Gönderi tarihi: 23 Mart , 2013 12 yıl Admin-- Ben de kahve içiyorum sizlere de ikram edeyim, hep birlikte içelim
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2013 12 yıl Vay anam vay! Tum siyah/beyaz desenli olanlar benim. Sirasi ile icerim; kimse dokunmasin! Ah bir de gri ve tonlari olsa idi! Aslinda bardagin fincanin mugin ne onemi var, onemli olan icindeki kahve; oyle degil mi?
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2013 12 yıl Çifte kavrulmuş lokumu çok severim... Teşekkürler Afiyet olsun .. sevilmezmi yahu bende bayılırım...
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2013 12 yıl Kahve diye diye canim kahve cekti en iyisi hemen gidip en buyugunden bir kahve alayim kucuk kurtarmaz beni
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2013 12 yıl Ilac gibi, geldi; ellerine saglik. Afiyet olsun saygı ve sevgi ile...
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2013 12 yıl ımm ımmm hazırlayanı görmenizi dilerdim.. yerken ve içerken iyiki şuan buradayım dedirtir
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2013 12 yıl Co-Admin ımm ımmm hazırlayanı görmenizi dilerdim.. yerken ve içerken iyiki şuan buradayım dedirtir Ellerine sağlık çok güzel..
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl Biz şimdi baba-kız içtik, siz de buyurun.. Hakikaten harika bir kahve. Uykusunun kacacagini dusunenler, icmesin. Tam keyif kahvesi.
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl Evrensel-insan bakiyorumda hic bir kahveyi kacirmiyorsun bir fincanda sen pisirsende biz icsek kirk yil hatiri kalsa
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl Evrensel-insan bakiyorumda hic bir kahveyi kacirmiyorsun bir fincanda sen pisirsende biz icsek kirk yil hatiri kalsa Ah ah teknik ozurluluk pek musade etmiyor. Becerdim valla! Buyur, afiyetle ic.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.