Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 12 yıl Yazar Admin Bunu da cezveden içicez galiba evrensel insan YSG! Adına da Cezve kahvesi diyelim...
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 12 yıl Bunu da cezveden içicez galiba evrensel insan YSG! Adına da Cezve kahvesi diyelim... Mangal kahvesi desek
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 12 yıl Bunu da cezveden içicez galiba evrensel insan YSG! Adına da Cezve kahvesi diyelim... Tesekkur ederim de, lakabimin sonundaki o "YSG" neyin nesi pek algilayamadim. Ayrica zaten kahve cezve de yapiliyordu. O yuzden biz asil bu yeni ceside "fincan kahvesi" diyelim. Dagdan gelip, bagdakini kovmasin. Yalniz bu "direk cezveden icmeyi" su son zamanlarda TV lerde moda olan esler yaristirmalarinda kullanabiliriz.
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 12 yıl Ne zamandan beri içmemiştim..Hasret giderdim ne güzel Ellerine sağlık Radya
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 12 yıl Tesekkur ederim de, lakabimin sonundaki o "YSG" neyin nesi pek algilayamadim. Admin Yüksek Sesle Güldüğü zaman kısaca "YSG" der..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 12 yıl portakal şekerlemeside var hadi buyrun Portakal, bitter çikolata ve kahve...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 12 yıl Admin Yüksek Sesle Güldüğü zaman kısaca "YSG" der.. Tesekkurler. Ben de su bas harfli olusturumlardan biri sanmistim. Dur bir tahmin edeyim. "yuksek sosyal gucu"
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 12 yıl offff off onu ben bir goturdum ki sormayin... Dışındaki ile beraber dimi? )
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 12 yıl Dışındaki ile beraber dimi? ) "Disindaki!?" Disi cukulata miydi, yoksa?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 12 yıl "Disindaki!?" Disi cukulata miydi, yoksa? "Disindaki!?" Disi cukulata miydi, yoksa? Dışındaki derken; fincanın dış kabı, bakır olan kısmı..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 12 yıl Dışındaki derken; fincanın dış kabı, bakır olan kısmı.. Ozaman nasil beraber icilecek?
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 12 yıl Yazar Admin offff off onu ben bir goturdum ki sormayin... Dışındaki ile beraber dimi? ) "Disindaki!?" Disi cukulata miydi, yoksa? Ben antik şeyleri sevdiğim için Radya onu sordu dışındakinide mi götürdün diye...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 12 yıl Ben antik şeyleri sevdiğim için Radya onu sordu dışındakinide mi götürdün diye... Anladim, tesekkurler.
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2013 12 yıl üfff bunu alayım ben ama yetmez.. üc- bej daha lazım Hadi ben de sana eslik edeyim de, "uc/bej" yerine karsilikli hopurdetiriz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.