Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

“Bravo MOSSAD” örnek alın (!)


S&S

Önerilen İletiler

“Bravo MOSSAD” örnek alın (!)

İsrail gizli servisi dünya üzerinde diğer devletlerin söz geçiremediği yalnız ve yalnız ülkesinin çıkarları doğrultusunda hareket eden bir servis olan Mossad yine ismini ve prestijini korumayı başardı. İsrail’i böyle bir teşkilata sahip olduğu için tebrik ediyorum. Ülkesinin çıkarlarını düşünerek her şeyi yapabileceğini tekrar dünya’ya gösterdi.

 

******

 

Mossad yaptığı en son ve de en önemli görevi Hamas liderleri Mahmud el Mabhuh’u ortadan kaldırmak olmak. İnsanların birbirlerini öldürmesine karşıyım fakat ortada ülke çıkarları söz konusu ise ve siz bunun için yetiştirilmişseniz o zaman size verilen görevi yerine getirmenizden daha doğal ne olabilir ki, bir mağaza sahibinin dükkânını açması gibi yerini bildiğin birini öldürmek…

Örnek MOSSAD

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yani bizimkilerin ne yaptığı belli değil fakat aynı operasyonları Irak’ın dağlarındaki Pkk’lı köpekler için istiyorum. Normal itler için değil tabiî ki örgüt başları olsun gidip vursunlar. Mossad’ın bizimkilerden bir farkı ülkede siyasi birliğin olmasıdır. Her zaman arkasında güçlü bir İsrail’in varlığı hissetmek işlerine olumlu olarak etkiliyordur. Malum Orta Doğu’nun şımarık çocuğu İsrail teknoloji onlarda, para onlarda, politika onlarda daha ne olsun bunları korumak için bütün bir devlet yapısı da var. Korumasınlar mı? Ülkelerinin çıkarlarını… Her ne sorunları olursa olsun İsrail dışa karşı kendi içinde bütünlüğünü çok iyi bir şekilde sağlıyor.

 

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, olayları kınadığı demokratik bir ülke olarak bu tür olayları kabullenemeyecekleri söylediyse de bu çıkışıyla bile yapılan suikastta bir oyuncu olduğunu göstermiştir. Bir nevi bu açıklaması ile memnuniyetini dile getirmektedir.

 

******

NATO ne yapıyor?

Afganistan’da sözde Taliban’a yönelik operasyonlarına devam eden NATO Amerika’nın önderliğinde yine tuhaf operasyonlar ile sivilleri öldürmeye devam ediyor. Ellerinde teknoloji ile Afganları retinalarından genetik kodlama ile bölge halkı olup olmadığını ayırt eden ABD ve NATO güçleri nasıl olurda sivilleri ayırt edemez… Bunun cevabını siz kendi içinizde benliğiniz ile baş başa kalarak düşünün!

 

-

 

S&S (Her Zaman Önde)

 

***********

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 56
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Örnek MOSSAD

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yani bizimkilerin ne yaptığı belli değil fakat aynı operasyonları Irak’ın dağlarındaki Pkk’lı köpekler için istiyorum. Normal itler için değil tabiî ki örgüt başları olsun gidip vursunlar. Mossad’ın bizimkilerden bir farkı ülkede siyasi birliğin olmasıdır. Her zaman arkasında güçlü bir İsrail’in varlığı hissetmek işlerine olumlu olarak etkiliyordur. Malum Orta Doğu’nun şımarık çocuğu İsrail teknoloji onlarda, para onlarda, politika onlarda daha ne olsun bunları korumak için bütün bir devlet yapısı da var. Korumasınlar mı? Ülkelerinin çıkarlarını… Her ne sorunları olursa olsun İsrail dışa karşı kendi içinde bütünlüğünü çok iyi bir şekilde sağlıyor.

 

Siz herhalde 30 yili askin yasadigimiz danisikli dövüsü anlamassiniz. Apo bile karsilikli anlasmalar ile bilerek yakalandi.

 

85 yildir bizlere devamli devlet ne anlatirsa dogrudur mantigi ögretildigi icin sizin gibi arkadaslarin beklentileride sadece bir hayal olarak kalacaktir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu tür eylemler İsrail'in ve israil "kurumlarının", terör eylemlerini devlet politikası olarak icra ettiklerinin kanıtıdır. Ortada kesinlikle örnek alınacak bir durum yok, aksine işgal ülkesi israilin bu tür eylemleri kınanmalıdır. Dünya üzerinde suikast yoluyla adam öldüren bir tek devlet yoktur işgalci israil dışında. Suikast demek "yargısız infaz" deyiminin somut hali demektir ve hiç bir meşru devlet böyle bir yönteme başvurmaz.

 

Türkiye'nin; suikast ile adam öldüren, kadrolu maaşlı suikast timlerinden müteşekkil israil operasyon ve istihbarat kurumu MOSSAD'ı terör örgütleri listesine almasını istiyorum. Bu örgütün Türkiye üzerinde de bu tür terör eylemleri icra etmeyeceğini de kimse iddia edemez, buna göre tedbir alınmalıdır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dava insani olmak,bir davaya eger hakli olduguna inaniyorsa sonuna kadar sahip cikmak,mücadele vermek kisisel bazda oldugu kadar siyasi ve ülke ile ilgili konulardada olabilmelidir.Bu anlamda ben Israil Devleti'nin yillardir takip ettikleri siyasetten bir nebze olsun ödün vermeden devam ettiklerini görüyor ve devlet olma sartlarindan birininde devleti korumak olduguna inaniyorum.Dünyanin dört bir tarafina dagilarak,Almanya'dan uzaklara kacan nazi subaylarinin hayatta olanlarini tek tek desifre ederek ortaya cikaran Mossad'dir.Bizim tatli su müslümanlari Türkiye Cumhuriyeti Devletini yikmaya calisirken akillarinca begenmedikleri Yahudiler Devletlerini saglamlastirmanin cabasini veriyorlar.Israil Güvenlik güclerinin Israil'li köktendinci kesime karsi gerektiginde nasil bir mücadele verdiklerini az cok hepimiz televizyon haberlerinde görürüz.Ayni sartlar Türkiye'de yasanmis olsaydi,Türkiye'yi kan gölüne cevirirdiler bizim dincilerimiz,din elden gidiyor diye.

 

Almanya Somali'ye kacirilan ucagini ve yolcularini kurtarmak icin derhal karar almis ve özel ekibini Mogadisu'ya göndermistir.Amerika öldürülen Amerikalilar icin Afganistan'i ve Irak'i yerle bir etti.Biz ne yaptik peki?Bizde askerimize kursun sikanlari Haburda bagrimiza bastik!

 

Amerika'nin 11 resmi yani bilinen 2 yari resmi gizli istihbarat servisi mevcut.Bizim bir tane var onuda calistirmiyorlar.Cünkü bizdeki demokratlar kadar dünyanin baska hicbir ülkesinde demokrat yoktur.En akilli,en insancil demokratlar bizdedir.Bizdeki demokratlar "DEVLETTE GIZLILIK OLMAZ"demokratidir.Halbuki her devletin gizli olmasi gereken planlari vardir.Ama Türkiye'de olamaz cünkü demokratlarimiz karsi cikiyor.Her ülkenin icinde o ülkeden memnun olmayanlar vardir bizdekiler memnun olmayanlar degil karsi olanlardir.Ve o kadar demokratikizki ben devlete karsiyim,bu devletin yerine baska bir devlet kurulmalidir,adida su olmalidir diyebilmek özgürlügü bile vardir.Dedim ya baska ülkelerde olmayan demokrasi bizde fazlasiyla var tasiyor bile.

 

Dün Ispanya'da Basbakana ayakkabi firlatildi.Firlatan bir Kürttü,en azindan öyle söylendi ve "VIVA KÜRDISTAN"sloganini atarak ayakkabiyi firlatti,ayakkabi korumaya geldi her neyse gecistirildi.

 

Ben ayakkabi atanin,kimligi ve kökenine bakmadan BRAVO dedim.Davasi icin ceza yemeyi gözüne almis birisinin böyle bir saldiriya kalkismasina alkis tutulur.Dava insani olmak böyle olur.Yoksa kenara cekilip ya bu böyle olsaydi veya söyle olsaydi demek ve hep birilerinden baslangic beklemek dava adamligi degildir.Basbakan o ayakkabiyi hak ettimi etmedimi o benim tartisma alanimin disindadir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İsrail ve Türkiye'yi bir birleriyle mukayese etmek Türkiye devleti ve Türk milletine yapılabilecek en büyük hakarettir. İsrail 40 küsür yıldır Filistin topraklarının 3/2'sinde işgalci ülke konumundadır ve bu işgal günden güne yayılmaktadır. ABD'nin ve İsrail'in kuruluşunda en büyük rol alan İngiltere'nin güdümündeki Birleşmiş Milletler dahi aldığı 242 nolu kararla israili işgalci ilan etmiştir. Filistin'in Kuava-i Milliye haraketi Hamas da 1967'den itibaren işgal ettiği topraklardan çıkması durumunda israil'i tanıyacağını ilk ağızdan ilan etmiştir.

 

Onurlu ve şerefli milletlerin örnek alması gereken biri varsa bu zalim işgalciye karşı kahramanca mücadele veren şanlı Hamas hareketidir, işgal ettiği topraklarda insanları soykırım ve vahşi saldırılarla yok etmeye çalışan işgalci israil değildir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

HAMAS Israil'in istegi ile kurulmus bir terör örgütüdür.Kurulus amaci Yasser Arafat'in baslatmis oldugu ve yillar yili mücadelesini verdigi Filistin halkina özgürlük savasina karsi kullanilmak icindi.Gercekleri bilmeden sadece hamaset yapmak,sözümona, Türk Devletini savunur gibi bir tutum sergilemek,MOSSAD ve MIT gercegini görmemeye calismak gercekleri yok etmez.El Fetih'in Israil karsi yaptigi her mücadelede HAMAS EL FETIH'e karsi muhalefet savaslari vermistir.Baskalarini töhmet altina sokmadan önce bilgilerinizi gelistirirseniz bana degil kendinize faydaniz dokunur.

 

Türkiye'yi yikmaya adini degistirmeye calisanlar, Van Minitcilerdir.Halki aldatmak kendini oldugundan farkli göstermeye calismak sadece takiyyedir.Bugün Hamas'i savunanlarin beyinlerinin bir kösesinde acaba Türkmenlerin ne yaptigi varmidir,yoksa nasil olsa Barzani onlari koruyormu diyorsunuz?

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Hamas terör örgütü ise Kuva-i Milliye nedir sizce? İşgal altındaki toprakları için direnenler sizin için ve emperyalist dünya için terörist olabilir ancak zamanında topraklarını işgal edenlere unutamayacakları bir tokat indiren necip Türk milleti için onların her biri şanlı kahraman direnişçilerdir. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti de Hamas'ı terör örgütü olarak kabul etmemektedir, 2006'da Hamas lideri Meşal Türkiye'de resmi olarak ağırlanmıştır. Türk Dışişleri yetkilileri çeşitli vesilelerle Hamas yöneticileriyle resmi temaslarda bulunmaktadır. Filistin halkının seçilmiş hükümeti Hamas'a yasal olarak da terör örgütü diyemezsiniz, buna kimsenin hakkı yoktur. Filistin halkının %65'lik desteğini kazanmış bir hükümete kimse terör örgütü diyemez, 60 yıldır eşi benzeri görülmemiş bir zulme uğrayan Filistin halkının temsilcilerine kimse küfür edemez.

 

1987 yılına kadar ortada Hamas diye bir oluşum yoktu. Bu tarihe kadar FKÖ işgali sona erdirmeye yönelik tek bir kazanım dahi elde edememiş, aksine işgal günden güne de yayılmıştır. Hamas da bu neticesiz süreç sonunda kurulmuştur. Hamas düşmanı İsrail Elfetih'ten son derece memnundur. Bunu israil başı Peres van minute tepkisine muhatap olduğu Davos oturumunda kendi ağzıyla söylemiştir. Elfetih'e hayran olan tek siz değilsiniz yani. Bu arada ben bir zamanlar merhum Arafat'ın isril ajanı olduğunu duymuştum ancak buna zerre kadar inanmamıştım, bence siz de şanlı direnişçileri yıpratmak amacıyla ortaya atılan isril uyduruklarına fazla kanmayın.

 

Kim bilir siz Ahmedinecad'ın yahudi olduğu yalanına da inanıyorsunuzdur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin kimleri terör örgütü olarak gördügünü Türkiyede iki yildir yasiyoruz. Kendi askerini terörist olarak gören bir hükümet HAMAS gibi terör örgütlerinide savunur ancak. HAMAS bagimsizlik savasi vermiyor, HAMAS EL FETIH'e karsi kurulmus bir Israil yandasi örgüttür. Stratejisini degistirmis olmasi onu terör örgütü olma sifatindan uzaklastirmiyor.

 

Kuvayi-i Milliye, kendi halkina karsi savasmadi, HAMAS ise EL FETIH'E karsi savas veriyordu ve hala veriyor.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yazılanlara daha dikkatli olunmalıdır diye düşünüyorum öncelikle. Kendi askerini "terörist" olarak görmek de ne demek? Böyle kolay ve dayanaksız ithamlarda bulunulmamalıdır. Her defasında ve her fırsatta bu ülkenin Hükümeti, Mehmetçiğin "güzide bir kurum" olduğunu ve "Türk ordusunun başka hiç bir altarnetifinin olamayacağını" söylemişlerdir ve söylemektedirler. Suç işlemiş olma şüphesi olanlarsa konunun dışındadır ve hiç bir demokratik ülkede kimse layüsel değildir, hatta Başbakanlar bile.

 

Şimdi asıl konuya gelirsek; Hamas hakkında savunduklarınız bilgi eksikliği ve tarfgirliğinizden kaynaklanmaktadır gördüğüm kadarıyla. Hamas 1987'de kuruldu. Bilenler bilir bu tarih 1. İntifada'nın patlak verdiği ve yüzlerce Filistinlinin acımasızca katledildiği dönemin hemen sonrasına tekabul etmektedir. Hamas bu yaşanan vahşet ve sona erdirilemeyen işgale tepki olarak doğmuş ve mücadeleyi üstlenmek zorunda kalmıştır. 2006 seçimlerinde zafer elde edene kadar da FKÖ ile ve özellikle de Yaser Arafat ile çatışmayı geçin ciddi sorun dahi yaşamamışlardır. Elfetih ile çatışma süreci Arafat'ın öldürülmesi ve Hamas'ın iktidara gelmesinin hazmedilememesinden sonra olmuştur.

 

Aslında Hamas Filistin'i yönetmek gibi bir gaye de gütmemiştir hiç bir zaman ancak katıldıkları ilk seçimde elde ettikleri muazzam destek bunun toplumsal bir talep ve zorunluluk olduğunu göstemiştir. Elfetih gibi boğazına kadar yolsuzluğa saplanmış bir zihniyeti mi desteklek zorundaydı mazlum Filistin halkı?

Filistin davasına ve Filistin halkına zerre misgal saygısı olan bir kişi Filistin halkının %65-70 desteğine sahip bir harekete saygısızlık yapmayacak ve işgalci israil'le bir olup canlarını ortaya koyan bu kişilere küfür edemeyecektir.

 

saygıyla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yazılanlara daha dikkatli olunmalıdır diye düşünüyorum öncelikle. Kendi askerini "terörist" olarak görmek de ne demek? Böyle kolay ve dayanaksız ithamlarda bulunulmamalıdır. Her defasında ve her fırsatta bu ülkenin Hükümeti, Mehmetçiğin "güzide bir kurum" olduğunu ve "Türk ordusunun başka hiç bir altarnetifinin olamayacağını" söylemişlerdir ve söylemektedirler. Suç işlemiş olma şüphesi olanlarsa konunun dışındadır ve hiç bir demokratik ülkede kimse layüsel değildir, hatta Başbakanlar bile.

 

Şimdi asıl konuya gelirsek; Hamas hakkında savunduklarınız bilgi eksikliği ve tarfgirliğinizden kaynaklanmaktadır gördüğüm kadarıyla. Hamas 1987'de kuruldu. Bilenler bilir bu tarih 1. İntifada'nın patlak verdiği ve yüzlerce Filistinlinin acımasızca katledildiği dönemin hemen sonrasına tekabul etmektedir. Hamas bu yaşanan vahşet ve sona erdirilemeyen işgale tepki olarak doğmuş ve mücadeleyi üstlenmek zorunda kalmıştır. 2006 seçimlerinde zafer elde edene kadar da FKÖ ile ve özellikle de Yaser Arafat ile çatışmayı geçin ciddi sorun dahi yaşamamışlardır. Elfetih ile çatışma süreci Arafat'ın öldürülmesi ve Hamas'ın iktidara gelmesinin hazmedilememesinden sonra olmuştur.

 

Aslında Hamas Filistin'i yönetmek gibi bir gaye de gütmemiştir hiç bir zaman ancak katıldıkları ilk seçimde elde ettikleri muazzam destek bunun toplumsal bir talep ve zorunluluk olduğunu göstemiştir. Elfetih gibi boğazına kadar yolsuzluğa saplanmış bir zihniyeti mi desteklek zorundaydı mazlum Filistin halkı?

Filistin davasına ve Filistin halkına zerre misgal saygısı olan bir kişi Filistin halkının %65-70 desteğine sahip bir harekete saygısızlık yapmayacak ve işgalci israil'le bir olup canlarını ortaya koyan bu kişilere küfür edemeyecektir.

 

saygıyla

 

Her nedense karsi yazanlari hep bilgi eksikligi ve tarafgirlik olarak görme aliskanligi var.Benim bilim eksik degildir ve ben tarafgirsem Türkiye ve Türk Milletinin tarafgiriyim."Insallah dostumuz Amerikanin askerleri sag salim evlerine dönerler"diyenlerden degilim.Bilgime gelince,madem ki siz bu konuda daha bilgilisiniz o zaman benim Hamas hakkinda yazacagim ve tamamen belgelenmis olan gercekleride bana aciklarsiniz saniyorum.Anladigim kadariyla Hamas sizide baya bir sarmalamis,Irak ve Türkmenler bir yana HAMAS bir yana.Acaba diyorum,HAMAS'in sizi bu kadar sarmalamis olmasi onlarin Israil'e karsi olmasindanmi,yoksa Türkmenler ve Öldürülen bir milyona yakin Irakli Amerikan karsiti oldugu nedeniylemi?

 

SAYGILARLA

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Önce bakalim kimin bilgisi eksikmis:Hamas 1987'de degil 1982'de Israil'in egemenligindeki GAZZE'DE;Israil Devletinin özel izniyle bir vakif olarak kurulmustur.Israil HAMAS'in para toplayip Filistinlileri örgütlemesine ve güclenmesine göz yummustur.

 

HAMAS,ABD'de vakiflara,finans sirketlerine sahiptir.Hamas askeri kanat sorumlularinin dahi yasalsirketleri vardir. IAP (ISLAMIC ASSOCIATION OF PALASTINE/FILISTIN ISLAMI CEMIYETI)örgütlerden biridir.Düzceli MERVE KAVAKCI IAP toplantisinda konusurken Türkiye'ye oralardan cihad ilan etmistir.

 

HAMAS uzantisi,CAIR,UASR ve ISNA gibi örgütler ABD baskani ve ABD Disisleri icli dislidirlar.Bunlar Yasser Arafat'in bagimsiz,egemen Filsitn Devleti davasini desteklemezdiler.Bu örgütlerin bir görevide Türkiye'ye ambargo uygulanmasi icin Amerikan yönetimine baski yapmaktir;Merve Kavakci'nin Türkiye'yi karistirmasina karsilik olarak Türkiye aleyhinde calismaktadirlar.

 

Suudiler ve ötekiler,Israillilere ucuz is gücü olmaktan baska sermayeleri olmayan Filistinlilerin yasal yönetimi olan FKÖ'ye parasal yardimi kesmisler ve HAMAS'a para yagdirmislardir.

 

Filistin Devlet yönetimi,Israil'le ne zaman anlasmaya baslasa,dünyanin destegini alip elini güclendirse,HAMAS intihar saldirisinda bulunmustur.Her saldiridan sonra Israil helikopterleri,ucaklari Filistin Devletinin resmi polis karakollarini vurmustur.

 

 

Bu konuda daha fazla yazmak istemiyorum,cünkü gercekler eger bastan inkar edilmisse bunu hicbir belge degistiremez.Aynen HAMAS konusunda oldugu gibi.Israil tarafindan Filistin Devletine sokulan bir TRUVA ATIDIR HAMAS.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yazılanlara daha dikkatli olunmalıdır diye düşünüyorum öncelikle. Kendi askerini "terörist" olarak görmek de ne demek? Böyle kolay ve dayanaksız ithamlarda bulunulmamalıdır. Her defasında ve her fırsatta bu ülkenin Hükümeti, Mehmetçiğin "güzide bir kurum" olduğunu ve "Türk ordusunun başka hiç bir altarnetifinin olamayacağını" söylemişlerdir ve söylemektedirler. Suç işlemiş olma şüphesi olanlarsa konunun dışındadır ve hiç bir demokratik ülkede kimse layüsel değildir, hatta Başbakanlar bile.

 

Şimdi asıl konuya gelirsek; Hamas hakkında savunduklarınız bilgi eksikliği ve tarfgirliğinizden kaynaklanmaktadır gördüğüm kadarıyla. Hamas 1987'de kuruldu. Bilenler

 

saygıyla

Kendi Milislerini olusturmaya calisan hükümet laik ordusuna sahip cikamaz bunu gec !!!

 

Hamas´i destekleyerek kimsenin Türkiye´yi muz ülkesi haline getirmeye hakki yok sadece ve sadece o militanlarinin gönlü hos olacak diye koskocaman Türkiye basta BOP es baskanligi yaptigi Amerika´nin vede girmek istedigi Avrupa Birligi ve onun takibinde ki dünya devletlerin listesin de terör örgütü olarak gecen Hamas´i desteklemez!!!

 

Cihad yoluyla Israil´i haritadan silmeyi amaclayan, statüsünde ve programinda müzakereyi reddeden ve Filistin´de bir din devleti kurmak isteyen bir örgütü desteklemez..

Bunu acikca belirtmekde yarar var akli basinda olan hic bir kimse desteklemez...Bugün hangi devlet ben pkk yi destekliyorum diyebiliyor..

 

Böyle cikislar hic bir devlete misyon yüklemez yükleyecegi sadece aforozdur bugünde bunu Araplar yapmistir bu iyi irdelendiginde son gelismelerde beyanetlerde acikca görüllmektedir. Arap ülkeleri Disisleri Bakanlari toplantisinda ve Arap olmayan ülkelerin Araplar arasindaki tartismalara katilmamalari gerektigi defalarca vurgulanmistir bu Türkiye vurgusudur dün yasanan yardim konvoyunda ki olaylari unutmayalim misirin aldigi tavir ortada..onlar ayri sayfa tutuyor.

 

Bizlerin onlarin bekasina karismak belli noktaya kadardir..Devlet polikasi nedir? sadece bir taraftan gelen siddete degil, her taraftan gelen siddete karsi olmaktir. Din Vicdan diyorsan..

 

Basbakanin sözleri ortada?

 

Musevi düsmanligi utanc verici bir akil hastaliginin tezahürüdür, katliamla sonuclanan bir sapkinliktir, sapikliktir.. Soykirim, etnik temizlik, irkcilik, islam düsmanligi, hiristiyan düsmanligi, yabanci düsmanligi ve terörizm gecmisten bugüne kadar devam edegelen kötülügün farkli yüzleridir.. Baska dinlere hosgörü göstermek bize peygamber mirasidir.. musevi düsmanliginin Türkiye´de yeri yoktur...

 

Bunlari söyleyeceksin arkasindan dünyada tekten ülke olacaksin Hamasi destekleyen.

 

Yada arinc gibi söyleyip tekden olacaksin..

 

Bülent arinc ne diyor? Söyle bir hadisi serif var, Müslümanlarla yahudiler harp etmedikce kiyamet kopmayacaktir.

Bu harpte Müslümanlar galip gelecektir ki, Yahudiler taslarin ve agaclarin arkasina saklanacak, agaclar haber verecektir, Ey Müslüman arkama Yahudi saklandi gel onu öldür diyeceklerdir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Herkesin İsraillilerin devletlerine sahip çıkma bilincine imrendiği bir gerçektir. Siyasi polemikleri bir kenara bırakalım, bir tanker çıksın da İsrail karasularında bir sintine boşaltsın bakayım, İsrail onu ne yapıyor! Analarından emdikleri sütü burunlarından getiriyor mu, getirmiyor mu?

 

Bu cesarete sahip bir kaptan anasından doğmuş değildir. Devlet bilinci böyle olur işte.

 

İsrailliler Arabistan'ın en eski halkıdır. O yarımadada bir devlet olmaya hakları vardır ve bu hakkı da söke söke almışlardır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kendi Milislerini olusturmaya calisan hükümet laik ordusuna sahip cikamaz bunu gec !!!

 

Hamas´i destekleyerek kimsenin Türkiye´yi muz ülkesi haline getirmeye hakki yok sadece ve sadece o militanlarinin gönlü hos olacak diye koskocaman Türkiye basta BOP es baskanligi yaptigi Amerika´nin vede girmek istedigi Avrupa Birligi ve onun takibinde ki dünya devletlerin listesin de terör örgütü olarak gecen Hamas´i desteklemez!!!

 

Cihad yoluyla Israil´i haritadan silmeyi amaclayan, statüsünde ve programinda müzakereyi reddeden ve Filistin´de bir din devleti kurmak isteyen bir örgütü desteklemez..

Bunu acikca belirtmekde yarar var akli basinda olan hic bir kimse desteklemez...Bugün hangi devlet ben pkk yi destekliyorum diyebiliyor..

 

Böyle cikislar hic bir devlete misyon yüklemez yükleyecegi sadece aforozdur bugünde bunu Araplar yapmistir bu iyi irdelendiginde son gelismelerde beyanetlerde acikca görüllmektedir. Arap ülkeleri Disisleri Bakanlari toplantisinda ve Arap olmayan ülkelerin Araplar arasindaki tartismalara katilmamalari gerektigi defalarca vurgulanmistir bu Türkiye vurgusudur dün yasanan yardim konvoyunda ki olaylari unutmayalim misirin aldigi tavir ortada..onlar ayri sayfa tutuyor.

 

Bizlerin onlarin bekasina karismak belli noktaya kadardir..Devlet polikasi nedir? sadece bir taraftan gelen siddete degil, her taraftan gelen siddete karsi olmaktir. Din Vicdan diyorsan..

 

..........

1-Hamas'ı terör örgütü olarak kabul edenler aslında azınlık ülkelerdir ancak bunlar sesi çok çıkan haklılığını kuvvetlerinden alan belli zihniyete sahip ülkelerdir. Hamas'ı meşru bir oluşum olarak değerlendiren tek ülke de Türkiye değildir. Müslüman ülkelerin bir teki bile Filistin halkının temsilcisi Hamas'ı "terör örgütü" olarak kabul etmemektedir. Türki cumhuriyetler de aynı şekilde. Bu direniş hareketini terörist olarak kabul eden bir tane müslüman ülke varsa adını veriniz??? 1987 yılında kurulmuş olmasına rağmen Türkiye'de iktidara gelen hiç bir hükümet de Hamas konusunda emperyalist siyonist ülkelerin çizgisinde yer almamıştır, yani durum şu anki hükümet'le de ilgili değil.

 

2- İsrail bir işgal ülkesidir. 1967 yılındaki Altı gün savaşını bahane ederek Filistin topraklarının 3/2'sini işgal etmiştir. BM gibi bir kurum bile aldığı 242 nolu kararla israil'i işgalci ülke ilan etmiş ve işgal ettiği topraklardan çıkmasını istemiştir. Buna özellikle dikkat edilmelidir, isail uluslarası oluşumlar nezdinde dahi işgalci ve gayrımeşru konumdadır. Filistin direniş hareketi Hamas lideri Başbakan İsmail Haniye 2006 yılında verdiği demeçte "1967 sınırlarına dönmesi durumunda israili tanıyıp masaya oturabileceklerini" deklare etmiştir. Yine Halid Meşal 2007 yılında VOA News'e verdiği demeçte aynı vaadi tekrarlamıştır, yani Hamas uluslarası toplumun istekleriyle hemen hemen aynı taleplerde blunmaktadır. Ancak Terör ve İşgal devleti israilin buna karşılığı katliam ve vahşet olmuştur.

 

3-İsrail Gazze'de eşine zor rastlanır bir vahşete imza atmıştır son Gazze saldırısında. Necip Türk milleti ve onun şerefli yöneticileri haklı olarak ve insanlığın gereği olarak bu kıyıma tepki göstermiştir. Kimi arap rejimlerinin bundan hoşnutsuz olmasının insanlık namına hiç bir değeri yoktur. Bazıları insanlığını ve vicdanlarını rafa kaldırdıysa Türkiye ve Türk milleti de o gibileri örnek alacak değildir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Herkesin İsraillilerin devletlerine sahip çıkma bilincine imrendiği bir gerçektir. Siyasi polemikleri bir kenara bırakalım, bir tanker çıksın da İsrail karasularında bir sintine boşaltsın bakayım, İsrail onu ne yapıyor! Analarından emdikleri sütü burunlarından getiriyor mu, getirmiyor mu?

 

Bu cesarete sahip bir kaptan anasından doğmuş değildir. Devlet bilinci böyle olur işte.

 

İsrailliler Arabistan'ın en eski halkıdır. O yarımadada bir devlet olmaya hakları vardır ve bu hakkı da söke söke almışlardır.

 

Hayranlık duyduğunuz işgalci israil son Gazze saldırısında 1500 insanı katletmiştir, öldürdülklerinin binden fazlası kadın, çocuk ve ihtiyar. İsrailiniz tam 6000 evi yıkmıştır. 1.5 milyonluk nufusa sahip Gazze halkı bugün su ve kuru ekmeğe dahi muhtaç. İçinde yaşadığımız şu milenyum çağında binlerce insan yer altına kazılan tünellerle ihtiyaçlarını karşılamaya muhtaç bırakılmıştır sizin o derin hayranlık duyduğunuz israil tarafından. Siz istediğinizi kendinize örnek alabilirsiniz, ancak Türk milletinin seçtiği hiç bir hükümet bu insanlığını çölde yitirmiş zalimleri kendisine örnek almayacaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

3-İsrail Gazze'de eşine zor rastlanır bir vahşete imza atmıştır son Gazze saldırısında. Necip Türk milleti ve onun şerefli yöneticileri haklı olarak ve insanlığın gereği olarak bu kıyıma tepki göstermiştir. Kimi arap rejimlerinin bundan hoşnutsuz olmasının insanlık namına hiç bir değeri yoktur. Bazıları insanlığını ve vicdanlarını rafa kaldırdıysa Türkiye ve Türk milleti de o gibileri örnek alacak değildir.

Birakin o serefi, o bahsettiginiz serefi. Hayranlık duydugunuz BOP es baskanlgiyla Irak´ta topraga gömülmüstür. Hangi sereften bahsediyoruz, bu savasin yaninda yer alarak?..

 

Bizim bahsettigimiz bir savasin yaninda yer almadan reklam icin bir Terör örgütünün sözcülügünü yapmaktir? Bugün siyasi gücü agir olan hangi Arap ülkesi kibris icin bir kipirdanista bulunmustur..gecelim bunlari !!!

 

Biz burada Kadınları recmeden, escinselleri katleden, çocukları "en az 7 Yahudiyi öldüren cennete gider" diye yetiştiren, kisi hak ve özgürlüklerini hice sayan Hamas´dan bahsediyoruz.. Demokratik filistin halkinin temsilcisi olamaz. Bugün nasil AKP ABD nin sermayisinle basimiza getirildiyse? Bugünde ayni sekilde HAMAS Israil tarafindan getirilmistir.. Dünyaya karsi kendi progandalari dogrultusunda kullanmaktadir onun sayesinde mazlumu oynayan filistin halki degil Israildir.. Hamasla filistin halki bitirilmistir biz neden bahsediyoruz !!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Hayranlık duyduğunuz işgalci israil son Gazze saldırısında 1500 insanı katletmiştir, öldürdülklerinin binden fazlası kadın, çocuk ve ihtiyar. İsrailiniz tam 6000 evi yıkmıştır. 1.5 milyonluk nufusa sahip Gazze halkı bugün su ve kuru ekmeğe dahi muhtaç. İçinde yaşadığımız şu milenyum çağında binlerce insan yer altına kazılan tünellerle ihtiyaçlarını karşılamaya muhtaç bırakılmıştır sizin o derin hayranlık duyduğunuz israil tarafından. Siz istediğinizi kendinize örnek alabilirsiniz, ancak Türk milletinin seçtiği hiç bir hükümet bu insanlığını çölde yitirmiş zalimleri kendisine örnek almayacaktır.

 

Peki sizin o bel bagladiginiz, ABD Irak'ta kac yüz bin kisiyi katletmistir? Kac bin Irak'li kadin ve kiza tecavüz edilmistir. Baskalarini isinize gelmeyince Israil yanlisi olarak yaftalarkan, sayesine bir milyon Irak'linin Amerikan zulmü ile ölmesine neden olan Recep Tayyip Erdogan'a neden kol kanat geriyorsunuz. Bu mudur müslümanlik, bu mudur insanlik?

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Recep Tayyip Erdogan'in,Irak'a yapilan Amerikan ve Ingiliz saldirilarinin ve isgalinin ardindan, katledilen yüzbinlerce, cocuk, kadin, erkek hakkinda DÜNYA KAMUOYUNA bir aciklamasi ve Irak'la ilgili bir yakinmasi Amerika ve Ingiltere'nin haddini astigini, katliam yaptigini, insan haklarini ihlal ettigini belirten bir cikisi oldu mu? Belki olmustur duymamisimdir eger varsa lütfen paylasin benimle.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Önce bakalim kimin bilgisi eksikmis:Hamas 1987'de degil 1982'de Israil'in egemenligindeki GAZZE'DE;Israil Devletinin özel izniyle bir vakif olarak kurulmustur.Israil HAMAS'in para toplayip Filistinlileri örgütlemesine ve güclenmesine göz yummustur.

 

HAMAS,ABD'de vakiflara,finans sirketlerine sahiptir.Hamas askeri kanat sorumlularinin dahi yasalsirketleri vardir. IAP (ISLAMIC ASSOCIATION OF PALASTINE/FILISTIN ISLAMI CEMIYETI)örgütlerden biridir.Düzceli MERVE KAVAKCI IAP toplantisinda konusurken Türkiye'ye oralardan cihad ilan etmistir.

 

HAMAS uzantisi,CAIR,UASR ve ISNA gibi örgütler ABD baskani ve ABD Disisleri icli dislidirlar.Bunlar Yasser Arafat'in bagimsiz,egemen Filsitn Devleti davasini desteklemezdiler.Bu örgütlerin bir görevide Türkiye'ye ambargo uygulanmasi icin Amerikan yönetimine baski yapmaktir;Merve Kavakci'nin Türkiye'yi karistirmasina karsilik olarak Türkiye aleyhinde calismaktadirlar.

 

Suudiler ve ötekiler,Israillilere ucuz is gücü olmaktan baska sermayeleri olmayan Filistinlilerin yasal yönetimi olan FKÖ'ye parasal yardimi kesmisler ve HAMAS'a para yagdirmislardir.

 

Filistin Devlet yönetimi,Israil'le ne zaman anlasmaya baslasa,dünyanin destegini alip elini güclendirse,HAMAS intihar saldirisinda bulunmustur.Her saldiridan sonra Israil helikopterleri,ucaklari Filistin Devletinin resmi polis karakollarini vurmustur.

 

 

Bu konuda daha fazla yazmak istemiyorum,cünkü gercekler eger bastan inkar edilmisse bunu hicbir belge degistiremez.Aynen HAMAS konusunda oldugu gibi.Israil tarafindan Filistin Devletine sokulan bir TRUVA ATIDIR HAMAS.

 

 

saygilarla

 

İlginçtir, baştan sona yalan ve yanlışlarla dolu mesajınızı bu gün fark ettim. Neresini düzelteyim derler ya işte tam öyle bir yazı.

 

En baştan; Hamas'ın kuruluş tarihi 1982 değildir. Daha önce söylediğim gibi Hamas'ın kuruluşu tam olarak 9 Aralık 1987 tarihidir. Geçtiğimiz Aralık ayında kuruluşunun 22. yılı kutlanmıştır.

 

Böylesine kolay ulaşılacak bir konuda bile yalan yanlış bilgiler ortaya atanların diğer atmasyonlarını siz düşünün. ABD ve AB gibi Hamas düşmanı israil müttefiklerinin Hamas'ı finanse ettiğini iddia edebilenlere artık ne denebilir doğrusu ben bilemiyorum. Biraz aklı olan her kes bilir ki emperyalist ABD ve AB gibi ülkeler Hamas'ın iktidara gelmesini bahane ederek tüm yardımları kesmişlerdir, Bilmem ki bunu ispatlamaya gerek var mıdır? Bu forumda var galiba(!) şu göz önünde yaşananlara ve tüm gerçeklere rağmen ABD'nin Hamas hareketini finanse ettiğini iddia edenler insan aklıyla dalga geçmektedirler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Birakin o serefi, o bahsettiginiz serefi. Hayranlık duydugunuz BOP es baskanlgiyla Irak´ta topraga gömülmüstür. Hangi sereften bahsediyoruz, bu savasin yaninda yer alarak?..

 

Bizim bahsettigimiz bir savasin yaninda yer almadan reklam icin bir Terör örgütünün sözcülügünü yapmaktir? Bugün siyasi gücü agir olan hangi Arap ülkesi kibris icin bir kipirdanista bulunmustur..gecelim bunlari !!!

 

Biz burada Kadınları recmeden, escinselleri katleden, çocukları "en az 7 Yahudiyi öldüren cennete gider" diye yetiştiren, kisi hak ve özgürlüklerini hice sayan Hamas´dan bahsediyoruz.. Demokratik filistin halkinin temsilcisi olamaz. Bugün nasil AKP ABD nin sermayisinle basimiza getirildiyse? Bugünde ayni sekilde HAMAS Israil tarafindan getirilmistir.. Dünyaya karsi kendi progandalari dogrultusunda kullanmaktadir onun sayesinde mazlumu oynayan filistin halki degil Israildir.. Hamasla filistin halki bitirilmistir biz neden bahsediyoruz !!!

 

Anladım. Sizin için işgal edilen toprakları için savaşanlar "teröristtir" Sütçü İmam da "teröristbaşıdır" sizin zihniyetinize göre.

 

Kıbrıs meselesinden dolayı Arap'lara hesap sormadan önce Türki cumhuriyetlere bir sormayı deneyiniz. Tek millet iki devlet dediğimiz kardeş ülke Azerbaycan'ın bile Kıbrıs meselesine bir gramlık katkısı olmamıştır. Gidin önce onlara Kıbrıs'ın hesabını sorun.

 

Hamas'ın "Kadınları recmeden, escinselleri katleden, çocukları "en az 7 Yahudiyi öldüren cennete gider" diye yetiştiren" bir hükümet olduğunu ispatlayınız? Eğer ispatlayamazsanız bunun adı iftiracılıktır, bilesiniz..

 

Hamas isril tarafından başa getirilmiş miş(!) Kusura bakılmasın ama bu forumda çok fazla "sallama" yazılar yazılıyor. Bu tür dayanaksız atıp tutmalar hem bilgi kirliliğine sebep olur, hem de bir forumun seviye ve kalitesini fena halde düşürür.

 

Sizin israil tarafından başa getirildiğini iddia ettiğiniz Hamas'ın seçime girmesine bile izin verilmemiştir. Biraz araştıranlar Hamas'ın ancak bağımsız adaylarla seçime "hileli" yoldan katılabildiği gerçeğine ulaşacaklardır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Peki sizin o bel bagladiginiz, ABD Irak'ta kac yüz bin kisiyi katletmistir? Kac bin Irak'li kadin ve kiza tecavüz edilmistir. Baskalarini isinize gelmeyince Israil yanlisi olarak yaftalarkan, sayesine bir milyon Irak'linin Amerikan zulmü ile ölmesine neden olan Recep Tayyip Erdogan'a neden kol kanat geriyorsunuz. Bu mudur müslümanlik, bu mudur insanlik?

 

 

saygilarla

Akparti hükümeti döneminde Irak ile ilgili tezkere meclisten geçmemiştir zira bu konuda bilinçli bir şekilde grup kararı alınmamıştır. Türkiye hükümeti bu işgalin gerçekleşmemesi için büyük çaba sarf etmiş, bir bakanımız Irak'ı ziyaret etmiş, Irak'a komşu ülkeler zirvesi Türkiye'nin insiyatifi ile gerçekleşmiştir. Eğer iş Türkiye'ye kalsaydı bu işgal ve bu katliam gerçekleşmeyecekti. Ancak gözü dönmüş ABD, BM'yi bile takmamıştır Türkiye'yi kim dinler.

 

Sizin zihniyetinize yakın Ecevit'in ANASOL-MHP iktidarı döneminde ABD'nin Afganistan işgaline tam destek verilmiş ve Türk askeri sınırsız-süresiz yetkiyle ABD abilerinin peşine takılmıştır.. yanlışsam düzeltin?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Anladım. Sizin için işgal edilen toprakları için savaşanlar "teröristtir" Sütçü İmam da "teröristbaşıdır" sizin zihniyetinize göre.

 

Kıbrıs meselesinden dolayı Arap'lara hesap sormadan önce Türki cumhuriyetlere bir sormayı deneyiniz. Tek millet iki devlet dediğimiz kardeş ülke Azerbaycan'ın bile Kıbrıs meselesine bir gramlık katkısı olmamıştır. Gidin önce onlara Kıbrıs'ın hesabını sorun.

 

Hamas'ın "Kadınları recmeden, escinselleri katleden, çocukları "en az 7 Yahudiyi öldüren cennete gider" diye yetiştiren" bir hükümet olduğunu ispatlayınız? Eğer ispatlayamazsanız bunun adı iftiracılıktır, bilesiniz..

 

Hamas isril tarafından başa getirilmiş miş(!) Kusura bakılmasın ama bu forumda çok fazla "sallama" yazılar yazılıyor. Bu tür dayanaksız atıp tutmalar hem bilgi kirliliğine sebep olur, hem de bir forumun seviye ve kalitesini fena halde düşürür.

 

Sizin israil tarafından başa getirildiğini iddia ettiğiniz Hamas'ın seçime girmesine bile izin verilmemiştir. Biraz araştıranlar Hamas'ın ancak bağımsız adaylarla seçime "hileli" yoldan katılabildiği gerçeğine ulaşacaklardır.

Neden Türk cumhuriyetleri dokundu?

 

Türk cumhuriyetini yari yolda birakan AKP yi unutma Karabagi unutma derim..gec bunlari !!! Kibrisa yararli olmamis diyorsun adamlar daha ne yapsin enerjiyi yari fiyatina veriyor Araplar gibi tarihlerden beri kinleri yok nefretleri yok.. bakin Tayipe ne diyorlar Araplarin isine karisma burnunu sokma diyorlar daha ne demelerini bekliyorsun,,,

 

Hamas'ın "Kadınları recmeden, escinselleri katleden, çocukları "en az 7 Yahudiyi öldüren cennete gider" diye yetiştiren" bir hükümet olduğunu ispatlayınız? Eğer ispatlayamazsanız bunun adı iftiracılıktır, bilesiniz..

 

Iftira diyorsun, normal demokrasi normlarinda yetismis Bülent Arinctan yola cik..

 

Bülent arinc ne diyor? Söyle bir hadisi serif var, Müslümanlarla yahudiler harp etmedikce kiyamet kopmayacaktir.

Bu harpte Müslümanlar galip gelecektir ki, Yahudiler taslarin ve agaclarin arkasina saklanacak, agaclar haber verecektir, Ey Müslüman arkama Yahudi saklandi gel onu öldür diyeceklerdir.

 

Bunu cözebilecekmiyiz? Size mehdi olmanin sirrini vereyim iyi dinleyin.

buz gibi olan enaniyetinizi eritip suya dönüstürerek. risale-i nur un sahsi manevisi havuzuna dahil olun. Tebrikler artik sizde mehdiden bir parçasiniz..

Hamas isril tarafından başa getirilmiş miş(!) Kusura bakılmasın ama bu forumda çok fazla "sallama" yazılar yazılıyor. Bu tür dayanaksız atıp tutmalar hem bilgi kirliliğine sebep olur, hem de bir forumun seviye ve kalitesini fena halde düşürür.

Katkiniz olsun Efendim gerilmeyin..

 

Sizin israil tarafından başa getirildiğini iddia ettiğiniz Hamas'ın seçime girmesine bile izin verilmemiştir. Biraz araştıranlar Hamas'ın ancak bağımsız adaylarla seçime "hileli" yoldan katılabildiği gerçeğine ulaşacaklardır.

 

Allah söyletiyor biz ne diyoruz hile diyoruz buyrun devam edin efendim issallah adalet yerini bulur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Akparti hükümeti döneminde Irak ile ilgili tezkere meclisten geçmemiştir zira bu konuda bilinçli bir şekilde grup kararı alınmamıştır. Türkiye hükümeti bu işgalin gerçekleşmemesi için büyük çaba sarf etmiş, bir bakanımız Irak'ı ziyaret etmiş, Irak'a komşu ülkeler zirvesi Türkiye'nin insiyatifi ile gerçekleşmiştir. Eğer iş Türkiye'ye kalsaydı bu işgal ve bu katliam gerçekleşmeyecekti. Ancak gözü dönmüş ABD, BM'yi bile takmamıştır Türkiye'yi kim dinler.

 

Sizin zihniyetinize yakın Ecevit'in ANASOL-MHP iktidarı döneminde ABD'nin Afganistan işgaline tam destek verilmiş ve Türk askeri sınırsız-süresiz yetkiyle ABD abilerinin peşine takılmıştır.. yanlışsam düzeltin?

 

Tamamen yanlissiniz sizde de tüm dincilerde oldugu gibi bir sol fobisi var.

 

Amerika'ya kredi karsiligi Özal tarafindan tam destek verilmis fakat Türkiye'nin birinci Körfez savasindaki zarari karsilanmamistir.

 

Ikinci Körfez savasinda ve sizin cok bel bagladiginiz Erdogan'la ilgili yazdiklarim galiba isinize gelemis olacak ki bahsetme geregi bile görmemis aksine kendi versiyonlarinizi bize döktürmeye baslamissiniz,ne benzerlik Erdogan'da hep böyle inciler döktürüyor.

Ikinci Körfez savasinda,Erdogan hicbir yetkisi olmadigi halde sadece Amerika'nin adami olabilmek icin ona sözler vermis,Gül basbakan olarak tezkereyi Genel Kurula sunmus ve tezkere kabul edilmemistir eger Erdogan basbakan olsaydi bunun aksi olacakti.Cünkü Baskan Bush'un gönlünü edebilmek,ondan para koparabilmek icin bu sefer ikinci bir tezkere hazirlanmis ve bu da Genel Kurulda kabul edilmis ama Bush buna burnunu bile kivirmadigi icin,Türkiyenin Güneydogusu teröre acik bir hale gelmistir.Aslinda bunlar bilinen gercekler olmasoina ragmen her nedense hep inkar edilir cünkü AKP'nin yandasligini yapan bölücü ve dinci medya bu haberleri Türk kamuoyundan hep saklamislar ve Türkiye'nin AKP eli ile ne onursuz bir hale getirildigini okuyucusuna bildirmemistir.Halende ayni yalan dolan icersindedirler.Haklidirlar,AKP giderse onlarin hali nice olur,kimin etegine yapisip yalakalik yapacaklardir.

 

Sizin zevkle dil uzattiginiz Sayin Ecevit,Amerikan Baskaninin yaninda biraz nezaketli durdugu icin dinci medya tarafindan hafife alinmis ama Ecevit'in Türkiye'de Cumhuriyet Basbakani olarak Amerikaya ilk resti ceken bir basbakan oldugunuda yine kamuoyundan özenle saklamislardir.

 

Siyaset yapmadan önce,tarihi bilginizi gelistirin,HAMAS'in kim ve kimler tarafindan kuruldugunu iyice arastirin,yalan yanlis tarafli yazilarla Hamas'i temize cikarmaya calismayin.Eger Hamas Arafat'la omu omuza calissaydi bugün bagimsiz bir Filistin Devleti kurulmus olurdu.

 

Van Minut diyerek saf halkimizi kandirmak cok kolay,**** padisah ve peygamber üretmekte cok kolay.Van minit diyenler Israilin kapisinda insansiz ucak icin beklemezdi.Tükürülen yalanmaz yalayana da delikanli denmez.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

En basit bir enstrüman olarak en cok kullanilan;"Sizin savundugunuz Israil" karalamasi,bunun tartismasini yapan karsit görüslü insanlarin verecegi mantiki bir cevabi olmayinca basvurduklari hücum tarzidir.Hamas'la ilgili gercekleri yazdik bunun karsiliginda Israil yanlisi cevabini aldik.Önemli mi bu diye soran olabilir:Beni asla rahatsiz etmiyor böyle argümansizliklar.Beni asil rahatsiz eden konu, sadece ayni ideolojiye sahip olmanin vermis oldugu gözü kapaliliktir.Begendigi siyasetcinin savunmasini yapabilmek icin olaylari derinlemesine irdelemeden incelemeden yorum yapmaktir.

 

Irak'ta bir milyon insanin kani döküldü,onbinlerce cocuk ziyan oldu,binlerce kadinin ve kizin irzina tecavüz edildi.Müslümanlarin haremi denilen kutsal yerlere kirli cizmelerle isgalci katiller doldu.Hicbir yetkisi olmadigi halde Amerika'ya giderek Baskan Bush'a adamlik teklifinde bulunup,ona her türlü sözü vererek Türkiye'ye dönen bugünkü basbakan,ilk tezkerenin gecmemesi ile Baskan Bush'un kendisine verdigi görevi yerine getirememenin kahrini yasamis,dümen ve düzenlerle milletvekili olup basbakan secildikten sonra ilk isi Baskan Bush'a olan sadakatini ispat etmek icin 2.tezkereyi meclisten gecirmek olmus fakat kendisi Bush'un adami olurken 70 milyonluk Türkiye'nin haysiyet ve onurunu Amerika'ya peskes cekmisti.Kendisine verilen Israil-ABD plani BOP esbaskanligi cercevesinde,askerimizin basina gecirilen cuvali protesto bile etmemis,nota ver diyenlerede "Müzikmi ki nota verelim "diyerek dalga gecmis.Amerikan ve Ingiliz bombalari altinda cehenneme dönen Irak'taki can pazarina kafasini cevirmis,Amerika'ya karsi olanlari tehdit etmis ama diger tarafta delikanliligi tutmus,Israil Cumhurbaskanina Hamas adina hakaret etmistir.Yandas medya hemen kollari sivamis,afferin sana,erkek adam,yaglamalari ile asil gercekleri gözden kacirmislardir.Sanki Israil'e kafa tutma cesaretini bizimkinden baska gösterecek adam yokmusta bir tek o cikmis gibi bir hava yaratilmisti.Israil'e kafa tutacak cok insan var.Ama onlar icin ülkelerinin cikarlari ön planda gelir.Sen Israil'le hem askeri isbirligi icinde olacaksin,hem ondan ucak alacaksin ama diger tarafta ona horozlanacaksin,sevsinler.Israil'e kafa tutacak olan önce verdigi siparisleri dondururdu.Van Minitin daha ertesi gün Ankarada hükümet tarafindan yapilan aciklamada ucak siparisinin tehlikede olmadigi vurgulaniyordu.Tükürdügünü yalamak buna denirdi iste.Fransa'nin yaptiklarina karsida ayni basiretsizlik örnegi verilmis,Sarkozy'nin yapmis oldugu tüm hakaretler sineye cekilmistir,AB ugruna.

 

Devlet isleri kabadayilikla yürütülmez,devlet adami kabadayi olan degildir.Devlet adamligi herkesin harcida degildir.Askeri ile,Istihbarat servisi ile,yargisi ile kavgali olanlar devlet adami olamazlar.Intikam almak icin iktidar savasi vermek devlet adamligi degildir.elindeki gücü kisisel ihtiraslari icin kullananlar tarihte cok cabuk unutulanlardir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.