Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 .. ve her daim.. bizleri görüp-gözetleyen.. hakkımızda en doğru kararları veren.. sayın admin'imize de.. mayva soslu muhallebi.. afiyet olsun.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 sitâyiş-kâr sözleriniz ile.. bî-huş oldum ve.. böylece efendim her bi şi.. "writing or deciphering of secret codes.." pozisyonu .. bilinç haline dönüştü.. nedense bu gün.. sırr konusu işlendi.. demek ki varmış bi bilinen.. karşılığı çok farklı olmalı idi fekat.. şu anda ve ancak böyle bi sunum ile yetinelim.. buyurunuz efendim.. sıkıntılarınız serinlesin birazcık.. .. öldümde cennete geldim galiba.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 yo.. zaten cennette idiniz de.. bu ara accık kevser'e düştünüz.. olur böyle vak'alar.. şimdi çıktınız ya o badireden.. elhamdülillah.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 ben yapıvedimde size ulşaması zor çeşnici başı kontrol edecek Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Yahu kahve dedik.. Kahveden başka herşey gelmeye başladı bu başlıkta! YSG! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Evet evet aynen... Yasayasin be sen... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 a be teşekkür ederim bişey değil.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 .. gökten üç fincan kahve düştü.. biri bana.. biri sana.. biri de tüm furum sakini fanlarıma ossun.. hade bakem babanızdan.. höpürdetiniz.. terbiyeli olunuz.. ve.. cüvara içmek tehlükeli ve yesagdır.. saba servisimiz başladı.. bekleriiz.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 Çok güzel görünüyorlar ben en alttaki yani alta doğru olanını götürdüm.. Teşekkürler.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 .. kendi mahalle'nizmişcesine ve nasıl istiyorsanız.. o eylemi gerçekleştiriniz sn. admin'im.. geldiniz.. tevazu gösterdiniz.. şeref verdiniz.. dilerim gününüz de güzel ve faideli geçsin.. .. 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 şimdi ablamdan geliyorumm kahvemide içtim geçen sefer yaptığı kahveden dolayı çemkirdiydim buz gibim kahve getirdi önüme taşmasın diye sen hemen altını kapat bu seferde kaynatmışta kaynatmış bunun bi ortası yok mu yav yemeğide aynı yaptı baktım hemen servis edecek önüme elle bakim sıcak mı diyo baktım ılık dedim sen bunu ısıt senmisin ısıt diyen yemek kaynaya kaynaya kendinden geçti koştumda ben kapadım altını sonuç itibariylen benim aplam beceriksiz yav yazık hee enişteme Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Benim kardeşimde bi yerlerde böle dedikodumu yapıyomu acep.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Benim kardeşimde bi yerlerde böle dedikodumu yapıyomu acep.. erkekler dedikodu yapmaz apla olayı masaya yatırır.arada ince bir çizgi var.lütfennn Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 erkekler dedikodu yapmaz apla olayı masaya yatırır.arada ince bir çizgi var.lütfennn Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 anam bu kahve banamıydı yoksam yoksam bi mesaj mı vermek istedin bu kahveylen Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 .. içlerimin ezintisi.. canım cöncüm.. sana şöle bi kahfe sundum.. yüzün biraz gülsün çocum.. yetti be.. küçük cön seni.. dikkat dikkat! kantinimizde asla ve kat'a böyle servisler yapılmamaktadır.. sadece şaka bişidir.. küçük cön gülsün kabilindendir.. .. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 vuhhhuuuu abareyyyy tey teyyy hobaaa viva zapataaa uu vudii elinnn amannn yareppimmm kafayı sıyıracamm kahveye bak beee eyvallahhh sağolasın interlock kahve didem aplanın olsun kızda benim kahve aromalı likör mü yoksam buu içince kahve perisini mi görüyoruz halüsinasyon olarak çok tşk ettim nası sevindim nası sevindim anlatamam Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 .. IKEA Restaurant & Cafe Ortami yaratmissin süper cok farkli yerlere götürebiliyor.. Türkiye de limon burda limon Saksilar degismiyor Mis gibi kokusu!!! Söylemeden edemeyecegim,, IKEA Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 LİMONATA Bu ferahlatıcı lezzet her mevsim ve de her saat insanı cezbediyor.!. Malzeme 4 Adet limon, 1 Limon kabuğu rendesi, 1 avuç taze nane , 200 gr. Şeker, 1 lt. Su, Birkaç taze nane yaprağı, Yapılışı Bir havanda bir çorba kaşığı toz şekerle naneyi ezin. Öte yanda bir kasede şekeri biraz kaynar su ile eritin. Limonların suyunu çıkarın. Bir limonun sadece sarı kısmını rendeleyin. (Beyaz kısmın almayın, tadını acılaştırır.) Hepsini bir sürahide birleştirin. Üzerine bol su koyup, isterseniz bol buzla için. Bu limonatanın içine ince yeşil- ekşi elma dilimleri atarak hem görsel hem de lezzet olarak ferahlatıcı bir etki de sağlayabilirsiniz. ha; sneak ha; snake havva ile antlaşma yaparak.. adem'i kafalayan kimdi? merhaba usta'm.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 ha! bu arada biz çocukkene.. -aramızda kalsın.. hala öyle olmaktan hoşnudum..- oyunu bozan, mızıkçı, gammaz ve sinsi kimselere "limon" der idik.. "sulu zırtlak" yane.. asit yapan.. snake ya da sneak.. kelimeleri oradan bi çağrışım ile kullanıldı.. IKEA adlı firma ile bağıntılı bi söylemim yoktur.. .. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2012 Bugünde kahveler benden olsun bakalım... aklıma şimdi simitte geldi ama nereden bulacaksın.... Buyrun Makinamız Burada: İşte kahveleriniz: Lütfen beğendiğiniz tadı seçiniz ve yapınız Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2012 Hizmette sınır yok.. hadi simitlerde benden olsun.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.