Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 12 yıl gelde içme..aldım @@simin eline sağlıkkkk.. afiyet olsun @Radya...
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 12 yıl Yazar Admin Çok güzel görünüyor... içmeyeyim sadece seyredeyim bugün...
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 12 yıl ohhhh @@simin cimmmmmm Süper bir insansın sen, tam yemek üstüne nasıl güzel gider bu kahveler...
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2012 12 yıl mutlu haftalar buyrun mis gibi kahvenizi alınız dostlarım eline sağlık, sana da mutlu haftalar simin
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2012 12 yıl eline sağlık, sana da mutlu haftalar simin afiyet olsun @@Radya çok çok güzel olsu hepimiz hep gülelim bi değişiklik olsun bu hafta öyle olsun işte @@gloria da gülsün
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2012 12 yıl Dostlar'la içilen kahve keyif verir! çok çok güzeldi sizinlede paylaşayım istedim buyrunuz
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2012 12 yıl en sevdiklerim sabah sabah nede lezzetli bir ikili Ben bunu aldım doğrusu..
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2012 12 yıl Eline sağlık @simin.. o kahve tanelerini görünce onları da canım çekiyor.Annem kahve değirmeninden kahve çekerken o taneleri yemeğe bayılırdım.Babama gidip o değirmeni bulsam iyi olacak..
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2012 12 yıl Eline sağlık @simin.. o kahve tanelerini görünce onları da canım çekiyor.Annem kahve değirmeninden kahve çekerken o taneleri yemeğe bayılırdım.Babama gidip o değirmeni bulsam iyi olacak.. evet çok çok güzeller tadları... bende çok severim azcıkta bitter çikolata kaplı olanları varya hani şimdi ımm ımm ımm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.