Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2012 12 yıl ben kahveyi demekki bundan çok seviyorummmm Bu insanlar ne garip herzaman kendilerine sevdikleri şeyleri kolayca kabul edecek veya yaptıracak bir neden buluyorlar Afiyet olsun.
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2012 12 yıl Bu insanlar ne garip herzaman kendilerine sevdikleri şeyleri kolayca kabul edecek veya yaptıracak bir neden buluyorlar Afiyet olsun. yoksa yaşanılmazki bahanesizzz beraber olsun efenim...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 12 yıl Son zamanlarda koyu kahve rengini sarıya çevirmeye çalışıyorlar ve buna da 'blonde' sarışın adını verdiler geçenlerde denedim fena değil ama gene de ben kahvemi ona değişmem.... Bugünkü kahveniz benden . 'Kahve iç ve daha fazla enejiyle aptalca şeyleri daha hızlı yap'
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 12 yıl Son zamanlarda koyu kahve rengini sarıya çevirmeye çalışıyorlar ve buna da 'blonde' sarışın adını verdiler geçenlerde denedim fena değil ama gene de ben kahvemi ona değişmem.... Bugünkü kahveniz benden . 'Kahve iç ve daha fazla enejiyle aptalca şeyleri daha hızlı yap' Kahve senden, doğum günü pastan benden.. Doğum günün kutlu olsun Sevgili @hArDaL...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 12 yıl Kahve senden, doğum günü pastan benden.. Doğum günün kutlu olsun Sevgili @hArDaL... Tesekkurler Ipadden yazmak cok zor oluyor gene....
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 12 yıl Birazdan kahve zamanı gelecek şimdiden kahveleri hazırlayayım:
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 12 yıl Birazdan kahve zamanı gelecek şimdiden kahveleri hazırlayayım: ay ay ayy mis mis
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 12 yıl Bu fincanın içindeki kahvemi çözemedim ama yanında çikolatalı kurabiyesi ile fincan çok hoş görünüyor..Biz kahve olduğunu hayal edelim olur mu..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 12 yıl onu bunu bilmem ...çikolatalı kurabiye nefisti.... Afiyet olsun
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 12 yıl Yazar Admin Bu fincanın içindeki kahvemi çözemedim ama yanında çikolatalı kurabiyesi ile fincan çok hoş görünüyor..Biz kahve olduğunu hayal edelim olur mu.. Teşekkürler... Çok iyi geldi şu anda....
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 12 yıl Hepinize günaydınlar....Kahve ekleyemedim ama , kafeye davet ediyorum ...hepinizi bekliyorum...)
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 12 yıl şöle sıcak bi kahve olsada höpürdete höpürdete içsek he nasılda canım kahve istedi şimdi evde türk kahvesi kalmadı nescafe desen ağzını açık bırakmışım bozulmuş kala kala üçü bi arada var kala kala ona kaldık ben yinede biraz daha bekleyim belkim sesimi duyan biri olurda bana türk kahvesi yapar ne zamandırda uğramıyordum annemde gelmedi hala acıyın bana kahvenin yanınada bi somun ekmek getirirseniz sevaba geçerseniz karnımda aç benim ben öyle kuru kuru yerim
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 12 yıl vuhhuuu öldümde cennete mi düştüm yareppim bu ne güzellik böyle bi somun ekmeğe razıydım ben halbuki sağolasın sağolasın sağolasın varol varol varol yaşa yaşa yaşa büyüksün büyüksün büyüksün vs vs vs
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 12 yıl Omar artık Jön hiç bir yere gitmez bir süre.... Başımın üstünde yeri var
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 12 yıl Üç tane kahve yaptım, biri benim, biri @@Radya için, biri de @@simin için.. Biz şimdi kız kıza muhabbet etcez, geri kalanlar bi çekilin bakim aradan...
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 12 yıl @@gloria canım benimm.. eline sağlık.. eee kim fal bakacak peki..
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 12 yıl Yazar Admin Bende diğer arkadaşlara yaptım... Siz sohbet ederken onların canı sıkılmasın ve güzelce beklesinler diye....
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 12 yıl Üç tane kahve yaptım, biri benim, biri @@Radya için, biri de @@simin için.. Biz şimdi kız kıza muhabbet etcez, geri kalanlar bi çekilin bakim aradan... ımmm ellerine sağlık bebemmm
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 12 yıl @@gloria canım benimm.. eline sağlık.. eee kim fal bakacak peki.. Fallar benden diyecemde hiç bilmiyorum koca forumda fal bakmasını bilen yokmu yahu?? çekip yollayacam bu gün birisi iki güzel şey söylese ne olurki yanii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.