Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2013 11 yıl Akşam kahvesi olsun Günün önemine uygun olsun Cumhuriyet sevdalılarına afiyet olsun.
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2013 11 yıl Yazar Admin Akşam kahvesi olsun Günün önemine uygun olsun Cumhuriyet sevdalılarına afiyet olsun. Harikaydı elinize sağlık.... Cumhuriyet bayramında çok şık bir fincan olmuş...
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 11 yıl .. mele'-i a'lâ da dönmekte.. fincan etrafında.. ne güzel.. hemi de kaffe.. @@simin teşekkür ederim eflatımıs..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 11 yıl .. mele'-i a'lâ da dönmekte.. fincan etrafında.. ne güzel.. hemi de kaffe.. @@simin teşekkür ederim eflatımıs.. Afiyet olsun ulu @İNTERLOCK
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 11 yıl Sabah sabah bir termos kahveyi her yere döktüm Döküp etrafı batırmak değil de, kahvemi ziyan etmek daha çok dokundu...
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 11 yıl Sabah sabah bir termos kahveyi her yere döktüm Döküp etrafı batırmak değil de, kahvemi ziyan etmek daha çok dokundu... ovv geçmiş olsun üzülmee sana bişey olmasın!
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 11 yıl Yazar Admin Herkese var! Su bardağı sanki rakı bardağı hissi Verdi... YSG!
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 11 yıl Herkese var! Su bardağı sanki rakı bardağı hissi Verdi... YSG! bendenize de.. amma; kendileri. @@Admin'im.. ve bildiğiniz gibi.. @@simin and @@simin olmaktadırlar.. erenlere pek karışmak doğru olmaz.. gibi geliyor.. n'olmaz.. n'olmaz..
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 11 yıl Su bardağı sanki rakı bardağı hissi Verdi... YSG! Kıymetli @@Admin ' imEee tabi mevzu ben olunca rakılık genelde tüm bardaklar.. rakı candır!
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 11 yıl bendenize de.. amma; kendileri. @@Admin'im.. ve bildiğiniz gibi.. @@simin and @@simin olmaktadırlar.. erenlere pek karışmak doğru olmaz.. gibi geliyor.. n'olmaz.. n'olmaz.. erdim demi ben erdim! ahh biraz daha er'e bilsem
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 11 yıl esinti.. gönülden geliyorsa.. ve kendi bildiğince.. önünde fırtınalar dahi secde eder..
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 11 yıl .. detaydır.. @@Nüans admin'im.. takılmayalım di mi? .. istediğiniz kadar takılabilirsiniz efenim ...
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 11 yıl istediğiniz kadar takılabilirsiniz efenim ... peki o zaman efendim.. siz mırıldanın bi şeyler.. ben tıngırtadayım.. takılalım.. ..
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 11 yıl peki o zaman efendim.. siz mırıldanın bi şeyler.. ben tıngırtadayım.. takılalım.. .. O bizim kavuşmalarımız yârim.... ! mahşere kaldı..... ))) blaa blaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.