Φ LostsouL Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 cunku gece bir turlu beyaza boyayamdıgımız... bağlandıgımız ipliklern br bir kopmasını izlemek gibi ve duymak kopma sesini buldukca kaybedişlerimiz tutuldukca artan soru isaretlerimiz... hala bize verlen mufredata uygun ilerleyemiyorduk belki de bu yuzden surekli butunlemeye kalıslarımız... cunku karanlıktı telefonu bıraktıgmız yeri goremeyecek kadar belkide gormek işimize gelmeyecegi kadar yaterince alkole basılı tutulamadıgı icin bu kadar sertti kalbim.. bir kac kadeh daha... sonra yazacaklarımı ben bile aglayarak okuyorum yazamadıklarım canımı en cok yakanlardan... bunca yıldan sonra hala oyun oynamaktan vazgecemiyorduk belkide benim sende oyun diye gorduklerim bu hayatı ciddiye alamayısımın kucuk yansımaları gundelik korkuları özledim aksam sesini duyamamak gibi hafta sonu gorememek kimbilir belki de asker dönüşü yüzük takamamak gibi parmagına... yoruldugunu biliyorum benden cevaplar bekledigni benim ise her soruna yeni bir soru ekledigmi... en etkili yoluydu bu gerceklerden kacırmanın icimdeki cocugu ve belkide ona bile sormadan buyumek isteyip istemedgini eline telli arabalar verip alıstırmayı yoksullugu... süzülüp duran gözlerinden belkide inceldiği yerden kopması gereken br birliktelikti bizimkisi her yazdıgımı sana gostermedigim gibi her hissettigimi söylemedigim avucuna bırakabildiklerim kadar var olmak istedim her zaman sense hep sarılmak icini ruhla doldurabilecek kadar guclu bir bedenim olmasada... şimdi beni bırakısına mantıklı acıklamalar uyduruyorum sadece belkide en cok canımı yakan bir aldatılısa kurban gitmek.. belki de en hakettigim ceza bu sabaha karsı alacagım bir kısa mesajla öğrenmek merak ediyorum... aşkını telefonda yasayanlar ayrılınca sevgilisinden gsm operatorunude değiştirir mi? yada bir gsm servisi kac sevgiliye izin verir.... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 araya reklam giriyordu durmadan sezon finalimiydi bu yoksa bu diziden cikartiliyormuyduk artık... yeni karakterlerin replikleri can sıkıcı en cok reyting alan da bu değilmi zaten... oynadıgı rolden vazgecemeyen figuranlardan biriyiz sanırım bir turlu etkisinden cıkamadıgımız icin sokakta yururken bile ezberden konusmalarımız... belki de kamera acısını düşünüp ona göre bakısmalarımız... ne dişleri düzgün iri yapılı yakısıklıydık nede sarı saclı mavi gözlu düzgün vucutlu guzel kadınlar baska bi senaryosu olmasada elimizde bu var diye mutlu olmaya calısanlardan kabullenemeyenlerin alkol yada uyusturuyca yönelmesi bundan bazı hayatlar ayık kafayla yasanamıyacak kadar agır geliyor insana söz ver bana sarhos olacak kadar icemessem eger beni sevdgini söyle insanın basını en cok döndüren yalanlardan.... bana sarıldıgını ve öpmek istedgini... söz ver sarhos olamassam eger beni sevdigini söyle ayık kafayla yasanamıyacak hayatımı yasamamı sağlayan... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 bir sanatcının suya değer ayakları... inceden bir sızı yaylır gökyuzune siyahtan kızıla döner gece kanayan yaraların uzerine kapatılan avucların kanaması... bir sanatcının sesi duyulur tv ekranlarından bir otobusun cam kenarında otururken kulagına dayadıgın radyondan zaman zaman dudaklarına takılan bir sarkının mısralarından belkide aklına her geldiginde kanamasını durduramayacgın anılarından... bir sanatcının ardından yazmaya calısmak gittigi yer, gittigi yagmurla ger donemiyecegi kadar uzaktı... her ölüm erkendi ama böylesine isyan belki de gunah deildir... belki de uzulmek adaletin bumu dunya deip kufretmek hatta kac gun surecek? bir sanatcının ismi kazınıyor ölümsüzlerin arasına... ölümsüzlük sıfatını kazanmak icin illede gencmi ölmek gerekiyor artık? bir sanatcının hayatının baglandıgı makinanın fişi cekiliyor... hayatta tutulmaya calısılan umutların tükendigi an üstü örtülüyor renkli cama yansıyan silütlerin bir temmuz gununu karaya bulayan gencecik bir cocugun baharında hayatının elnden alınması hayallerinin.... kim kondurabilirki boyle br acıyı gulumsemesine kimin bogazına takılmaz yutkunurken bir yumruk adaletin bu mu dunya... iyileri her zaman genc ve yakısıklı almak.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 bir sanatcının suya değer ayakları...inceden bir sızı yaylır gökyuzune siyahtan kızıla döner gece kanayan yaraların uzerine kapatılan avucların kanaması... bir sanatcının sesi duyulur tv ekranlarından bir otobusun cam kenarında otururken kulagına dayadıgın radyondan zaman zaman dudaklarına takılan bir sarkının mısralarından belkide aklına her geldiginde kanamasını durduramayacgın anılarından... bir sanatcının ardından yazmaya calısmak gittigi yer, gittigi yagmurla ger donemiyecegi kadar uzaktı... her ölüm erkendi ama böylesine isyan belki de gunah deildir... belki de uzulmek adaletin bumu dunya deip kufretmek hatta kac gun surecek? bir sanatcının ismi kazınıyor ölümsüzlerin arasına... ölümsüzlük sıfatını kazanmak icin illede gencmi ölmek gerekiyor artık? bir sanatcının hayatının baglandıgı makinanın fişi cekiliyor... hayatta tutulmaya calısılan umutların tükendigi an üstü örtülüyor renkli cama yansıyan silütlerin bir temmuz gununu karaya bulayan gencecik bir cocugun baharında hayatının elnden alınması hayallerinin.... kim kondurabilirki boyle br acıyı gulumsemesine kimin bogazına takılmaz yutkunurken bir yumruk adaletin bu mu dunya... iyileri her zaman genc ve yakısıklı almak.... bazı hayatlar ayık kafayla yasanamıyacak kadar agır geliyor insana... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 kollarında doğdugum senmisin kırmızı saclı kadın dogarken kokusuna hasret kaldıgım senin tenin mi... titrerken kollarında tarif edemedigim bogazıma dizilen her ses ses veremediklerim mutlulugun genis zamanlara yayılması gibi simdi tutarsızlıklarım ve şehvetimle baglanısım kaderime beni dusunerek sarıldıgın senin bedenin benim tenimdeki urpertinin nedeni sen baska tanrının cocuklarımıydık biz bu anı cennet vaat eden senden sonraki her dakika cehennemin habercisi ne kınından yeni cekilmiş bir kılıc kadar öfkeliyim simdi nede yeni uzerine su dökülmüş bir kor parcası kadar sakin ateşinden korkuyorum artık sectigim her kelime karsında önünü ilikliyor gibi bu protokolun en rutbelisi senin bakısların karsısında dizlerimin bagının cözüldügü öpüşlerinin tadını unutmamak icin gunlerdir susuzlugum dokunuslarından uzak bir sürgün sehrinde kollarım iki yanda tenime degmiyor aklımın her yanında senin ellerin nefes diye icime cektigim senin nefes diye dudaklarının arasından özgur bıraktıgındır kafiyesini uyduramadıgım beceriksizligimi bagısla hala sevgilinin stajyeri gibiyim egitimim uzun sureli en sevdigim dersim etkisi teninin tenim üzerindeki Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 hey jupiter..!!!! yorulmadınmı hala dibi tutan yalnızlıklardan kazıyınca cıkıyormu yoksa sudamı bekletmeli kararmış alışkanlıkların hey jupiter..!!! bu gözlerinden süzülen eski bir ağıttan mı alıntıladın aşkı? yoksa hala yeterince güvenin yokmu kendine yeni bir sevdaya ağıtlarla yazılabilmek icin.... hey jupiter..!!! bu damarlarına seni zehirlesin diye enjekte ettiğin de ne? ne zamandır daha keskinini buldun yalnızlıgından uyuşturabilmek için ruhunu hangi şeytanla pazarlıklara oturdun? hey jupiter..!!! kurduğun denklemlerin dogruluguna inanmak icin ne zamandır kendini çıkarıyorsun üzerine zimmetlenen hayatından... kendini çıkardıgın yer aslında neresi? temize cekilemeyecegi icinmi defterlerin mumkun oldugunca az not dusuyorsun sayfa kenarlarına... hey jupiter..!!! sayfalar dolusu anlatıp durdugun bu sacmalıkta ne? kimi kandırdıgnı sanıyorsun bu acık mavi ekranın sag ust kosesindeki carpıya dokunularak hayatlarından uzaklastırıldıklarında kim? senmi kurguladın bunu? yoksa zaten kurguydu tamamı sende bir köşesinden dahil mi edildin hey jupiter..!!! durmadan seviştiğin gecenin bir yarısı uyanıp yanında kucuk cocuklar gibi sarılıp agladıgın kırmızı saclarına dokunup dudaklarını dudaklarıyla ıslattıgın kadının nerde? üzerinde parmak izlerine rastlanan satır aralarında ismi duyulan kadın nerde? hey jupiter..!!! aç gözlerini herşey gecti artık... hersey yoluna girecek aç gözlerini ve hayata tutun bir gün yeni bir kırmızı saclı kadın gelecek başını gögsunde saklayıp sen farkına bile varmadan teninde yeni parmak izleri bırakacak belki de ismi sadece adli tıp raporlarında ölüm nedeni olarak gececek... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 son gunlerde bildigim yerlerden geliyor butun sorular bu yüzden ayağa kalkmak icin zorlanmayışım... işim basımdan aşkın bıraksanız bir koltuk üzerine uyuyup kalacak kadar hatta cıkarken unutulacak kadar yorgun ve umarsız bakışlarım sesimin tonundan belli vagecilecek birsey olmayışım üzerimdeki tozu temizleyince ortaya cıkan bilinmeyen bir dilde deil aslında uydurma işaretlerle yanyana iyi duruyor diye burdayım yazıslarım... yabancı sevda takviyeleriyle ayakta duruyorum belki de hani şu belgesel kanallarındaki adli olayların anlatıldıgı ve genelde yaralanmayla biten olaylarda yaralıya verilen kan takviyeleri gibi sonra huzur takviyeleri akıl takviyeleri raydan cıkan vagonların tek tek yine aynı rayların uzerine konma cabaları konamayan vagonlar ucmaya devam eder mi? yüzünden silinir mi bu aşkın tebessumleri yoksa giderken yanında mı götürürsün tebessümleri... bu yuzden mi her geride kalanın elinde avucunda hep bir sulugözlülük kimisi salya sümük bagıra cagıra kimisi ısırıp dudaklarını icine yüzünün asıklıgı sanki bir hediye belki de anlasmalı bosanmak gibi paylasılırken tebessumler hep bırakıp gidende... eğlencenin saati ve yeri oluyor mu? yoksa insan kaybederken bile eglenebiliyormu bir mezarlıgın yanından gecerken mırıldanmak duaları yada sakat kalmıs bir insan görunce yinelemek, yenilemek imanı bunun bir zekatı varmı yoksa insan yaptıklarına sayılsınmı ister her hesaplasmada bu yuzdenmidir öfkesinin dinmemesi insanın erken bir hesaplasmadan sonra bir parcasını kaybetmesi bedeninin... eglencenin yeri ve saati oluyor mu? yoksa unutmamalımı insan erken gelecegini hesaplasma saatinin... sevdayamı tutulur insan yoksa sevdaya mı tutunur... bu bir doğa kanunumudur yoksa kendisimi kasınır insan yoksa doğal bir yetenekmidir bu doğustan gelen her insan aşık doğar buyudukce unutmayı ögrenir unutamadıklarını şarkı dinlerken anımsar sarkı bitince abartır şiirler yazar kimisinin abartısı sessiz telefonlar alkolle yıkamadan cıkmayan izleri bazısı derinlerinde dikişleri ne kadar sık atarsa atsınlar incecik deri sanki biraz sert dokunsa biri yeniden acılacak sakındıkca üstüne gelir her söz insanın sanki her şiir onun yarasını daglasın diye yazılmıs sanki her dağlandıgında rutbeler işlenir apoletlerine sanki rütben ne kadar yukselirse o kadar aşık derler adama ve aşk doguştan kanımızda biz unutmayı ögreniriz kimimiz sınıfta kalır tadı damagında esaslı bir askın tekrar eder bu sınıfı unutana dek aşkı... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 sonunu bir turlu baglayamadıgım masallarım iyi bir kapanış konusması yapamıyorsan eğer bir anlamı kalmıyor sürükledgn konuların ve inceldiği yerden kopuyor seni hayata baglayanların... ihtiyacın olan bumuydu? yoksa imkanın bunamı yetiyordu imkan ve ihtiyacları dogrultusunda bir aşka tutunamayanlardanmısın? yoksa hep gecmi kaldın mutlu olmaya erkenden sana tutulan kız cocuklarının gozleri icine bakıp yalan söylemeyi beceri sananlardanmısın bağladıgın sevgili basına prim alıyormusun? yoksa sabit ucretle calısan ama sırf hırs olsun diye daha fazla satan pazarlamacılardanmısın kdvs icindemi bu yasadıgın bu hayatın yoksa kredi kartına on iki taksit imkanında vade farkı ödemyormusun? ucuz bir yalakalıkla takındıgın gulumsemenin sen götürecegi yer hakkında br fikrin varmı? yoksa şehveti yetermi öpülmemiş dudakların dudaklarını öperken titremesi... bu sefer sonunu bağlayablecekmisn bu hkayenin? iyi bir kapanış konusması ekleyebilecekmisin? yoksa emin değilmisin kendinden güvenin nerde üzerine gökdelenler inşa ettiğin ilk sarsıntıda enkazı altında kalıp kurtarılmayı bekledigin... br şişe daha icersen tamam olur sanırım içmessen hatrı kalır anlatamadıklarının biterse bu hayat noktası virgulu birbirine denk türk dili ve edebiyatı dersinden gecer not alırsın gecemeyecegin ayrı yazamadıgın icin değil soru eklerini ayrılamadıgın icin öpülmemiş olan dudakların kokusundan başımı döndüren hızlanan yudumlar değil sesinin tenimin uzerndeki etkisi akli dengeleri bir turlu sabitlenemeyen bir hayat benimkisi benim kişiligim basına dusen mantıklı karar verme sayımın azlıgından müzdaribliğim şimdi durup durup teşhire cıkardıgım sözlerim dilimin ucunda bir turlu söyliyemedigim eski bir laz türküsü kürtçe bir aşkı türkce yasarken kafiye olsun diye deil adına uysun diye özlemim her sabah öpülesi dudaklarını düşünürken kendimi yakaladıgım sucüstülerim Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 ya kalk diyosun baze kendine, kalk git istediğin yere, lanet hayat lanet insanlar, boş kafalar, amaçsız hayat, ne söylediğini bilmeyen insanlar, ne oldu bana, ne yaşadım, neredeydim aslında, nereden geldim, nereye gidicem, daha kaç tane aşk var önümde, lanet olsun bu kadar duygusal olmasaydım keşke, sallamasaydım o güzelleri, alışmasaydım kimseye, vicdanlı olmasaydım, bana çiçek mi getirdin, berbat çiçekler defol git başımdan umurumda bile değilsin, bana bakın bir hiçbiriniz umurunmda bile değilsiniz, futbol mu? boş dostum, basketbolu da hiç sevmem, voleybol hiç oynamadım, sevgilim yok, olsa da elini tutamam, bende sırıtıyor, o kadar yalnız kaldım ki artık yanıma yakışmaz sevgili mevgili, ya hepsini kapmışlar ben yalnızken, bütün iyi kızlar kapılmış, hepsi ölmeyi bile göze almış sevgilileri için, bazılarının sevgilileri onları haketmemiş, terketmişler hayvan herifler, bana ne ya, bana ne, ne zaman kendime geleceğim, yalnızlık başımı ağrıttı, kaç tane yazar var, kaç tane iş adamı, kaç politikacı, kaç tane abla, kaç tane enişte, kaç tane abi, kafam davul gibi, Türkiye Avrupa Amerika Dünya Uzay Evren Kainat falan, bunlar ne? daha küçük bir çocuktum, büyüyememişim hala işte, hepsi ağır bana, üstesinden gelemem, madem kız erkek diye bişey var, biz erkekler olarak kızları sevicez, ya zor be, sevmek zorundayız di mi, ama güzel, bir kez daha yazmıştım, doktor olduğunu, geçmişini, aklındaki herşeyi unutup yapış dudaklarıma çok susamış gibi, ben susadım sana çünkü, susamışım aşka, olmaz işte, olur mu hiç, senin bir mesleğin var, hadi görüşürüz o zaman, kendine iyi bak, beni düşünür mü hiç acaba, benim onu düşündüğüm kadar, salak mıyım ben, salak olduğumdan değil, aşık olduğumdan, aşk var, varsa var, kuralları ben koymadım, onara uyuyorum sadece, ahhhhhhh o kadar çok hasta oldum ki dostum, herkesin şımardığı kadar ben hasta olmuşumdur, çocukluk zordu, herşey zordu, hepsi zordu, geçen kuran okudum, sabredin diyordu, sabredeceğim şimdi, başka yapacak bir şey yok galiba, bir yaz geçti, yine kış gelecek, yine bir yaz ve yine bir kış daha, vay be diyeceğim neler oluyor hayatta, zaman geçiyor, herkes farketmiyor, kimsenin umurunda değil, ama ben görüyorum, yorgunum, kızgınım, aşığım, ama hiçbirşeyim yok, neyse hayat devam edecek, nasıl? bir şekilde işte... herkese mutluluklar dilerim Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 bak bir gün daha bitti ne mi yaptım ne yaptım sence gerizekalı seni yaşadım seninle seviştim seninle öpüştüm sana dokundum kot pantolonunu giymiştin sen sinemada dizlerin dizlerime değdi ne muhteşem bir büyü bu aşk hepsi palavramıydı o zaman anne...... su ver derdim bisiklete binerdim yorulurdum hayvanler gibi koşuştururdum susardım su isterdim sokaktan zile basmadan anne diye bağırırdım annem kızmazdı bana o suyu içmek çok zevkliydi hep anne al teşekkür meşekkür yok al bardağı ben çocuğum daha oynayacağım koşuşturacağım sokakta gelecek? gelecek ne? boşver meslek mi dedi biri? ne bileyim işte mühendis falan olurum bilmiyorum şimdi hadi bas pedala sonsuzluğa yolculuk rüzgara karşı da gitmek zevkliydi rüzgarla beraber de arkadalarımı pek sevmezdim ama kızlar kızlar o kadar güzeldi ki bir gün bir tanesi benim olacaktı gerçekten ben onu çok sevecektim o da bana yapışacaktı gerisi palavra olacaktı hiçbir şeyi umursamayacaktık birbirimizin olacaktık hayat böyle güzel akıp gidecekti büyümüşüm ya kafam karışık yorulmuşum çok hiç birşey yolunda gitmemiş olmamış düşündüğüm şeyler herkes yaşanıyor ah dostum hiç düşünmemiştim bir ara aklıma gelmişti düşünmek istememiştim ama o zaman da şimdi gerçek oluyor üstesinden gelmeyi bilmiyorum herey kolay olacaktı olmadı en son bir kız vardı işte çocuklarımız olacaktı istediğimiz kadar sevişecektik o pembe elbisesiyle karnı burnunda evin içinde dolaşacaktı ben onun önümden geçmesine izin verip onu seyredecektim sonra yakalayacaktım onu diyecektim ki o kadar güzelsin ki benimsin hatta gerçek mi bu sarı saçları vardı o kadar güzeldi ki lanet olsun seni düşündüm bugün yine işte hep aynı yarın yine aynı mı olacak hepsi palavra di mi aşk var aşk var yalnızca Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 bitmişim ben de senin gibi umudum kalmamış şair mi oldum şimdi hadi be benim önümde engel yokken onun vardı onun önünde elgel yokken belki de benim vardı sığınacak kimse yok herkes yalnız herkes savaşta kazanan kazandığıyla kalır kaybeden kaybettiğiyle çok ünlü olabilirsin hatta bir eşcinsel ya da bir transeksüel de olabilirsin eşcinsel eşcinselliğiyle kalacak ben hala erkek olacağım o da hala kadın belki eşcinsel hayattan intikan alıyor ama hayatın bütününün umurunda değil ben gene erkeğim o yine kadın ne benim erkekliğimden birşey azaldı ne onun kadınlığından ona bakıp geçip gittik sadece tut ki aşık oldum yine o ne yaşadı şimdiye kadar bilemem bana nasıl davranacak onu da bilemem hatta ben ona nasıl davranacağım onu da bilemem tek bildiğim şey o anda ona aşık olduğum olacak aşk varsa var, yoksa yok işte o zaman mantığını çağırıyorsun gelmiyor aldatıyor seni kim bilir kaç matematik sorusu çözdüm kaç defa düşündüm kaç engel aştım olmuyor aşk kazanıyor beni bitiriyor engel oluyorum çünkü istemiyorum herkes herkesi aldatıyor belki de hiç istemeden ama ben istemiyorum acı çekiyorum ama istemiyorum hayatsa hep aynı işte ben kimim hayatın umurunda mı herkesi toplayıp özür dilemek ne güzel olurdu ben böyleyim işte affedin beni belki bencillik yaptım ama herşey güzel olsun istemiştim kötü niyetli değildim herşey güzel olsun istemiştim Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 tanrı kraliceyi korusun..!!! ve tanrı kraliceyi koruru belasını sıradan kulları üzerine salar br suredr kraliceler ve krallar hukum sürüyor hayatımızda biz lanetlenmişler boynumuzda muskalar kimin lanetiydi ki bu kime karsı yazıldı laneti kim yarattı... simdi çare diye bize sunulan kimden? özgür kalman icin gereken ne? baska bir adamı öpebilmek için benden olurmu bekliyorsun? baska bir askın paydası olmak icin seni benimlemi sadelestirmeli? aramızdaki eşitsizligin her iki yanından beni cıkarınca hayatın düzelicek mi? baska bir adama dokunmak için ne gerekiyor sana? bana dokunamamak mı? ben özlersen dahamı kolay tutunabilrsin yeni bir aşka? yada beni unutabilirmisin bir yabancının kollarında inlerken? tenindeki izlerimi silerken aklındanda cıkarmı sevda sözlerim? yada için burkulur mu? adına uysun diye kafiye zorlamalarımı anımsarken... sesinin yankısını silersem aklımdan ve odalarımın duvarlarına bardak dayayıp duyamazsam bir daha ve kokunun sindiği o yastıkla yatmaktan vazgecersem ve br daha yazmak için girmessem her gece içip içip seni özleyip sacmaladıgım sitelere ve tüm bunları artık bilmezsen sen hatta umrunda ble olmassa baska bir adamın kadını olabilirmisin? özgür kalman icin gereken ne sana? alıp basımı baska bir sehre gitmem mi? yoksa artık susup başka bir yalnızlıga soyunmam mı? ısırıp dudaklarımı susmak varken sana söyleyecekleri mi hala karsılıksız çekler yazıyorum kısa vadede gelip alsınlar diye beni uzun vadeli hayatından üstü kalsın diye değil hicbisi kalmasın diye sen öpen adam benim kokumu almasın diye bu aklından izlerimi silebilmek icin karsılıksız cıkması sözlerimin bir gun hatırlarsın diye burkulmasın yüregin inceden bir kufur mırıldan ben anlarım... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 hep anlayan benim anlamak içn mi yaratılmışım ya baksana kötü olmasın işte sonları hepsinin diye uğramışım kadınlar sizi sevmişim hep anlamışım hep anlamışım sanki hep anlamak için yaratılımışım belki de saçmalamışım bilmiyorum ama yine de anlamışım senin yerini bir içki şiesi mi dolduracak uyuşturucu mu almak lazım illa ya da durmadan çay içip çikolata mı yesem ya da illa mutlu mu olmak lazım ya da mutululuğu haketmek mi lazım ya sen olmazsan başkası olur tabi ya bir sürü kız var ama yaşıyoruz hayatıma girdin o zaman hayatımdan seni çıkarmanın formülünü ver bana bana birşey söyle o zaman öylece çekip gittiğin zaman arkanda bıraktığın şey bir insan sen değersiz bulsan da bu böyle hep ben mi anlayacağım seni tabi ya evlilik ciddi birşey ben de ciddiye alıyorum onun için belki de seni daha iyi anlıyorum hep hata mı yapıcaz bir gün birisi gelecek ve hiç gitmeyecek ötekilerden farklı olacak diyecek ki onları ben de hiç sevmedim hayatım boyunca ben ona bakacağım hayranlıkla o bunu söylerken belki gözlerim ıslanacak gözyaşlarımı ben değil o silecek bu sefer ve diyecek ki unut onları unut gitsin bana bak şimdi ben farklıyım ama gerçekten gerçekten farklıyım bense sonsuzluğa ulaşacağım ve diyeceğim ki işte bitti acıların hepsi bitti hiçbiri kalmadı bu sefer beni anlayan sensin acılarımı bitirdin iyi ki geldin iyi ki geldin Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 bir kadını, mesela seni dusunurken içimin kıpır kıpır olmasını oyle cok isterdim ki gun boyu seni dusünup sana bir mesaj atmak seni bir defa aramak icin en kucuk fırsatı kollamayı hatta işimi yaparken engel olamayıp işime sen karıstırmayı mesela her cay paydoslarında yemek aralarında magazadan cıkar cıkmaz telefonu elime alıp sen aramayı aksamları buraya gelip seni ekran karsısında hicbirsey yapmadan beklemeyi geciktigin zaman delice fikirlere kapılıp sen kıskanmayı hatta geldgin zaman sozlerimle canını yakıp seni aglatmayı kendime baglamayı burda seninle saatlerce kalıp saatlerce konusup cıkmamak icin bahaneler uretmeyi seninle sevişmeyi sana dokundukca kendimden gecmeyi ve seninle seviştikten sonra aklımdaki herseyi silip sana yazılmayı seni yazmayı gun boyu simdi napıyor diye hayaler kurmayı sonra ansızın seni aradıgımda ulasamayıp endiselenmeyi sonra sen ben arayınca bütun bulutların dagılıp gunesin dogusunu izlemeyi sennle gorusecegmiz gunun planlarını yapıp belkide cocukca hayaller kurmayı ve sonrası ve oncesi bu kalp agrısı bu anlatılamayını, her hikayede olur ya sadece yaşarsan inanabilecegin kısmından hayal gucune bırakılanı izleyenin zlemekten vazgecip kollarında kendime gelmeyi bu bir kadını arzulayıp, bir kadını isteyip bu br kadının icimi kıpır kıpır yapması mesela senin öyle isterdm ki... bu senle ilgili değil anlamıyorsun dimi...? bunu hissettirmek senin elinde deil hicbir kadının elinde olmadı hayatım boyunca hibir zaman oturupta br kadın icin bişiler yazamadım ben sadece seviştigim kadınlar icin onlara özel bir kac satırım oldu... onlar sadece bir ucundan tutusturdular beni ben yangın oldum her yazgımda yaktıgım anımsadıklarım beni bir ucumdan tutusturabilmeni isterdim sonra sönmemem icin beni kıskırtmanı hatta benzin dökmeni üstüme ve lutfen yangın anında camı kırma bırak biraz daha yanayım bu yangından kurtarılacak degerli evraklar yok hatırladıklarım benimle birlikte yansın enkazımın uzerinde toprak atsınlar uzerinde cocuklar oynasın br gun anımsarsan gulumse yada inceden bir kufur mırıldan ben anlarım... en ön sırasından izlemek bu trajediyi nasıl bir duygu? bzzat tanık olmak dahası neden olmak yazılma fiiline... sen gelmeseydin bunlar yazılmayacaktı bunlar yazılmasaydı yarın sabah unutulup gdecekti simdi hepsini birden okuyunca şiir oluyor tek tek okuyunca sanki bir miras acıklaması gbi sözlerimi sana bırakıyorum dusuncelerimi yanımda alıcam yolda canım sıkıldıkca acıp okumak icin gelmeseydn yokluguna iyi dleklerimi sunup huzurundan cekilecektim tanrı seni korusun..!!! seni ararmıyım sanıyorsun yada bekliyorsun... neden soruyorsun o zaman ne icin etkili bu ? beni hayatından cıkarmak icinmi? bunları duyduğun zaman beni hayatından cıkarman kolay mı olacak? ne sormakla biter bu nede susmakla gider altını ciziyoruz yani toplamı hesaplayıp karsılıgı kalmayan alacaklar hesabı borclandırılır olağandısı zararlar alt hesabı acarsın oraya depolarsın birgun baska bir hesapla kapatırsın kapanmıyorsa öyle bırakırsın teftişe girmedigin surece soran ve sorun olmaz buyuk sermayeli bir hayat deilki bzimkisi durmadan denetime girelim gören bensem yada sensen sorun yok salla gitsin... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 aslında böyle değildim ben sert bir insan değildim aptal aşık da değildim düzgündüm yakışıklıydım başım dikti ama hayat benimle aynı fikirde değildi bana sert davrandı hep anneler, teyzeler vardı "kadınım" diye söylenen şarkıları dinlemezdim anlamazdım da çok masumdum hiç suçum yoktu çok temizdim her anlamda çocuktum herşeyi başkası yapardı ben büyümeyeceğim sanırdım şimdi çok hesap var yapacak kafam yeni yeni kendine geliyor dünyayı okudum şimdi oyunu çözüyorum hatta oyunu yönetiyorum bile teknik direktör benim artık istediğim gibi oynatırım belki kaybetmek bile isterim kimse beni suçlayamaz bunun için oyun benim oyunum çünkü herneyse yolun yarısı falan şiirleri vardı anlamazdım hangi yol ne yolu nereden biliyorsun ki yarısına geldiğini hesap yapardım bazılarınınki tutmazdı demek ki 35 her zaman yolun yarısı değildi herneyse kafam çok temizdi herşeyi duyardım herşeyi anlamazdım ama anlamak için zorlayacak kadar enerji vardı şimdi boşver ya diyorum ne olursa olsun ama ne olursa bana ona şuna buna bizim eve onun evine şunun dükkanına nasıl olsa aşacağız yine sorunlarımızı değil mi çok sorun geldi hepsini aştık yorulduk bir şekilde yine aşacağız yine yorulacağız sonra dinleneceğiz sonrası meçhul yine kimimiz bekleyeceğiz kimimizin soru sormak aklına bile gelmeyecek hayat işte diyecek herşey var bense yine lanet olsun diyeceğim yine mi herneyse yaşıyoruz hayata bakış açısı falan aslında hangi açıdan bakarsan bak hep aynı yer gözüküyor hep acı var sen görmesen de görmemek için nasıl bir yol tuttursan da acı orada duruyor hiç ummamıştım küçükken herşey çok kolay olacaktı hayatım bitti aslında tükendim ama sözcükler bitmiyor tükenmiyor herkes sıkıldı bile ama sözcükler bitecek gibi değil hangi sabah sabaha kadar falan değil hayatım boyunca konuacak gibiyim kimse beni durduramıyor hatta çok hayranım var ama hepsi sıkıldı bile duygusallığım şımarıklığımdan belki de onlar kabul ediyor ben etmiyorum böyle hayat olmaz diyorum onlar olur diyor ben olmaz dedikçe onlar olur diyor sinirleniyorum yoruluyorum bitiyorum var olan şeyleri de kaybediyorum bu kez kendimi de kaybediyorum ve dediğim gibi herkes sıkılıyor yeter artık ama ben sıkılacak gibi değilim sinirlenmeye devam kendimi bitirmeye devam hepsini kaybetmeye devam kimim ben bir insanoğluna bu kadar yük fazla bu kadarı fazla çok şey yaşadım sözcükler bitmiyor şimdi bitecek gibi de değil biliyorum herkes sıkıldı çok görüyorum farkındayım ama beni affedin işte yaşadıklarım sözcük oldu sözcükler bitecek gibi değil ... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 selam lostsoul sana katılabilir miyim abi, çok güzel yazmışsın, bana da ilham verdin, buraya yazmadan duramadım Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 istedigin zaman yazabilrsin dostum..keyfine bak... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 eyvallah, sağol... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 baksana gece oldu yine kaç kişi rahat uyuyacak bana ne küçük bir kız görmüştüm otobüsün camından uzakdoğuluydu çok tatlıydı ondan önce bir kız beni sevmişti şaşırdım sonra kendimden utandım sonra bir kız daha beni sevdi hastanede öylece yatarken beni öptü bile yanaklarımdan şaşırmıştım yine sonra onunla konuşmak istedim konuştum onunla ne oldu gene kendim oldum işte beni sevmişti kendimden utanmıştım onunla konuştum gene kendim oldum gene rezil ettim herşeyi gene kendimden utandım baksana ben böyleyim işte kendim oluyorum hep sonra utanıyorum yaptığımdan başkası olmak daha kolaydı şimdi zaten başka çarem kalmadı yoruldum rol yapmaktan utanmaktan da sıkıldım hem yoruldum da ama geriye ben kaldım bütün hallerimle özür dilemek isterim senden ama ben böyleyim dilemeyeceğim o yüzden özür dilemek zor geldiği için değil sırf kendimi bildiğimden yine saçmalayacağım çünkü yine kendim olduğumda hayatın bana sunduğunu sana verdiğimde o yüzden bütün saçmalamam o yüzden sana yetmeyi ne çok isterdim ama beni de başkası gibi zannetme erkek işte deme bana göre değil deme bunları söyleme isterdim ama hayat işte kim bilirdi kim isterdi böyle olsun bütün saçmalıklar bir olsun biriksin ve içime doluşuversin kim ister ki ama oldu işte... ne çok isterdim sana yetmeyi yanında, karşında dimdik durabilmeyi tam istediğin gibi bir erkek olabilmeyi hava atmak için değil seni sevdiğimden senin beni sevdiğinden ne kadar haketmemiş olsam da senin beni sevdiğinden benimle gurur bile duyardın benden vazgeçemezdin yanımdan gitmek istemezdin herşeyi unutup birbirimizin olurduk ne çok isterdim sana baktığım her an kafamda geçmişim başkası olmak istedim ne çok isterdim beni sevdin, bana güvendin ben de seni sevdim ama o kadar işte daha fazlası yok herzamanki gibi alışık olduğum gibi bunları sana mı yazsaydım acaba yok çok canını sıktım aptal aşığım ben sen de beni affet diğer bütün kadınlar gibi gerisi gelecekti ikimiz de isteyecektik aslında evlilik, çocuk falan çok güzel bir mesleğin var hayat tutunmuşsun sen geçenlerde biraz hırpalanmışsın hatta seninle ortak noktamız bile olmuş ama çok dalga gördüm ben seni de içine alacaktı sen durgun sulardasın bense dalgaların beni sürüklediği yerde en son sana sürüklendim belkide sen de hayatında ilk defa birine o dalgayı sen de farkettin değil mi seninki ilkti belki ama benimki çoktu hayata tutunmuşsun sen bense dalgaların beni sürüklediği yerdeyim en son sendeydim işte sen de bendeydin karşımdaydın o kadar güzeldin ki hayat durmuştu yalnızca sen vardın bu sefer güzel bir yerdeydim sen de öyleydin yüzünden belliydi ikimiz de mutluyduk sonrası var mıydı biraz daha vardı ama çok uzun değil affet beni ne çok isterdim başkası olmayı beni hep sevmeni hayatın boyunca yanında olmayı hatta çocuklarımızın olmasını ama diyorum ya sana hiç olmak istemesemde kendimim artık başkası olmaktan yoruldum hayatım boyunca sürüklendim ve şu anda bile dalgaların beni sürüklediği yerdeyim yokum sen hayata tutunmuşsun benimse hiçbirşeyim yok sonraları olacak gibi ama zaman geçiyor zaman lehime işlemiyor sen kendine iyi bak rahat uyu çünkü ben rahat uyuyacağım çünkü kabullendim kendimim sonrası yok olmayacakta baksana yine gece oldu kaç kişi var rahat uyuyacak acaba bana ne sen beni sevdin ben de seni sevdim sana anlattım işte hakkımda ne düşünürsen düşün bu böyle işte sonrası yoktu kendimim artık çünkü biliyorum ki sonrası yoktu kaç kişi rahat uyuyacak bu gece kimbilir ama bana ne senin rahat uyumanı istiyorum çünkü ben rahat uyuyacağım bu sefer bencillikten değil artık kim olduğumu bildiğimden çok kötü değil sadece sen olmayacaksın iyi ki de olmayacaksın çünkü daha iyisini hakediyorsun seni övdüğümden değil kendimi bildiğimden kendimi küçümsediğimden de değil kendimi bildiğimden ben rahat uyuyacağım bu gece beni anla lütfen senden sıkıldığımdan değil kendimi bildiğimden hepsi bu daha çok şey yaşanacak belki de yollarımız bir daha kesişecek ama şu anda bir gece var önümde rahat uyuyacağım tek bildiğim sonrası dediğim gibi yoktu ama hala meçhul yollarımız tekrar kesişirse eğer bana kızma ben böyleyim istemezdim ama bu böyle bu gece rahat uyuyacağım ve sabah saçmasapan kalkacağım yine yatağımdan seni düşüneceğim arasıra yine saçmasapan düşünceler beynime üşüşecek yine saçmalayacağım yine saçmalayacağım ümitsizliğimden değil kendimi bildiğimden affet beni deniyorum hep kafam yoruluyor yapamıyorum işte boşver Allah ikimizi de korusun gerisini boşver sana iyi geceler umarım mutlu olursun sana kızdığımdan değil sana yetemeyeceğimi bildiğimden kendimi bildiğimden iyi geceler Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 senin yanına geldim yine beni en iyi sen anlarsın diye yoksa boşmuydu sana söylediklerim bir anlamı yokmuydu sözcüklerimin ben var saydım hep o yüzden hep sana gelişim daha kaç hesap yapacağız hayatta öyle olacak böyle olacak yok öyle yok böyle yok şöyle öyle olursa daha iyi mi olur ya da şöyle yapsak ya da hiç hesap yapmasak bırak işte sen de sen de onlar gibisin ama galiba onlar haklı yani sen de öyle yüzyıllardır sulanmamış bir çiçek gibiyim kenanın dediği gibi daha kaç yüzyıl bekleyeceğim acaba niye bana herşey korku herşey tasa ne gece ne gündüz kaygısız şebnemin dediği gibi bugün sözlükler kusuyorum cümleler kuramazken dün teomanın dediği gibi hepsi haklı sen de haklısın ben de haklıyım kızma senin yanına geldim yine sana söyleyeceklerim var beni en iyi sen anlarsın beni en güzel sen seversin sen benim herşeyimsin o yüzden işte senin yanına geldim yine beni en iyi sen anlarsın diye Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 ne kadar buyuk bir yalancıyım ben tanrım... izdüşümlerinin yuzkarası sahp oldugum isimlerin hadd hesabı yok en ortada olanı LiarliaR'ı inkar ettikce dürüstlük budalasıyım dogru söyledikce yuzkarası varlıgımın ne kimse inanıyor artık dogrularıma neden kimse vazgeciyor yalanlarımdan 80 li yıllardan kalma bir uzun calar gbiyim kimse sonuna kadar katlanamıyor sonunda bana yetişen susmasaydım dye yalvarıyor yorgunum bir yalancının mirasını tasımaktan ve yorgunum artık kayıp bir ruh gibi her sabah baska bedenlerde uyanmaktan... selametle dostlarım Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 seni seviyorum dedigim bu icimin kıpırtısı bu sen simdi yatagında beni dusunuyorken ve ben bunu biliyorken nasılda bir inat kendime bu hayatı zehir etmek icin cabalayıslarım kimbilir sen benim bu sakinligimde ne buldun? simdi sarılırken kendi kolllarınla kendine simdi sen benim sen diye icime akıtırken kanamalarımı bu ayakta durmak icin aldıgım vitamin takviyelerinin seni cıkartınca hayatımdan geriye kalana belediye bile bakmıyor artık bu simdi seni seviyorum derken içimdeki urperti gozlerinin gozlerimle aynı duzlemde olabilme ihitmallerini hesaplamak icin diye baslayan uzun bir cumle ve leri arasında nasılda telaslı ve ilk defa öpmüş bir kız cocugunu dudaklarından kadar ergen bir kucuk cocuk bir elinde telli arabası digerinde gasos kapakları bu bende ne buldun sorusunun bir turlu cevaplanamayanı öp beni simdi al beni icine sımsıkı sar yarın sabah baska bir cocuk dogur benden ben gibi koksun ve korksun sensiz gelecek her yeni gunden bu baglanısı bedenim sefil hayatıma bu kayıp ruhumun saplanıp kalması baska bir varlıga vazgecemiyorum diye değil işime gelmiyor korkup kacmak yanında kalmak ve yanmak istiyorum artık bu gun içinde surekli aklımı kemiren bu sensin diye arayan her calısında telefonu elime hevesle alısım arayan sen deilsen eger telesekretere yonlendirisim bu beni sana getirmyorsa eger o yol, yol deildirler umarım beni affedersin belkde simdi sarılıp kendine yattıgın benim koynumdur benim simdi icime kanatıp kendi yaralarımı sardıgım senin kokun bende ne buldun bilmiyorum simdi benim sende buldugum kendi kendime sokulup uyuya kaldıgım bu sensin diye kendime sarıldıgım sabah uyanır uyanmaz öpüp kokladıgın tenindeki her bir izin sahibi tenimdeki ruj izlerinin faili bilmiyorum ne buldun bende bu kadar simdi benim sende gördügümün belki tadı farklı rengi farklı ama ben kadar benzeyeni... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 tam olmamıstım sanırım ham bir meyva gibi dalından koparmaya bile degmezdim beni buyuttun can acısı nedir ogrettikten sonra canımı yaktın simdi giderken ardında bıraktıgın aptal bir serserinin bir turlu akıllanamayan hormonlarından ibaret.. diledigin kadar kullanmalısın beni ve işin bitince en yakın çöp kutusuna bırakmalısın geri dönüşümlü maddeden yapıldım ben kırılıp bukulsemde seneler sonra yeniden sekle giren özleyince sarılıp koklamalısın canın sıkılınca baska bir bedenin kollarında inlerken unutmalısın git üzülebildigin kadar uzul kırıklarınla geldgiinde bana sarıp sarmalayacagım sensin seni tamamlıyamıyorsam o benim eksikligim damarlarına enjekte ettigim benim adamlıgım senin adam yerine koyarken tereddutte kaldıgın simdi kapat gozlerini ve bırak kendini yeni sevdanın kollarına ihtyac duydugun zaman ulasabilecegin numaralarım okuyupta avunacagın siirlerim bir gun hatırlayıp gulumseyecegin aşkım belkide bir gece yarısı ictigin rakının yanına meze edecegin bakıslarım simdi kapat gozlerini ve bırak kendini dokunmaktan utandıgın sevgilin benim sana dokunurken inandıgı tanrısına isyan etmeye goze alan ben... sen gittikten sonra bu askın sorumlulugunu alıp idama carptırılacak benim cezayı kesecek ben varlıgına hazırlarken içimdeki ruhu yılları silerken yoklugunun ertesinde alacagım hasarlarım aslında hesaplanacak birsey kalmıyor geriye yenisi daha ucuza gelecek yenisi olmuyorsa gittigi yere kadar gidecek... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 bak aşkı aldım artık ve onu mantığıma bağlayıp sıkı sıkı düğümledim artık Allah'la ben varım sadece başka insanlar da var tabi ama en önemlisi bu sana düşüncelerimi bir zehir gibi akıtmayı istemezdim ama eğer akıtmasaydım zehirlenecek olan bendim inşallah sana zarar vermemişimdir seni oyalamak istemedim sadece kafam karışık ve çok dolu kim olduğumu bil istedim çok ani oldu ama olması gerekliydi sırf seni benimle oyalamamak istediğimden çok kişi geldi geçti ama artık öğrendim aşkı aldım ve onu sıkı sıkı mantığıma bağladım ve üzerine sağlam bir düğüm attım aşkı sevmediğimden değil acı çekecek halim yok yorgunum bazı şeyler daha ilk günkü gibi aklımda daha sonra herşey tek tek geliyor aklıma yaşadıkça böyle olacağını düşünmezdim ama oldu şimdi Allah'la başbaşayım iyi mi oldu sence bilmiyorum ama oldu artık buradan devam edeceğim insanlar beni anlamıyorlar değil anlıyorlar ama ben onlara kızgınım ve kırgınım çok dediğim gibi halim de yok hiç Allah'la başbaşayım artık buradan devam umarım mutlu olursun sana kızdığımdan değil dediğim gibi kendimi bildiğimden Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 dedilerki hayat güzel eğriyi dogruyu bilenler dedilerki umut surer insanları seversen eger dedilerki hayat kısa eger mutluluklar olmassa dedilerki kalmaz yanına yaptıkların bu dunyadaaaaaaaaa iyiler kazanır kotulukler kazanır dedilerrrr mutlu olmak icn mutlu etmek yeter dedilerrrrrr iyiler kazanır kötulukler kazanır dedilerrr mutlu olmak icin mutlu etmek yeter dedilerr dedilerki hayat guzel egriyi dogruyu bilenler dedilerki umut surer nsanları seversen eger iyiler kazanır kotulukler kazanır dedilerrrr mutlu olmak icn mutlu etmek yeter dedilerrrr tekrar gözden gecirin yalaaaannnn söylememişler iyiler kazanır kötülükler kazanır dedilerrr mutlu olmak icin mutlu etmek yeter dedilerr... aşkınla ne garp hallelere dustum herseyim tamamdıda bir sendin noksan yagmur yas demeden yollara dustum icim urperiyor ya evde yoksa ya yolu kaybettim ya ben kayboldum ne olur bir yerden karsma cıksan tepeden tırnaga sırsıklam oldum icim urperiyor ya evde yoksa elbisem gundelik pabucum delik haberin oslada sobayı yaksan yagmur iligime gecti ustelik icim urperiyor ya evde yoksan sabahlara kadar icsek sevişşsek ne ben işe gitsem ne sen ayılsannn dern bir uykunun dibine dussek icim urperiyorrrr ya evde yohksannn.... yanlısmı aklımda kalmıs acaba muhabbet sokagı numara 90 bosamı gidecek bunca caba icim urperiyor ya evde yoksan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.