Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Yeni bir yılın başlangıcında, aranıza ben de katılmak istedim. Bana da yer var mı aranızda? Sıcacık sevgilerle; sizlere '' merhaba '' diyorum. Burada olduğum için mutluyum ve sizlerle '' İnsanca ve güzel olan her şeyi paylaşabilmeyi '' istiyor ve diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle, mutlu yıllar... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Hoş Geldiniz aramıza sevgili ‘’ tülvent ‘’; Her şey gönlünüzce olsun, size de mutlu yıllar... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Hoş Geldiniz aramıza sevgili ‘’ tülvent ‘’; Her şey gönlünüzce olsun, size de mutlu yıllar... Çok teşekkürler GeceKuşu. Konukseverliğiniz ve ilginiz için teşekkürler. Size de mutlu yıllar... Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Hoşgeldiniz Tülvent Size de mutlu yıllar Alıntı
Φ S&S Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Hoş geldiniz Tülvent 2010 yılını istediğiniz gibi geçirmenizi temenni ederim. Alıntı
Φ ilkay saridogan Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Merhabalar Tülvent! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Sevgili Tülvent; Aramıza hoşgeldiniz...Merhaba... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Merhaba Legendary, S&S, ilkay saridogan, Radya, çok teşekkür ediyorum. İlginize de ayrıca tabii... Sevgili Radya, seni görmek ne güzel! Hepinize sevgiler ve iyi seneler... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Hoşgeldiniz... Saygılar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Merhaba Legendary, S&S, ilkay saridogan, Radya, çok teşekkür ediyorum. İlginize de ayrıca tabii... Sevgili Radya, seni görmek ne güzel! Hepinize sevgiler ve iyi seneler... Seni görmekte öyle...Ne iyi ettin de geldin... Bende iyi seneler diliyorum...Sevgiler Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Seni görmekte öyle...Ne iyi ettin de geldin... Bende iyi seneler diliyorum...Sevgiler Sağolasın canım... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Hoşgeldiniz... Saygılar Teşekkür ederim, sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.