Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 11 yıl Şimdi ben anlıyamadım, sen ölümden korkuyor musun? korkmuyor musun? tek cevap istiyorum....
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 11 yıl Şimdi ben anlıyamadım, sen ölümden korkuyor musun? korkmuyor musun? tek cevap istiyorum.... Korkmak icin bir ihtiyac duymuyor ve bir gerekce gormuyorum.
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 11 yıl "aptallarla uğraşmayın, ömrünüzden ömür çalarlar / abdallara bir bakın, ömrünüze ömür katarlar.”
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 11 yıl .. "saygı olan yerde, korku olur; ama korku olan yerde, her zaman saygı olmaz.." platon .
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2013 11 yıl Gökyüzü gibi bir şey bu çocukluk, hiçbir yere gitmiyor... Edip Cansever
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2013 11 yıl Co-Admin "Mutlu olmak istiyorsanız iradenizin dışındaki şeyler yüzünden kaygılanmayı bırakın".Epiktetos
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2013 11 yıl bugün Ayça Söylemez'in köşesinde okudum bu sözü. eski bir İngiliz deyimiymiş. "Kılıçla yaşayan kılıçla ölür"
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 11 yıl Gün çok uzun, zaman yaşadığım anlarda gidip geliyor... her an bir yaşam sanki.....
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2014 11 yıl Bir gün, atomun enerjisini serbest bırakacağız, gezegenler arası yolculuklar gerçekleştireceğiz, ömrü uzatıp, tüberküloz ve kanseri tedavi edeceğiz; ama en düşük seviyeli kişiler tarafından yönetilmiş olmanın sırrını asla çözemeyeceğiz... Jean Rostand
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2014 11 yıl KONUŞMAK YERİNE"Yirmi kişi -hayır, hevesli olurlarsa on da yeterdi- bir şeyleri konuşmak yerine yapmaya başlarsa, var olan hemen her kötülüğü ortadan kaldırabilir." Virginia Woolf
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2014 11 yıl Co-Admin http://www.turkish-media.com/forum/index.php?app=quotes&do=view&id=347
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2014 11 yıl Co-Admin http://www.turkish-media.com/forum/index.php?app=quotes&do=view&id=348
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2014 11 yıl "Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır..." Mustafa Kemal Atatürk
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2014 11 yıl "Sizi birisinin anlaması için, başınıza gelenin onun başına gelmiş olması gerekir." Aksi takdirde sadece bilirsiniz anlamazsınız. İnsanların donma tehlikesi geçirdiğini bilirdim, duyardım. Ama ben donma tehlikesi geçirdim bundan 5 yıl önce, o günden beri donma tehlikesi geçirdim diyenleri anlıyorum. Anlamak için o insanın hissettiklerini sizinde hissetmeniz gerekiyor....
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2014 11 yıl Hiç eksik olmasın zenginliğiniz Ephesos'lular. Olmasın ki alçaklığınız belli olsunHerakleitos
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2014 11 yıl Bütün çiçekleri yolsanız da baharın gelişini engelleyemezsiniz.Pablo Neruda
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2014 11 yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun demiyorum, bu ülkede halen kadın şiddet görüyor, çocuklar gelin oluyor, sokak ortasında öldürülüyor, tecavüze uğrayan kadın öldürülerek gece gömülüyor ve....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.