Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Arman gitti gideli buralarda bir sessizlik var, yeni topicler yok! Bende eskisi gibi istek yok arada bir yazıom! Armanı seven ve gei dönmesini isteyenler hergün buraya birşeyler yazarsa belki dikatini çekeriz geri dönmesini sağlayabilirz! Ne dersiniz??? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Kırk yılın başında iyi birşey yapmışsın tebrik ederim Ben eminimki mutlaka bizi izliyor ve yazdıklarımızı okuyordur...Umarım en kısa zamanda aramıza tekrar geri döner...Seni çok özledik.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ya sen bu işten karlı çıkcan ya hadi neyse ben kampanyayı geri alıom! armanla msnde konuşurum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ya sen bu işten karlı çıkcan ya hadi neyse ben kampanyayı geri alıom! armanla msnde konuşurum Ya ne alaka...İstesem bende msn de konuşurum...Bir hayırlı iş yaptın...Onunda suyunu çıkarma... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ben msnde de konuşurum ama yine de burda olmasını da istiyorum dön artık nerdesin ? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 geri dön geri dön ne olur geri dööönnnnnnn.... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 sen de çok önceden gelmişsin ama seni de tanıyan yok sanklim Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Arman geri dön yoksa evine gelicem ha ona göre Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gelmezsen sojn kozumu uygulayacağım ona göre Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 armanda yine gitti ha. hımm Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 hadi bi imzada benden. film yarım kaldı. müziklerini ben yapacaktım ondan yoksa banane Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 kambersiz dugun olurmuu armann lutfen bizi bole birakmaa daha yeni alisiyodukk abi yoksa bizi baska forumlami aldatiyonn......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 yaf komediye bakar mısın.....topic açanda getti........ Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Ruhuna fatiha boşverin armanı giden gider sallamayın bence. Uzun zamandır foruma uğrayamıyordum ben size bol bol topic açarım arkadaşlar. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 arman hoşgeldin... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 mystra hg canım...nerelerdeydin sen bakayım ..bu arada imza kampanyası kimin içindi pek anlayamadım....ama şu bir gerçekki burası büyük bir alışkanlık merkezi..benim netteki ilk yuvam evim gibi oldu valla..ara sıra kopsamda yine tilki misali dönüp dolaşıp geleceğim yer burası. gidenler içinde öyle eminimki en kısa zamanda geri dönecekler aramıza.bekleriz onlarsız olmaz bir biz aileyiz ve herkesi burda görmek isteriz...aha gidenler için bir imzada benden.... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 hoşbulduk şekerim bende özledim sizleri. Fırsat buldukça gelmeye çalışırım artık. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 oo maystroda gelmiş.........ojj gelmiş... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 ya arkadaşlar arman yine nereye gitti arman geri dön bak ben bile döndüm sen halyli hayli dönersin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 geri dön geri dön ne olur geri dööönnnnnnn.... +1 Msn'den konuşanlar şanslı, biz napalım Gel de media forum imparatorlugu yalnız kalmasın çökecek yoksa Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 bir imzada ben çakayım dedim bu uşakları fazla tanımıyorum ama öyle nazlanıyorsalar dönmemek için iş güç v.s. nedenleri yoksada gelmiyorsalar tuuu kalubunuza dönün bagayim !!!! Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 artık gelin ya siz olmadan çekilmiyor gerçektennn gelinn gelinnnnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.