Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2013 11 yıl Yazar ..Tanrı;Allah'ın bir tebliğ levhası ise vekişinin yakınlık pozisyonuna ya dapatikasına göre değişkenlik gösteriyor ise,buradan yola çıkarak....bazen ve biraz René Descartes veKartezyen Koordinat Sistematiğinegöz atmak gerekli olabilecektir..kim bilebilir?..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2013 11 yıl Yazar ..Doğa;Zihinde/cobweb şekillendirilmiş ve tümbileşenleri/destek ögeleri/staff memberile dış dünya olarak gerçekleştirilmiş/realizationve üzerinde pratikler/uygulamalar yapılan/application ortam;evren/creation/production/hilkat...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 11 yıl Yazar ..E-Mail/Elektronik Haberler ya da Telkin,Sea; Ana Deniz yolu ile getirilir ve basitçeBot-Aid/Fiziksel robot makine olan gizmolarınzihinlerine baskılamak için özel hazırlanmışbir manyetik kapalı alan içerisinde ve ortakbir hat üzerinden, üretilmiş izlenimler ileuygulanır; operasyon gerçekleştirilerekrobot tarafından kabul edilmesi sağlanır..Sol Taraf tesisi; imkânlar kanalı;taşıma röleleri ile bir post- sistemidir.Ayrıca hiç ara vermeden gözleyenelektronik deneticinin kontrolualtındadır.Arındırıcı ne diyor?Elektromagnetik tablolar, evcil-hayvan olan idiotları/gizmoları teşvik etmek içindir.Bu evcil hayvanları nasıl betimleriz?Insubstatial:Asılsız, kağıttan kaplanlardır.Bot-Aid:Fiziksel gizmo-robotturlar.Fiziksel bir robot-makinedirler;Genel olarak ahlâksızdırlar;Sodomik eğilimleri vardır...
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2013 11 yıl Yazar ..Adı geçen o ünitenin E-mail hattı şimdilikoffline konumundadır;sadece bizim önceden tanımladığımız birkonuğumuz hariç;ki bu dediğimiz, pozitif yüklü elektrot olaniçin tahsis edilmiş, herhangi bir E-mail katıdır;Kişisel çevreniz/postunuz içerisinde iletişimlerkurun ve bu arada ve sonra da çalışın.Aksi halde nöbet noktanızdan ayrılır ve açıkdüşersiniz/günah'a girersiniz.Sistem de size verdiği sözü unutur, iletişimhattınız kapatılır.**Sonuna kadar ve en üst düzeyde olan,beraat etmelerine; iyileştirilip-düzeltilmelerinekarar verilmiş bileşenler vardır.Ama nasıl?Bu birimler elektro-magnetik tesir alanını aşmışolanlardır.Güncel bellek verileri ve etkilerine kapılmamış;eski sevda'ya takılmış, köpeğin kızağına binmiş,uykuda/narkotik etkisinde olan mağara yaranıve onların içinde bulunduğu mevcud'un süreklidalgalanan koşullarının dışında kalmışlardır. **Aksi takdirde;B'nin sunduğu imkânlar; fırsatlar;innî/tecrübi/deneysel/empiric veriler;bu bağlamda elde ettiği egosal kazançlarögenin gururunu okşar;kuramsal bir bilgiyi, ilkeyi, düşünceyi herhangi biralanda yaşama tatbik eder ve bununla öğünür,gururlanır ve yaptığı işi göklere çıkarır.İşte iflâh olmaz ölüler grubu, bu diğer E-mail sahibikişilerdir...
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2013 11 yıl Yazar ..İstidrac;"Yavaş yavaş, derece derece.."ilk anlamlarını ifade etmekle birlikte,kullanılma yeri bu alan değildir.Belki 'dolayısı ile' dir..İstidrac;Us'u kullanamadan/kullanmayı bilmeden;"Ben; Logos/Kelâm/Kelime'yi, yorumlama işlemini yaparım!"ya da,"Kâinatın düzeni/Namusu üzerine tefsirler yapabilirim, söylemlerde bulunur ve kitaplar yazabilirim.."iddiasında olmak ile ilgili "sarf" edilir ki;ne kadar âlim/çok okumuş/bilen/bilgiç olursa olsun, böyle bir iddiada bulunanârif/meşhur, bilgi sahibi, tanınmış bir kişidahi yanılıp sapabilir..Bir farklı ifade ile;"Kelimenin kök anlamını"bilmeden ve kelimeyi kendince/bilgisi kadarkavram-laştırarak, biliyormuş gibi gurur ilefarklı inanç ve görüş sahiplerine taassub ilekatı davrananlar için sarf edilir..**Sarf: Hile: Dil Bilgisi: Gramer:Gr: Bir lisanı meydana getiren kelimelerindeğişmesinden, birbirinden türemesindenbahseden ilim şubesi.-Morfoloji:Kelime Şekil bilgisi, biçim bilgisi, yapı bilgisi.-Accidence.Tasrif çeşitlerini, isim ve fiil nevilerini öğreten ilim.-Organizma'nın/Sistemin/Organizasyonun biçim ve yapısını inceleyen bilim dalı, şekil bilgisi. -Nahv: Sözdizimi: Misâl: Mikdar: Tavır: Quantum:Gramerde, kelimelerin birbirine rabt, izafet ve ameleylemleriyle ilgili kaideleri içine alan ilim; nahiv ilmiyleArapça cümlelerdeki kelimelerin yeri ve usulü bilinir,kelimelerin cümledeki vazifeleri öğrenilir ve cümletahlili yapılır; Sentaks/Syntax. İstidrac: Tedric: Gradual: Bit by bit;Aşamalı, Kademeli, Azar azar, Derece derece,Basamaklı,Derc: Hile: Sarf:Nakışlı yazılan yazı: Harfe nokta koymak:Müşahhas hale getirmek: Somutlaştırmak: Hile.Taassub:-Bir şeye veya bir kimseye taraflı olma.-Din bakımından fazla salâbetli olma.-Kendi dinini çok üstün görmek.-Haksız yere husumet etmek.-Bir düşünüşe, bir inanışa körü körüne bağlanıp ondan başkasını düşünmemek hâli...
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2013 11 yıl Yazar .. "sadece küçük bir güve tüm enerjiyi yer!." Nedensellik ya da sebeb-sonuç ilişkisi ön-kabulyapıldığında, normal akışında olan olaylarda birgerilim meydana getirir ve bu bağlamda ortayaçıkacak momentum/gerçekten öyle olmadığıhalde öyle sayılan, saymaca olaylar dizisi/tertip,komplo bir esaret ortamı oluşturur.Devamında ve Proximal Possessions gözetimindedünya malına ya da kiracı olduğu halde unutarakmülk'e sahip olduğu iddiası/yüksek arzusu, kişiseltrauma/sarsıntılar ortaya çıkarır."Özgün olarak postunda/parametrik yörüngesinde bulunan gözlemcinin kültürel inançları ve de bağlı davranışları. Deneticisi ile olan iletişimi."Evrenin tasarlandığı gibi işlemesini sağlayan kutsalkurallar ve düzenlemeler/değişkenler üzerine yapılanparametrik değerlendirmeler kadar....until horizontal flat'ta: Özel bir program için verilmiş olan Yatay-Daireselalanda ve değişkenleri üzerinde yapılan kişiseldeğerlendirmeler kadar, kendince ve lineer/doğrusalolarak akıp-giden olaylar üzerinde değişimler ya dastresler/şok'lar meydana getirir.Akıllı ya da zeki bir kişi'nin ve bu bağlamdaki, düşünselya da fikri hayal gücü ile varsayımsal yaratıcılığı, onatakınma/havaya yükselme/havalara girme elbisesinide giydirir.İşte tam bu noktada;Q; onun velisi olur; Babası; Rabb'i; "Hapishane Müdürü"olur.Q/Güneş'in forumlarından elde edilen ya da kazanılan elektro-magnetik ve termo-dinamik yaşam/arzu/enerjitesirlerinin ve dolayısı ile entrophy'nin kontroluna girer.**Entrophy: "Bir anlamda, Creepy"Kullanılmaz enerji miktarı;Termo-dinamik bir sistemde, elde edilemeyen enerjimiktarı,Dağınım; Dağı; Dağıntı;Bilgi Yitimi;Her hangi bir sistemin, evren ile birlikte düzensizlik vetesirsizliğe doğru olan eğilimi. Degeneration:Dokunun kimyasal yapısının değişmesi, fonksiyon kaybınauğraması ile yavaş yavaş yıkımı.Bozulma; Yozlaşma; Aslını yitirme. Falling Apart:Başa çıkacak, mücadele edecek gücü kalmamak, Dayanır hâlikalmamak/Hayatı kararmak. ..
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl Yazar .. Gethsamane= Matta: 26/36Mar: 14; 32/42Luk: 22; 39/4626/36:Sonra İsa öğrencileriyle birlikte (Gethsaman)denen bir yere geldi.Öğrencilerine;"Ben şuraya gidip dua edeceğim, siz buradaoturun" dedi.26/39:Biraz ilerledi, yüzüstü yere kapanıp duaetmeye başladı;"Baba" dedi,"Mümkünse bu (kâse/cup/sea/esir) in tesirleri benden uzaklaştırılsın.Yine de benim değil, senin istediğin olsun."**Getshemane; Gethsaman:Anestezik/Anesthetic, İllizyonlar/yanılsamalar denizi. ..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 11 yıl Yazar .. Acı fizikseldir, ıstırap ise zihinsel.Zihnin ötesinde ıstırap yoktur.Acı sadece bedenin tehlikede olduğunu,ilgi gerektirdiğini gösteren bir sinyaldir.Bunun gbi, ıstırap da bizim kişi dediğimiz oanılar ve alışkanlıklardan kurulu yapının birkayıp ya da değişim tehdidi altında olduğuuyarısıdır.Bedenin yaşamını sürdürebilmesi için acı-ağrıesastır.Fakat hiçbir şey sizi ıstırap çekmeye zorlamaz.Istırap tümüyle bir bağımlılık ya da direnmedendolayıdır ki bu bizim yaşam ile birlikte devinmeyeve akmaya karşı direnç gösterdiğimizin ya daisteksizliğimizin işaretidir. ..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. Cyborg: (sözlük anlamları..)-Cybernetic Organism: Bion: Robot:-Bir kısmı insan bir kısmı makine veya insanabenzeyen makine.-Kısmen insan kısmen makine olan varlık-Vücudunun tamamının veya bir kısmınınelektromekanik aletlerle değişmiş olduğu insan-Sibernetik organizma, insan ve makine bileşimi**Cyb:Cep/Yaka/Kalb/Core/Kernel/Öz/Sinus:Sinus:Trigonometrik bir çember üzerine taşınmış biryayın ucunun ve bu yaya karşılık olan merkezaçısının ordinatı.Ögenin uzaydaki yerini belirleyen paramete:Parametrik/Görece.Tanrı'nın Yeri.Recess; Boşluk. Derun; Deveran; Devran; Devir;Rad:Radyasyon; Soğurulan ışınım dozu: Tanecik;Quark; Cariye: Sürekli devreden Güneş ve sistemi:Person by means of centrallifetime wear and tear and seniorityKişi ile merkezi/Tanrısı arasında ve aracılığı ileyaşam süresince devam eden;değişen-gelişenya da gelişmeyen oransal ilişki;Entropy; Aşınma, Yıpranma, Kıdem:**Org:Non-profit Organizations:Kâr amaçsız organizasyonlar.Organization Address; Electronics; Island; Isle:Sub-domain;Electromagnetic Enerji/Ay altı Alemin etki alanı;Üçüncü Düzey; D-Layer;İyonosfer Tabakası: Sadece Güneş zamanı ya dagün boyunca mevcud/etkili olan ve yaklaşık olarakyeryüzünün üzerinede 25 ila 50 km. lik alan.Bu alan; düşük frekanslı radyo dalgalarını/Phonon/titrercik etkisini yansıtır:Yarı-Saydam Elektron Tuzağı. Esir Tabakası; Ether.Harelenme Örüntüsü. ..
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. İnanç:""""""İcma/İcmaen: Consensus:Unanimity; Unison, Unity, Unitude: İttihad:League; Federation: İttifak; Alliance:Sosyal Birlik; Pakt; Bağlaşıklık; Müttefiklik.İcma:""""""İslam hukukuna göre,herhangi bir çağ veya dönemde yaşamışİslam bilgini ve müctehidlerin Kitap/Kur'an,Sünnet ve bazı mezheplere göre kıyasındelillerinden birine dayanarak,şeriatın/İslami hükümlerin bir mes'elesikonusunda aynı hükmü vermeleri,aynı hükümde birleşmeleri.Toplanma/Birleşim.Toplama:İslam bilginlerinin bir konuda fikir birliğietmeleri.Herhangi bir meselede enbiyâ, evliyâ veehliyetli din âlimlerinin görüş birliğinevarmaları.** **A'RÂF: 7/203Ve izâ lem te’tihim biâyetin kâlûlev lectebeytehâ,kul innemâ ettebiu mâ yûhâileyye min rabbî hâzâ besâiru min rabbikumve huden ve rahmetun li kavmin yu’minûn**Onlara bir ayet/eser: issue; yayın, kitap,yapıt getirmediğinde;"onu şurdan burdan toplayıp-derleseydin ya,"diye konuşurlar.De ki:"Ben sadece Rabbimden bana vahyedilene/İlham olunana/esin'e/kavl'e uyuyorum."Bu, Rabbinizden gelen gönül gözleridir;Basiret'tir; doğruya kılavuzdur ve iman edenbir toplum için de rahmettir.**lev lecteba hâ:-Onu derleyip-toplasaydın; İcma etseydin;Collection; Picking;Toplama; Aşırma; Hırsızlıkyapsaydın;-Oradan -buradan/bir yerlerden alıntıyapsaydın; bulup buluştursaydın ya! ..
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. http://youtu.be/PXloBVZon2g nedenseni hep sarı düşlüyorumsürükleyengüz yapraklarındahiçbirsonbahar böyle yapmadıelimi hiç bu kadarsoğuk tutmadıperdelernefesinin esen renklerive bilmediğim kokunimgelerimineksik kalmışözlemisevgilin'olur göndergönderacı bir sabah anıalıp ta gittiğinhareleriniçok çok yakınbir uzaktahazanın sarı uçlarındaesmer hasretliğim ..
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. Jung'un en önemli buluşlarından/tezlerinden birisi"Senkronizasyon Kuramı/Anlamlı Raslantılar"olarak tanımlanabilir.Hepimiz benzer veya alışılmadık deneyler yaşarızve bunları şans olarak niteleriz.İlk görünüşte olaylar arasında bir ilişkinin varlığındansöz edilemez, raslantı der, geçeriz; gerçekten de bazıolaylar böyledir ama bazıları böyle değildir, raslantınınbir anlamı vardır hatta derin bir anlamı vardır.Öylesine ki, bu tür bir Senkronize Olay/Vak'a/Eventbir insanın yaşamını tamamiyle değiştirebilir.Bilim; bir etki ve neden çalışmasıdır.Bize doğanın yasaların vererek çevremizdeki dünyayıgüven içinde algılamamızı ve anlamamızı sağlar.Doğal yasalar, görünürde neyin ne olduğunu bizeaçıklayabilirler ama Jung'a göre durum farklıdır;Jung normal olayların, doğal olmayan açıklamalarlailişkisi olduğuna inanıyordu.Senkronizasyonun ve doğal olmayan ilişki prensibinintemeli buydu. **Senkronizasyon: Yid: Modern Up To Date Period:-See derived animation: Deneysel/Törel Türevler.See: Anımak= Anima = Can = Enfüs = Tasarım:-Recollection of past events and experiences:-Geçmiş olayları ve elde ettiği deneyimleri/İnnî ya da Actual bellek/Güncel bellek verilerini kullanmak.Derived:-Türev almak; Türetmek; Vetire: Töreler.-Sapma oranı-Avare dolaşmak: Geriye Dönük: Atavik-Hatıralar; Güncel Bellek Verileri.Animation:Şevk; Heyecan; Canlandırma; Simülasyon Film Yapmak. ..
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 11 yıl Yazar ..Bu çarh-ı felekleyin durmadan dönen benemIşk elünden kadehi içüben kanan benemArş bizüm seyrânımız kıyâmet bayramımızCan ü gönül din îman şükrâne veren benemTahtumı yel götürür şöyle muallâk benümDîv ü perî hükmümde milke Süleyman benemMiskin Hallâc-ı Mansûr enel-Hak diye çağrurBile dâra çekilüp ol oda yanan benemHalîfe oldum bindüm çok dürlü hâle döndümBühlûl ile sinlerde ol kelle kıran benemAhmed mi'râca ağdı doksanbin söz söyleşdiOkur nurdan güvercin karşuda duran benemMûsî'yle koyun gütdüm çok yıl çobanlık etdümOl ağaçdan Mûsî'ye anda balkıyan benemBir zaman kuzı oldum ağu katdılar banaMuhammed'ün önünde durup söyleyen benemBir zaman Yusuf oldum bazegâna kul oldumMısr'a hükmeyleyüben ol sultan olan benemDemir boz ata bindim deniz üzre yürüdümHızr ile hayat suyun içüben kana benemBir zaman Halîl oldum Kâ'be'ye bünyad urdumSonra sofra yayuban ol hânda yenen benemBir zaman Yunus oldum cümle cihâna doldumŞeyhoğlu Satu olup yine belüren benem ŞEYHOĞLU SATU **Not:Bir şiiri, Yunus dîvânına girmiş olan bu şair hakkındahiçbir şey bilinmiyor.Yalnız, kendi ifadesinden anlıyoruz ki Yunus'tansonra yaşamıştır, o'nun mensub olduğu zümredendir;dil bakımından da Yunus'un çağından çok uzak birçağda yaşamamıştır.Abdülbâki GölpınarlıAlevî-Bektâşî NefesleriRemzi Kitabevi-1963 ..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. Horoz -Horus'un Gözü ya da; Gündüz;Bilinç'te algılanan olaylar ile iyonosfer'detürbülans oluşturulur ve..Öge'lerin elektron alış-verişi için gerekliortam sağlanır..Temel motif güneş ve yer yüzü sahne'dir..Bilinç'te algılanan olaylar, önceden kayıtlanmış senaryo uygulamalarıdır ki..mental boyutta arşivlenmiş bulunmaktadır.Umulan sonuç; stratosfer'in aşılmasıdır.**Stratosfer:Yukarı atmosferde sakin bir bölge.Özelliği;Isının, irtifa artışıyla pek az değişmesi veya hiçdeğişmemesidir; Cavity..Stratosfer;Aşağı atmosfer veya troposferden tropopon/tropopause ile ayrılmıştır;(Tropopause'de figürlerin etkileri/endişe/zann ve tasvirler durdurulmuştur..)Stratosfer:Bulut ve troposferde elektrik yükü yoktur..
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. elf'ler;spirit boyutta veya astral âlem'de; tachyon/takyonlar ve değişik dalga boyundafarklı bedenlenmeler,madde formları halindetezahür ederler..tezahür;her ne formda olursa olsunkıyas edildiğinde;lâtif'tir..velâtif varlıklar: tachyon'lardır!shiva'dır,krishna'dır..veaşk'tır!"şeğaf" tır.. ..
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. pach of neo'dan.. aldım sahifeme getirdim.. böylesi "ne de güzel sözcükler" i.. teşekkür ediyorum.. sevgili arkadaş.. AŞIK OLMAK Güzel bir duyguymuş sevmek,hele hele, Aşık olmak: Duyguların en güzeli, Tarifi olmayan. Yapılamayan anlatılamayan. Kelimelerin cümlelerin,yetersiz kaldığı, Tek şey; Aşık olmak: Acı çekmek onun için, O acıyla mutlu olmayı öğrenmek. Birilerinin seni sevdiğini bilmek, Düşündüğünü özlendiğini hissetmek. Baktığın her yerde onu görmek, Hayalini nefesini,kokusunu, Teninin yumuşaklığını hissetmek. Aşık olmak: ..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl Yazar geçişli tanıklarlaşarkılar söyledik birliktebasamaklarda oturduk söyledikorganize edilmiş aşinalarıdezenfekte ettik kendimizceafsunlu sarah içindiesen sad/sessizlik rüzgârlarında seslerimiz**sarah:"O'na sıkı sıkı sarıl ve sevdiğini söyle.. O'nun da sana sımsıkı sarıldığını ve Nur ışınımlarının seni kuşattığını bil.." Merhaba.. ..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl Sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma hep İhsan Oktay Anar'ın kitapları geliyor.Yorum tarzlarınız biçim itibariyle paralellik gösteriyor sanki. Okudunuz mu kitaplarını bilmem ama seversiniz diye düşünüyorum.Özellikle "puslu kıtalar atlası" ve "amat"
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. sevgili @@irinçköl bahsini ettiğiniz, O. Anar'ı okumadım.. sizin iletinizi aldıktan sonra.. az da olsa araştırdım.. iyi bir düşünür olduğu anlaşılıyor.. fekat araştırmacı/mükâşif olup-olmadığı konusunda aynı görüşte değilim.. bilinen figürler üzerinden giderek.. farklı yorumlar yapması.. yeni bir söz söylediği anlamına gelmez.. biliyorsunuz.. şöyle söylemek isterim; yola çıkar iken temeliniz tarih ve harita'ya dayanıyor ve meselleri önemsiyorsanız ve isim ve sıfatların, kullanılan tertibi dışında özgün bi yora'sını sunamıyorsanız.. o söz, hoş ve fakat verimsiz kalır.. sadece beğenirsiniz.. bi müddet sonra ancak anımsarsınız.. bakın bakalım; o kitapları okuduktan sonra sizin yaşam biçiminizde köklü bi değişim yarattı mı? bu konuda ve yorumum hakkında ciddi ve acımasız eleştirlerinizi bekliyorum.. çok teşekkür ederim..@@irinçköl merhaba.. ..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl İhsan Oktay Anar'ın ,bana göre tarihi ,çeşitli olaylarla kurgulaması, alışılmış tarih romanlarının dışında.Sizinde yorum tarzınız , alışılmış yorumlardan farklı. Benzerliği bu anlamda kurmuştum.
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 11 yıl Yazar "Medeniyet boyutunda, ahlâki/ethic değerler ve kültür, insanlığa; ahiret'e/sonsuzluğa/ethernity'e kadar açılmış bir kredi/ verilmiş bir borçtur/debit/loan.." Krişna üzerine kişisel yora.. ** "Gölgemiz nasıl peşimizi bırakmazsa, çevremizde bulunanlara çektirdiğimiz ıstıraplar da aynı şekilde peşimizi bırakmaz. İnsanlara karşı duyduğumuz sevgiden ileri gelen hareketlerimiz, göksel terazide en ağır çeken eylemlerdir. Eğer iyilerle düşüp kalkarsan, örnek hareketlerin ne işe yarar ki? Şu halde kötülerle birlikte yaşamaktan korkma, onları doğru yola böyle yöneltebilirsin. Erdemli kişi, hayat veren, gölgesiyle çevredeki bitkilere tazelik, serinlik ve can saçan ulu ağaca benzer." krişna ahlâk üzerine ** "düşünceleriniz olumlu olsun , çünkü düşünceleriniz sözleriniz olur . sözleriniz olumlu olsun , çünkü sözleriniz davranışlarınız olur davranışlarınız olumlu olsun , çünkü davranışlarınız alışkanlıklarınız olur alışkanlıklarınız olumlu olsun , çünkü alışkanlıklarınız değerleriniz olur . ve değerleriniz açıkolsun , çünkü değerleriniz kaderiniz olur." m. gandhi ..
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. Sapmalı senaryo üzerinden figürasyon: İplik:Çeviri işleri ile uğraşan genç bir stajyer-gözlemci vardı.Karşılıklı iki akıntının ya da esintinin çarpıştığı yerdeortaya çıkan ters akıntı, özünde sözün, bir anlamdagörünen davranışların anlamlarını bir başka anlamdakabul etmekten başka bir şey değildi.Temel kaynağı, internet/cyber protokolü yapmış olano öğrenici-gözlemcinin ve ölçütüne göre deneticisine/censor sağladığı istihbarat ise, esasında borcununbelli zamanlarda ödenmesi gerekli olan parçalarındansırası gelen bazılarının eyleme dönüşmesinde başkabir şey değildi."Bazen gözlemci ve objektif baskılar altında kaldığı zamanlarda ya da figüratif sayfaların rengâreng tablolarını seyrederken duygusal etkilendiğinde - ki o noktada ısı işe karışmıştır- bireysel iletişim/ titreşim kanalı üzerinden gönderdiği yorumlar da para-site'lere ait elementallerinin musallat olmasına ortam hazırlar/Obsesion.."
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. DANGLEAN - SARI GELİN - ARKKETER:Sarkaç'ı o zaman gördüm!Küre, koro yerinin tonozuna tutturulmuş uzun birtelin ucunda devingen ve eşzamanlı bir görkemlegeniş salınımlar çiziyordu.Dönümü, telin uzunluğunun karekökü ile yeryüzüzihinleri için usdışı da olsa, tanrısal usla, tümolası dairelerin çemberleriyle çaplarını zorunluolarak birbirine bağlayan "pi" sayısı arasındakiilişkinin belirlediğini biliyordum-bu dinginsoluğun büyüsü içinde kim olsa sezinlerdi bunu-böylece, kürenin bir kutuptan ötekine salınmasüresi, zamandan bağımsız ölçüler arasında gizemlibir elbirliğinin sonucudur;asılma noktasının birliği, soyut bir boyutun ikiliği,"pi" sayısının üçlü niteliği, kökün gizli dörtgeni,dairenin kusursuzluğu arasında.Asılma noktasının düşeyi üzerinde, tabanda,çekimikürenin içinde gizli bir silindire ileten manyetikbir düzenin, devinimin sürekliliğini sağladığınıbiliyordum;maddenin direncine karşı koyan, ama SarkaçYasasınaters düşmeyen, tersine, bu yasanın kendisini ortayakoymasına izin veren bir düzen;çünkü, böşlukta, genleşmeyen, ağırlıktan yoksun birtelin ucuna asılı, havanın direnciyle karşılaşmayacak,asılma noktasıyla da sürtüşmeyecek, ağırlığı olanherhangi bir maddi nokta sonsuza dek düzenli olaraksalınırdı.UMBERTO ECOFOUCAULT SARKACI**KUR'ANNECM: 7-117 : En yüksek ufuktadır o!8 : Sonra iyice yaklaştı ve sarktı,9 : İki yay'ın beraberliği gibi, belki ondan daha yakındı.10: Böylece vahyetti kuluna vahyettiğini.11: Kalp yalanlamadı gördüğünü.7 : Ve hüve bil'üfükıl ' a'lâ8 : Sümme denâ fetedellâ9 : Fekâne kâbe kavseyni ev ednâ10: Feevhâ ilâ 'abdihî mâ evhâ11: Mâ kezebel fuâd ü mâ reâ**MESNEVÎ1. cİLD1495-1501:Hâl, cilveli bir Gelin ise, makam daO Gelin ile yalnız kalmak olur.Gelinin cilvesini padişâh da,ondan başka bir çokları da görür.Fakat vuslat zamanıpadişâhtan başkası bulunmaz.Dışarıda havas da, avam da Gelin'igörürse de yalnız padişâh halvete girer.Gerçi sûfîlerde hâk ehli çoktur.Lâkin ebedî makam sahipleri nadirdir.Can menzillerini, o seferlerde rûhunmenzillerini öğren.O zamanın dışındaki zamanı hatırla.Hem istersen kutsiyet makamına sevin.Öyle bir hava ki, rûh sîmurgu ve onunilk uçuşu orada olmuştu.==Oldu meclâ-yı arûsa hâl nâmHalvet oldu ol arûs ile makaamCilve-bînân şâh ü gayr-i şâh çokVakt-ı halvet lîk şehden gayrı yokTaşrada nâzır arûsa hâss ü âmHelveti ancak şehe olur maakamGerçi sûfîlerde çokdur ehl-i hâlNâdir ashâb-ı makaam-ı bî-zevâlEyle der-yâd anda cân menzillerinOl seferler de revân menzillerinOl zamân-ı bî zamânı yâd kılHem-makaam-ı kudse ister şâd kılOl hevâ kim andadır Simurg-ı rûhAndan olmuş idi pervâz-ı fütûh1539-1540:Eğer gönül, Sırr dağarcığını açacak olsarûh; sür'atle arşa doğru yükselir.Bu gizli Sırr anlatılabilse,bütün cihan yanar.==Dil olursa kâşif- i enbân-ı râzCânib-i arşa ider can türk ü tâzGelse güftâra eğer sırr-ı nihânÂteşe yanmak mukarrerdir cihân ..
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. Mekân; kaba ve kızıl enerji alanı yoğuntesirlerini içinde barındırır ve süreklieşya üzerinden ele geçmezliği yolu ilegörünür/ectoplasm sorunlar yaratır/zehab.Mekânında böylesi pozisyonda kalan kişi,çözümü hatırat kısır programı verilerindearar ve çözüm bulamazlık noktasında,önce öfke nöbeti/kaba tesir/kerte hattıkısır bilgilerinin enerji dalgalarına kapılır.Son-uç ta ise ümitsizliğe düşer.Çözüm; temkin/kul olmaklık/self-posses/selef'lik olunması bilgisidir.Bu suretle parazit oluşturan bozucu mekântesirleri sahasından, itidâl/ılım noktasındabi çıkış yolu bulunabilecektir.Yüksek ve şifa sağlayan seyyal tesirler,mekân-dışı/dikey/veritik kuşaklardan vekişinin yakınlığı oranınca ulaşır. ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.