Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Mart , 2010 Admin Gönderi tarihi: 21 Mart , 2010 Kız Kardeşimin Hikayesi (2009) - My Sister's Keeper 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12 v.s yaşındasınız ve her gün vücudunuzdan hasta olan kardeşiniz için bir bölüm veya birşeyler alınıyor, ne yapardınız? İşte böyle başlıyor bu drama. Öncelikle bu hastalığı uzaktan anlamaya çalışan veya anlamış gibi gözükenlerin hala pek bir şey anlayamayacakları bir film. Avukat bir anne (Cameron Diaz) ve itfaiyeci bir baba kanser hastası olan kızlarını kurtarmak için genetik olarak oluşturulan bir çocuk yapmay karar verirler ve Anna (Abigail Breslin) böylece dünyaya gelir. Annesinin kendinin iznini almadan vucudundan kız kardeğine kan ve diğer şeylerin transferine karşı çıkması ile gelişen bir dizi olan daha sonra olayların daha da karmaşıklaştığı ve tam bir dramaya dönüştüğü film oldukça etkili ve görsel olarak güzel çekilmiş. Çok fazla göz yaşı dökeceğiniz bir film olmuş. Seyredin diyorum ama eğer kaçırırsanız da üzülmeyin. Ayrıca bu filmin kitabınıda okumuştum. Jodi Picoult aynı isimli kitabından alınmış. Her filmde olduğu gibi bu filmde kitabı tam izlediği söylenemez... Oyuncular: Cameron Diaz, Abigail Breslin, Jason Patric, Alec Baldwin, Joan Cusack, Elizabeth Daily, Sofia Vassilieva, Evan Ellingson, David Bortolucci, Nicole Marie Lenz Yönetmen:Nick Cassavetes A former defense attorney (Cameron Diaz) finds herself back in the courtroom when she and her husband (Jason Patric) are sued for medical emancipation by their 11-year-old daughter, Anna (Abigail Breslin), who is expected to donate a kidney to her dying older sister. The subsequent trial tests ethical boundaries and the limits of parental love. Joan Cusack and Alec Baldwin round out the cast in this powerful drama based on Jodi Picoult's novel. Cast:Cameron Diaz, Abigail Breslin, Jason Patric, Alec Baldwin, Joan Cusack, Elizabeth Daily, Sofia Vassilieva, Evan Ellingson, David Bortolucci, Nicole Marie Lenz Director:Nick Cassavetes Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2010 Abigail Breslin bu filmde oynuyor diye izlemistim ve aslinda hic birsey de beklemiyordum ama benim hosuma gitti. Güzel bir hikaye anlatilmis ve Anna karekteri benim en cok hosuma gidenlerdendi biraz asi bir kiz gibi ama nedenleri sonunda belli oluyor zaten. Film beni aglatmayi basaramadi tabiki ama bazi bölümleri dramatiklik yastti bende Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Bu film insana aslında farklı bir bakış açısı sunuyor, seviyorum böyle filmleri... Hepimizin kalıplaşmış düşünceleri vardır mutlak kafasında, bunları bazen bize çevre ve toplum empoze eder, bazen de yaşadıklarımızdan oluşturduğumuz tecrübelerle kendi kendimize ediniriz.. Sonra da o kafamızda oluşturduğumuz kalıbın tersi bir durumla karşılaştıgımızda bi bocalarız ya, bu film de insanı öyle bocalattırıyor aslında... Karışık geldi muhtemelen ama izleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 Yaşlandıkça duygusallaşıyorum galiba şiştim ağlamaktan.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.