Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Boza da kabulumuz. Neye niyet, neye kismet; sagolasin.

Salep, diyecektim; pardon. Sitede duzeltme dugmesi yok, o yuzden hata olursa; duzeltemiyorum.

Ahhh zaten ikisinden de bahsetmiştim o mesajda hem boza hem salep... Bayılırım ikisini de :) ve taaam şu an tam da bunları yazarken bir anlığına geçmişe daldım ardından hayaller dünyasına doğru yol aldım ve bir de dilek diledimmmmm fırsattan istifade :) Bellek kırıntıları işte her an her yerde hep karşımıza çıkıyor :)

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 259,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• yine oestrich-winkel'da olsam şimdilerde şaraplık üzümler artık son turfanda son mahsuller toplanıyor... bisikletime binsem eşssiz manzara ile bisiklet sürsem sonra gitsem bir küçük kafede bir kahve

• buyrunn kar yağarken mis misss

• kelebekler uçarken
    kelebekler uçarken

afiyet olsun tüm kahve severlere .en güzel kahve sade olandır telveli ve fincandan içilen kahvenin tadını veren başka bir çeşidi yok ..

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:

itiraf etmeliyim ki bu daha hoşuma gitti..çok sağol gloria ellerine sağlık tatlim..)))

Evet bu akşam salep yapalım kendimize :) oturalım sıcak sıcak içelim.. Şimdi artık salep zamanııııııı

Gönderi tarihi:

598390_495850167122618_2092328303_n.jpg

Bu var ya şimdi bu gerçek olsaydı da kaloriymiş oymuş buymuş demeden hapur hupur götürseydim ben bunu :)

Ama buradan da iyi oluyor böyle aslında hem içmiş kadar oluyorum hem de kalori almıyorum :)

Ellerine sağlık bebemmmm çok güzel olmuşşş ohhhh misssss

Gönderi tarihi:

Bu var ya şimdi bu gerçek olsaydı da kaloriymiş oymuş buymuş demeden hapur hupur götürseydim ben bunu smile.png

Ama buradan da iyi oluyor böyle aslında hem içmiş kadar oluyorum hem de kalori almıyorum smile.png

Ellerine sağlık bebemmmm çok güzel olmuşşş ohhhh misssss

hug.gif sen hep ye mutlulukla kalori de neymiş sleep.png
Gönderi tarihi:

birazdan

Gönderi tarihi:

154759_497076916999943_37047975_n.jpg

yine oestrich-winkel'da olsam şimdilerde şaraplık üzümler artık son turfanda son mahsuller toplanıyor... bisikletime binsem eşssiz manzara ile bisiklet sürsem sonra gitsem bir küçük kafede bir kahve istesem...ve "für dich" dese boncuk gözlü bir alman hatun gülümseyerek... mesela frau Ubraut.. rahat uyu bayan ubraut seni çok özlüyorum bu mevsimlerde ...ah ahh .. :)

Gönderi tarihi:
Gönderi tarihi:

demek öyle he

Gönderi tarihi:

öhöm öhöm :D

54705056352084366234414.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

la la la la ....

Gönderi tarihi:

la la la la ....

:D

Gönderi tarihi:

528435_497925160248452_2018237235_n.jpg

GALATASARAY'lılara ikramımdır :)forgiveme.gif

Gönderi tarihi:

16030_498327386874896_555906244_n.jpg

mutlu günler herkeze ben çok sıcak içecekler tüketiyorum astayıım beaa :)

Gönderi tarihi:

geçmiş olsun kiş uykusuna yatsaydın olmazdın

berezilyayı bekliyom

hava muhalefeti neyleyim

Gönderi tarihi:

200056_499033220137646_604783706_n.jpg

buyrunn kar yağarken mis misss :)

Gönderi tarihi:

Teşekkürler simin smile.png

;)
Gönderi tarihi:

430966_499824386725196_1771297023_n.jpg

güzel hafta sonları diliyorum... :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Ah simin ah ... :)

Gönderi tarihi:

kave.jpg

Buyrun arkadaşlar...Lokma tatlısı vee kahveniz..:)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Siz adamı şişmanlatacaksınız ya... lokma tatlısı bak bak bak bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... smile.png

Kahvede sanki fincan kahvesi smile.png

Gönderi tarihi:

Ah simin ah ... smile.png

buyrun efenimm benim ???? ne oldukii ne olmuşkii ???? :D
Gönderi tarihi:

Buyrun arkadaşlar...Lokma tatlısı vee kahveniz..smile.png

ımmm ımm ımmm smile.png

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.