Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Türk Milleti nin destanı KURTULUŞ SAVAŞI nı çok iyi okuyun. Bu savaş kimlere karşı verildi bir araştırın. Bu devletlerden başka derin dünya var mı, bu ülkeyi onlar mı kurdurdu? O zaman niye bu kadar kan döküldü? Ülkemizi biz, TÜRK MİLLETİ kendi bileğimizin gücüyle kurduk, kimse bize bağışlamadı. İşte o günlerin acısını unutamayanlar bugün çeşitli oyunlar oynayarak, ekonomik, siyasal, askeri, hukuki sistemimizi felç ettiler.

saygılar...

türkiyeyi atatürke kurduran derin dünya devletidir ve günümüzekadar bu devletin yönetilmesine ve toplumun şekillenmesine yine derin dünya devleti önayak olmuştur ve hala oyunlarına devametmektedir. atatürkün istikbal göklerdedir lafıy ve başka diğer laflarından insanlığın geleceğinin uzayda olduğunu bilmesi gibi bir çok lafıyla derin dünya devletinin elemanı olduğu açık.

sayın hangisi kullanımıyo arkadaşım gerçek bu uzaylılarla irtibatlı olduğu ve evreni oluşturan sisteme dahil olduğu için uzaylıları anmadan yani açıklamadan olmaz

• Cevaplar 122
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Öncelikle açık konuşayım, ben bu ülkeye en az itham ettikleri kimseler kadar katkısı olmayanların oturdukları yerden bu ülkenin kimi vatandaşlarını, mesnetsiz bir şekilde çeşitli ithamlarla etikletlemelerini kabul etmem.

Bu nedir ya ? İnternet, insanlar oturduğu yerden, başka insanlar için en ağır iftiraları yazabilsin diye geliştirilmediki.

...

Gurbetçiler bizim kardeşlerimizdir. Bir ülkede "yabancı" olarak görülmenin nasıl birşey olduğunu en iyi bilen insanlardır. Dolayısıyla bilinçli hiçbir göçmen, yabancı düşmanlığı sergilemez. Anavatanındaki azınlıklarla ilgili her konuda otomatikman "vatan hainliği" vs argümanlarına sarılmaz.

Benim gurbetçilerle bir sorunum yoktur. Ancak dünyada bazı göçmenlerde birbirine benzer davranış örneği vardır. Mesela, Ermenistan'da yaşayan Ermeniler, Türkiye ve Türkler ile ilgili daha yumuşak, daha çözümcü düşüncelere ve söylemelre sahipken, Fransa'da yaşayan kimi Ermeniler, bütün siyasi söylemlerini Türk karşıtlığı üzerine oturturlar (Hrant Dink'in, bilerek ve kasıtlı olarak çarpıtılan yazısında anlattığı gibi). Zira, Ermenistan'da kıtlık olsa, yoksulluk olsa, iç çatışma çıksa, Türkiye ile Ermenistan savaşa girse, Fransa'da yaşayan Ermenilerin günlük hayatına, canlarına, mallarına hiçbir şey olmayacaktır. Yine ay başı geldiğinde maaşlarını tıkır tıkır alacak, yine akşam oldu mu huzur dolu evlerine gideceklerdir.

İsrail'de yaşayan Yahudiler ile ABD'de yaşayan Yahudiler arasında da Filistinliler konusunda bariz görüş farkları vardır. İsrail'de, Filistin konusunda aşırı radikal tutum takınan İsrail'li siyasetçileri eleştiren, protesto eden binlerce sivil, asker, polis, pilot görürsünüz. Ama ABD'de yaşayan Yahudiler (konu ile ilgili siyasi görüş ve tutuma sahip Yahudiler kastedilmektedir) arasında benzer şekilde davrananı zor görürsünüz. Eylemleri, protestoları, söylemleri, İsrail'li aşırı sağcı politikacılar gibidir. Zira, New York'ta yaşayan bir Yahudi'nin bindiği otobüsün Filistinli bir militan tarafından havaya uçurulma olasılığı yoktur. Central Park'ta dolaşırken Filistinli bir intihar bombacısının kalabalığın içinde kendini patlatma olasılığı yoktur. Filistin tarafından fırlatılan füzelerin, Bronx'a ulaşacak menzili yoktur. Çünkü, Fransa'daki Ermeniler için de, ABD'de yaşayan Yahudiler için de, çatışmalar, krizler, ambargolar, cinayetler vs bir film, belgesel gibidir.

Film, belgesel izlersiniz televizyonda ya da sinemada, bombalar patlar, insanlar birbirini öldürür, yıkımlar olur, katliamlar olur, insanlar tutuklanır, işkence görür, idam edilir, gaz odalarına kapatılır, iç savaş çıkar, çatışmalar olur vs ama bir şarapnel parçasının ekrandan fırlayıp sizi yaralama ihtimali bile yoktur.

Türkiye'de olan biteni, oturduğu yerden film izler gibi izleyenlerin saydığım örneklerdekine benzer tutum ve söylemleri artık sıkmıştır.

Gönderi tarihi:

Sayın raif bostan,

Size yukarıdaki sözü söyleten ve bana bu yazıyı yazdıranda "derin dünya devleti" olmasın. :stuart:

maalesef değilim hatta nasıl bir organizasyon şemasının olduğunu bilmiyorum ama kesin varlığını biliyorum.

ayrıca cyrano arkadaşımız benim mesnetsiz ithamlarda bulunduğumumu idda ediyor bu laf banamı kendisine sormak istiyorum. ben gerçekleri açıklamaktan yana olan bir kişiyim atatürk gerçekte derin dünya devletinin adamıydı ve türkiyeyi kurdu gerçek neyse onu söylerim her konuda ne olursa olsun benim değer yargım budur.

Gönderi tarihi:

pkk kınanmaz peki, lanet okuyabilir miyiz? Katilleri kahramanlar gibi karşılayanların samimimiyetini neye göre değerlendireceğiz. BDP nin gerçekten legal olduğuna inanıyor musunuz yoksa özel durum nedeniyle siyaset yapılmasına izin verildiği gibi bir durum mu var?

PKK'ya isteyen tabiiki lanet okuyabilir. Ben hatta onlara inancsiz oldugum halde "sizin Allah belanizi versin" derim cünki, hic bir mücadele terör yoluyla yapilmamalidir ve yapanlarda asla sözümona temsil etmek istedikleri halkin haklari icin mücadele etmezler.

Bana göre tabiiki bir legal partinin var olmasi illegale göre daha iyidir cünki, kontrol etmek ve izlemek daha basit olur. Irlanda'da bunu örnegini cok güzel bir sekilde gördük. Ama önce ortamin olusmasi gerek diye düsünüyorum. Yani BDP gercekten PKK'nin siyasi legal kanadi ise, onlarin da unu böyle diyebilmeleri icin kanunen haklari olmasi gerek. Daha böyle bir kanun olmadigina göre inkar etmelerinden baska bir secenekleride yok.

Gönderi tarihi:

Bunu gerçekten siz mi yazdınız?

saygılar...

Evet sayin yilmaz, o cümleyi gercekten ben yazdim ve kimse beni zorlamadi. Ama size tavsiyem sadece o cümlemi degil yorumun tümünü degerlendirmeniz. Göreceksinizki ben devletin yanlis mücadelesininde karsisindayim. Bazilarimiz gibi devleti her seyin üzerinde görenlerden degilim ve yanlislarina evet demem.

Keske siz ön yargilarinizi terk edip yorumlarimi okusaniz kendinizde sormus oldugunz sorunuzun ne kadar gecersiz oldugunu göreceksiniz, yani benim devlet ile sorunumun demokrasi ve özgürlük bazinda oldugunu anlarsiniz.

Ama su ön yargilarinizi önce yikin derim.

Gönderi tarihi:

Evet sayin yilmaz, o cümleyi gercekten ben yazdim ve kimse beni zorlamadi. Ama size tavsiyem sadece o cümlemi degil yorumun tümünü degerlendirmeniz. Göreceksinizki ben devletin yanlis mücadelesininde karsisindayim. Bazilarimiz gibi devleti her seyin üzerinde görenlerden degilim ve yanlislarina evet demem.

Keske siz ön yargilarinizi terk edip yorumlarimi okusaniz kendinizde sormus oldugunz sorunuzun ne kadar gecersiz oldugunu göreceksiniz, yani benim devlet ile sorunumun demokrasi ve özgürlük bazinda oldugunu anlarsiniz.

Ama su ön yargilarinizi önce yikin derim.

Bakın kim ön yargılı? Bir kere yazınızı okumada cımbızla bu yazıyı oradan çekip alabilmem mümkün mü sayın Dominik? Hem hiç merak etmeyin herkesin yazısını okuduğum gibi sizin yazınızı da okuyorum; okumadan nasıl yorum yapabilirim?

Bu yazınıza önceki yazılarınızla bir tezat gördüğüm için şaşırdım. Hep asker suçluydu ya o sebeple...

saygılar...

Gönderi tarihi:

Bu yazınıza önceki yazılarınızla bir tezat gördüğüm için şaşırdım. Hep asker suçluydu ya o sebeple...

Bakin hala ya ön yargiyla yada gercekten tam okumadan cevapliyorsunuz. "Hep asker suclu" diye benim asla bir cümlemide bulamazsiniz benzeri yazilarimida. Askeri degil askeri kurumu ve yetkilileri belirli olaylarda scularim. Genel olarak bir suclama yapmam. Suclarken suclama nedenlerinide belirtmisimdir. Asker suc islemeyecek diye bir garanti verebilirmisiniz? Veremezseniz elestirilmesinede tahammül edeceksiniz. Yanl olan hic bir seye gözleimizi kapatamayiz. Ön yargilar mesela askeri kurum elestirildiginde derhal yanlis algilanmasidir.

Gönderi tarihi:

ayrıca cyrano arkadaşımız benim mesnetsiz ithamlarda bulunduğumumu idda ediyor bu laf banamı kendisine sormak istiyorum. ben gerçekleri açıklamaktan yana olan bir kişiyim atatürk gerçekte derin dünya devletinin adamıydı ve türkiyeyi kurdu gerçek neyse onu söylerim her konuda ne olursa olsun benim değer yargım budur.

:) yok dostum değildi.

Gönderi tarihi:

PKK'ya isteyen tabiiki lanet okuyabilir. Ben hatta onlara inancsiz oldugum halde "sizin Allah belanizi versin" derim cünki, hic bir mücadele terör yoluyla yapilmamalidir ve yapanlarda asla sözümona temsil etmek istedikleri halkin haklari icin mücadele etmezler.

Bana göre tabiiki bir legal partinin var olmasi illegale göre daha iyidir cünki, kontrol etmek ve izlemek daha basit olur. Irlanda'da bunu örnegini cok güzel bir sekilde gördük. Ama önce ortamin olusmasi gerek diye düsünüyorum. Yani BDP gercekten PKK'nin siyasi legal kanadi ise, onlarin da unu böyle diyebilmeleri icin kanunen haklari olmasi gerek. Daha böyle bir kanun olmadigina göre inkar etmelerinden baska bir secenekleride yok.

Bela okuduğunuz bu terör örgütü insanları kullanıyor ve sokağa döküyor. Bu sokağa dökülen insanlarla mücadeleyi hep insan haklarına karşı diye eleştiriyorsunuz. Bu insanlar zorla mı sokaklara dökülüyor, düşünmeden hareket edip oyuna geldikleri için bu olaylara alet oluyorlar.

Geçenlerde İspanya da eta yı öven avukatların gözaltına alındığını medyadan duydum veya gördüm, belki siz de rastlamışsınızdır. Terör örgütünün legal bir kanadı olur mu sayın Dominik?

saygılar...

Gönderi tarihi:

Bakin hala ya ön yargiyla yada gercekten tam okumadan cevapliyorsunuz. "Hep asker suclu" diye benim asla bir cümlemide bulamazsiniz benzeri yazilarimida. Askeri degil askeri kurumu ve yetkilileri belirli olaylarda scularim. Genel olarak bir suclama yapmam. Suclarken suclama nedenlerinide belirtmisimdir. Asker suc islemeyecek diye bir garanti verebilirmisiniz? Veremezseniz elestirilmesinede tahammül edeceksiniz. Yanl olan hic bir seye gözleimizi kapatamayiz. Ön yargilar mesela askeri kurum elestirildiginde derhal yanlis algilanmasidir.

Sn.Dominik, okuduğumu söyledim. Hep asker suçlu diye bir cümle kullanmamış olabilirsiniz önceki yazılarınızda ergenekon hakkında yazdıklarınızı hatırlayın. Suçlu kim olursa olsun cezasını çekmeli. Asker, sivil, bürokrat, siyasetçi kimse dokunulmaz olmamalı. Ama adil bir yargılama sonucu suçlu bulunursa ceza verilmeli. Ergenekon ve balyoz da suç ispat edilmeden tutuklananları cuntacı diye nitelendiren siz değil miydiniz. Hangimiz ön yargılı?

saygılar...

Gönderi tarihi:

Malesef ki çok sayıda inananı var hala, ama Raif arkadaş sen de biraz insaf et, biz kendi türümüzden olan varlığı ve onun oluşturduğu toplumları çözemedik,kimin neyi, neden, nasıl yaptığını hala anlayamıyoruz. Şimdi sen kalkıyorsun işin içine bir de uzaylı diye bir şey karıştırıyorsun, yapma, etme, aklımız bize lazım, alma onu bizden :)

Gerçekten çok güzel bir yorum.

Gönderi tarihi:

Sn.Dominik, okuduğumu söyledim. Hep asker suçlu diye bir cümle kullanmamış olabilirsiniz önceki yazılarınızda ergenekon hakkında yazdıklarınızı hatırlayın. Suçlu kim olursa olsun cezasını çekmeli. Asker, sivil, bürokrat, siyasetçi kimse dokunulmaz olmamalı. Ama adil bir yargılama sonucu suçlu bulunursa ceza verilmeli. Ergenekon ve balyoz da suç ispat edilmeden tutuklananları cuntacı diye nitelendiren siz değil miydiniz. Hangimiz ön yargılı?

saygılar...

Dostum sunu iyi bilelimki TSK'in sicili cunta konusunda hicte icler acici degil. Toplam 3 Cunta gerceklestirmis, e muhtiralar ve denemeler haric. Siz kimi kime karsi savunuyorsunuz anlasilir degil? Eskiden yapilanlarin neye dayanarak bir daha yapilmayacagini garantiliyebilirsiniz?

Diger taraftan bilirsiniz bir atasözümüz vardir, ates olmayan yerden duman cikmaz diye. Birazcik düsünün yeter dostum. Tabiiki askerde yargilanacak, basbakanda. Onlar kendi devletlerinin yöneticileri degil halkin yöneticileri. Birisi secilmis digeri atanmis ama sonucta görevleri sadece halkin iyiligi iicn. Yanlislari her an elestirilir.

Gönderi tarihi:

Bela okuduğunuz bu terör örgütü insanları kullanıyor ve sokağa döküyor. Bu sokağa dökülen insanlarla mücadeleyi hep insan haklarına karşı diye eleştiriyorsunuz. Bu insanlar zorla mı sokaklara dökülüyor, düşünmeden hareket edip oyuna geldikleri için bu olaylara alet oluyorlar.

Geçenlerde İspanya da eta yı öven avukatların gözaltına alındığını medyadan duydum veya gördüm, belki siz de rastlamışsınızdır. Terör örgütünün legal bir kanadı olur mu sayın Dominik?

saygılar...

Arkadasim PKK terörö örgütü diye Kürt halki kendi haklarinin mücadelesini vermeyecekmi? Önemli olan mücadelenin teröröden soyutlanmasi. Yillardir o terör örgütü "insanlari kullaniyor ve sokaklara döküyorsa" demekki urada bizim büyük hatamiz var. Yani o insanlari terörö örgütünün kucagina atmisiz gecen zaman icerisinde.

Terör örgütünün legal kanadi olur dmiyorum, ama illegal oldugu halde ne yapabildikk? Söylemek istedigim legal kurluslar illegallere göre daha basit kontrol altinda tutulabiliyorlar ve demokratik cözüm yaninda oluyorlar. Birakin Ispanya'yi Irlan'dayi neden görmüyorsunuz? Biz PKK'ni legal partzisi diye bilmem kac parti kapattik, sayisiz milletvekilerini zindanlara yoladik sonuc ne oldu? Yeni parti kurdular, insanlara onlara dahada sahip cikmaya basladilar. 10% secim barajini dahi onlar iicn indirmiyorlar ama bu gidisle yakinda 15% dahi oy alabilecek güce erisebilirler, eger Izmir'den baslayan ve Samsun'a kadar giden saldirilar devam ederse.

Biz devlet ve toplum olarak terörö örgütünün "kullandigi" insanlari kazanabiolmenin yollarini arasaydik bugün inanin bu noktada olmayacaktik ve eminim daha güzel konulari konusacaktik.

Gönderi tarihi:

Arkadasim PKK terörö örgütü diye Kürt halki kendi haklarinin mücadelesini vermeyecekmi? Önemli olan mücadelenin teröröden soyutlanmasi. Yillardir o terör örgütü "insanlari kullaniyor ve sokaklara döküyorsa" demekki urada bizim büyük hatamiz var. Yani o insanlari terörö örgütünün kucagina atmisiz gecen zaman icerisinde.

Terör örgütünün legal kanadi olur dmiyorum, ama illegal oldugu halde ne yapabildikk? Söylemek istedigim legal kurluslar illegallere göre daha basit kontrol altinda tutulabiliyorlar ve demokratik cözüm yaninda oluyorlar. Birakin Ispanya'yi Irlan'dayi neden görmüyorsunuz? Biz PKK'ni legal partzisi diye bilmem kac parti kapattik, sayisiz milletvekilerini zindanlara yoladik sonuc ne oldu? Yeni parti kurdular, insanlara onlara dahada sahip cikmaya basladilar. 10% secim barajini dahi onlar iicn indirmiyorlar ama bu gidisle yakinda 15% dahi oy alabilecek güce erisebilirler, eger Izmir'den baslayan ve Samsun'a kadar giden saldirilar devam ederse.

Biz devlet ve toplum olarak terörö örgütünün "kullandigi" insanlari kazanabiolmenin yollarini arasaydik bugün inanin bu noktada olmayacaktik ve eminim daha güzel konulari konusacaktik.

Allah aşkına hangi hakkın mücadelesi sayın Dominik, biz onlardan daha fazla hangi hakka sahibiz? Vatandaş tepki vermiş kaç gündür hakkında söylenmedik söz kalmadı. Onlar sokaklarda her türlü melaneti yapıyorlar bu hak aramak oluyor. Nasıl bu kadar çifte standart düşünebiliyorsunuz?

Parti kapatmaya gelince, göstermelik olarak kapanırsa tabi ki tekrar açılır. Niye kapatılıyor? Terörü desteklediği için. Açılan partinin mensuplarına bakın, hapisten çıkıp, dağdan inip milletvekili oluyorlar. Bu nasıl hukuk nasıl adalet, bunun hukuku arkadan dolanmak olduğunu herkes biliyor zaten. Onların alacakları kadar destek aldıklarını daha fazla destek alabileceklerini hiç sanmıyorum. İnsanlar şu an ulusalcılar ve ulusalcı olmayanlar diye zaten bölünmüş durumda, yani herkes kararını çoktan verdi ve saflar belirlendi. Bundan sonra da çok fazla bir şey değişmez.

Gönderi tarihi:

Allah aşkına hangi hakkın mücadelesi sayın Dominik, biz onlardan daha fazla hangi hakka sahibiz?

Birakin bu tip yaklasimlari sayin yilmaz. Simdi bizlere buradan tekrar her seyi sil bastan anlattirmayin. Neyin mücadelesi yapildigi bu ortamda defalarca tartisildi, acar okursunuz. Aslinda bildiginizdende eminim ama genede sormusunuz iste.

Devlet erkani dahi bir sorundan ve bu sorunun cözümü icin formüller ararken sizin daha ne sorunuymus, hangi haklarmis gibi tutum almaniz tabiiki konuya nasil yaklastiginizi göstermektedir. Daha düne kadar bu insanlarin varligini dahi kabul etmiyorduk, ahtirlatayim size, Kürt yoktur onlar dag Türk'leridir deniliyordu ülkemizde ve bu tez güya üniversitelerde bilimsel olarak arastirilip resbit edilmisti. Ama birden bu bilimsel tesbiti devlet yok saydi ve Kürt'lerin varligini kabul ediverdi. dahasinida biraz kendinizin arastirmesini arzularim. Her aciklamayi bizden beklemeyin.

Gönderi tarihi:

gerçek gerçektir dostum ne yani onlarda bu işin içinde olduğu gerçeğini söylemeyeyimmi gerçek gerçektir bunu ister kabulet isteretme.

Raif, bir gün kalkıp da "arkadaşlar, nasıl işlettim sizi, hakikaten de inandınız, kabul edin" demeni beklemenin ne kadar güzel bir umut olduğunu bilmeni istiyorum. :)

Gönderi tarihi:

Birakin bu tip yaklasimlari sayin yilmaz. Simdi bizlere buradan tekrar her seyi sil bastan anlattirmayin. Neyin mücadelesi yapildigi bu ortamda defalarca tartisildi, acar okursunuz. Aslinda bildiginizdende eminim ama genede sormusunuz iste.

Devlet erkani dahi bir sorundan ve bu sorunun cözümü icin formüller ararken sizin daha ne sorunuymus, hangi haklarmis gibi tutum almaniz tabiiki konuya nasil yaklastiginizi göstermektedir. Daha düne kadar bu insanlarin varligini dahi kabul etmiyorduk, ahtirlatayim size, Kürt yoktur onlar dag Türk'leridir deniliyordu ülkemizde ve bu tez güya üniversitelerde bilimsel olarak arastirilip resbit edilmisti. Ama birden bu bilimsel tesbiti devlet yok saydi ve Kürt'lerin varligini kabul ediverdi. dahasinida biraz kendinizin arastirmesini arzularim. Her aciklamayi bizden beklemeyin.

Ben size aynı şekilde hitap etsem siz ne dersiniz? Siz de bu tip yaklaşımları bırakın o zaman, böyle saçma bir düşünce tarzı olur mu? Ben sizin gibi düşünmek zorunda mıyım? Kimse kürt kökenli insanları yok kabul etmiyor, T.C de yaşayan ve uyruğu T.C olan herkese bir üst kimlik olarak Türk diyoruz. Tamam siz kabul etmezsiniz ama biz böyle düşünüyoruz. Evet her şeyi sil baştan anlatmanın gereği yok. Türk Milleti nden ayırdığınız insanların bizden daha farklı haklara sahip olmadığına inandığım için tekrar sordum. Yine hak arama konusu geçerse tekrar sorarım.

saygılar.

Gönderi tarihi:

Dostum sunu iyi bilelimki TSK'in sicili cunta konusunda hicte icler acici degil. Toplam 3 Cunta gerceklestirmis, e muhtiralar ve denemeler haric. Siz kimi kime karsi savunuyorsunuz anlasilir degil? Eskiden yapilanlarin neye dayanarak bir daha yapilmayacagini garantiliyebilirsiniz?

Diger taraftan bilirsiniz bir atasözümüz vardir, ates olmayan yerden duman cikmaz diye. Birazcik düsünün yeter dostum. Tabiiki askerde yargilanacak, basbakanda. Onlar kendi devletlerinin yöneticileri degil halkin yöneticileri. Birisi secilmis digeri atanmis ama sonucta görevleri sadece halkin iyiligi iicn. Yanlislari her an elestirilir.

Sn.Dominik, bu cuntacılar iktidarı zorla mı bıraktılar, yoksa kendileri mi bıraktı. e muhtıraların verilmesine çanak tutanların hiç mi sorumluluğu yok? Hem asker suçlu demedim diyorsunuz hem de bu yazıları yazıyorsunuz. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyerek adalet dağıtmaya kalkarsak işte bugün olanlar olur. Haklı haksız herkesi içeri atarlar. Kimi kime karşı savunduğumu hala anlamadınızsa sorun değil, birdaha yazarım. Hiçbir delil olmadan, gizli tanıkların ifadelerine dayanarak içerde tutulan insanları, bu hukuk cinayetini işleyenlere karşı savunuyorum.

saygılar...

Gönderi tarihi:

Raif, bir gün kalkıp da "arkadaşlar, nasıl işlettim sizi, hakikaten de inandınız, kabul edin" demeni beklemenin ne kadar güzel bir umut olduğunu bilmeni istiyorum. :)

dostum maalesef ki doğru söylüyorum evrende belli bir sistem var ve bu derin dünya devletide bu sistemin bir üyesidir ve el altından dünyayı yönetmektedir yani dünya hem dünyalılar tarafından hemde uzaylılar tarafından kontrol ediliyor hatta dünyada belli noktalara bizim gibi insan türünden olan ve bizden hiçbir farkı olmayan uzaylılar görev almaktadır belki aramızdada bu kişilerden vardır.

Gönderi tarihi:

dostum maalesef ki doğru söylüyorum evrende belli bir sistem var ve bu derin dünya devletide bu sistemin bir üyesidir ve el altından dünyayı yönetmektedir yani dünya hem dünyalılar tarafından hemde uzaylılar tarafından kontrol ediliyor hatta dünyada belli noktalara bizim gibi insan türünden olan ve bizden hiçbir farkı olmayan uzaylılar görev almaktadır belki aramızdada bu kişilerden vardır.

Bir ara mizah sitelerinden alıntı yapılarak bizi makaraya sardılar, bu da öyle olsa gerek. Şaka yapıyorsun dimi Raif Kardeş?

Gönderi tarihi:

hayır dostum şaka maka yapmıyorum bu bir gerçek maalesef dünya derin dünya devleti tarafından yönetilmekte ve dünyamızda uzaylılara görevler verilmekte.

Sözün bittiği yer!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.