Φ irinçköl Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 İbadetini yapsın da bu kadın. Lütfen bir zahmet Üre(ME)sin . 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 şair Sylvia Plath'ın mezarı 4 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 .. resultant; 1) 2) ben da n'apim? .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 .. pek yeri değil ama.. anladın sen onu @@irinçköl hiç bi kedicik uğursuz felân değildir.. böle diyenin azına mazına bibeller sürerizz.. sona acımasıs bilem bakarızz.. .. .. 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 .. pek yeri değil ama.. anladın sen onu @@irinçköl hiç bi kedicik uğursuz felân değildir.. böle diyenin azına mazına bibeller sürerizz.. sona acımasıs bilem bakarızz.. .. .. Alınganlık etmişsiniz bence Sizin böyle düşünmeyeceğinizi biliyorum. Sadece bunu vurgulayan karikatürün altına ,böyle bir resmi görünce eklemek istemiştim o kadar . Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın lütfen 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 .. sevgili @@irinçköl.. yok.. yok! yanlış anlaşılma felân yok.. alınmadım da.. ancak "belki bendeniz-in psikolojik bi sorunsalı" olarak alınmış gibi davranıp.. dikkati üzerime çekmek gibi bi araz gösteriyor olabiliceğimdir.. bağışla e mi? şimdi konumuza dönelim: yukarıda sunduğun karikatür-afiş arası anlatım.. bende şu çağrışımı yaptı; "nush/nasihat ile uslanmayanı etmeli tekdir/azarlama, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir/sopa.." senin gibi özenli bi bireyi.. bu cümlenin dışında tutuyor ve istisna kaideyi bozmaz doktrini kapsamında "sopa" nın son uçta gerekli olduğunu görüyorum.. gerekli hiç olmasaydı.. üzgünüm.. .. Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 .. "nush/nasihat ile uslanmayanı etmeli tekdir/azarlama, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir/sopa.." .. Ne yalan söyleyeyim bu afişi gördüğümde benim de ilk aklıma gelen söz bu oldu Ama asıl sorun köteğin "nush"dan önce mi sonra mı olması meselesi. Bunların niyeti direk olarak kötek gibi görünüyor 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 .. yok.. değil sevgili @@irinçköl ne yazık öyle değil.. ve tuhaftır ki.. bu sopa işinden ya da eyleminden.. sopayı atanlar da sorumlu değil.. emri verenleri de değil.. ve her ne kadar hepimiz sorumlu olmakla birlikte.. emir "çook böyük yerden" geldimiydi.. herkeşler hak ettiğini bulur.. the other; obur olduğundan; ne bulursa yer.. karnı şişer.. yatar-uyur karakabuslar görüverir maazallah.. nightmare yane.. sen rakik ya da rakika bi bireysin.. kimesneleri mazur görme.. acıma ve acımasız ol e mi? not: canımıs kedilerimis haricinde. merhaba.. .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 .. % 60!.. Aziz Nesin'e selâm olsun.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.