Φ emre_s Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 bak hala yaşını soylemedın kaytarma bakım saoll ben eski değilim benden eskiler de var burda oyüzden eskilerden saydım dedim ama değilim sen ne zaman söyleyeceksin yaşını acaba bu yaş işi bela oldu valla başıma.arkadaşlar awatardaki sakallı ben değilim merak etmeyin ama doğduğum andan bu yana var benim yaş kompleksim. malum kasım ayında doğduğum için yaşıtlarımdan hep ay farkıyla küçük oldum ve bu nedenle hep ezildim şu ana kadar ki yaşların en büyüğü 30 du galiba. şimdi ben diycemki 31. bu kez 32 lik biri çıkacak yine ezilecem.herkes söylesin bakalım ben ne kadar esnetebilecem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 bu yaş işi bela oldu valla başıma.arkadaşlar awatardaki sakallı ben değilim merak etmeyin ama doğduğum andan bu yana var benim yaş kompleksim. malum kasım ayında doğduğum için yaşıtlarımdan hep ay farkıyla küçük oldum ve bu nedenle hep ezildim şu ana kadar ki yaşların en büyüğü 30 du galiba. şimdi ben diycemki 31. bu kez 32 lik biri çıkacak yine ezilecem.herkes söylesin bakalım ben ne kadar esnetebilecem ya soylee sende kurtul bizdeeee bak ben hemen soledimm dimiii bole olcan tatlimm hem bosver kompleksii Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 olmaz ama bıkaç kişi dışında kımse kendını tanıtmamış,demogoji yapmayalım,sonuçta paylaşiıyoruz bı çok şeyı tanışsak guzel olur tabıkı de Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 sölemicek yaşını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 evet angel,küçük olsa ne olacak anlamadım,kulakları çınlasın saygılı da bir arkadaşımız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 adım ahmet 21 yasındayım yarısmaya adanadan katılıyorum rakıplere basarılar dılerım zaten onemlı olan katılmaktı anneme babama sevdıklerıme bıde almanyadakı amcama selam soyluyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 bu yaş işi bela oldu valla başıma.arkadaşlar awatardaki sakallı ben değilim merak etmeyin ama doğduğum andan bu yana var benim yaş kompleksim. malum kasım ayında doğduğum için yaşıtlarımdan hep ay farkıyla küçük oldum ve bu nedenle hep ezildim şu ana kadar ki yaşların en büyüğü 30 du galiba. şimdi ben diycemki 31. bu kez 32 lik biri çıkacak yine ezilecem.herkes söylesin bakalım ben ne kadar esnetebilecem ben biaz daha bekliyem sonra yazcam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ emre_s Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 olmaz ama bıkaç kişi dışında kımse kendını tanıtmamış,demogoji yapmayalım,sonuçta paylaşiıyoruz bı çok şeyı tanışsak guzel olur tabıkı de o demogoji yapma konusunu üzerime alınmalımıyım sölemicek yaşını tabiki söyleyecem. evet angel,küçük olsa ne olacak anlamadım,kulakları çınlasın saygılı da bir arkadaşımız teşekkür ederim. sende çok saygılısın ben biaz daha bekliyem sonra yazcam işime gelir valla. gülsün ne zaman yazarsa o zaman yazacam yaşımı. bana da bahane çıktı valla bu arada arkadaşlar tamam yaş konusunu biraz abarttım ama bakıyorum çoğunuz adınızı yazmamışsınız. gerçek ismini vermek istemeseniz bile üfürün bi isim ya. bi çok aradaşın nicki tuhaf. her defasında o şekilde hitap etmek zor oluyo. aklınıza gelen bir ismi söyleyinde o şekilde hitap edelim. bu da sizin bu forumda ki beyaz yalanınız olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 İsimim Beyaz ( çok mu beyaz bir yalan oldu acaba ) Diğer arkadaşlar yarışmaya nerden katılıyorlardı acaba Tamam tamam sustum ve gittim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ooooo sizde amma naz yaptiniz ben hemen katildim yarismayaaaa hadi ama soleyin artikkk ya merak ediyorumm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 neyı merak edıon Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 yukardakilerin yasini adinii ooo bakk solemiyolarr Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 İsimim Beyaz ( çok mu beyaz bir yalan oldu acaba ) Diğer arkadaşlar yarışmaya nerden katılıyorlardı acaba Tamam tamam sustum ve gittim işte bahsettiğim buydu. gece yağmurumu diyecez sana. en azından bir isim söylesen de kafandan o şekilde hitap etsek bizde. hem akılda da kalmıyo bu şekilde. ben birçok konuda karıştırdım mesela bir kaç arkadaşı. yemeklerin özelliklerini angelflower yazdı zannetmiştim mesela hatırlarsan. sende hizmeti sunan benim hakkımı yemeyin diye çıldırmıştın bu arada ben ankaradan. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bence herkes nikinın başharfine uygun bir isim söylesın. mesela bana seden diyin olur dimi emre senın adın bellı zaten emre dimi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 evet seden hanım. sonunda çağrıma bi kulak asan oldu. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 işte bahsettiğim buydu. gece yağmurumu diyecez sana. en azından bir isim söylesen de kafandan o şekilde hitap etsek bizde. hem akılda da kalmıyo bu şekilde. ben birçok konuda karıştırdım mesela bir kaç arkadaşı. yemeklerin özelliklerini angelflower yazdı zannetmiştim mesela hatırlarsan. sende hizmeti sunan benim hakkımı yemeyin diye çıldırmıştın bu arada ben ankaradan. Yok sadece Yağmur deyin ben anlarım Ama yok ya geçenlerde Yağmur nickli birini gördüm forumda olamz O zaman Gece deyin Ama o da olmaz Gece Kuşu var onunla karıştırabilirisniz Ay ne desem olmuyor Demek Ankaradan.. Bende Adanadan Az kaldı bir kaç ileti sonrası künyemi okuyacam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yok sadece Yağmur deyin ben anlarım Ama yok ya geçenlerde Yağmur nickli birini gördüm forumda olamz O zaman Gece deyin Ama o da olmaz Gece Kuşu var onunla karıştırabilirisniz Ay ne desem olmuyor Demek Ankaradan.. Bende Adanadan Az kaldı bir kaç ileti sonrası künyemi okuyacam yağmur dıyelım otekını tanımıyoruz zaten,buarada adanayı gezdım baraj gölü çok güzel şehır olarak da çok düzenli yapılaşma var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Evet Baraj gölü güzeldir..Menderes Bulvarınıda gördünmü? Yapılaşma için kesin bişey diyemiyecem.Bazı yerler güzel ama şu metro yapımını bitiremeddekleri için rezalet bir duruymda şuan tamam yağmur deyin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Ohoooo burda muhabbet ilerlemiş... Bende Adanaya gelmek istiyorum banane..Ya bu arada işlerden beynim sulandı yağmurum.. bugün hiç giremedim nerdeyse foruma..özledim valla herkesi.. ama gariptir acayip enerjikim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 peki yağmur ,ben de seden olayım.taş yüreklinin adı da kurbağa olsun şimdi duyar gelir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Ohoooo burda muhabbet ilerlemiş... Bende Adanaya gelmek istiyorum banane..Ya bu arada işlerden beynim sulandı yağmurum.. bugün hiç giremedim nerdeyse foruma..özledim valla herkesi.. ama gariptir acayip enerjikim.. ya canım senın isimde zor,sanada takma ad bulalım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Bu arada yağmurum ve taş yürekli biliyor ama sizede söyliyim bende İstanbuldanım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Tamam banada bir isim bulalım..Benim ilk ismim Ece..Kimse bunu kullanmaz..Bari siz kullanın... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Ohoooo burda muhabbet ilerlemiş... Bende Adanaya gelmek istiyorum banane..Ya bu arada işlerden beynim sulandı yağmurum.. bugün hiç giremedim nerdeyse foruma..özledim valla herkesi.. ama gariptir acayip enerjikim.. Tabiki gel ablacım beklerim peki yağmur ,ben de seden olayım.taş yüreklinin adı da kurbağa olsun ,şimdi duyar gelir Bak daş kalplinin adını sevdim Sonra Prens olan kurbağadan olmasın sakın ya canım senın isimde zor,sanada takma ad bulalım Ablacım bis sana kısaca Polat desek olarmı Hani Kriptex falan çağrışım oluyo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Ablacım bis sana kısaca Polat desek olarmı Hani Kriptex falan çağrışım oluyo Seni gidi Polatcı seniii... Senin bana ne diyeceğin belli..ablacım diyosun ya.. Ya bu arada ben çok hızlı takip edemiyorum ama taş yürekliye nedir bu yüklenme..Kurbağa filan çok güldüm ama.. kusura bakma taş yürekli.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.