Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2014 11 yıl Yazar Admin Hasret giderilmesi dileğiyle Bu başlıktaki ilk kahve çok güzel görünüyor onu tekrar alayım dedim YSG!
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2014 11 yıl Yazar Admin Bahar kahvesi yaptım size.. Bu kadar üzücü olayların arasında... hadi bir kahve alalım...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2014 11 yıl Tamda morale ihtiyacımız vardı yani @@simin @@Admin afiyet olsun
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2014 11 yıl Deprem yüzünden hala titriyorum, kahve yatştırıl herhalde.. Hadi buyrun..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2014 11 yıl Yazar Admin o kahveleri size ikram edelim... artık deprem hakkında konuşmayalım bir süre... hadi afiyet olsun...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2014 11 yıl Yazar Admin Akşam sefası buyrun Aldım gitti be ya... Şu anda çok manda bastı... YSG!
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2014 11 yıl Aldım gitti be ya... Şu anda çok manda bastı... YSG! ehehehe oluyor öyle yüreğime oturur arada benimde öküzler, mandalar bir kahveyle def edelim
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2014 11 yıl Valla tam şu an biz yapıyoruz kahvemizi... Sizinle de paylaşırız, afiyetler olsun ve GÜNAYDINNNNN
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2014 11 yıl Tamam tamam bugünkü kahveleriniz geldi... Aşkolsun güzelim kahveyi soğutmuşlar, olsun ben içerim yine de..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2014 11 yıl Yaaa sabahtan beri foruma giriyorum eklemek istediğim birkaç başlık var onları ekleyeyim diye niyetleniyorum ama durmadan iş çıkıyor, nihayet geldim, sanırım bir süre sakinim kahvem yok, kahve bile içmedim sabah beri
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2014 11 yıl Yaaa sabahtan beri foruma giriyorum eklemek istediğim birkaç başlık var onları ekleyeyim diye niyetleniyorum ama durmadan iş çıkıyor, nihayet geldim, sanırım bir süre sakinim kahvem yok, kahve bile içmedim sabah beri Bugün ben de içemedim hadi beraber içelim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.