Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

çok esprili olduğumu düşünür bütün karşı cinslerim,

ama hemcinslerimde aynısı söyler :huh:

konuşmaktan çok hoşlandığım için sözümü kesmezler bunu bilmeyende ağzının payını fazlasıyla alır :angry:

Gönderi tarihi:

ilk bakışta insanlar benim soğuk ve kendini beğenmiş olduğumu düşünürler , isteyen kolaylıkla yaklaşamaz bana , budurum insanları benim seçebilmemi sağlıyor böylece arkadaşlık edebileceğim insana aslında göründüğüm gibi olmadığımı anlaması için ip uçları veririm ;)

Gönderi tarihi:

ilk etapta çok soğuk,havalı ve ukla olduğumu düşünürler,tanıdıkça çok farklı olduğumu söylemişlerdır

Gönderi tarihi:

İnsanların yüzde 95 i ilk bakışta soğuk ukala ve havalı görünürler..

Daha doğrusu bakan öyle görür..

Bu insanın doğasında, psikolojisinde vardır..!

Tanışırsan kaynaşırsın..:)

Gönderi tarihi:

elestirilere acigimdir kesinlikle alinmam ama mantiklilik cercevesinde kendi elestirim ise ne istedigini bilmeyen bilirim kendi karekterimi anlayamiyorum insanlari kendim gibi dusunup hep yanlis seyler yapiyomm ve guvenemiyom kimseye herkese yanimdakilere potansiyel suclu gozuyle baksam bile herseyi anlatiyomm bunada gicik oluyomm agir basli taklidi yapamiyomm cunku hep civil civilim

ve erkeklere gelincee asik olamiyorumm onlar genelde bana oluyoo ve biraktigimda hic uzulme olmuyooo

ve en igrenc yonum ise erkek arkadasim varken gozumun kaymasi beni deli ediyoo beni kendine adam gibi baglayan ve bana ask acisi cektirecek biri ciksin istiyomm ve gunumu goreyim diyomm

boleee

allahallah..bu nasıl bir kendini önemseme çabası böyle...bense senin tam tersinim korkunç aşk acıları çektim.ben, şeytanın yeryüzündeki insan silüetine bürünmüş bir kadınına bile aşık oldum. ama aşka hiç kızmadım..acısınıda yaşadım, mutluluğunu da .evet ben aşkın çocuğuyum senle bu yönde baya farklıyız..ama aşık olduğum hiç bir kadınıda sevmedim..ben sevmek istiyorum..aşk zaten bende mevcut.mayamda var..işin zor, tabi benimde..sen aşkı arıyorsun, bense sevgiyi..hayırlısı.. :clover:

• 1 yıl sonra...
  • 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Size sinameki çayı önericem zira gözlemlediğim kadar ile ciddi gaz probleminiz var :closedeyes:

Sizin ki askerdemi....??? yoksa İzmir foçadaki gözlemeci emine bacı (teyze) misiniz.......???

Otlarla yaptığınız gözlemeler denemeye değer..........,,,, :)

Bunların dışında kalan benim başarı örneklerim ve doğru değerlendirmelerim, yapılan gözlem(ci)ler içinmi çok kötüdür... -_-

Diğer meseleye gelince ben almıyım dediğiniz çaydan.....,,,

çünkü Çaykur Altınbaş ve Çaykur Rize Filiz çayı varken size ve herkese tavsiyemdir..

Gönderi tarihi:
Sizin ki askerdemi....??? yoksa İzmir foçadaki gözlemeci emine bacı (teyze) misiniz.......???

Otlarla yaptığınız gözlemeler denemeye değer..........,,,, :)

Bunların dışında kalan benim başarı örneklerim ve doğru değerlendirmelerim, yapılan gözlem(ci)ler içinmi çok kötüdür... -_-

Diğer meseleye gelince ben almıyım dediğiniz çaydan.....,,,

çünkü Çaykur Altınbaş ve Çaykur Rize Filiz çayı varken size ve herkese tavsiyemdir..

Kim şu askerde olan bizim ki?Eğer benimkini soruyorsan yok askerliğini yapalı çok oldu :)

Gözlemeden anlamam ama iyi gözlemci olduğumu söylerler,isterseniz ben size gözleme yerine karadeniz pidesi yapayım onunla birlikte parmaklarınızıda yiyin -_-

Çay tercihinizin Çaykur'dan yana olmasına sevindim nereden katıldığıma dikkat ederseniz sebebini anlarsınız ;) verdiğiniz çay markalarına bakınca çaydan iyi anladığınızıda gözlemledim :)

Ama siz yinede arada sinameki alın....

• 4 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.