Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin Eskide kendi kahvemi yapmadan önce kendim çeker ve mis gibi kokarken yapardım... Şimdi biraz tembelliğim üstümde hiç yapamıyorum.. Radya ve simin kahveler çok güzel... Teşekkürler
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 12 yıl Eskide kendi kahvemi yapmadan önce kendim çeker ve mis gibi kokarken yapardım... Şimdi biraz tembelliğim üstümde hiç yapamıyorum.. Radya ve simin kahveler çok güzel... Teşekkürler Afiyet olsunn...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 12 yıl İşte son zamanların en sevdiğim ikilisini açıklıyorummmmm Acıbadem kurabiyesiiiiiiii ve kahveeeeeeeeeeeeee Ama bi bakın güzelliğeeeee...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 12 yıl İşte son zamanların en sevdiğim ikilisini açıklıyorummmmm Acıbadem kurabiyesiiiiiiii ve kahveeeeeeeeeeeeee Ama bi bakın güzelliğeeeee... evet çoook güzeldir... afiyet olsun canım
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin Buyrunnnn ben çok hastacıkım hala.. size afiyet olsun Geçmiş olsun... Kahve için teşekkürler...
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin Oldum olası bu eski çezve ve fincan işlemelerini çok seviyorum... kahve için teşekkürler..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2012 12 yıl İşte son zamanların en sevdiğim ikilisini açıklıyorummmmm Acıbadem kurabiyesiiiiiiii ve kahveeeeeeeeeeeeee Ama bi bakın güzelliğeeeee... Bende bugün güne bununla başlamak istiyorum....Çok teşekkürler gloria..)
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2012 12 yıl Bak işte bakış açısı ..ha ha ha Ben şimdi utandım Ben utandırmak istememiştim.. Çok köpüklü hiç bi zaman içemem zaten..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2012 12 yıl İşin şakasındayım . Bende sade içerim ve köpük çok olmaz zaten.. Fal bakan olursa bol köpüklü iyi olurmuş...))
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.