Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Karakurtun ifade ettiği bir realitedir, şu an Irak'ta örnekleri görülmektedir..Ama siz ateistler için hayatın hiçbir anlamı olmadığı gibi vatanın, yurttaşın da bir anlamı yok..bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdindesiniz..hayatınızın tek anlamı bize kafa tutmaksa sizi bundan mahrum etmesini de biliriz. Bunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? İnsanların gerçekleri dile getirmesinden düşüncelerini ifade etmelerinden neden bu kadar rahatsız olup size kafa tutmak olarak değerlendiriyorsunuz? Unutmayınki ,size dokunmayacağını varsaydığınız o yılanları koynunuzda saklayıp besleyen sizlersiniz.! Gerçek olan bir realite varsa oda sizin insanlara olan saygısız düşünce ve tavırlarınız, O düşünceleri susturmak için her türlü baskı ve tehtidi utanmazca sergileyen, söz ve cümlelerinizdir.! Boyunuzu ve o **** **** aşan bu tavır ve yazılarla ancak kendinizi kandırabilirsiniz... Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakar, bügüne kadar bu ülke insanına çektirdiğiniz acılardan zevk almak dışında, iyi ve olumlu hiç bir iş yapmış olamaz, kendinizi fasulya gibi nimetten sayarsınız... Sayın dip notu susturmaya kalkmanız ve tehditler savurmanız bir işe yaramaz, unutmayın her yok ettiğiniz aydın insanların yerini yenileri alarak aydınlanma sürüyor ve zihniyetinizin çirkin yüzü her geçen gün daha açık olarak sergileniyor... İnsan olan birinin yapmayacağı bu kabadayı davranişlarınız ve kaba sözlerinizden UTANMALISINIZ ! hala başladığımız noktadayız, Sevgili sardunyam kendime hakim olamıyarak bu densizliğe tepki duydum... Biliyorum muhatap bile alınmaması gerekiyordu... Bu nedenle senin nezdinde herkesten özür diliyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 ! Sevgili sardunyam kendime hakim olamıyarak bu densizliğe tepki duydum... Biliyorum muhatap bile alınmaması gerekiyordu... Bu nedenle senin nezdinde herkesten özür diliyorum sevgili gecekuşu elbette birbirimizi muhatab alacağız, başka türlü nasıl ortak nokta bulacağız, bu ülke daha kaç parçaya bölünecek, Kürtlere ayrı ülke, Türklere ayrı ülke, türbanlılara ayrı, türbansızlara ayrı, farklı mezheplere ayrı şimdide laiklere ayrı, dindarlara ayrı mı olacak. daha ne kadar BÖLÜNEBİLİRİZ.... bunun sonu nereye varır? karakurt'un da, dipnotunda şikayet ettiği şey aynı aslında ve endişeleride aynı, Vatanın bütünlüğü... peki neden anlaşamıyorlar? neden? herikiside Cumhuriyetin savunucusu ancak kişisel fikir ayrılıkları yüzünden, olayın ana merkezinden uzaklaşıp, kişisel kavgaya dönüştürüyorlar. ben merak ediyorum. bu vatanı en çok kim seviyor yarışımı yapacağız? kim kazanacak? ben bilemiyorum, siz biliyormusunuz? selamlar Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Bunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? İnsanların gerçekleri dile getirmesinden düşüncelerini ifade etmelerinden neden bu kadar rahatsız olup size kafa tutmak olarak değerlendiriyorsunuz? Unutmayınki ,size dokunmayacağını varsaydığınız o yılanları koynunuzda saklayıp besleyen sizlersiniz.! Gerçek olan bir realite varsa oda sizin insanlara olan saygısız düşünce ve tavırlarınız, O düşünceleri susturmak için her türlü baskı ve tehtidi utanmazca sergileyen, söz ve cümlelerinizdir.! Boyunuzu ve o ***** **** aşan bu tavır ve yazılarla ancak kendinizi kandırabilirsiniz... Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakar, bügüne kadar bu ülke insanına çektirdiğiniz acılardan zevk almak dışında, iyi ve olumlu hiç bir iş yapmış olamaz, kendinizi fasulya gibi nimetten sayarsınız... Sayın dip notu susturmaya kalkmanız ve tehditler savurmanız bir işe yaramaz, unutmayın her yok ettiğiniz aydın insanların yerini yenileri alarak aydınlanma sürüyor ve zihniyetinizin çirkin yüzü her geçen gün daha açık olarak sergileniyor... İnsan olan birinin yapmayacağı bu kabadayı davranişlarınız ve kaba sözlerinizden UTANMALISINIZ ! Sevgili sardunyam kendime hakim olamıyarak bu densizliğe tepki duydum... Biliyorum muhatap bile alınmaması gerekiyordu... Bu nedenle senin nezdinde herkesten özür diliyorum Bu yazı cevaba bile layık olmayan *** yazılmış bir yazı... Tıpkı öncekiler gibi... Tekrarlıyorum altından çıkamıyorsanız saldırıya geçmeyin... Anlattık anlattık anlattık... Yine anlatacağız... Taki son kör zihniyetin de gözleri açılana kadar... Yazıdaki hakarete varan söylemler umrumda değil... Kimseyi de susturmaya kalkışmadık herkes özgürce konuşuyor yazıyor düşünüyor... Bunlardan duyulan rahatsızlıkları da dile getirmek en doğal hakkımız... UTANÇ.... Bu kelimenin anlamını bilseydiniz böyle her yerde kullanmazdınız.... Tekrar söylüyorum.... Yürüttüğünüz bu kışkırtıcı,***** dayanaksız dava içinde boğulacaksınız... Unuttuğunuz tarihinizle yargılanacak... Yaptıklarınızla hüküm giyeceksiniz.... Yaptığınızın ne olduğunun farkında değilsiniz... Bizi birbirimize bağlayan çimento görevi gören şeyleri sökün bakalım... Sökün de o bina kafamıza yıkılsın siz de yok olun Türkiyede..... Allah size akil bize de sizin gibilerle mücadele için güç versin... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Danıştay üyelerine silahlı saldırı... SORUN TÜRBAN... Danıştay İkinci Dairesi'ne bu sabah silahlı saldırı düzenlendi. Olay sonucu aralarında Daire Başkanı Mustafa Birden'in de bulunduğu beş kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ağır. Olayın ardından yakalanarak gözaltına alınan saldırganın sorgusunda, Danıştay İkinci Dairesi üyelerini 'türbanlı öğretmene müdürlük yolunu kapatan karar yüzünden hedef aldığını' söylediği belirtiliyor. Yaralıların durumuna ilişkin bilgi veren Hacettepe Hastanesi Genel Direktörü Uğur Erdener, mide ve dalağından yaralanan Başkan Birden'in operasyona alındığını, hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. Erdener, Daire üyesi Mustafa Yücel Özbilgin'in ise başına isabet eden kurşun sonucu yaralandığını ve hayati tehlikesinin sürdüğünü belirtti. Hayati tehlikesi bulunmayan diğer üç yaralının isimleri ise şöyle: # Ayla Gönenç # Ahmet Çobanoğlu # Ayfer Özdemir Dinci Vakit Gazetesi hedef göstermişti... Danıştay'a yapılan silahlı saldırıda Danıştay 2. Daire Başkanı Mustafa Birden ile Mustafa Yücel Özbilgin ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Saldırının yapıldığı daire bu yılın başında Aytaç Kılınç adlı öğretmenin başörtüsü takmasıyla ilgili olumsuz karar vermişti. Anadolu'da Vakit Gazetesi, bu kararın ardından üyelerin fotoğraflarını ve isimlerin yayınlayarak "İşte o vekiller" diye manşet yapmıştı. Hayrıca; Akit'in hedef gösterdiği Baro başkanı da öldürülmüştü Yargı çevrelerine yönelik 'hedef gösterilme' olayına en çarpıcı örnek, yine türban tartışması nedeniyle 1995'te Gümüşhane'de yaşanmıştı. Türbanlı avukatların duruşmaya girmelerini yasaklayan karara imza atan dönemin Gümüşhane Baro Başkanı Ali Günday, daha sonra Vakit ismini alan Akit gazetesinin hedefi olmuştu. Günday, hakkında günlerce süren yayınlardan sonra Osmaniyeli İzzet Kıraç adlı bir kişi tarafından türbanı yasakladığı gerekçesiyle öldürülmüştü. http://www.digimedya.com/default.asp?NID=124629 Sezer: Tarihe kara leke olarak geçecek Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Danıştay 2. Dairesi üyelerine yapılan saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, "Türk ulusunun bağımsız, özgür ve çağdaş yaşamının güvencesi olan Cumhuriyet’in değerlerine ve kurumlarına karşı düzenlenen saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır" dedi. Sezer, saldırı nedeniyle bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Sezer, Danıştay 2. Dairesi üyelerine toplantı yaparken gerçekleştirilen çirkin saldırıyı nefretle kınadığını bildirdi. Sezer, şöyle devam etti: "Cumhuriyet’in temel kurumlarından bağımsız yargının üyelerine karşı girişilen saldırı ulusumuzu derinden yaralamıştır. Yüce yargının kutsal görevini yaptığı bir anda girişilen bu saldırı Cumhuriyet tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Türk ulusunun bağımsız, özgür ve çağdaş yaşamının güvencesi olan Cumhuriyet’in değerlerine ve kurumlarına karşı düzenlenen saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Baskılar ve tehditler Türk yargısını yıldıramayacak, Türk yargısı anayasal görevlerini, laik ve demokratik Cumhuriyet’e bağlılıkla sürdürecektir." Ahmet Necdet Sezer, böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını dileyerek, Danıştay ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Sezer, olayda yaralanan Danıştay 2. Dairesi Başkanı ve üyelerine de acil şifa dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Sezer, ayrıca olay ve yaralıların durumuyla ilgili Ankara Valisi Kemal Önal’dan bilgi aldı... . Bu yazı cevaba bile layık olmayan *** yazılmış bir yazı... Tıpkı öncekiler gibi... Tekrarlıyorum altından çıkamıyorsanız saldırıya geçmeyin... Anlattık anlattık anlattık... Yine anlatacağız... Taki son kör zihniyetin de gözleri açılana kadar... Yazıdaki hakarete varan söylemler umrumda değil... Kimseyi de susturmaya kalkışmadık herkes özgürce konuşuyor yazıyor düşünüyor... Bunlardan duyulan rahatsızlıkları da dile getirmek en doğal hakkımız... UTANÇ.... Bu kelimenin anlamını bilseydiniz böyle her yerde kullanmazdınız.... Tekrar söylüyorum.... Yürüttüğünüz bu kışkırtıcı,***** dayanaksız dava içinde boğulacaksınız... Unuttuğunuz tarihinizle yargılanacak... Yaptıklarınızla hüküm giyeceksiniz.... Yaptığınızın ne olduğunun farkında değilsiniz... Bizi birbirimize bağlayan çimento görevi gören şeyleri sökün bakalım... Sökün de o bina kafamıza yıkılsın siz de yok olun Türkiyede..... Allah size akil bize de sizin gibilerle mücadele için güç versin... Nerdeeeeen, Nereye... YORUMSUZ... . Alıntı
Φ ithaka Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Karakurtun ifade ettiği bir realitedir, şu an Irak'ta örnekleri görülmektedir..Ama siz ateistler için hayatın hiçbir anlamı olmadığı gibi vatanın, yurttaşın da bir anlamı yok..bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdindesiniz..hayatınızın tek anlamı bize kafa tutmaksa sizi bundan mahrum etmesini de biliriz. Karakurt un bisey ifade ettigi yok,sadece siir,vecize gibi beni dugulandiran katkilari disinda. Okuduklarin aci gelmis olacak ki cümleler arasi kopukluklarla sohbete girmissin. Eger yazdigin bundan önceki 900 küsur ileti de böyleyse bu forumdakilere üzülüyorum, birkac konuyu aciga kavusturmak gerekmekte bilmem sen ne kadarini anlayabileceksin, 1.Bana göre suana kadar kanitlanamayan,hicbir seyin yoktan var edilemeyecegi teorisi.(gerci Dan Brown Illuminatide enerjiden madde yaratarak tersini kanitliyor sözde)Bu benim Deist oldugum gercegini degistirmiyor.Bak bundan önceki iletilerime bakarsan dinsiz oldugumu da vurgulamisimdir.Bayrak,millet nasil birilerinin hegemonyasinda olamazsa,Tanri da dinlerin degildir.Bu acidan bir Tanrim varsa beraberinde bir dinim olacagi ön kosulu herhangi bisekilde dayatilamaz ve ön kosul olamaz.Su kullandigin Ateist terimin ise Menderesin hayatimiza soktugu Amerikan kültürünun ve o dönemdeki sovyetlere karsi kullanilan politikanin en önemli silahi olmustur.babalarinizin ´60 ve 70 lerde linc ettigi insanlar,katlettigi kendine benzemeyen azinliklar(özellikle örnek olarak Marasta katledilen alevilerin ateist,komünist vb sacmaliklarla suclanmasi) Ateist kelimesinden büyük ölcüde nasibini almislardir.Bu hurafelerin babalarinizdan sizlere genlerle miras kalmasi bu terimleri böyle anlamsizca kullanmanizdan anlasilmistir. Sucladigin insanlar ateist mi? su ana kadar okuduklarimdan cikaramadim ben onlarin ateist olduklarini. Ulasmak istedigin sonuc bizlerin din düsmani oldugu mudur?Kendi adima cevap vereyim.Dikkat edersen(ki sanmiyorum dikkat ettigini) ben Türban basligi altinda herhangi bir ileti yazmamaktayim.Ilgilendigim konu foruma benim gibi birsey katmayan insanlara arkadaslik yapmak.Din düsmani miyim?buna inanmiyorum. tamamiyle islami kimlik tasiyan din-i bütün insanlarin kültür seviyelerinin,iletilerinde ucuz milliyetcilik kokan yeri geldiginde bayrak milletle yeri geldiginde dini de üzerine cekerek laf kalabaligi yapan insanlardan daha farkli oldugunu düsünüyorum.Bu yüzden gereksiz duygusalliklarda bulunacagina oturup sahiplendigin insanlarin iletilerine bakman yeterli olacaktir.Hayir ,bende onlardan biriyim, diyorsan,ki bunu bundan sonraki iletilerinde daha iyi anlayacagim onlara yazdiklarimdan pek farkli bir yaziyi senden de esirgemeyecegim,bunu bilmeni isterim. 2. Saldirganliga saygiya gelince,özellikle Gecekusu ve Dipnotla beraber beni kastetmissin.Onlar ikisi gördügüm kadariyla bu forumu ayakta tutan forumun seviyesini yükseltmeye calisan nickini hatirlayamadigim diger arkadaslardan bazilari.Mesela Adrenalin ve Sara k nickindeki arkdaslar da aklima geliyor.Bak onlarin nicki hatirima geliyorsa görüsleri ne olursa olsun carpici gerceklikleri aktarmada ne kadar farkli olduklarindan olsa gerek. Bu forumdaki tek cibanbasi benim size göre,kabul ediyorum da.Ama yazdigim insanlar(umarim bunlardan biri sen olmazsin) benim yalniz olmadigimi göstermekte.Buna "düsünceye saygi" temelli yaklasmak mi gerekiyor?Eger yazilanlar bir incir cekirdegini doldurmayacak kadar bos olursa,ortada herhangi bir düsünceyi de dogurmadigina göre,saygiyi da gerektirmez.Asiri milliyetcilik ise benim kitabimda düsünce biciminden ziyade beyin zehirleme bicimi olmasi acisindan kesinlikle karsi durulmasi gereken bir tehlikedir. Bak üstüne basa basa söylüyorum,kastettigim vatan millet sevgisinden farkli birsey. 3.hayatin,yurttasin ve de vatanin anlamsiz olduguna inanmaktayiz senin gözünde!Cümlen gercekten anlasilir degil.Ama sunu belirtmek isterim.Irakta ölen insanlarin acilarini göremeyecek kadar kör degilim.Ne sen ne de ben bu acilari anlayabiliriz cünkü ayni sartlar altinda degiliz.Benim gözümde Amerika ve kanli tarihi ne yazikki senin gözünde buz daginin suyun üstünde kalan kismi gibi.30 40 yil önce iraktakilerden farklimiydi Amerika,hayir.O zaman da ayni ya vahseti 1967lerde Vietnam da katliamlar yaparak,ya 1973 lerde Augusto Pinochet Ugarte gibi fasistleri halkina hizmet etmekten baska bir amaci olmayan ama amerikan cikarlarina ters düsen Salvador Allende gibi vatanseverleri katlettirerek yada 1979larda secimle isbasina gelen ama sosyalist olan Sandinistlerin üzerine CIA güdümlü kontrgerillalari palazlayarak dünya barisina katkida bulumuslardir.O dönemlerde bu realiteye karsi gelen komunist yada ateist dediginiz bilinci kesime "Bana dokunmayan yilan bin yasasin" oh olsun dediginiz icin simdilerde literatürünüze emperyalizm gibi terimler, yasam tarziniza solcularin 70 lerde yaptigi protesto,boykot gibi eylemler girmektedir.O yüzden su yazdigin cümleyi,bir sonra ki iletine havale etmekteyim irakta katliam yasayan insanlar nasil kader kardesimse ruanda da 1994 lerde ayni kaderin kurbani olmus insanlarda kardeslerimdir."yasamak bir agac gibi tek ve hür,bir orman gibi kardescesine"diyen Nazim Hikmet i anlayamamissan,insana,hayata,yasama verdigi degeri farkedemememissen beni hic anlayamazsin. o siirlerinden cok siyasi görüsüyle degerlendirildi.onun siirleri dünyayi sallarken,görüsü türkiyede ki bazi insanlari huzursuz etmeye onu türk vatandasligindan attirmaya ismini vatan haini diye cikarttirmaya yetiyordu.ama nihal atsiz in vasiyetini bir arkadas ileti olarak göndermis,o iletide ise Nazim Hikmetin tersine nihal atsizin Türk ün düsmanlari ve gelecek nesile nasihatlarindan,barisin,kardesligin sizin gözünüzde nasil kullanildigina örnektir. Suana kadar yazdiklarim bir ilktir.Bundan önce yazdigin 900 küsur iletiyi bilmiyorum,ilgimi de cekmiyor,bundan sonra yazacagin iletilerin eger bahsettigin realite boyutunu tasimazsa,bu yazdigim ileti son olacaktir ve daha önceki tarzimdan daha keskin olacaktir,o yüzden bana, kafa tutmak,mahrum etmek gibi altini dolduramayacaginiz külhanbeyi cikislariyla gelmeyin. En derrin saygilar Alıntı
Φ ithaka Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Bu yazı cevaba bile layık olmayan *** yazılmış bir yazı... Tıpkı öncekiler gibi... Tekrarlıyorum altından çıkamıyorsanız saldırıya geçmeyin... Anlattık anlattık anlattık... Yine anlatacağız... Taki son kör zihniyetin de gözleri açılana kadar... Yazıdaki hakarete varan söylemler umrumda değil... Kimseyi de susturmaya kalkışmadık herkes özgürce konuşuyor yazıyor düşünüyor... Bunlardan duyulan rahatsızlıkları da dile getirmek en doğal hakkımız... UTANÇ.... Bu kelimenin anlamını bilseydiniz böyle her yerde kullanmazdınız.... Tekrar söylüyorum.... Yürüttüğünüz bu kışkırtıcı,***** dayanaksız dava içinde boğulacaksınız... Unuttuğunuz tarihinizle yargılanacak... Yaptıklarınızla hüküm giyeceksiniz.... Yaptığınızın ne olduğunun farkında değilsiniz... Bizi birbirimize bağlayan çimento görevi gören şeyleri sökün bakalım... Sökün de o bina kafamıza yıkılsın siz de yok olun Türkiyede..... Allah size akil bize de sizin gibilerle mücadele için güç versin... Senin derdin son yazan olup,karizmayi cizdirmemekse bundan sonra yazacagin artik extrem sacmaladigin iletilere cevap vermeyeyim,senin artik insanlara sanal iskence yapmaman icin elimden ne geliyor onu da bilmiyorum. Yazdigin cümleler yorum degeri tasimiyor ne yazik ki,yani ben büyük bir dumur icindeyim ve sen korkunc bir duygu catlakligi yasamaktasin,lütfen kendinize geliniz sayin vecizeci arkadas:) en derrin saygilarimla Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 sevgili gecekuşu elbette birbirimizi muhatab alacağız, başka türlü nasıl ortak nokta bulacağız, bu ülke daha kaç parçaya bölünecek, Kürtlere ayrı ülke, Türklere ayrı ülke, türbanlılara ayrı, türbansızlara ayrı, farklı mezheplere ayrı şimdide laiklere ayrı, dindarlara ayrı mı olacak. daha ne kadar BÖLÜNEBİLİRİZ.... bunun sonu nereye varır? karakurt'un da, dipnotunda şikayet ettiği şey aynı aslında ve endişeleride aynı, Vatanın bütünlüğü... peki neden anlaşamıyorlar? neden? herikiside Cumhuriyetin savunucusu ancak kişisel fikir ayrılıkları yüzünden, olayın ana merkezinden uzaklaşıp, kişisel kavgaya dönüştürüyorlar. ben merak ediyorum. bu vatanı en çok kim seviyor yarışımı yapacağız? kim kazanacak? ben bilemiyorum, siz biliyormusunuz? selamlar Sana haklısın demekten başka bir şey söyleme şansım yok dostum... HAKLISIN...HEMDE ÇOK HAKLISIN... Ama sence yürekleri kin ve nefretle dolu, Ve hala "Allah size akil bize de sizin gibilerle mücadele için güç versin..." diyen bir düşüncenin sahibinin Yaşama ve insanlara kafaların da yarattıkları paronayalarla potansiyel çılgın olarak bakan bu insanlar bunun üzerinde düşünebilme, kavrama ve anlama şansları yüzde kaç olabilir merak ediyorum... Benim temennim herkesin senin bu yazdıklarını okuyup bu şansı ve anlayışı % 100 'e çıkarabilmeleri... HAKLISIN...HEMDE ÇOK HAKLISIN... Sana sevgi ve saygılarımı yolluyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Sana haklısın demekten başka bir şey söyleme şansım yok dostum... HAKLISIN...HEMDE ÇOK HAKLISIN... Ama sence yürekleri kin ve nefretle dolu, Ve hala "Allah size akil bize de sizin gibilerle mücadele için güç versin..." diyen bir düşüncenin sahibinin Yaşama ve insanlara kafaların da yarattıkları paronayalarla potansiyel çılgın olarak bakan bu insanlar bunun üzerinde düşünebilme, kavrama ve anlama şansları yüzde kaç olabilir merak ediyorum... Benim temennim herkesin senin bu yazdıklarını okuyup bu şansı ve anlayışı % 100 'e çıkarabilmeleri... HAKLISIN...HEMDE ÇOK HAKLISIN... Sana sevgi ve saygılarımı yolluyorum... bende sana sevgi ve saygılarımı yolluyorum, güzel dost... ancak ülkemizde yaşayan insanlar 80 yıldır sürekli kaybediyorlar, değerlerini, ahlakını, sevdasını ve şimdi kala kala ellerinde bir inançları kaldı... onuda kaybedeceğiz sanıyorlar ve sıkıca sarılmak istiyorlar, ben şahsen öyle düşünmüyorum... ben inanıyorsam, herkese ve herşeye rağmen inanırım... buna kimse mani olamaz, o yüzden şartlar ne olursa olsun ben inancımı yaşarım, dilediğim gibi, hissettiğim gibi... bu kimsenin tekelinde olamaz... selamlar Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Senin derdin son yazan olup,karizmayi cizdirmemekse bundan sonra yazacagin artik extrem sacmaladigin iletilere cevap vermeyeyim,senin artik insanlara sanal iskence yapmaman icin elimden ne geliyor onu da bilmiyorum. Yazdigin cümleler yorum degeri tasimiyor ne yazik ki,yani ben büyük bir dumur icindeyim ve sen korkunc bir duygu catlakligi yasamaktasin,lütfen kendinize geliniz sayin vecizeci arkadas:) en derrin saygilarimla Umarım anlayabilirler sevgili ithaka umarım... Ama onların derdi inan bana düşünce değil... Araştırmak değil... Kitap okumak değil... Proje üretmek değil.. Geleceğin dünyasında ülkemizin yeri ve konumu ne olacağı düşüncesi hiç değil... Onlar sadece ve sadece gerçek vatanseverleri avlarlar... Onlar Ülkenin aydınlarını, yazarlarını, çizerlerini, düşünürlerini yok edilecek kişiler olarak görürler.. Onlar ki... Danıştayı bile basanın arkasında olan slogan milliyetçileridir aslında... Onlar ki bu ülkeye ve bu ülkenin lideri ve olan ve tüm dünyaca kabul görmüş MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E layık olamadıklarını bilmezler... Bilemezler çünkü ... Öyle gelmiiiiiş... Öyle gider misalı... Gerçek milliyetçiler de bunlara karşı aslında... Bakma burada eline bıçak alıp lahana tarlasına daldıklarına... Ama burası ve bu ülkenin artık lahana tarlası olmadığını onlara öğreteceğiz... Yazık çok yazık... . Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 durum bundan ibaret... saygılarımla Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 . Danıştay tetikçisi her zamanki gibi sümen altı... Unutuldu bile... Yazık, çok yazık... . Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Olay gerilim ve karmaşa içindi... Birilerinin bu isteği oldu... Ama olayı farklı yönlere çekme arzusu biraz da duyarlılar sayesinde istenilen boyutta olmadı(ama yine de etki vardı-birileri hükümeti devirelim diyecekti nerdeyse- )... Yazık ki ne yazık... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Olay gerilim ve karmaşa içindi... Birilerinin bu isteği oldu... Ama olayı farklı yönlere çekme arzusu biraz da duyarlılar sayesinde istenilen boyutta olmadı(ama yine de etki vardı-birileri hükümeti devirelim diyecekti nerdeyse- )... Yazık ki ne yazık... Konunun hükümetle ne alakası var sevgili arkadaşım... İslami faşit bir kafanının türban denen bir bez parçasına karşı verilmiş olan anayasal karar karşında bile din adına nasıl vahşete ve dalalete dönüşebildiğinin lokal bir sonucunın açık göstergesi... Tıpkı kubilaylar gibi... Tıpkı Sivaslar gib... Yobazlık, ticanilik ve islami faşitlik; Ülkemiz için bölücülük kadara büyük bir tehlikedir... Artık tehlikenin farkına varın... Yarın çok ama çok geç kalınabilinir... Sevgiyle kalın.. . Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Böyle bir tehdit yok... Bunlar çıkar için kullanılan cümleler... Armagedon u okuduktan sonra bu fikrim daha da güçlendi... Geçin bunları;Adamlar Kuzey Irak ta neler yapıyor;bizim topraklarımızda ne yapmak istiyor ona gelin siz... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Böyle bir tehdit yok... Bunlar çıkar için kullanılan cümleler... Armagedon u okuduktan sonra bu fikrim daha da güçlendi... Geçin bunları;Adamlar Kuzey Irak ta neler yapıyor;bizim topraklarımızda ne yapmak istiyor ona gelin siz... Hedef şaşırtmaya mı çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz? Siz nerede yaşıyorsunuz kuzum? Biz onların da farkındayız merak etmeyin... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Hedef şaşırtmaya mı çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz? Siz nerede yaşıyorsunuz kuzum? Biz onların da farkındayız merak etmeyin... Hiç birşeyin farkında değilsiniz sayın yam yam,okuma yazması bile olmayan insanlar bunun farkında ama siz değilsiniz maalesef bu ülkede yapay bir islamcı terörü ve tehditi yaratılmaya çalışılıyor herkes farkında ama bazılar ısrarla buna inanmak istiyor buyurun inanın. Şimdi aynı soruları ben size sormak istiyorum. Hedef şaşırtmaya mı çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz? Siz nerede yaşıyorsunuz kuzum? Biz onların da farkındayız merak etmeyin... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Hiç birşeyin farkında değilsiniz sayın yam yam,okuma yazması bile olmayan insanlar bunun farkında ama siz değilsiniz maalesef bu ülkede yapay bir islamcı terörü ve tehditi yaratılmaya çalışılıyor herkes farkında ama bazılar ısrarla buna inanmak istiyor buyurun inanın. Şimdi aynı soruları ben size sormak istiyorum. Hedef şaşırtmaya mı çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz? Siz nerede yaşıyorsunuz kuzum? Biz onların da farkındayız merak etmeyin... Cihad bir müminin uğruna canını feda edebileceği en tatlı bir mefküre en yüksek bir idealdir. Zira mümin kendi teri içinde boğulma veya kendi kanı ile abdest alma gibi bir payeyi ancak cihad ile elde edebilir. (Sayfa : 45) VII-FETHULLAH GÜLEN’İN KONUŞMALARINI İÇEREN VİDEO KASETLERİ: 1- Üzerine dokuz rakamını yazarak işaretlediğimiz ATV isimli televizyonda yayınlanan video kasetinin çözümü: İslami gelecek adına 2 hedef Adliye ve Mülkiye: Arkadaşlarımızın mevcudiyeti İslami geleceğimiz adına bu işin garantisidir. Bu açıdan Adliye Mülkiye veya başka hayati bir müessesede bizim arkadaşlarımızın mevcudiyeti öyle ferdi mevcudiyetler şeklinde ele alınıp öyle değerlendirilmemelidir. Yani bunlar gelecek adına bizim o ülkelerde garantimizdir. Bizim varlığımızın bunlar nabzıdır. Yani sivrilmeden mevcudiyetinizi hissettirmeden çok ilerilere gitmek, iş de bu iki müessesede olduğu gibi hayati dinamik bir kısım müesseselerde söz konusudur. Ta ilerilere gitme, böyle can damarları içinde dolaşma ve eğer dönülüp gelinecekse yara alınmadan hissettirmeden dönüp geriye gelme meselesi geleceğimizin adına çok esaslı hususlardır. Dünya firavunlar çağını yaşıyor. Toprak firavun bitirmek için pek münbit. Böyle bir dönemde tam özümüzü bulacağımız, kıvama geleceğimiz ana kadar, dünyayı sırtımıza alıp taşıyabilecek güce ulaşacağımız ana kadar, o kuvveti temsil edeceğimiz şeyler elimizde olacağı ana kadar, Türkiye’de ki devlet yapısı ölçüsüne göre, bütün Anayasal müesseselerde ki güç ve kuvveti cephemize çekeceğimiz ana kadar her adım erken sayılır. Çok daha fazlasını; http://www.belgenet.com/dava/gulendava_01.html burada bulabilirsiniz... Bunlar sadece bir bölümü... Biz neyin ne olduğunun farkındayız merak etmeyin... "Uyuyan"lardan mısınız, yoksa "uyutan"lardan mı onu anlamaya çalışıyorum.... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yahu dolamışsınız dilinize bir Fethullah Gülen gidiyorsunuz bu adam nedir necidir ki sizi bu kadar ürkütüyor şimdiye kadar kime ne zararı dokunmuş kime ne yapmışlar Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri adamı suçsuz bulup hakkında ki bütün suçlardan beaat ettiğine karar veriyor siz hala ne anlatmaya çalışıyorsunuz. Yoksa onların bilmediği sizin bildiğiniz şeylermi var?Varsa buyurun ispat edin.Birde sabah beri iletilerinize bir link ekleyip duruyorsunuz yeni bir şey icad etmiş gibi herkese gösterme derdine girmişsiniz altı üstü bir site işte onun tam aksinde araştırmadım ama eminim yüzlerce site vardır internette. Ben Fethullah Gülen cematinden bir sürü insan tanırım ve size yemin olsun muthiş insanlar şekilcikleri yok saygılı,konuşurken ölçülü hemen hepsi iyi eğitimli,kimse hakkında kötü sözler etmezler bu insanlarmı tehdit yapmayın keşke bende onlar gibi olabilsem dünyaya onlar kadar objektif bakabilsem.Siz bu insanları yıllarca kafamıza kazınmaya çalışılan dindar insan potresi vardır basında pis,terörist,şehvet düşkünü tipler olarak düşünüyorsunuz galiba,değiller sizi temin ederim. Ülkede kesinlikle İslam adına işlenen bir terör yok kimse beni bu konuda ikna edemez.Sadece öyle bir imaj verilme derdi var biliyorsunuz sizde ama işinize geldiği gibi hareket ediyorsunuz 28 Şubat sürecinde neden sadece Necmettin Erbakan tasviye edilde onun yanında yetişmiş tüm kadrosu başka bir parti adı altında yeniden hükümet oldu hiç sordunuzmu kendinize?Hepsi bir oyun hepsi bir oyunun parçaları sistemli bir şekilde işleyen bir oyun şimdide AKP hükümeti için birileri düğmeye basmış bakalım hayırlısı.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Ülkede kesinlikle İslam adına işlenen bir terör yok kimse beni bu konuda ikna edemez. . (!) . Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gülen aklandı bile;hala neyin hesabı yapılıyor??? Şimdi gelelim hedef saptırma konusuna... Kitapta anlatılanların bir kısmını özetleyeyim... Bu ülkede Kürt meselesinin yerine yapay olarak İrtica getirildi... Böylece hem İsraille bağıntılılar bir iyilik yapmış olacaktı(Malum Kürt meselesinin gelişimi açısından);hem de sağcı;muhafazakar kesim dışarıda bırakılmış olacaktı çünkü bu kesimden insanlar konuya karşı duyarlıydı;milli ve dini duyguları gelişmiş insanlarla bu plan pek yürümezdi... Susurluk gibi olaylarla da devletin bir çok kademesinin zaten bildiği pek çok gizli konu açığa istenildiği şekilde çıkarıldı;yıpratmanın en önemli silahlarındandı... Bugünde hala belirli kesimin elinde olan basın 80 öncesini sağın solu katli olarak tek yönlü gösterme arayışında olduğu gibi vatan için bir şeyler yapmış olan(bunda aşırıya gidilmiş de olabilir ve galiba öyledir) insanları da cani gibi göstermektedir... Yeterince açık olmuştur umarım... Olay devletin çeşitli organları(ordu da dahil) içinde yaşanan mücadeledir;bunun arkasında da bizi bölme arayışı olan batılı "dostlar" vardır... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Kamuoyu, Alparslan Arslan'la Şeyh Salih Hoca arasındaki ilişkiyi doğal olarak, salt Danıştay saldırısı çerçevesinde ele aldı. Çerçeveyi biraz daha genişlettiğimizde ortaya şu soru işaretleri çıkıyor: - Kendilerini etkin tarikat temsilcisi olarak tanıtan kişiler nereleri, toplumu, gençleri etkileme yeri olarak seçiyor? - Bu kişiler, dini eğitim görüntüsü altında gençlerimizi hangi eğilimlere yöneltiyorlar? - İçimizde Alparslan Arslan gibi, inancına uygun olmadığını düşündüğü kurumlara baskın düzenlemeyi geçerli sayan, büyüklerinden bu eğilimleri öğrenen kaç genç var? - Alparslan Arslan avukattı, tutuklanan Süleyman Esen de avukat... Hukuk öğrenmesi için fakülteye gönderdiğimiz gençler böyle bir saldırının planlayıcısı, uygulayıcısı olabiliyorsa, gençlerimiz üniversitede aldığı eğitimden daha baskın bir ''cehalet eğitimini'' nerelerde alıyor? - Ülkeyi yönetenler, eğitimden sorumlu olanlar, bu gidişten kendilerine nasıl bir pay çıkarıyor? Danıştay cinayeti, hedefleriyle, işleyenleriyle, perde gerisiyle çok önemli bir kilometre taşıdır! Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 yapay olarak mı getirildi. sivasta 37 kişinin yakılması yapay gündem miydi. insanların domuz bağıyla diri diri gömülmesi yapay gündem miydi ? sizin amacınız ne. şeriatçı örgütleri aklamak mı o mantığınızla ? neyin kavgasını veriyorsunuz. bu ülkede bir başbakan çıkıp " geçiş kanlı mı olacak kansız mı oılacak, yumuşak mı olacak sert mi olacak" ın tartışmasını yapmadı mı meclis kürsüsünde. milletvekileri laikliği ve atatürkü hedef alan ağır küfürler etmedi mi ? açıkça cumhuriyeti ve laikliği hedef aldığını söyleyip avrupa devletlerinde üslenen yobazların yüzlerce militanı yakalanmadı mı ? ne açbuk unuttunuz hizbullah vahşetini. hafızanız işinize gelmeyen şeyleri saklamıyor mu ? Türbana özgürlük diye yapılan mitingde. başı açık diye bir gazeteci recm gibi taşlanmadı mı ? Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Olay devletin çeşitli organları(ordu da dahil) içinde yaşanan mücadeledir;bunun arkasında da bizi bölme arayışı olan batılı "dostlar" vardır... Daha net olabildi mi şimdi??? Arkadaki güçlerin bu ülkeye şeriat getireceği falan yok;ellerinde olalım yeter onlar için... Bu da milletin birbirine yemesiyle en iyi şekilde olur... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Danıştay iddianamesi tamamlandı. Tetikçi Arslan'a 4 kez ağırlaştırılmış müebbet istendi 'Türban örgütü' Soruşturmayı yürüten savcı Özcan'ın hazırladığı iddianamede, sanıklar ''Alparslan Arslan önderliğinde türbanı korumaya yönelik terör örgütü kurarak saldırı düzenlemekle" suçlandı. Arslan ve örgütün diğer üyelerinin, Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan türban karikatürü ve Danıştay 2. Dairesi'nin kamusal alanda türbana geçit vermeyen kararını esas alarak bir araya geldiği belirtildi. ANKARA - Yüksek Yargıç Mustafa Yücel Özbilgin 'in yaşamını yitirdiği Danıştay saldırısı iddianamesinde tetikçi Alparslan Arslan 'a 4 kez ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Arslan ve diğer sanıklar ''türbanı korumaya yönelik terör örgütü kurmak ve saldırı düzenlemek'' ile suçlandılar. Sanıklardan Süleyman Esen ile ''Şeyh Salih Hoca'' lakaplı Salih Kurter hakkında ise 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. İddianamede Kurter'in evinde ''türban konuşmaları yapıldığı'' ve evin ''örgüt evi görünümü'' aldığı belirtildi. 17 Mayıs'ta düzenlenen Danıştay saldırısı soruşturmasını yürüten Savcı Şemsettin Özcan, iddianameyi tamamlayarak Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. İddianamede sanıkların ''Alparslan Arslan önderliğinde türbanı korumaya yönelik terör örgütü kurarak'' Cumhuriyet'e yapılan bombalı saldırıları ve Danıştay'a yönelik silahlı saldırıyı gerçekleştirdikleri vurgulandı. Arslan ve örgütün diğer üyelerinin Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan türban karikatürü ve Danıştay 2. Dairesi'nin kamusal alanda türbana geçit vermeyen kararını esas alarak bir araya geldiği belirtildi. İddianamede, ''olayda türbanı korumaya yönelik oluşumun açıkça görüldügü'' ne işaret edildi. İddianemede, Arslan'ın Cumhuriyet'e bombayı atarken tekbir getirdiğine işaret edilen iddianamede, kaçarken de ''İnsanın başına taktığı başörtüsü domuzun başına geçirilemez'' diye bağırdığı anlatıldı. Arslan'ın 17 Mayıs'taki Danıştay saldırısının ardından çıkış kapısı civarında güvenlik görevlilerince yakalandığı ve alındığı güvenlik odasında ''Osmanlı torunlarıyız, Allah'ın askerleriyiz'' diye bağırdığı ifadesine de yer verildi. 'Örgüt evi' İddianamede Süleyman Esen ile ''Şeyh Salih Hoca'' lakaplı Salih Kurter hakkında da 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi. İddianamede Osman Yıldırım, İsmail Sağır, Çetin Irşi ve Erhan Timuroğlu için ise anayasal düzeni yıkmaya dönük silahlı örgütün üyesi oldukları gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanmaları istendi. Danıştay saldırısında kullanılan silahları temin ettiği belirtilen Aykut Metin Şükre ve Ayhan Parlak hakkında ise örgüte yardım suçlamasıyla 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianamede Kurter'in evinin ''örgüt evi'' görünümü aldığına işaret edildi. Türban konuşmaları sonunda tetikçi Arslan'ın, Salih Kurter'in fikir ve sohbetlerinden çok etkilendiği, kendi içine kapanarak daha çok dini kitap okumaya ve beş vakit namaz kılmaya başladığı belirtildi. . _______________________________________________ Kaynak: İLHAN TAŞCI - 13/07/2006/Cumhuriyet manşet. Alıntı
Φ kontrsağduyu Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 AKLI MANTIĞI OLAN AYDIN İNSANLARA ŞUNLARI SORMAK İSTİYORUM!! BU ALÇAK PROVAKASYONU MİLLETE YANLIŞ YUTTURMAYA KALKANLAR GELSİN CEVAP VERSİN 1.si ülkemizde o kadar askerimizi haince pusuya düşüren , doğmamış çocukları yetim anaların ciğerini söken çoluk çocuk demeden katliamlar yapmış ülkemize o kadar can ve istikrar kaybına sebep olmuş çok zararlar vermiş fitne çıkarmaya uğraşan , terör örgütünün yandaşı savunucusu parti olarak , gazete ve TV olarak , sivil kuruluşlarla destek verenler varken (bunların hepsi dininde düşmandıdır ülkemzinde) neden bunları öldürmek varken bir başörtüsü için devletin bir birimine saldırı yapıyor bu adam??? 2. olarak buna paralel bir örnek , üstadı azamlarının şeytana taptıkları hayvan kanı içtikleri gizli kameralarla deşifre olan , islamın dinin bütün hükümlerine düşman olan yahudilere hizmet eden ve onların finansmanını sağlayan , her yıl aralarına binlerce önemli mevkilerdeki siyaetçiyi oyuncuyu iş adamını öğretim görevlisini katan din düşmanlığının merkezi yerleri olan MASON LOCALARI VARKEN neden buralar varken buraları ortadan kaldırmak verken bunların yerine bir başörtüsü için danıştaya saldırıyor bu adam??? Bunların yaptığı başörtüsünü kaldırmaktan daha mı küçük?????????? 3. olarak , bu olayın hemen arkasında son telefon görüşmeleri yapılanlarında evlerinde yapılan aramada TÜRKSOLU - AYDINLIK - KONTRGERİLLA VE İSTİHBARATÇININ EL KİTABI ve degileri çıkmadı mı???????????? Bu insanların bunları okuyan insan hiç başörtüsü yasaklandı diye danıştay basar mı?????? Burda besbelli başka planlar var. 4.sü Vatansever kuvvetler güç birliği denilen örgütün liderlerinden birinin kartviziti yokmuydu bu adamda???? Üzerinden 20 bin YTL lik çek çıkmadı mı bu adamın??? 5.si bizzat röportaj yapıldı alparslan aslan ın çalışma arkadaşları İÇKİ ARKADAŞLARI ev sahibiyle , HANGİSİ DEDİ BU ADAM DİNDARDIR CEMAATENDİR DİYE??????? Ülkücü olduğunu söylediğini söylediler ama EV SAHİBİ TARTIŞMA ÇIKTIĞINDA ARALARINDA SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYORMUSUN DİYE TEHDİT ETTİĞİNİ SÖYLEDİ BİZZAT RÖPORTAJDA , beraber karşılıklı içtiğimizde oldu dedi arkadaşı , arkadaşları barlarada takıldığını asosyal kendi başına buyruk içine kapanık biri dediler , BU ADAM SAMİMİ BİR DİNDAR OLABİLİR Mİ??? 6.sı önce kaybolan sonra avrupadan dönünce tutuklanan Mesut Parlak NEDEN TUTUKLANDI??? Muzaffer Tekin'le bağlantılarını sağladığı için değil mi??? VE BU ADAMLAR ULUSALCI DEĞİLLERMİYDİ???? Fener patrikhanesi önünde , Yaşar Büyükanıta destekte bu adamlar işçi partilerle birlikte değillermiydi??? 7.si cumhuriyet gazetesine saldırı planını barda planladıkları ortaya çıkartılmadı mı??? Buyrun dinleyin şahitleriyle birlikte http://www.zaman.com.tr/?bl=haberler&a...1&hn=286970 Alahtan böyle ZAMAN gazetesi gibi gerçekleri araştırıp alçak probvakasyonları deşifre eden bir gazeteye sahibinz Allahtan Allaha bin şükür. 8.si BU ADAM NİÇİN ZEHİRLENMEKTEN KORKUYORDU???? yemek yemiyordu hatıryormusunuz ,bunun kaldığı F TİPİNDE ne kızıl komunistler vatan millet düşmanı teröristler kalıyordu , onlar varken bunları zehirlemek varken kim bu mübarek insanı! zehirlemek istesinki , SAKIN YARIN BİRGÜN ORDA BURDA KONUŞUR DİYE KOKRTUKLARINDAN OLMASIN! 9.su , bu en alçak provakasyon gördüğünüz gibi bir darbe amaçlı tezgahlanmıştır , bu sefer daha sağlam yazılmış bir senaryo , bir taşla tüm önünü tıkamak istedikleri insanları hedef aldılar , zamanla değidirdiler hepsine ama hepsinin de yalan olduğu BİZZAT ZAMAN GAZETESİNDE ORTAYA ÇIKARILDI , ne tekbir getirdi iddası doğruydu ne nur cemaati şeyhleriyle! görüşüp onların talimatıyla yaptıkları , bir kere o cemaatte bende bulundum şeyh falan olmaz Allahın salakları doğru dürüst sallayamıyorlarda, teröre en sert tepkiyi gidin araştırın dünyada kim vermiş , bu ülkede kim en çok devlete sahip çıkmayı müslümanın haksız yere cana kıyamacağını defalarca öğütlüyor , o karalamak istedikleri insanlardan başkası değil! son olarak böyle kirli yargı sistemine vede adalete lanet etmemek elde değil , lanet olsun azınlık cuntanın satılmış piyonlarına! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.