Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

düşüncelerimiz birbirine uymasada sıkıntı yok bir çayını alabilirim.. sizin gibi bir çok arkadaşım var real alemde sizin kadar sinirli ve agresif değiller smile.png)

O cay degil, kahve. Afiyet olsun.

Ayrica dusuncelerimizin birbirine uymasi gibi bir zorunluluk ta yok. Onemli olan dusunce farklarina gosterilecek saygidir.  Yani kuranda olmayan.

"Sinirli/agresif!?" boyle bir algiyi nereden aldiniz. Ben her zaman sakin ve mantiksal durumdayim.

Hele hele dusunce ve bilgi dile getirirken.

Gönderi tarihi:

O cay degil, kahve. Afiyet olsun.

Ayrica dusuncelerimizin birbirine uymasi gibi bir zorunluluk ta yok. Onemli olan dusunce farklarina gosterilecek saygidir.  Yani kuranda olmayan.

"Sinirli/agresif!?" boyle bir algiyi nereden aldiniz. Ben her zaman sakin ve mantiksal durumdayim.

Hele hele dusunce ve bilgi dile getirirken.

neden mantıklı düşünmüyorsunuz o zaman ben kahveyi sevmediğimi ifade etmek istiyorum size 

Gönderi tarihi:

Ben spordan geldim yeşil çay içiyorum ama size kahve ikram edeyim :)

55958924275567920409723.jpg

Gönderi tarihi:

neden mantıklı düşünmüyorsunuz o zaman ben kahveyi sevmediğimi ifade etmek istiyorum size 

Ben okahveyi sana 824 nolu mesajin uzerine yapmistim.

Ben de sormak istiyorum, madem kahveyi sevmiyorsunuz, neden 824 nolu mesaji yazdiniz?

• Admin
Gönderi tarihi:

Bugünde kahvelerin benden olsun bakalım.... Bunlar fincanda kahve... afiyet olsun...

turk-kahvesi.jpg

Gönderi tarihi:

Bugünde kahvelerin benden olsun bakalım.... Bunlar fincanda kahve... afiyet olsun...

Amanin hem de fincandaaa..rolleyes.gif eline sağlık harika görünüyor..:)

• Admin
Gönderi tarihi:

Buyrun  şeker sevmeyenlere sadesi de var.. bunları yanlışlıkla atıverdim tongue.png

Tamam ben şekersizini aldım... :)

Gönderi tarihi:

92271359849156349555072.jpg

:) Afiyet olsun

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.