Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 keşkelerim olmadan..... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Nasıl Ölmek İsterdim... Aslında kimsenin benden haberdar olmamasını isterdim. Sır olmak gibi aynen. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Yanlız sessiz ve kimsesiz... Arkada kalanlar unutmasın diye... Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Genç ölmek isterim... Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 olması gerektiği gibi ölmek isterdim..... Alıntı
Φ harbikizsevda Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 NASILMI ÖLMEK İSTERDİM TABİKİ GÜNAHSIZCA ÖLMEK İSTERDİM ZATEN GÜNAHI OLMAYAN İNSAN ACI ÇEKEREK ÖLMEZMİŞ HAK YOLUNDA ÖLMEKDE EN GÜZELİ MUSAB BİN UMEYR GİBİ VE BİRÇOK SAHABE GİBİ Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Ani olsun lütfen ,mümkünse Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 huzur içinde ve dua ederek, sevdiğim bir şarkıyı dinleyerek... inşallah bu dünyadan fayda yok, ötekide şüpheli... Alıntı
Φ maralan Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Keşkeleri bukadar da küçümsemeyin arkadaslar...Keşkeler olmasaydı iyikilerin anlamını anlamak mümkün olur muydu...Her sey karşıtıyla vardır unutmayın...Ha bi de ölmeden önce hep yapmak isteyipte yapamadıgım seyleri yapıp ölmek isterdim diyen arkadslarım ..keske ölümün bize nekadar yakın oldunu bilebilseydik.Bilen var mı aramızdaa?? yok....ozamn ne duruoruz!! hadi hep yapmak istediklerimizi yaapalım ,sölemek istediklerimizi söyleyelimm.yarın cok gec olabilir... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 günahsızca ve arkamdan ağlayan olmadan Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 çok fazla yaşlanıp da insanların başına yük olmadan, bunayıp kimsenin kafasını şişirmeden,acı çekmeden,bir anda ölmek isterim... Alıntı
Φ aytiCiP Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 mermiyle tam kafadan Alıntı
Φ esed Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Secde'de... anneannem aklıma geldi. 10 sene önce secdede vefat etmişti kendisi. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Dogumu ben secmedim olumude secmiyecegim . Farketmez nasil olecegim sonucta istek listesi yok kaderime nasil yazilmissa ole oleyim... Alıntı
Φ taypa Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 amma ürkütücü bir konu haa kardeşim ben ölmek istemiyorum.... Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2009 NASIL OLSA ÖLECEĞZ.. Önce az günahlarla,son nefesimde selavat getirerek. birde donarak olmeyi tercih ederdim. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Bir kaza' da, hicbirsey duymadan hisetmeden.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 NASIL OLSA ÖLECEĞZ.. Önce az günahlarla,son nefesimde selavat getirerek. birde donarak olmeyi tercih ederdim. Üzmez kadar günah alma hakkimiz var mi? Gidip biraz günah alsam.. Alıntı
Misafir aglayan guzel Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2014 merhaba arkadaslar benim cok iyi bir yasantim vardi ve birde canimdan cok sevdiyim nihat o da beni seviyordu bir birimizi cok seviyorduk ama oyle bir gn geldiki biz ayrilmak zorunda kaldik beni hic istemediyim birine nisanlandirdilar ama ben yine nihati seviyorum amabu boyle gitmez ben nihata yalan soyleyerek dostumsun artiq dedim ama hala yine onu cok seviyorum o da beni cok seviyordu ama ben turkiye istambul gibi bir yerde digilim ben gurcistanda yasiyorum cok mutsuzum olmek istiyorum ve bunu yapicam ya sevdigimle olurum ya bu dunyada yerim olmaz nihat seni cok seviyorum Alıntı
Φ Altinay Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2014 Önce ölümün ne olduğunu bilmek lazım.... onun içinde çekirdek aileden birisi ölmesi lazım, yani annen, baban, kardeşlerin.... babam öldü dört ay önce 54 yaşımda ölümü yeni öğrendim..... kimler ölmedi ki, amcalar, teyzeler ama ben ölümü bilmiyormuşum.... Allah evlat acısı göstermesin en acısı oymuş.... sıkıntı çekmeden ölmek isterdim..... yaşarken önemli olan yanında kimler var..... yaşamı kimlerle paylaşıyoruz..... hayat işte ne getirirse yaşıyoruz, bazen kontrolünden çıkıyor, yakınının ölümü en önemli olaymış bir insan için.... ama sorumlulukar rutin yaşantına seni geri döndürüyor.... yakınlarının ölümü senin güvenceni azaltıyor... babam gibi güveneceğim bir insan bulamam daha bu hayatta.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2014 Önce ölümün ne olduğunu bilmek lazım.... onun içinde çekirdek aileden birisi ölmesi lazım, yani annen, baban, kardeşlerin.... babam öldü dört ay önce 54 yaşımda ölümü yeni öğrendim..... kimler ölmedi ki, amcalar, teyzeler ama ben ölümü bilmiyormuşum.... Allah evlat acısı göstermesin en acısı oymuş.... sıkıntı çekmeden ölmek isterdim..... yaşarken önemli olan yanında kimler var..... yaşamı kimlerle paylaşıyoruz..... hayat işte ne getirirse yaşıyoruz, bazen kontrolünden çıkıyor, yakınının ölümü en önemli olaymış bir insan için.... ama sorumlulukar rutin yaşantına seni geri döndürüyor.... yakınlarının ölümü senin güvenceni azaltıyor... babam gibi güveneceğim bir insan bulamam daha bu hayatta.... Başınız sağolsun..Benim de annem öldükten sonra hayata bakışım ve duruşum çok değişti. Ben ani bir ölüm istemezdim.Çünkü o zaman geride kalanlar uzun süre o şoku atlatamıyor.İnşallah çocuklar benden bıkana kadar da çok yaşarım. Alıntı
Φ Altinay Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2014 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2014 Teşekkür ederim.... sizinde başınız sağolsun..... zor..... İnsan niçin yaşar sorusunu bu aralar çok kafama takıyorum. Mutluluk için yaşar söylemi binlerce yıllık söylem. Ama Kant, insan görev için yaşar söylemi daha mantıklı geliyor. Sevdilerimizin ölüsüyle karşılaşacağız mutlaka, Allah evlat acısı göstermesin.... mutluluk nerede..... ama babamız dedemiz görevini yaptı gitti, bizde görevimizi yapıp gideceğiz.... doğa bizi mutlu olmak için kodlamamış, doğa bizi görevimizi yapmak için kodlamış.... ama bu arada mutlu olabiliyorsak ne mutlu bize.... saygılar.... Alıntı
Misafir remzi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2014 Ben çok çile çektim uyuyarak ölmek çol ama çok isterim Alıntı
Misafir Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2014 Hep beraber, acı çekmeden Alıntı
Φ Mila Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2014 Uyurken... Birkaç gün önceden de hissetsem iyi olur, ona göre hazırlık yaparım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.