Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 9 yıl Bu saksıyı Menemen'de bir çömlekçiden aldım, kendim de bişey katmak istedim ve üzerine desen çizdim..Ama asıl hedefim bu yıl seramik kursuna gidip çiçeklerime saksılar yapmak..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 9 yıl Bakır sahana ve bana annemden kalan kristal süs kadehe diktiklerim..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 9 yıl En basiti bile çok güzel Konserve kutusunu boyayarak yapılan saksılardan örnekler
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 9 yıl En basiti bile çok güzel Konserve kutusunu boyayarak yapılan saksılardan örnekler Mutfağıma onlardan da yaptım. Suşi' ye arada yaş mama alıyorum ve boşalan kutuları saksı, kalemlik ve mumluk olarak değerlendiryorum.. Bunu da boyayıp kaktüs saksısı yaptım işte..
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 9 yıl Bu eski kömür ütüsünü annem boyamıştı..Ben de çiçeğimle buluşturup saksı olarak değerlendirdim.. (Succulent) Kalanchoe tetraphylla
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 9 yıl Kedili başka bir tasarımım.. Alt kısmı ahşap ambalaJ kutusuydu.Öndeki kedili parçayla birleştirip kendime işlevsel bi hale getirdim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.