Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2010 Arkadaşlar bir ilişkiyi fantazilerle süslemek yanlışmıdır...Kız arkadaşımla en büyük sorunumuz onun hiçbir fantaziye açık olmaması,ben teklif ettiğimde de bana kötü gözle bakması.Ben arkadaşıma bunun kötü olmadığını nasıl anlatabilirim? Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 kesinlikle yanlış değildirr yalnııızzzzzz Tarsusta yapılan bi fantaziden haberiniz vardır galiba.... SODA ŞİŞE fantazisi hastanede doktor çıkarmış depozitoluydu sanırım ??? yanii mantık çerçevesi içinde damacanasız soda şişesiz olabilir ne biliyim meselaa tiyatral bir şekilde olabilir rollere bürünürsünüz falan ihihihi ama bir alet edevat kullanmadann lüütfennn Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 kesinlikle yanlış değildirr yalnııızzzzzz Tarsusta yapılan bi fantaziden haberiniz vardır galiba.... SODA ŞİŞE fantazisi hastanede doktor çıkarmış depozitoluydu sanırım ??? yanii mantık çerçevesi içinde damacanasız soda şişesiz olabilir ne biliyim meselaa tiyatral bir şekilde olabilir rollere bürünürsünüz falan ihihihi ama bir alet edevat kullanmadann lüütfennn Güzel kardeşim ben kabul ettiremiyorum diyorum sen alet edavat diyorsun.. ama rollere bürünmek fikrini tuttum ha... yanlız benim kız biraz dominanttır,onun bürünebileceği rolleri düşündümde bi an Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Arkadaşlar bir ilişkiyi fantazilerle süslemek yanlışmıdır...Kız arkadaşımla en büyük sorunumuz onun hiçbir fantaziye açık olmaması, ben teklif ettiğimde de bana kötü gözle bakması. Ben arkadaşıma bunun kötü olmadığını nasıl anlatabilirim? Anlatamazsın dostum... Bir kere sana gıcık olmuş o ... Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın... Bu sorundan kurtulmanı bir tek yolu var, bavulunu alıp seyahate çıkman ... Ya da atla bir bisiklete şehir dışına çık... Geri döndüğünde hala aynıysa vazgeç bu işten... Ben pek anlamam bu işlerden ama sen yine de dediklerimi bir dene ... Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Anlatamazsın dostum... Bir kere sana gıcık olmuş o ... Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın... Bu sorundan kurtulmanı bir tek yolu var, bavulunu alıp seyahate çıkman ... Ya da atla bir bisiklete şehir dışına çık... Geri döndüğünde hala aynıysa vazgeç bu işten... Ben pek anlamam bu işlerden ama sen yine de dediklerimi bir dene ... Hımm ne kadar özlem o kadar ateş diyosun yani... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Hımm ne kadar özlem o kadar ateş diyosun yani... Öyle de denebilir... Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 İlişkiye fantazi katabilen tek canlı sanıyorum İNSAN.. Partnerine bu kanaldan gir..eğer biz bu ilişkimize fantazi katamıyorsak,sokaktaki kediden köpekten ormandaki aslandan kutuptaki penguenden ne farkımız var..de..gerisine karışma.. :D Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 tek fantazi insandadıra katılmıyorum.. maymunların elleşirken birbirlerinden bit ayıtlamalarıda kışkırtıcı bence.. Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 tek fantazi insandadıra katılmıyorum.. maymunların elleşirken birbirlerinden bit ayıtlamalarıda kışkırtıcı bence.. "KISKIRTICI" anlayisina diycek söz bulamiyorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 "KISKIRTICI" anlayisina diycek söz bulamiyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Bu konuyla ilgili geçen yıl Cinsel Tıp Enstitüsü bir anket çalışması yapmış...Araştırma 2300 kişi içinde yapılmış: Cinsiyet %65 Erkek %30 Kadın %05 Diğer (Eşcinsel, Biseksüel, Lezbiyen, Gay, Travesti, Transeksüel) Eğitim Durumları %05 İlkokul %15 Ortaokul %35 Lise %45 Üniversite Medeni Hal %40 Evli %10 Dul – Boşanmış %40 Bekar %10 Nikahsız Birliktelik Kaç Yıldır Evlisiniz? (Sadece Evli Olanlar Yanıtlayacak) %35 01 – 10 Yıl %45 11 – 20 Yıl %20 21 – 30 Yıl (Burada önemli olan bence anketin son sorusu): Cinsel Fantazilerin,Cinsel terapistler tarafından,Cinsel işlev bozukluklarının tedavisinde kullanıldığını biliyormuydunuz? % 10 Evet % 90 Hayır Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 fantazi kapalılığı nasıl bişey anlamadım, yorum yapamıyorum. fantazinin olmadığını söylemek te bir fantazidir.. biraz tercih işi; kişinin fantazisi böyleymiş demek. bu durumda yapacağım yorum bu. ama arkadaş önerim partnerin mutluluğu, idare et, emin ol o mutluysa en baba fanteziyi gerçekleştirmişsinizdir.. saygılar. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2010 Fantazi yapabilmek,tabulardan siyrilmakla olur.Eger insanlarin zihninde bazi seyler yanlis olarak kazinmissa o kisinin -erkek veya kadin-fantazi yapabilmesi imkansizdir.Hep kadinlar icin fantaziden kaciyorlar tarzi bir yaklasim hissettim bu baslikta.Eger böyleyse bu kadinlara karsi bir önyargidir.Fantazi yoksunu,fantaziden kacan milyonlarca erkek vardir.Toplumumuzda fantazi yoksunlugu genelde dinsel nedenlidir.Daha anlasilir söylemek gerekirse,mantar gibi türemis, dinden bihaber kisilerin din adina ahkam keserek insanlari yanlis bilgilendirmeleri ve birazda egitim noksanligindan kaynaklaniyor bu yoksunluk. saygilarla Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 ilgiç bir haberi paylaşayım. haber bu topic le ilgili: Fantazi yaparken cinsel organı kesildi Yeni evlenen gencin cinsel organı kesildi! Adam fantazi diyor ama karısı bambaşka konuşuyor. Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde kısa süre önce evlenen 26 yaşındaki F.D. penisi bıçakla kesilmiş halde hastaneye getirildi. Kısa süre önce evlenen F.D. penisini eşi B.D.'nin kestiğini öne sürerken, suçlanan B.D., henüz gerdeğe giremeyen kocasının bunalıma girerek penisini kendisinin kestiğini iddia etti. Sorgun İlçesi'ne bağlı Karşıyaka Güzelyurt Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi F.D., 5 Aralık 2009 tarihinde B.D. ile evlendi. F.D. 11 Aralık cuma günü penisi kesilmiş halde yakınları tarafından Sorgun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. F.D. burdaki ilk müdahale ardından Sivas'taki Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi üroloji Servisi'ne getirilerek tedavi altına alındı. F.D.'nin tam kopmayan penisi başarılı cerrahi müdahale ile yerine dikildi. Ameliyat sonrası hastanede ifadesi alınan F.D., şöyle dedi: “Yeni evli olduğumuz için eşim benimle fantezi yapmak istedi. Bunun üzerine yataktayken elindeki bez parçasını yüzüme kapattı. Bir süre sonra penisimde büyük acı hissetim. Bez parçasını yüzümden attığımda eşimin bıçakla penisimi kestiğini gördüm.” Bu ifade üzerine Sorgun'da gözaltına alınarak sorgulanan B.D., yeni evli olduklarını hatırlatırken, “Bir haftadır eşim benimle bir türlü ilişkiye giremedi. Bundan dolayı da bunalıma girdi. Olay günü yine ilişkiye girmeye çalıştık. Ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine uyuduk. Gece eşimin bağırması ile uyandım. Kalktığımda eşim elindeki bıçakla penisini kesmşiti” iddiasında bulundu. B.D. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. bu fantezi ilişkilerini epey bir süslemiş gibi geliyor.. siz ne dersiniz bilmem.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 İftiranın bu kadarı Kadın doğru söylüyor bence...kadın niçin ilk ve son kez fantezi yapmak istesin ki... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 İftiranın bu kadarı Kadın doğru söylüyor bence...kadın niçin ilk ve son kez fantezi yapmak istesin ki... fantazi anlayışlarına hayran kaldım ilgiç bir çiftlermiş.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 fantazi anlayışlarına hayran kaldım ilgiç bir çiftlermiş.. Fantazi yok ki ortada...yalan söyleyen bir adam var...Erkeklerin kendi yetersizliklerini kadının üstüne atmaları bilindik bişey yani... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Fantazi yok ki ortada...yalan söyleyen bir adam var...Erkeklerin kendi yetersizliklerini kadının üstüne atmaları bilindik bişey yani... tabi canım fantazi yok ortada.. sadece sözde bir fantazi. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 ilgiç bir haberi paylaşayım. bu fantezi ilişkilerini epey bir süslemiş gibi geliyor.. siz ne dersiniz bilmem.. İnsanları anlamak mümnün değil.. olayın bambaşka boyut içerdiği kesin Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 İnsanları anlamak mümnün değil.. olayın bambaşka boyut içerdiği kesin elbette işin aslını bilmemekle beraber benim bir tepitim şu; bayanda gerdek korkusu hakimmiş , çünkü haberi okuduğumuzda "henüz gerdeğe girmeden" ibaresi var. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 elbette işin aslını bilmemekle beraber benim bir tepitim şu; bayanda gerdek korkusu hakimmiş , çünkü haberi okuduğumuzda "henüz gerdeğe girmeden" ibaresi var. Gerdek korkusu az gelişmiş,baskıcı,örf adet içeren toplum sorunlarımızdan... belkide ilerde mutlu olacak evliliklerini kendi elleriyle yanlış yetiştirilmeden başlamadan bitiriyorlar Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gerdek korkusu az gelişmiş,baskıcı,örf adet içeren toplum sorunlarımızdan... belkide ilerde mutlu olacak evliliklerini kendi elleriyle yanlış yetiştirilmeden başlamadan bitiriyorlar tarif biraz bizim topluma benziyor gibi geldi.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 tarif biraz bizim topluma benziyor gibi geldi.. Ya evet banada öyle geldi... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 tarif biraz bizim topluma benziyor gibi geldi.. Olayın geçtiği yere bakılacak olursa aynen öyle Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2010 Gerdek korkusu az gelişmiş,baskıcı,örf adet içeren toplum sorunlarımızdan... belkide ilerde mutlu olacak evliliklerini kendi elleriyle yanlış yetiştirilmeden başlamadan bitiriyorlar Cok yerinde bir tespit malesef bu sorun kolay cözülecege benzemiyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.