Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 12 yıl Boza da kabulumuz. Neye niyet, neye kismet; sagolasin. Salep, diyecektim; pardon. Sitede duzeltme dugmesi yok, o yuzden hata olursa; duzeltemiyorum. Ahhh zaten ikisinden de bahsetmiştim o mesajda hem boza hem salep... Bayılırım ikisini de ve taaam şu an tam da bunları yazarken bir anlığına geçmişe daldım ardından hayaller dünyasına doğru yol aldım ve bir de dilek diledimmmmm fırsattan istifade Bellek kırıntıları işte her an her yerde hep karşımıza çıkıyor
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 12 yıl itiraf etmeliyim ki bu daha hoşuma gitti..çok sağol gloria ellerine sağlık tatlim..))) Evet bu akşam salep yapalım kendimize oturalım sıcak sıcak içelim.. Şimdi artık salep zamanııııııı
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 12 yıl Bu var ya şimdi bu gerçek olsaydı da kaloriymiş oymuş buymuş demeden hapur hupur götürseydim ben bunu Ama buradan da iyi oluyor böyle aslında hem içmiş kadar oluyorum hem de kalori almıyorum Ellerine sağlık bebemmmm çok güzel olmuşşş ohhhh misssss
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 12 yıl Bu var ya şimdi bu gerçek olsaydı da kaloriymiş oymuş buymuş demeden hapur hupur götürseydim ben bunu Ama buradan da iyi oluyor böyle aslında hem içmiş kadar oluyorum hem de kalori almıyorum Ellerine sağlık bebemmmm çok güzel olmuşşş ohhhh misssss sen hep ye mutlulukla kalori de neymiş
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2012 12 yıl yine oestrich-winkel'da olsam şimdilerde şaraplık üzümler artık son turfanda son mahsuller toplanıyor... bisikletime binsem eşssiz manzara ile bisiklet sürsem sonra gitsem bir küçük kafede bir kahve istesem...ve "für dich" dese boncuk gözlü bir alman hatun gülümseyerek... mesela frau Ubraut.. rahat uyu bayan ubraut seni çok özlüyorum bu mevsimlerde ...ah ahh ..
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 12 yıl mutlu günler herkeze ben çok sıcak içecekler tüketiyorum astayıım beaa
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 12 yıl geçmiş olsun kiş uykusuna yatsaydın olmazdın berezilyayı bekliyom hava muhalefeti neyleyim
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin Siz adamı şişmanlatacaksınız ya... lokma tatlısı bak bak bak bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... Kahvede sanki fincan kahvesi
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 12 yıl Ah simin ah ... buyrun efenimm benim ???? ne oldukii ne olmuşkii ????
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 12 yıl Buyrun arkadaşlar...Lokma tatlısı vee kahveniz.. ımmm ımm ımmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.