Φ DemetOylum Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 Afiyetle ic. bana mıydı bu ? Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 Bilmem, istemezseniz; bir icen bulunur. Alıntı
Φ DemetOylum Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 Bilmem, istemezseniz; bir icen bulunur. düşüncelerimiz birbirine uymasada sıkıntı yok bir çayını alabilirim.. sizin gibi bir çok arkadaşım var real alemde sizin kadar sinirli ve agresif değiller ) Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 düşüncelerimiz birbirine uymasada sıkıntı yok bir çayını alabilirim.. sizin gibi bir çok arkadaşım var real alemde sizin kadar sinirli ve agresif değiller ) O cay degil, kahve. Afiyet olsun. Ayrica dusuncelerimizin birbirine uymasi gibi bir zorunluluk ta yok. Onemli olan dusunce farklarina gosterilecek saygidir. Yani kuranda olmayan. "Sinirli/agresif!?" boyle bir algiyi nereden aldiniz. Ben her zaman sakin ve mantiksal durumdayim. Hele hele dusunce ve bilgi dile getirirken. Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 Burasi kahvehane cayhane degil cayhane soldan ikinci kapi ben bir kahve alirim hic bir zaman kahveye hayir demem sekersiz olsun lutfen Alıntı
Φ DemetOylum Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2013 O cay degil, kahve. Afiyet olsun. Ayrica dusuncelerimizin birbirine uymasi gibi bir zorunluluk ta yok. Onemli olan dusunce farklarina gosterilecek saygidir. Yani kuranda olmayan. "Sinirli/agresif!?" boyle bir algiyi nereden aldiniz. Ben her zaman sakin ve mantiksal durumdayim. Hele hele dusunce ve bilgi dile getirirken. neden mantıklı düşünmüyorsunuz o zaman ben kahveyi sevmediğimi ifade etmek istiyorum size Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2013 Ben spordan geldim yeşil çay içiyorum ama size kahve ikram edeyim 2 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2013 neden mantıklı düşünmüyorsunuz o zaman ben kahveyi sevmediğimi ifade etmek istiyorum size Ben okahveyi sana 824 nolu mesajin uzerine yapmistim. Ben de sormak istiyorum, madem kahveyi sevmiyorsunuz, neden 824 nolu mesaji yazdiniz? Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2013 Ben zaten kahve içmeye geldiydim.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Ben zaten kahve içmeye geldiydim.. Buyrun afiyet olsun Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2013 Bugünde kahvelerin benden olsun bakalım.... Bunlar fincanda kahve... afiyet olsun... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2013 Bugünde kahvelerin benden olsun bakalım.... Bunlar fincanda kahve... afiyet olsun... Amanin hem de fincandaaa.. eline sağlık harika görünüyor.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2013 Bugünde kahvelerin benden olsun bakalım.... Bunlar fincanda kahve... afiyet olsun... Ben aldım çok teşekkürler 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2013 Buyrun şeker sevmeyenlere sadesi de var.. bunları yanlışlıkla atıverdim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2013 Buyrun şeker sevmeyenlere sadesi de var.. bunları yanlışlıkla atıverdim Tamam ben şekersizini aldım... 1 Alıntı
Φ Tuba Hatem Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2013 Sevgili Ömer, Starbucks Türk kahvesi yapmıyor... ayrıca fal'da bakmıyor... yaaaaa.... ben de sevmem Starbucks'uu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 aldım gitti... tşk. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 aldım gitti... tşk. afiyet olsun ... şimdi birde çay hazırlıyım hemen Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 oh oh aldım gitti... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.