Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 ca nım efendim bana itaf ettiğiniz mısraları okudum elbette sizi hiç ihmal eder de okumazmıyım fekat bir mesele sebebiyle *******, bendenizin size ulaşmasına mani olmakta ısrar etmekte dir. benim ,sizin nazarınızdan kaçmayan telaşım bundandır. elbette sabah omadan güneş doğmaz karanlık zaten,sahtedir ışığı boğmaz yani ca nımm efendim güneş her zaman bakii dir mecliste mey dağıytan güzelde sakii dir bendeniz asla saklamam yüzü mü sizden beklerim görüneyim efendime gönül gözünden anlarsa benim has özümden saygıyı sevgiyi duysun dilimden sevgiyi tuzaktan kurtaran sadakattir gülün, bülbülün ,yarin muradı sefkattir seher yeli ve güneş okşayarak geçer güzeller ve çiçekler sevdiini incelikle seçer bir güzel sözle bağlıyayım gülü suzuz seni alksız bırakmam!!!(bu da benim ayşem e Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 *iç talep riski ağır özürlü duyarlığı; bab-ı ali büyükkapı'sından mürur edip geçerken yek bir atlı süvari'ye tesadüfen rast gelinebilinir mi? bu problemin çözümüne bir yolu fuzuli'de bulabiliriz; "dost, biperva; felek, birahm; devran, bisükûn dert, çok; hemdert, yok; düşman, kavi; tali, zebun!." ..güzel bişey dediği muhakkaktır.. son verirken; güneş âleminde planetleri belli noktada tutan cezb'gücü, güneşe aittir.. en büyük planet ise; müşteri'dir ve kutru, arz kutrunun onbir mislidir.. biz bu noktada, güneşin 147.000.000 km. uzakta olduğunu anlamışızdır.. nicholos sevimlidir, neş'eli idi, sevmişlerdi o zamanlar.. bu bize ne öğretti şimdi? ha! 21 ağustos önemli bir gündür.. son-uc'unda ortaya çıkacak yeni durum, dikkat edilirse görülecektir ki; igdaş faturalarına yansıyabilecektir.. görüşelim fanlarım.. arayı pek açmayalım.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 cann ım efendim meseleye nazarınız dan ilham ile bir beyit hatırladım m. akif in beyi ti ver kanun a kuderet i ki vahdet yürüsün yoksa, ancak millet değil, sadece bir sürüsün baki iyi söylemiştir. doğrudur da bu günümüz diline çevirilir se görülecektir bahar gelmiş çiçekler açmış bi de dökülmüş çiçekleri ağaçların tabii sizin pilanet ilgilisi nikola ne der acaba buna he yakınlığınız anlaşılmaktadır sorsanız mutlaka cevap alırsınız değilmi benim merakım bu dur ki ne ola bu işin sonu yoksa şeytanın söylediği gibi, nedendir bu anlam sız yaratılış yok olacaksa bir gün her yaratılmış öyleyse ,en iyisi sonsuz boşluk bu mudur yani babacıım mesele Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 nerelerdesin ey istanbulun ışığı bütün hanımların aşığı fikrimin ince gülü penceremde ki tülü beklerim gelmez günleri saydım da bakmaktan usandım sayfalara içim den gelmez yazmak sizinkiler ışık olur bana ilham alırım gelin de sayfalar şenlensin bu forum sizsiz nasıl eğlensin yazmadığınız her gün neş esiz beklerim sizi hep sessiz Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 baba son yazısını yazdık tan bu yana aylar geçmiş . bu beni, bana bir soru sormaya mecbur ediyor. niye ? çünki, 24 sayfalık maceranın sonu bu muydu yanii! ne güzel de yazışıyorduk kuralsız konusuz tam da havadan sudan dı soru ise de şu! interlok diye biri yok mu ? var sa nerede niye ortalar da yok? Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 ya şövalyem kutsanmışım bila ne oluyo annamıyom hani derler ya arap olayım bu siteye gireblmek için çok şiddetli mücadeleler yaptım aha da yeni şifre boğuşması yaparaktan girebildim neler neler geldi bu kel başıma amma şimdi bu baba nerede ? hastalanmasın babamız he bilen tanıyan yo mu ? nasıl edeyim nerelere gideyim ben bu hasretle neyleyeyim baba nolur dön gel bak ökzüz kaldık hepimiz(fanların yani)derin uykuya daldık Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 He valla doğru demişler ben de merak etmekteyim Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 " kız kaldırıp elini de bıraktı mı sıkışan hava akımını; çekilen hava kadar su atar içeri adımını." -menşur şiir- Kitle psikozu bab-ında yalnız ihracat fiyatlarına bir nazar aşk'ederek mallarımızı ucuza mı kaptırdığımızı anlamamız mümkin-midir? Hayır!.. Trampa kanunu ile montaj sanayi "infitat" sürecine girmiştir..öyledir.. ..de ve ancaktır ki; 1.ağustos.51'de 6224 sayılı y.s.y.t kanunu kabul edilmişti.. İşte o yüzden ve öbür yandan, Pers egemeni gidip gelip akşam oldumuydu kafası karışıp hephestia'ya çığırırdı..avaz yani!.. aslında çözüm kolaydır! Ara vasat'ın encamı, hacim ile senkronize edildikte, dahi eski'nin üzerinden yeni-mene şeyler kazındıkta, pencere aydınlanır. (E= W.C2) interlock kenef arıtma formülasyonu.. Doğru diyorum..hani var ya! siz bu ifademde sakın mana aramayınız.. sert türev'den; Ehl-i keyf'in tecavür zannıdır.. A! ne demiş şair? "konvertisör'üm mü va? -va olaydı şimdi, olurdum belkim de bi babam hindi!.." -hadi koşalım bi köşe'den bi köşe'ye çaprazlama.." Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 çok önemli, hiçbir yerde bulamayacağınız bir açıklama yapıyorum.. herkesin bir İNTERLOCK'u vardır bilmezmiyim herkesin bir ayakkabısı gibi birde şarkısı herkesin bir kimsesi vardır bilmezmiyim.... bir de kimsesizliği.. İNTERLOCK'la en son görüşmemizden sonra Amerika ya buğday yetiştirmeye, artan mahsulu ingiltereye ihrac edip top top kumaş karşılığında diyerek bizi hayallendirmişti.... sonra ne oldu gidiş o gidiş..ah buraları bir okuyuverse, ah bu mesleğin ona göre olmadığı acı gerçeğiyle bir yüzleşse.... Herşeyi geride bırakıp çekip gitmeye hazır bir kişidir. bundan sonra size bir kolaylık düşüneceğim söylemleri vardır, ne kadar gerçekçi olduğunu test edip onaylayacağız.. anlattığı konularda gerçekten bilgi sahibi olan nadir kişilerdendir.. literaturu iyi takip eder,kimse kolay kolay anlayamaz onu. sorularına o an cevap veremezse bile mutlaka araştırıp size dönen gerçek akademisyen. forum ilişkisinin dengesini tam ayarında yakalamış, yazarken bazen arkadaşla konuşuyor gibi hissettiren güzel insan.. forum için bir gömlek üstün takdir edilesi bir kişilik.... Benim için bundan sonra inişe geçmiş ve sonunda kendini tüketmiştir. yazdıklarımdan rahatsız ediyorsam özürlerimi sunmakta çekinmem... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 aa İnterlock gelmiş..funlarını boynu bükük bırakma bir daha..hoşgeldin..şiirlerin ve sen.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 muti-perest'ten; sevda-sener'e.. -İmge'ler derin ve laciverd Atlas'ta süzülüp-akarken, Râmuz; İzlerdi sarhûş hem azar-dide Yalan'ın şaheser-ini.. -Ah! küçük dün'üm.. Ah! tek "n"'m.. .bil ki, incitemez.. Yok! Olasılıklar çok.. ama çok azaldı.. -Cefa'da, gönül teselli'yi aramaz artık.. -Azar bile avutur bir serin meltem-ce-sine.. ve..hoşbulduk sevgili diloş...güzel sözlerinle gönlümü bi-huş ettin... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 ben küsüm sana... sadece haber vermek için dedim... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 sen; cezayir'in ebrûli menekşe'si, sen; damarlı akik taşı, sen; firavn'a baş kaldıran, sen, keman-ı asuman.. sen; umman'da zümrüdî ada, sen; kızıl kıta'nın gizemi, sen; hazan'ın elem rengi.. afv'eyle günahımı, ey! gül-i zar, ba'şıma kakma.. ve son bir arz; karanfîl'im suya düştü, sümbül'ümsün sen benim. iki kaş'ım arasında, bir gül'ümsün sen benim. tenhalarda, sen benimsin-ben senin, amma.. el yanında, düşmanımsın sen, benim.. ellerinizden öperim sayın hocam.. efendim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 **Bîdar Bey Vâkıa'sı and accusation mystery: -1949 Yılında ve Üsküp'te dünyamıza bir absurd veled geldi. Nominal değerini BÎZAR olaraktan betimlediler. Ancak, agâh büyükbaba'sı, bizaman sonra bu ad'ı deniştirdi. Nedeni bilinemedi.. Nedendi? -Açıklı-yorum; -Bu idbar-Bîdar evlâdımız daha ufacık bir bebe iken, validesinin düşünde vizyon olarak ortalığa çıkmış, dahi kendisine; "Sayın Annem, lûtfediniz ve Büyükbaba'cığıma arzediniz. Adım, Bîdar olarak tekmil edilsin. Reca edeceğim, efendim.." demiş idi.. -Very very years ago.. -Bîdar büyüdü, neşv-ü nemâ buldu fekat durup-durup "Ben Bîdar'ım, ben Bîdar'ım.." diyerekten söylenir olmuştu..Ve aceba moron'mu idi? O aralar durumun üzerinde ebeveynleri pek durmadılar.. -Ve bir gün, Bîdar, önceki bihayat'ından bahsetmeye, hem de ayrıntıları ile tarif etmeye başladı!.. *Her şuur, geleceğin peşin oluşudur. *Her eylem, gelecek üzerine bir bindiriştir. *Görünüm Tozu; Dejavu konsept senaryosunun "TemelMotif" idir. -Bîdar'ın, Seda ile tesadüf kanalında bir araya gelişi, Beyinde sadece geceyarı'ları salgılanan melatonin hormonu tetiklenmesi neticesi ortaya çıkmış olabilecektir..(ishak kabul etti!) -Yılanbalığı her ne kadar bir balık ise de, başında bulunan lob'lar yardımı ile, karada da teneffüs edebilmektedir. Ve işte bu olgudan senkron, Bîdar; Seda ile mezkûr boyutta materyalize durumdadır. Olabilecektir..midir? ..Bu çok şaşırtıcı bir teori'mdir!.. **Netice olarak; -Seda fenomenal, tele-vizyonal katastrof'unun gazının alınması gerekebilecektir..Muhtemelen.. -Bu gaz alış tarihi "2012" olarak kayda bağlanmıştır.. "Uçsun uçsun Ebabil Kuşları, Bırakınız atsınlar taşları.." -Marduk yada Murdoch egemen Rupert merkezi, tüm medya sistemlerini o tarihe gadden zapt ve rapt altına alabilecek ve sonacığıma, "KAPATTIM SİZİ!." diyebilecektir.. -Bu arada "Ad-el-aide" kavram/konsept'inin irdelenmesi öngörülür.. **Son-uç olaraktan; -Seda'dan kurtuluş, belki de Bîdar veled'inin boş-hoş satisfact işlerinin yükün üşer vaziyetlerinden kaynak bulan "LOST" organizmik turizm sektörünün kaynaklarını kurutmak suretiyle nihayet bulacaktır!.. -I Hope so; all being well.. -Bayramımız kutlu olsun efendim.. -"Öptüm!" Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 **Netice olarak; -Bayramımız kutlu olsun efendim.. -"Öptüm!" Gönlümde yazdığım bu son satıra nazire yaparak coşan dalgalar!.. Hasta olup da geç vakit beni arayanlar gibi koşan kargalar!... Başlangıctaki gibi;efenim sizlerde öpüldünüz Baş gösterdiğim..... Seni bilemem ama ben kediyim Bu kedinin adını koyalım gitsin.. Yazı yazmada çömez yeni aşıyım Bu aşıya piştt diyelim gitsin.. Senle burcumuz tutmasın isterse İnterlock hünerini gösterse Omzu dik tutan teyetli astarsa İnterlock elbisesini atalım gitsin Açıkla-gı-dıklarım... Hele sorun bahçedeki kediye Abidik,Tabidik ve Ra_dya'lar ile İnterlock dergahında doldurdum çile Bu sevgi hırkasını giyelim gitsin. Sonuç landıradım... Farzettik bir yazı yazdık ikimiz Ezelden gelir asilik kökümüz Burcu burcu huzur verir hepimiz *********** Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 nominal.. efendim..burada her şey.. nominal.. ve sadece "parity".. karakterleriz.. "hepimiz" efendim..ve ne önemi var? "m.t" değilmiyiz..hepimiz? sizi hep sevdim..dostum.. ve de hep.. güzel bir gün olsun.. dilerim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 -FİR'AVN'IN MUHTEREM ZEVCESİNE, BİR ÖZEL GÜN DOLAYISI İLE İTHAF MANZUMESİDİR.. *MASAL: -Bir yokmuş, bir bostan varmış bir yerlerde bir de korkuluğu bittasavvur mezruat endişesinden-ki dizboyu.. -Amcalar, teyzeler ve de herkimseler sığınmışlar-gelmişler Aha'ya, mücvirâne feleğe.. *TÜRKÜ: -Benim sevdam yaylalarda oturur Bazen kalbim ortasında süveyda Bazen gözümün bebeğinden bakar Nazarı gölgelenir yamaçlarda lalayda *İKAZ: -Ve eğer her kim ki sevdam'ın bakarsa gözüne, bu göz benim dahi olsa düşmanımdır! dikkat etsin sözüme.. *SERZENİŞ: -Ama.. ihmam etti şımarığın, dik ve doğru çizgileri, Su idi O, Akar idi..Tava geldi, koyulaştı. Ha! belki bahâ'da ağırdır, kim bilir? *ZAMME-İ MAKBUZE-İ HAFİFE: -Fekat ve zannımca Hem; iğnedeliği oldu, hem; ucunda öldürücü bir zehir.. *MAHZA -Medih ile tarif, herkesin yaptığıdır. Ben; Sekiz'in tamamına talibim.. Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Artıran söz kadrini sıdk ile kadrin artırır Kim ne mikdar olsa ehlin eyler ol mikdar söz... KARAKEDİ’ye nola nasîhat etseniz dîvânedir Pendiniz gûş eyliye âvâre söylen dûstlar... Bu sayifeler tanır beni, ha bu Firavunlarda tanır. Miyavv sesimi işitenler, kıyamet koptu sanır.. Mavlumların söz yaşını şevkat ile silerim. ***************... Evet hey benim sayın değerli sağlam ciğerli bazen güler yüzlü bazen kederli.. altın gadam,kıymet yedi batman izzetli..dokuz amerikan ceketli, canlar paresi,ördek yumurtası,gönlümün hatırası.. Erişilmez İKON'un sahifesinde sesleniyorum... İzzetli,hürmetli,akıllı,gayretli,şefkatli,güzel yüzlü,şirin sözlü,adam huylu,çelebi kollu,nazik belli,şirin yıldızlı,has ve talihim, İKON'umun sahifesi, gönlümün dosttanesi,inciler tanesi İNTERLOCK'um.. Candan selamlar ve gönülden dualar edip ol mülayim hatırına kat kat sual ederim. Allah’ın birliğine emanet veririm. emektarım,ne keyiftesin,ne haldesin,ne demdesin.? Neyliyorsun.? ne işliyorsun? İyi misin, hoş musun.? Allah emeklerini zayi etmesin.Tanrı seni bize bağışlasın... Bizlerede okumayı ve yazmayı sahifende nasip etsin.. Bir dahi dünya gözü ile görüşmekte müyesser eylesin, amin.! Ne yaptığımı pekte anlamış değilsin,işte öyle... sahifende yazılar besteler yazıyorum; öğreniyorum; inşallah gelenlerde seninle bülbül gibi ses sese verip çok türlü besteler,güzel kitaplar okuyalım... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 babacıım dönmüş uzun zaman sonra nutkum tutuldu lala oldum kaldım ne desem önce kim olduğumu söliyim uzun zaman dır girmediğim siteye abidik tim oldum şimdi gubidik babacıım ellerinden öperim bana itafen yazacağınız herşeyi bekliyorum Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 abidik tim oldum şimdi gubidik OoOo abidik kardaşum Sen hala yaşarmısun Bu uğursuz kediye Bakıp ta şaşarmısun... İsmini değişsende Hasanın böreğine vartinde yetişmeli.. Hiç durmadan gövdeye atıştırıp şişmeli,yanıp da kavrulmadan mükemmelen yemeli.. Bilmem ki ne olmaktı senin gayen, maksadın.? abidikti adın yaptın kubidikde ne anladın.? Fare gibi kitaplar arasında yaşadın.. Döndükçe dönersin fırıldak gibi,pusulasız şaşar yön, gubidik Bir ara sessizdin doldurdun küpü,bir kere aslına dön, gubidik.. Sende cevher var imiş, onu herkes ne bilsin.? Kimler böyle züğürdün huzurunda eğilsin.? Şöyle bir dairede müdür bile değilsin, Meydanı sana verdim hoş geldinde demedim... Doğruyu görürsen de ulu orta anlatma, Bağır, çağır, nara at, fakat sakın taş atma, Elini uzat amma, boynunu hiç uzatma, ****************.. Ben gidiyorum kardaş sana kalsın buranın oyunu... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Bazen bir söz fena halde incitir insanı İncitmek kastedilmediyse bile insanlar bu kadar cüretkar olmamalı söylediklerinde Kaş yapayım derken göz çıkartılırda dönüşü olmaz... İğdelerin sultanı ben bilirim seni... Sende gönül kırıcı kelam bulunmaz Keşke düşündüğün kadar ince olabilseydi insan Amma velakin zaman kötü zaman... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 *yağ satarım-bal satarım *sofokles öldü, ben satarım -çocuk sordu zenginbaba'ya; -"enbüyük kim, baba?" diye.. ..ve devam etti bücürük; -"-zeus mu yoksam, yoksam deus'mu?" deyu.. -korku'nun kralı eserken bindallı ile -makine makine zalım makine -"bu noktada nuri sesigüzel abimize selâm" -indiverdiydi dereye. -"kurtar bizi buba!" *Güçbilgi dipnotu: -buba'lar denişgir -emmee -buba noktası asla dengişmeez.. dokunulmazla vaadır; gıymatlımıss dokunulmazla vaadır; harıcaan canımıss çektü batlıcaan.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 TAGANNİ: ALDIM BAŞ'IMI GİDİYOM BEN!. despotun kıl yolmasına bişey demem de her bişeyi yedi-ye ayırmasına kıl oldum ağabey! bi türkü tutturmuşum; "a benim başım..başame'm.. aynalı tul-bend'imde ferman çözemem evvel'im vardı benim er idi, ahirim ahur'da yedi'ye tav oldu.. başıma bağ iken yoluma dağ oldu.." *hamiş dip_notumuz: -mezkur dahi mezbur öyle de merkum söylemde adı geçen heyulâniyyun zevat'ı, temamiyle muhayyeldir.. lâyih'tir.. arz ederim.. öptüm.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 -TEVATÜR-Ü BEYAN -yıl 1955 şimdi ataköy'ün konuşlandığı mahalde BARUTANE var idi.. o yıl mezkûr ortamda mevcud patlayıcı mühimmat bilinmeyen bir illet ile ber-havâ olmuştu.. bum bum yane! tam üç gün sürdü.. ne demekse? bum bum yane! çanakkale içinde aynalı çarşı doğan kuşu uçar anam vay! güneş'e karşı.. güneş görünmez gardaş geceleyin velâkin amma mevcuddur bellekte endişe yok doğacak sabahleyin.. bye.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Erkek'lerimize, Kadın'larımız üzerine, 3 aykırı film; SLEUTH Michael CAINE, Jude LAW CAOTICA ANA, Manuela VELLES HE WAS A QUIET MAN, Elisha CUTHBERT, Christian SLATER Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.