkür ederim Frejya... bende sana güzel bir pasta gönderiyorum afiyetle ye lütfen
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 12 yıl http://t3.gstatic.co...W-JXu9Uy88R8DL- Şimdi demledim ..Afiyet olsun... Tarih: 18 Ekim , 2012 12 yıl Düzenleyen: Admin Dinamik resim eklerseniz görünmez.. resim linkinin sonunda .jpg veya .gif olmazsa ekleyemezsiniz...
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2012 12 yıl Simit arıyorum kıyıda köşede kalmış mıdır diye baktım ama yeşil çay çıktı bahtıma içeyim madem teşekkürler simincim
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin Hasta hasta hala bize çay kahve yapıyorsun... ya simin... hadi bir tanede kendine al...
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2012 12 yıl Komşu da pişerrrr, size de düşerrrr..Bu sabah hamaratlığım üzerimde.. Aslında hamaratlıktan çok annemin ekmek suflesine özlemimin fişeklemesi demek daha doğru.. (Fesleğenli ekmek suflesi)
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2012 12 yıl Aman aman ...tam kahve ve acıbademi yerken birde bu sayfaya geldim ki ne göreyim Dayanamıyacağım bundan da alayım biraz... Ellerine sağlık Radya ...Fesleğenli ekmek suflen ve çay mis missss.....
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2012 12 yıl 2 gündür hiç bişi yememiştim çok güzel görünüyor ... kalkıp kendime bu ekmekçikleri yapmaya güç toplamalıyım... ellerine sağlık @radya... boğazım çok acıyor ben yine sizede kendimede bir bitki çayı alayım...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2012 12 yıl KUŞBURNU çayı iyi gelirki bence gribe felan bence içiniz hepiniz ..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2012 12 yıl Simin şimdilerde doktorluğa başlamış... içmediğim ilaç içmediğim ot kalmadı ne yapayım!
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 12 yıl Şu güzelliğe bakın, ooooooooohhhhh hadi kahvaltıyaaa yarın kendime aynen böyle kahvaltı hazırlıycam, yarın tatilin keyfini çıkarcam, ahhh yarın bir gelsinnnnn
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 12 yıl Şu güzelliğe bakın, ooooooooohhhhh hadi kahvaltıyaaa yarın kendime aynen böyle kahvaltı hazırlıycam, yarın tatilin keyfini çıkarcam, ahhh yarın bir gelsinnnnn Afiyet bal olsun ohh peynir,yumurta ve domates yiyebilirim sadece gerisi seninnnn
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 12 yıl Bugün Yeşil Çaylarınız Benden ohhh miss teşekkürler 3 fincan aldım hepsi benimmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.