Φ Altinay Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 Şimdi ben anlıyamadım, sen ölümden korkuyor musun? korkmuyor musun? tek cevap istiyorum.... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 Şimdi ben anlıyamadım, sen ölümden korkuyor musun? korkmuyor musun? tek cevap istiyorum.... Korkmak icin bir ihtiyac duymuyor ve bir gerekce gormuyorum. Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 "aptallarla uğraşmayın, ömrünüzden ömür çalarlar / abdallara bir bakın, ömrünüze ömür katarlar.” 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 .. "saygı olan yerde, korku olur; ama korku olan yerde, her zaman saygı olmaz.." platon . 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2013 Gökyüzü gibi bir şey bu çocukluk, hiçbir yere gitmiyor... Edip Cansever 1 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2013 Co-Admin Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2013 "Mutlu olmak istiyorsanız iradenizin dışındaki şeyler yüzünden kaygılanmayı bırakın".Epiktetos Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2013 bugün Ayça Söylemez'in köşesinde okudum bu sözü. eski bir İngiliz deyimiymiş. "Kılıçla yaşayan kılıçla ölür" Alıntı
Φ Altinay Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Gün çok uzun, zaman yaşadığım anlarda gidip geliyor... her an bir yaşam sanki..... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2014 Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır. Marc Victor Hansen Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2014 Samimi olmayı vaadedebilirim; tarafsız olmayı aslaGOETHE Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2014 Bir gün, atomun enerjisini serbest bırakacağız, gezegenler arası yolculuklar gerçekleştireceğiz, ömrü uzatıp, tüberküloz ve kanseri tedavi edeceğiz; ama en düşük seviyeli kişiler tarafından yönetilmiş olmanın sırrını asla çözemeyeceğiz... Jean Rostand Alıntı
Φ vahap1985 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2014 Aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2014 KONUŞMAK YERİNE"Yirmi kişi -hayır, hevesli olurlarsa on da yeterdi- bir şeyleri konuşmak yerine yapmaya başlarsa, var olan hemen her kötülüğü ortadan kaldırabilir." Virginia Woolf Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2014 Co-Admin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2014 http://www.turkish-media.com/forum/index.php?app=quotes&do=view&id=347 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2014 Co-Admin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2014 http://www.turkish-media.com/forum/index.php?app=quotes&do=view&id=348 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2014 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2014 "Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır..." Mustafa Kemal Atatürk Alıntı
Φ Altinay Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2014 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2014 "Sizi birisinin anlaması için, başınıza gelenin onun başına gelmiş olması gerekir." Aksi takdirde sadece bilirsiniz anlamazsınız. İnsanların donma tehlikesi geçirdiğini bilirdim, duyardım. Ama ben donma tehlikesi geçirdim bundan 5 yıl önce, o günden beri donma tehlikesi geçirdim diyenleri anlıyorum. Anlamak için o insanın hissettiklerini sizinde hissetmeniz gerekiyor.... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 2 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2014 Hiç eksik olmasın zenginliğiniz Ephesos'lular. Olmasın ki alçaklığınız belli olsunHerakleitos Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2014 Bütün çiçekleri yolsanız da baharın gelişini engelleyemezsiniz.Pablo Neruda 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2014 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun demiyorum, bu ülkede halen kadın şiddet görüyor, çocuklar gelin oluyor, sokak ortasında öldürülüyor, tecavüze uğrayan kadın öldürülerek gece gömülüyor ve.... 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.