Φ irinçköl Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Bir de evrim yok derler ama işte kanıtı. Kıldan sonra geçirilen evrim 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 .. kıl üzerine, evrim aşamalarında bi boyut; "convert jaw" dır.. hani bilgilensin fanlarım kabilinden.. tevazu ilen tebliğ ettim.. algışlarınızı duyar gibiyim.. mercy.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Bir de evrim yok derler ama işte kanıtı. Kıldan sonra geçirilen evrim kıl üzerine.. evrim aşamalarından biri; "convert jaw" dır.. hani bilgilensin fanlarım kabilinden.. tebligatımı yapmış bulundum.. mutlu ve de gururluyum.. bahtiyâr'ım.. mercy.. not: özür dilrim.. arabcasını yazmayı unutmuşum efendim.. "tahvil-i ticarî" .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 .. "more like ochimaru.." dikkat edin! gördüğünüz bir ochimaru simulasyonu'dur.. .. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.