Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Doğum günün kutlu olsun Denizkızı...Nice mutlu yaşlara,tüm yaşamının güzelliklerle olması dileğiyle... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Deniz Kızı'nın doğum gününü kutluyoruz, mutluluk, başarı, böyle çok acayip süper şeyler... en güzel neyse ondan diliyorum. en güzel olanların hepsinden diliyorum... doğum gününü kutlarken en güzel pasta onun olsun diliyorum... kırmızı otomatik vitesli ferrari gibi arabası olsun diliyorum... sınavlarda kaleminin ucu hiç kırılmasın silgisi bitmesin kutucukları süratle doldursun hiç vakit neyin kaybetmesin diliyorum... böyle, nasıl desem, ne varsa hepsinden işte yaa Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Degerli arkadasim, dostum, kardesim deniz kizina; dogum gününü kutluyor nice yillara bütün güzelliklerin yaninda olmasi dilegiyle.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Admin Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 iyiki doğdun deniz kızı - Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Denizin kızı doğum günün kutlu olsun. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Doğum günün kutlu olsun Denizkızı...Nice mutlu yaşlara,tüm yaşamının güzelliklerle olması dileğiyle... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Deniz Kızı'nın doğum gününü kutluyoruz, mutluluk, başarı, böyle çok acayip süper şeyler... en güzel neyse ondan diliyorum. en güzel olanların hepsinden diliyorum... doğum gününü kutlarken en güzel pasta onun olsun diliyorum... kırmızı otomatik vitesli ferrari gibi arabası olsun diliyorum... sınavlarda kaleminin ucu hiç kırılmasın silgisi bitmesin kutucukları süratle doldursun hiç vakit neyin kaybetmesin diliyorum... böyle, nasıl desem, ne varsa hepsinden işte yaa Ayyy yayyy ne güzel dileklermiş bunlar böyle, şıp şımarık oldum ben şincik . Birlikte nice yıllara diger dogum günüme daha şımartıcı sözler istiyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Degerli arkadasim, dostum, kardesim deniz kizina; dogum gününü kutluyor nice yillara bütün güzelliklerin yaninda olmasi dilegiyle.. ayy canım dostum ne güzel bmyle beni hatırlaman tşkler... Bu balık pasta mı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 iyiki doğdun deniz kızı - Teşekkürler admincim . Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Denizin kızı doğum günün kutlu olsun. Gelinciğimm canımm çok teşekkür ederim Alıntı
Φ Janset Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 NİCE YILLARA İYİ Kİ DOĞDUN SAĞLIKLI, MUTLU GEÇSİN YAŞAMIN SEVDİKLERİNLE, SEVENLERİNLE... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Nasil olurda kutlamalari begeniyorsun hayret dogrusu ben begenmezsin saniyordum . Dogum gunun kutlu olsun yeni yasinin saglik huzur mutluluk ve basari getirmesini dilerim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.