Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 12 yıl Şekerleri bıraktım mis kahveyi aldım, teşekkürler.. afiyet olsun
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 12 yıl Geldim geldim... Teşekkürler... bu aralar pek bi ihmaldesiniz! neyseeeeeee
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 12 yıl Ohhh miss gibiii ahahahahah kahkamın smileyi yok bu gün okadar keyifliyim yani
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 12 yıl Ben de içiyorum şimdi kahve pek keyiflendim afiyet bal olsun canımmmm
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin afiyet olsun... bugün canım çay çekti öteki tarafa gidiyorum...
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 12 yıl Şimdi burada marka belirtmek istemiyorum ama dünyanın en güzel filtre kahvesini içiyorum şu an... Kokusu tadı falan bir muhteşem Afiyet olsun bana ohhh missss... Bi de iyi pazarlar herkese
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 12 yıl köpüğe bak..Ne güzelde tadılırdı varya tipsiz seniiiiii bayılıyorum şu üşütük gülüşee adamım benim yaa sevgili omar' cığım yaparım ben hergün sana kaardeeeşşşş
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin Efendim bugünkü kahvelerimiz omar dediği gibi göpüklü mü göpüklü...
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 12 yıl missss missss Ayy kahvemi almayı unutmuşum, alıp da gideyim Teşekkürler şekerim ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 12 yıl kahvemi içmiştim ama çukulataya hayır diyemeyeceğim...teşekkürler
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 12 yıl Aldım ben bu kahveyi radya Şİmdi mis gibi içeceğim Eline sağlık
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 12 yıl Aldım ben bu kahveyi radya Şİmdi mis gibi içeceğim Eline sağlık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.