Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2013 Hadi ben de sana eslik edeyim de, "uc/bej" yerine karsilikli hopurdetiriz. ne güzel olur.. çok memnun olurum Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 ne güzel olur.. çok memnun olurum Hadi oyleyse, bizlerin ulkemizin toplumumuzun ve tum insanligin insanca yasayabilmesi serefine! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 Hadi oyleyse, bizlerin ulkemizin toplumumuzun ve tum insanligin insanca yasayabilmesi serefine! Sevdim bunu! hadi öyleyse Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 Günaydın mutlu bir hafta sonu diliyorum herkeze sizi çook seviyorum Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 üfff bunu alayım ben ama yetmez.. üc- bej daha lazım afiyet olsun beaa üj-bej tanee de yaparım yeterki için ... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 üj-bej çok olcak herkesin hakkını içmeyeyim ama iki tane başımın ağrısını ancak keser herhalde.. siminnn bende seni çok seviyorum, eline sağlık, çok öptüm ayrıca 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 oh oh kahvelere bak... Teşekkürler 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2013 kahvenin yanında iyi gider Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2013 Of of tutmayın beni..Eline sağlık simin.. 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2013 Su 6'li kahve ve cukulata gorunumlu tatli bitmeden birer tane de ben alayim. Aksam sefasi icin iyi gider. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Akşam kahveleri geldi.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Sevgili Radya, Bu sıradan bir kahve değil Mırra.... O da çok güzel olur ama çok kuvvetlidir... Gece boyu burada oluruz gibi me geliyor... hadi hayırlısı... aldım gitti... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Mırra kahvesini ilk kez forumda duydum öğrendim, hiç tadını bilmiyorum o yüzden.. Afiyet olsun.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Mırra kahvesini ilk kez forumda duydum öğrendim, hiç tadını bilmiyorum o yüzden.. Afiyet olsun.. Italyanlarin espressosuna benziyor, herhalde. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Daha bile serttir diye tahmin ediyorum.. Italyanlarin espressosuna benziyor, herhalde. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Daha bile serttir diye tahmin ediyorum.. Bilemem ancak mukayeseli icmek lazim. O durumda bile sertlik konusu kisiden kisiye ve basta iki farkli toplumun damak tadina gore degisir. Ayni uzo mu/raki mi gibi. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Bilemem ancak mukayeseli icmek lazim. O durumda bile sertlik konusu kisiden kisiye ve basta iki farkli toplumun damak tadina gore degisir. Ayni uzo mu/raki mi gibi. İşte tadını bilmediğimden mukayese de yapamıyorum.. Bir yerlerden bulup içmek şart oldu.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 İşte tadını bilmediğimden mukayese de yapamıyorum.. Bir yerlerden bulup içmek şart oldu.. Hangisini uzoyu mu, mirrayi mi, espressoyu mu bu arada tekila da var. Senin anlayacagin "dunyanin nimetleri" denemek ile tukenmez. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2013 Kahveyi zevkle içtim.. Teşekkürler... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2013 Kahveyi zevkle içtim.. Teşekkürler... Afiyet olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Kahveler kahveler bozulmasın aralar hahaha fincanını kapan gelsin.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Off anam off, bu ne cekicilik ve "gel beni ic" daveti. Geri cevirmek mumkun mu? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Off anam off, bu ne cekicilik ve "gel beni ic" daveti. Geri cevirmek mumkun mu? Hakikaten köpük insane gel diyor! Katılıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.