Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Yukarıdaki bulmaca içinden bulduğun İLK 5 KELİME seni temsil ediyor, hadi bakalım ilk hangi kelimeleri bulacaksın? Alıntı
Φ Siyah_Beyaz Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2011 Inının...Inının... Amanin... Yani gloria bu yapılır mı şimdi bana?... Mutsuz muyum şimdi ben... İlk onu gördüm, sonra İzeli, yok yahu dedim "mutsuz izel" beni temsil etmez... Çok sonraları mucize kelimesinin son iki hecesinin karmaşık hali olduğunu farkettim. Demek ki mucizeler beni temsil ediyor, mucizevi bir tarafımda yok ya hadi neyse... AAaa bir baktım Aşk da var. Aşki durumlar yok ama aşık mı olacağım nedir? Aşık, yaprak, eğitim derken ... Dedim ki iyisi mi ben 4 satırda olsa kendi temsil bulmacamı oluşturayım... ABCDEFGHIİJKLMNOÖPRSŞTQUÜWVYZ KLMGLORİAQOEMERHABAAENASILSINK EEKNMÖERHHJJİYİSİNDİRJKAÖUMARIMN SSMMSEVGİLERMYSSAKHERKESEADKE Saygılar... ... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2011 Admin Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2011 Sinema, Sevgi, Nutella, Kitap, Nefret Çözün bakalım beni YSG! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2011 Benimkiler de çok ilginç...) Sebep, Kağıt, Mutsuz, Derin, Sonuç Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 sebep + yaprak + rahat + yağmur + eğitim....... ben kendimi çözdüm Alıntı
Φ karavizir Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 YAPRAK, NEFES, YAZ, MUCIZE, TATLI.........iyi gibi Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Aşk, Kadın, Şarap, Kadeh, Sigara, Duman, ... Yakında kuyruğu titreteceğim gibi görünüyor... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Aşk, Kadın, Şarap, Kadeh, Sigara, Duman, ... Yakında kuyruğu titreteceğim gibi görünüyor... 6 olmuş senin kesin birşey var sende dikkat et.... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Kalem, Güneş, Kağıt, Yalnız, Mucize... Birden geldi aklıma nedense. Yakın zamana kadar, burada, bu forumda bir arkadaşımız vardı. DEMİREFE. Çok severdim kendisini. İdolümdü. Ama şu deyişini kendisinden de çok severdim. "Bilim dışı her şey yalandır." Bu başlığa pek uygun değil ama ne yapayım, geldi aklıma işte... Alıntı
Φ vegalia Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 evet beklediğim şeyler çıktı diyebilirim Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2011 6 olmuş senin kesin birşey var sende dikkat et.... Evet çok haklısın... Ben de kesin bir şey var... Hatta şurada bahsettim http://www.turkish-m...post__p__954014 hala bekliyorum ... Ama siz de benim bu durumuma bir el atarsanız sevinirim... Belki sizin önerileriniz daha yararlı olur ne dersiniz? Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2011 evet beklediğim şeyler çıktı diyebilirim Ne çıkmış olabilir ki? Acaba?... Ne bekliyor olabilir? Merak da ettim şimdi... Alıntı
Φ @eva Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 aşık - mucize - sebep - sevgi - kalem Alıntı
Φ haliltigli Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2012 aşık - mucize - sebep - sevgi - kalem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.