Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 ben red edemem inter im.. ne güneşin babalığını.. ne de denizin anneliğini.. sonsuz döngünün sonrasızca yazgısıdır bu bende..(kabullenmiş kaderci).. evet..akıp gitmektir..arı duru ve saf..ne durabilirki bunun önünde.. sonsuz döngüde söylenmemiş söz yoktur ki..biz üstadları yad ederiz.. coşarım ben..kabarır gönlüm..halayım..bir selamlamadır..bazende uğurlama.. güneş ,tomurcuğuda açtırır..enerjisi yaşatır..karanlık hakim olamaz onun olduğu yerde.. aşkı ilahidir hedef..saptırılmama dileğiyle.. şimdide senin için coşar figgaro kardeşin.. sabah güneşini karşılarken horonumla.. figgaro dile gelecektir..babası güneşe..coşkunluğuna coşkunluk katanın kutlayıcısı olacaktır..inter im ..lock um.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 -AYDINLATICI KÜÇÜK NOT'LAR.. -redd'ettim ben "güneş" in, baba'lığını.. dahi, "deniz" in ana'lığını.. -arı-duru bir istem-den anladığım; -akıp-gitmektir, "bulanıp-donmadan.." "her gün yeni birşey söyliyerek.." DİPNOT: -niçin, "horon"..tepilir de, "halay"..çekilir? *Bak "güneş"..kızdırıyor-yakıyor.. -gel "aşk" a gidelim gönül.. Sevgili interlock'a Kaaria'ya dair... Mukaddime... Herşey değişir, Gün döner, Dün biter, O'nun hakikatleri lakin, Ancak bizi ona götürür. ( İleyke'l-Masir manasına... ) Medhal... Beklemediğiniz bir anda.. Oysa herşey akıp gitmekteydi.. O korkunç hakikat beliriverdi. Ne kadar korkunçtur o bela ! Bilir misiniz ? ( burada Mâ'yı M.Esed gibi mevsul kabul ettim, ve lakin soruyu da sordum ) Sonra.... O gün ( bak ) insanlar uçuşan kelebekler gibidir. ( şaşkın ) ve, O gün ( bak ) dağlar atılmış yün yığınları gibidir. ( iyilik ) tartısı ağır gelen, Sonsuz mutluluğa erecek... ( iyilik ) tartısı hafif gelen Uçurumun kenarındadır, Netice Onun (uçurum ) içeriğini bilir misin ? O ( uçurum ) mutluluğun en uzağıdır.. ( Mushaf 101/ 1-11 ) bozan Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 -Sayın Usta'm Bozan.. -Beni mutlu ettiniz..ne iyi ettiniz de geldiniz.. ..ve sevgili figgaro..ellerimde şebboy.. -Muhabbet'e ufacık ben de katılayım..saygısızlık etmeden.. Şuunatı tabiatta bidayet yok, nihayet yok Vukuatı cihanı bir müselsel macera buldum Edaniye temellük âriyet bir ömr için değmez Bu suretle taayyüş fikrini pek nabeca buldum * Hersekli Arif Hikmet Bey Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 -şimdi.. -El ikrâ'müta -Mim El ikrâ'ha ..ve böylece söze devam edelim.. ..ve başa dönelim.. -ikra'b ism irab.. -Ustam, hatalarım affola.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 derki.. O, ruhunu şeytana sattığında yerkabuğu daha sıcaktı.. hasitliği , bakire Meryem in emzirirken ki o yüce mesihi.. sütünün O faniye sunulmayışıydı.. ***** VE VERİLİR SAVAŞLAR.. her an savaş..herşeyle bilhas kendimizle.. bizi seven..sevmeyen..etraf..eşraf..eş..kardeş..dast..hep savaş.. soncunda elde edeceğimizi umduğumuz zaferler uğruna..SAVAŞ.. ve savaşlarda kazananın hep SAVAŞın kendisi olduğunu bile bile.. ve göre göre..verilen tüm savaşlar sonucunda elde edilecek o en büyük zaferin .. çıplak bir mezar taşı olacağını...saygılar..dostlar.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 buraya birşeyler yazılıyor olmasına sevindim Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 o zaman ben de geldim... sorunsal denilen muaamma üzredir makale haricten gazellere de saygılıdır/eheueheueheue insan ne kadar hürdür asıl muamma bu sorunun kendisi degil sorulma sekli we amacıdır sosyallesme öncesi diye bir anakronolojik kawramdan söz edilir akademik cewrelerde bu cok tehlikeli bi karmasayı görmez cogunluk soru soralım : 1- sosyallesme öncesi warsa birey hakları ya da amiyane yanıyla bireysellesmeden neden yeni cagda söz edilir? 2- madem ki zorunlu ya da tarihsel akıs geregi bir ewrilmeden gecmis olan sosyal katmanlar neden yeni cagda local kültlere werebildigi önemle modernlesmenin göstergesi olarak anılan demokrasi kawramsal öncülügünü öne sürerler? Irklar bekaa üzerine hareket ederler günümüzde warlıgını sürdürmeyen hic bir canlı türü hadi bizim wademiz doldu biz ırk olarak ortadan kalkalım abi dememislerdir elbette. 1863 yılında feuerbach okumalarına bile esin kaynagı olan chikagoda ki hus agacları we kelebekler misalini aktarmadan edemeyecegim; Bölgede yeni bir fabrika acılır fabrikadan önce bölge beyaz hus agacları we beyaz kelebekleriyle ünlüdür az miktarda kalan siyah kelebeklerin de türünün sona ermesi beklenmektedir. Fabrika acıldıktan 6 ay sonra ise bölgedeki beyaz kelebeklerin sayısında ilginc bir azalma dikkatleri cezbeder aksine ise soyu tükenmek üzere olan siyeh kelebeklerin de hızla cogaldıgı gözlenir. yapılan inceleme sonunda fabrikadan cıkan siyah dumanların beyaz hus agaclarının rengini siyaha cewirdigi beyaz renkteyken hus agaclarının üzerinde rahatca gizlenen beyaz kelebeklerin agaclar siyaha cewrildiginde awcı kuslara acık hedef teskil ettikleri gözlenmistir diger yanda siyah renk alan hus agaclarının üzerinde rahatca gizlene siyah kelebeklerin de cogaldıgı görülmüstür.... mahlukatlar genetik kodlar kadar topolojik geografik durumlar we fiziksel cewre kosullarıyla yasamsallık bulurlar.... jaques derrida ; yasamak isteyen yasar ölmesi gereken ölür der. bu kadardır...saygılardır,hürmetlerdir... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 -Sevgili Ustam, Hoş gelmiştir ve de pek tabii olarak.. Sefalar da getirmiş bulunmaktadırlar.. -Kendileri özlenmişlerdir..Ayrıca saygılar sunulur.. ..ve.. bunların hepsi..bir çok ortaya çıkabilecek olan.. tehlikeler göze alınarak söyenmiştir.. -Sayın Ustam, ne söyledi ise DOĞRUDUR!.. -Tartışmaya gerek bile duymam.. -Ellerinden öperim.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Bu durumda devam edelim... ( Kralx'e ithafen ) Asr’a dair… Şu geçen ( akıp giden ) zamanı fikret !!! ( ve anla ) İnanan ( Allah’a ), ( her türlü ) iyi iş yapan ( nihai amaç için ), birbirlerine Hakk’ı ( mutlak doğruluğu ), ve Sabr’ı ( türlü meşakkatlere dayanmayı ), ( ilke edinip de ) önerenler, hariç ; insanlar boş bir çaba içerisindedir. ( fikret !!! ) ( Mushaf, 103/1-3 ) bozan Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Atıfların en güzeli ve atfedenlerin en güzelinden sana.. Peygamber efendimiz bir hadis-i şeriflerinde "Saçını, sakalını müsliman olarak ağartan afv olunur.." buyurdu.. Sevgili Bozan abi.. İnanki o yaptığın ithaf bana atfolunamaz.. Ben günahkarım, bakma yazdığıma çizdiğime, Rabbim benden razımıdır bilmiyorum.. Zahirim bir yerde, batınım bir yerde.. Senin kapında bir köpek bile olamam.. Seni görsemde o nur yüzüne, nur sakalına yüzüm sürsem.. Ben gibi bir fakirin yapabileceği en iyi şey selamların en güzeliyle selamlamaktır.. Allahın Selamı üzerine olsun Bozan abi.. Saygılar.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 **Elyaf! -Yalancı Op.'un seçimi, hücre aralarında problem yarattı.. -Pek tabiî, aforoz tebliğ edildi.. -Bağ, askıya alındı.. -Beylik işler idi bunlar..da, -Silindirik Mercekli Tarayıcı Katot Lâmba'sı, -Saçmalamaya başladı.. *Şimdi bakınız; -Cismanî 100 m2 de, veya.. -Mesaha'da; gücü olan Yüksek Mevki'nin nüfuzu, -Öyle çok düşman uçağı düşürür ki.. -Bu teknik donanım ile.. .. *Kertenkele! -Ay! O Yıldız! -Ah! Şerit Örücü Düzenek! -Sel sularının oyduğu çukurlarda, ne de çok, -Pis kokulu-*********!..sular birikmiş.. -Balçık ve bataklık oluşmuş.. -Tiksindirici! *İşte! -Yangın bu ki.. -Azab'ı da vardır! -Vardır! Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 **Elyaf! -Yalancı Op.'un seçimi, hücre aralarında problem yarattı.. -Pek tabiî, aforoz tebliğ edildi.. -Bağ, askıya alındı.. -Beylik işler idi bunlar..da, -Silindirik Mercekli Tarayıcı Katot Lâmba'sı, -Saçmalamaya başladı.. *Şimdi bakınız; -Cismanî 100 m2 de, veya.. -Mesaha'da; gücü olan Yüksek Mevki'nin nüfuzu, -Öyle çok düşman uçağı düşürür ki.. -Bu teknik donanım ile.. .. *Kertenkele! -Ay! O Yıldız! -Ah! Şerit Örücü Düzenek! -Sel sularının oyduğu çukurlarda, ne de çok, -Pis kokulu-*********!..sular birikmiş.. -Balçık ve bataklık oluşmuş.. -Tiksindirici! *İşte! -Yangın bu ki.. -Azab'ı da vardır! -Vardır! nerelerdeynin interlock! Eline sağlık Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 -Marcus'um.. -Yegit Şovalyem.. ..uzun yıllar filan oldu..teşekkürler geldiğin için..sen de.. ..birlikte olmak güzel..güzel.. ..sevgiler.. Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 -Marcus'um.. -Yegit Şovalyem.. ..uzun yıllar filan oldu..teşekkürler geldiğin için..sen de.. ..birlikte olmak güzel..güzel.. ..sevgiler.. Güzel dileklerine teşekkür ederim.Seni görmekte çok güzel Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 hırsız ile tılsım kuyu'nun diplerinde dep-derinlerinde bir parlak cisim gördüler güneş mi bu? ..dediler.. inceden su-lar damlamaktaydı duyumsamalar tedirgin edici belki..ve başkaca görünen bir şey yok-tu..gibi.. ortada olan durum kasaba-nın normal haliydi gölgeler..ve.. sevda her dair gezerdi.. hırsız ve tılsım tutya-yı eğeliyordu köşe-başı'nı -bir başka olarak cathedral'i- gözlüyordu..lardı!. alâim-üs semâ'nın güneş-ten kaynak bulan "TAYF" lar olduğunun farkında değillerdi.. Ne talihsizlik!.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 interlock *üstadım gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş yine döktürmüş,ellerine sağlık Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 batınilik.. süslü koşumuyla adakları sunak kanallarına taşıyan bir ölüm atı..(ama mutludur kurban..).. acının..içre sızılayan yanıysa.. Görüneni göremeyene anlatamamaktır.. ve gelir an..açılır kumpanya.. panayırdır mekan..ve sirtaki yapar bir cambaz..şakladıkça kırbaç köpürür aslan.. ve aslan terbiyecisi olmuştur..gerçeğin sanallığının en ayyuka çıkmış hali.. ***** Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 cibali'de karman-çorman bir hacib.. hacib giyinmiş tül'den esvabını da salınır musallataş'ında nasıl bilirdik kadri bey'i? eyi bilirdik.. eyi..eyi.. **figgaro.. -şebboy..sana.. **AÇA'ya..kocamaan bir buket GÜL.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 selam..interlock um.. eyi bilirdik..eyii..eyii.. tanrının kurnaz ama aptal çocukları.. herkez biraz zenci diğilmidir karanlıkta.. ***** tanyeri ağarır.. ve bir tibilli havalanır gölden.. çıkardığı ince sesiyle.. doğacak güneşe doğru açar kanatlarını.. mağrurdur avcı.. güneşin arkasını siper almıştır kendine.. elinde tüfengi tek övüngüsüdür.. doğrultur.. ve tibilliyi gözlerinden vurur.. uslanılmamış bir yiğitlik hengamesidir avcı.. ve tibilli güneşe düşer.. mutludur.. artık oda güneştir.. **** ölümler üzre kurulmuş..yaşamlar.. ve doğacak her yeni sabahın katledilmişliği.. (karma..) yeniden gelişi olacaktır.. canların.. ve eli tüfengli soysuzların... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bazen, bir kuş havalanmaz.. yeşilinden bir kuş.. bülbüldür belki..de.. ..de; arab-ı.. irab edeninden.. güneş-in ardında bekleye durur avcı-da.. ..durur.. ..ancası.. değişmiştir kuş.. değişmiştir hem adı..hem sıfatı.. ..ve.. uzun, sert ve emin.. vurarak hava'ya kanatlarını.. uçar-geçer de avcının önünden pervasız.. görmez avcı.. almıştır güneş o'nun.. "üçkuruş" luk akl'ını.. **figgaro.. -güzel arkadaş.. ..yolun hep açık olsun.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 anladın mı.. dedi.. anladım.. dedim.. damlarken kör karanlıkta sular.. çıkarttı.. attığı taşı kuyudan.. (mutlu ölüm..) kuş-sa yeniden doğmuştu zaten.. güzel insan inter.. ****** yaratıcı güç herkezin yolunu açık etsin.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 TÜH' SÂ-NÜMÂ'DA.. AĞIL..- AĞIL'DA..GÛL! anlayabilirim..yok..an'laya-bilirim! "By-the oath" ..beni yakmaya çalışan; (ispiyonluyorum) "-başımın yarığı'dır!.." (-İsa, çarmıh'a çakılıyordu ki..söyledi..) Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 interlockum şahanem... ben böyle şiyirleri seviyorum... sen de sev...beni ihmal etme... Hz.guugıl dio ki ben şizofren olmaya müsaitmişim... Uzun yürümelerden Sonra bitkin düşerek Bu bir çocuk oyunu: Ben seni çektim çekerek. Şimdi hangi kitaplardan Öğreneceksiniz onu, Gelmiyorsa bazı şeyler Çocukluktan geçerek. Kasırgayı, doluyu Yemiş de düşmüş gibi Issız kaldırımlarda Garip gece kelebeği Düşe kalka sekerek. Şimdi hangi yollardan Siliniyor izleri Çağ dışı bir çağrıyı Sigara içer gibi İçine çekerek. Dünya böyle gidiyorsa Elbet bir nedeni var Ben sana küstüm küserek Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 USTA'MA ÖZEL BİR ŞİYİR'DİR.. popstil güncel saksıda ne güzel çiçekler yetişir biribirini ayrı sananlar dışkı yolunda obiç'm didişir bu çiçekler güzel çiçekler silyum marianum-ha'ni bunca yıl yuvarlanmış yani şimdi nasıl olacak kanî saygı duyduğum.. ustam bu şiir güzel şiir-gene yaz uğraşıp-dursan da ölümüne nasıl bülbül olsun "kaz"? yüklenmiş garibime program elinden ne gelsin başka? ancak, o kendin bilmez de "ben bilirim" der-o da başka! şizo var..şizofren var biri görür hayâl..inanır öteki tüm inanılanların hayâl olduğuna inanır hz. Guugıl..üstün Guugıl ne diyorsa doğrudur bu doğruya aksi gitmek bizde boyun borcudur Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 hepsinden önce el atacaksan bir işe ve sahip olmak istiyorsan iyi kıyafete kemik düğmeli gümüş sırmalı kadife doğru trene bin hem in doğru semtte zıvanadan çıktınmı bir sarkıt dikit hem iner-çıkar ışık gelen deliğe zu kye yere konmuş topluluk yakınlığı kadar organizmik dağın erişilmez zirvesine medyanda büyük bir savaş müttefikler az sayı ama silahlar güçlü sayısal güç bir umut dinamoları çalıştırırsa kaşarlar kuvvetler cehennemi-cennete döndürür Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.